Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag goed geholpen door een mederwerker bij BCC Heerlen.
Wij waren op zoek naar een tablet voor onze zoon. Ik was blij dat we zelf al wat voorwerk hadden gedaan, want onze wensen als klant werden naar mijn idee niet voldoende ik kaart gebracht. Meneer kwam al snel met adviezen over duurdere tablets. Thuis had ik al ontdekt dat er voor een tablet dat wij op bet oog hadden ook een hoes was. Hiervan was de verkoper niet op de hoogte. Uiteindelijk heeft hij, nadat we onze wensen hadden verteld, ons goed geholpen en zijn wij tevreden met een tablet de deur uit gegaan!
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review en feedback over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een uitstekend gemotiveerde en uiterst klantvriendelijk bedrijfsleider van de vestiging uit Deventer heeft ons geholpen. Duidelijke en eerlijke informatie werd gegeven en afspraak gemaakt over de thuismontage. Het geeft ons veel vertrouwen in het uiteindelijke resultaat.
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste Harry,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Deventer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

schreurs 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ik koop bijna alles bij jullie en ik ben tevreden omdat prrijs kwaliteit kwaliteit verhouding goed is.
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste schreurs,

Bedankt voor jouw review. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

de gier 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
uitgebreid assortiment.
altijd nét iets te weinig personeel daarom wachtrij. dat is jammer. vriendelijk deskundig personeel.
haagweg den haag
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste de gier,

Bedankt voor jouw review en feedback over ons filiaal in Den Haag.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roderik Newby 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top Service, top verkoopgesprek. Hier werken mensen die naar de klant luisteren en verstand hebben van wat ze staan te verkopen.
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste Roderik Newby,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joep Nijhuis 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen en advies en een goede uitleg gekregen over de door ons gekochte smartphone fitbit charge 4. Daarvoor waren wij bij een concurrent geweest maar deze gaf op ons verzoek geen goede uitleg of demonstratie hoe de bandjes verwisseld konden worden.
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste Joep Nijhuis,

Bedankt voor jouw review over de goede service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cisca 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom regelmatig in deze winkel die er altijd representatief uit ziet. De laatste keer een televisie uitgezocht met goed advies.
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste Cisca,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jean 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst top geholpen met goed inhoudelijk advies. Na aankoopbeslissing kwam de verkoper erachter dat er mbt het betreffende model een aanbieding aan zat te komen. Hij gaf ons de keuze om het model te reserveren en later gereduceerd te kopen. Zeer attent!
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste Jean,

Bedankt voor jouw review over de service van onze verkoopmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

john coumans 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer klantvriendelijk en goede service. Zelfs een persoonlijk gesprek uit interesse
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste john coumans,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vleeming 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn door de verkoper in Roosendaal netjes ter woord gestaan. Hij heeft ons goed geholpen. Ik zou deze winkel ook aanraden bij onze familie en vrienden.
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste Vleeming,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Goede service en top bezorging 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed geholpen, ook de prijs wordt vergeleken met andere winkels, kortom heel goed!
De bezorging was ook heel goed, er werd de avond voor de bezorging een mail en sms met het tijdvak gestuurd.
De dag van de bezorging wordt je gebeld, dat ze er met een kwartier zijn en die jongemannen waren top!
Officiële reactie van BCC 27-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel en door onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website en snelle levering.
Besteld om 13:30 uur en de andere ochtend om half 8 in huis.
Netjes bezorgd op de plek van bestemming en de oude koelkast namen ze mee retour.
Top!
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan501 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een fijne webshop die ook AfterPay ondersteund. Afgelopen weekend een TCL TV besteld en afgelopen dinsdag bezorgt met de BