Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BBC Oss 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst, heel behulpzaam en ze kunnen goed luisteren. Verder hebben ze mijn probleem opgelost zonder kosten.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ernst 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Nette site en snelle levering. Ik had een toetsenbord/muis besteld en er stond dat deze via Bluetooth aangestuurd zou worden. Dit blijkt echter met een USB-ontvanger te zijn.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ernst,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A van Hulten 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een nieuwe Sonny tv gekocht, de verkopers namen alle tijd voor een juiste en duidelijke voorlichting en de vele mogelijkheden van de tv. Toen na een week de tv voor 100 euro goedkoper werd aangeboden kreeg ik omdat het binnen 14 dagen was. De honderd euro zo terug,
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste A van Hulten,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Inwi 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima geregeld, online gereserveerd en na 1 uurtje opgehaald in filiaal. Superservice. Ben heel tevreden over BCC, ook superservice aankoop combinatie koel/vries en nespressoapparaat . Vriendelijk personeel en prima informatie. Toppie!!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Inwi,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dustin 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn deskundig en eerlijk geholpen door een goede verkoper bij de bcc in Beverwijk.
We zijn zeer tevreden met de aankoop en de service bij bcc
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Dustin,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wiebe 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hallo beste allemaal,
Wij hebben in het BCC filiaal in Zaandam , waar wij inmiddels sinds jaren vaste klant zijn, een mooie AEG wasautomaat gekocht.
De verkoper vonden wij een prima en deskundige en klantvriendelijke Topverkoper.
Ook de bezorging van de wasautomaat door uw bezorgteam verliep deskundig en prima klantvriendelijk !
Overigens hebben wij echter nooit een teleurstellende ervaring bij een aankoop meegemaakt in genoemde BCC winkel in Zaandam.

Voor ons is BCC altijd de winkel waar wij voor onze aankoop slagen, jawel!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Wiebe,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zaandam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC Goes 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren mij laten informeren over een product bij BCC. Mijn ervaring is dat ik telkens goede en uitgebreide informatie kreeg welke ook klopte na aanschaf van het product. Mocht het niet voorradig zijn, dan is de bestelling binnen een paar dagen binnen en krijg je keurig een telefoontje.
Ik ben in ieder geval zeer tevreden over BCC Goes! De klant is daar nog koning!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 01-10-2020

Algemene score

8,0
Prima service, besteld en de volgende dag al vroeg geleverd. was blij verrast met de snelle levering.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

YBF 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijke dame die mij hielp. Vroeg goed naar mijn wensen en drong geen duurdere stofzuiger op dan ik wilde.

Het enige minpunt was in mijn ogen dat de dame die mij hielp erg moeilijk liep na een heupoperatie en het m.i. niet verantwoord is om haar in deze toestand te laten werken.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste YBF,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ineke 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC was een van de goedkoopste voor mijn vriezer. Ik vind het ook een sympatieke winkel, daarom heb ik voor BCC gekozen
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste ineke,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kelmonder 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig personeel en prettige afhandeling. Goede keuze uit vele materialen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Kelmonder,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een grote tv bezochten wij bcc Alkmaar. Cindy begreep onze wens snel maar zij hadden het toestel niet op voorraad. Behendig greep zij naar de telefoon en verraste ons door te zeggen dat er een voorradig was in Osdorp.Met een mooie korting omdat dat filiaal ging sluiten. Daar aangekomen stond hij netjes voor ons klaar en werden we keurig verder geholpen door Saquiro. Al met al een prima ervaring.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Irene,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther 01-10-2020

Algemene score

7,0
Ik had voor deze winkel gekozen, omdat ze een betere service boden . Nu moet ik hier toch op terug komen. Ik had een bestelling gedaan en ik zou een email krijgen en/ of telefoon als de bestelling er zou zijn. Na 10 dagen zelf maar gemaild hoe het met mijn bestelling stond. Hier kreeg ik wel snel respons op dat deze al in de winkel aanwezig was. Er was een aktie bij die helaas 1 dag verlopen was en ik zag in de winkel dat apparaat nu 14€ goedkoper was. Als ik dit niet zelf gezien had, was mij dit niet verteld. Ze konden mij wel de aktie nog aanbieden op de sluitingsdatum, maar moest dan wel de oude prijs betalen.Mijn email-adres stond verkeerd ingevoerd, vandaar dat ik geen email had ontvangen . Maar ze hebben mij niet gebeld, mijn nummer was wel bekend..Wat ik jammer vind is dat er snel over heen gesproken werd, geen excuses. Verder ook geen verdere uitleg, want ja deze zou duidelijk zijn bij de papieren. En ze konden niet alles weten van de apparaten. Denk niet dat ik in de toekomst nog een aankoop doe !
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Esther,

Bedankt voor jouw review en feedback. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

theo 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende shop. Prettig dat je er in alle rust kunt rondkijken, maar door de schaarse aanwezigheid van winkelpersoneel duurt het soms lang voordat je om advies kunt vragen of dat iemand je vraagt of ze je ergens mee kunnen helpen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste theo,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Franco 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en vriendelijk geholpen in de winkel, alle registers werden open getrokken om toch nog korting te geven. De bezorging was vriendelijk en mooi op tijd, alles wat is belooft is geleverd.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Franco,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen graag bij BCC in Arnhem en worden altijd goed geholpen door (onder andere) Nick.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koop bij BCC! 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC leverde binnen een dag, geheel conform de toezegging, het gevraagde product. De verpakking was uitstekend en de Nespresso Magimix was zoals bedoeld. Dikke complimenten.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tico van Gerner 01-10-2020

Algemene score

10,0
Super goed geholpen bij mijn aankoop bij de BCC in Hilversum. De aankoop was een whole hous wifi systeem. De werknemer kon mij direct de verschillen vertellen tussen concurrenten en deelde zijn eigen ervaring eerlijk.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Tico van Gerner,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vasty 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
had grote problemen met de outlet wasmachine van hun maar inmiddels is het zo goed als opgelost,een hele nieuwe gekregen met installatie garantie erbij en het is netjes geplaatst enz en daarom krijgen ze van mij een cijfer dikke 10!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Vasty,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lodewijk 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper (ja die ik al jaren ken) verraste mij met naast goed advies over de aankoop van een strijkijzer ook met een heel bruikbaar kado! Mijn strijkplank is eigenlijk ook aan vervanging toe en deze kwam als extraatje bij het complete systeem, mooi meegenomen.

Service bij de kassa was vlot en aardig en vooral : Corona-Proof. Toch een veilig idee in deze tijd
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Lodewijk,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Liesbeth 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Airfryer en draagbare radio/cd speler snel gevonden tegen een goede prijs. Artikelen goed verpakt. Supersnelle levering die aangemeld en precies op tijd was. Heel erg tevreden.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Liesbeth,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ralph 01-10-2020

Algemene score

8,0
Goed bereikbaar in het centrum van Zeist via de parkeergarage, goed en vriendelijk advies en geholpen met het transport naar de auto toe.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ralph,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marius 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC al the way. Stofzuiger besteld en kon handig kiezen wanneer hij zou langskomen. Plus ik had geen bezorgkosten, helemaal top dus. Erg tevreden
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Marius,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden een goede ervaring gehad. Daardoor nu weer naar BCC gegaan voor een aankoop. Ook nu weer een prima ervaring. Goede uitleg gehad en zeer vriendelijk. Bezorging was ook perfect.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jasper 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoopste aanbieder van specifiek het product wat ik zocht. Snelle levering en ik kon vvv bonnen gebriuiken om te betalen. Enkel de verpakking van het geleverde was belachelijk. Formaat bananendoos voor een draadloos toetsenbordje is een beetje zonde...
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste jasper,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals bekend en verwacht een vriendelijke en deskundige begeleiding in de winkel!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hansvdb 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies en goed geholpen. We gingen voor een combi van vriezer en koelkast. Maar door het meedenken en goed advies hebben we gekozen voor 2 losse.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Hansvdb,

Bedankt voor jouw review over de gegeven adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. A. van der Burgt 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijke mensen, deskundig, prima uitleg van de werkingvan de wasdroogcombinatie. Bezorgen verliep uitermate goed.
Bezorgers waren ook zeer vriendelijk en gaven nog enige uitleg
Prettige winkel. Apparatuur staat heel overzichtelijk opgesteld
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste J.A. van der Burgt,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MMB 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd op een prettige manier gevraagd of ze mij konden helpen. vervolgens werd ik goed
geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden al rekening houdend met de nieuwe technologie waardoor ik makkelijk een keuze kon maken. De aankoop is na gebruik zeer goed bevallen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste MMB,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC Sittard 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service daar mogen andere winkels (niet bij naam te noemen) een voorbeeld van nemen
Heel vriendelijke mensen en ontzettend behulpzaam Ze hebben zelf mijn oude magnetron bij mij thuis opgehaald waar maak je dat nou mee Super, mijn volgende aankoop zal zeker in deze winkel zijn
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. van Garling 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Naast een overzichtelijke site met actuele informatie en aanbiedingen vind ik het service mechanisme erg goed van BCC. m.n. de afhandeling van een probleem in een garantie periode wordt netjes en correct verzorgt.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste A. van Garling,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ACC Renshof Bakker 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed meedenken vd medewerker. Op alternatieven mogelijkheden wijzen. En niet iets”proberen aan te smeren , door maar te blijven pushen”.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste ACC Renshof Bakker,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B Abubakr 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker Ron was aardig,hulpzaam en eerlijk hij gaf mij heel veel advies en iedeen over verschillende soort vaatwasser hij noemde de plus en het min punten
het inleveren van de vaatwasser was snel binnen één dag en het aansluiting ging ook goed bovendien nog een uitleg gegeven hoe de apparaat werkt
De vaatwasser Proline is heel goed, zuinig en geen last van geluid
Ik raad deze apparaat aan en van BCC krijg je altijd top servies
Met vriendelijke groet B Abubakr
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste B Akubakr,

Bedankt voor jouw review over de eerlijke adviezen van onze behulpzame medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed Meuldijk 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgelopen week een televisie gekocht in de BCC winkel in Barendrecht. Als leek hebben wij ons laten leiden door slechts de beeldkwaliteit. Verder heeft de medewerker ons aan de hand genomen door alle gadgets van deze televisie uit te leggen. Ook de afhandeling, de televisie was niet op voorraad en werd gratis thuis gebracht, verliep naar volle tevredenheid. Kortom, prima geholpen door een uiterst vriendelijke medewerker.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ed Meuldijk,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Laurens 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop! Naar mijn beleving iet wat druk, maar filtering werkt wel goed. Gemakkelijk proces voor het zoeken van een product en vervolgens af te rekenen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Laurens,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique Bolhuis 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te vinden in de online shop wat ik zocht. Vervolgens duidelijke en goede afspraken die keurig nagekomen zijn
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Monique Bolhuis,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P.Hamers 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Uitleg in de winkel m.b.t. de kwaliteit etc. Was goed. De bezorging en installatie was goed, alleen wat gehaast, omdat men door externe oorzaken wat laat was. Daarnaast was men in de winkel vergeten te zeggen dat we nog een c -module nodig hadden. Dus moesten we hals over kop nog naar de winkel.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste P.Hamers,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willeke van den Berg 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is in Beverwijk. Makkelijk bereikbaar, mooi opgezet en lekker ruim. Personeel heel vriendelijk laten je ook op je gemak kijken en als je je georiënteerd hebt komen ze je helpen met je vragen en geven ze je goed advies. Ik kies altijd voor BCC omdat ze ook niet moeilijk doen met omruilen. In 1 woord TOP WINKEL MET TOP PERSONEEL
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Willeke van den Berg,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B Abubakr 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker Ron was aardig,hulpzaam en eerlijk hij gaf mij heel veel advies en iedeen over verschillende soort vaatwasser hij noemde de plus en het min punten
het inleveren van de vaatwasser was snel binnen één dag en het aansluiting ging ook goed bovendien nog een uitleg gegeven hoe de apparaat werkt
De vaatwasser Proline is heel goed, zuinig en geen last van geluid
Ik raad deze apparaat aan en van BCC krijg je altijd top servies
Met vriendelijke groet B Abubakr
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste B Akubakr,

Bedankt voor jouw review over de eerlijke adviezen van onze behulpzame medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.J. van der Linden 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al diverse keren spullen gekocht in de vestiging Barendrecht, naar volle tevredenheid. Deze keer online een amerikaanse koelkast en een magnetron besteld en op ons nieuwe adres laten bezorgen. Gister besteld, vandaag bezorgd, heel fijn. De vriendelijke bezorger belde tien minuten voor aankomst zoals in de bezorgmail werd vermeld. De bezorging verliep gemoedelijk en vlot. Ik ben zeer tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste C.J. van der Linden,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rien 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij binnenkomst werd gevraagd of we geholpen wilden worden.
Eerlijk en deskundig advies en een prettige behandeling.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Rien,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R. Hengsdijk 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, snelle en goede uitleg betreffende bestellen van klantenservice.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste R. Hengsdijk,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johann 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke shop met een juiste prijs kwaliteit verhouding
Ben erg blij met de aankoop van de tv
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Johann,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo S. 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie, ruime winkel. Overzichtelijk, behulpzaam personeel. Gemakkelijk én gratis parkeren!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Leo S.,

Bedankt voor jouw review over onze ruime, overzichtelijke winkel en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alie 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig en vriendelijk advies. Afhandeling van de levering perfect, zelfs nog een hand hulp bij het inladen. Mooi assortiment, aangename winkelinrichting. Kortom een aanrader!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Alie,

Bedankt voor jouw review over het deskundige advies van onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janny 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kreeg goed advies over mijn tablet en in de winkel werden we snel geholpen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Janny,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Slechte communicatie 30-09-2020

Algemene score

4,0
Product voor reparatie aangeboden, helaas naar bijna 8 weken en vele malen bellen helaas nog geen reactie ik heb op maandag 28-09 aangegeven Dat ik Uiterlijk zaterdag mijn product terug wil hebben. Daarna werd mij beloofd dat ik binnen 48 uur reactie zou gaan krijgen, helaas was dit weer niet het geval en heb dus zelf weer contact opgenomen met de klantenservice, van die persoon kreeg ik te horen dat ik op z’n vroegst vrijdag pas iets te horen krijg en dat mijn product zeker niet zaterdag in de winkel kan zijn.

Ik vind dit allemaal erg lang duren en voel me een beetje aan het lijntje gehouden, ik hoop via deze weg een keer een antwoord te krijgen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat je jouw ter reparatie aangeboden artikel nog niet terug hebt. Excuses voor het ongemak. Kun je het casenummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hedy Fokke (Hedy) 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben met veel geduld en vriendelijkheid geholpen bij de keuze van een vaatwasser.
De medewerker zocht met mij naar de meest geschikte model dat binnen mijn budget viel.
Het artikel van is de volgende dag geleverd en geïnstalleerd .
Ik ben dik tevreden
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Hedy Fokke (Hedy),

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker bij aankoop van de vaatwasser.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette service, al vind ik 21 dagen een lange tijd voor een reparatie en moest hij voor de 2e keer weg voor het zelfde probleem, maar het werd uitermate correct opgelost en gecompenseerd.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thal 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne, nette winkel! Klantenservice is hier top. Er werd mij de ruimte gegeven om rustig rond te kijken maar kon meteen toen ik daar behoefte aan had worden geholpen. Ik werd geholpen door een vrolijke, vriendelijke, medewerkster toen ik er niet precies uitkwam. Er werd bij de aankoop (printer) meteen een voordelig Inkt abonnement voorgesteld en duidelijk uitgelegd. Hier wist ik zelf nog niets vanaf dus had deze zonder de uitleg van de medewerkster ook niet erbij aangeschaft. Al met al erg tevreden! Ik zou hier zeker terug komen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Thal,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vrolijke en behulpzame medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews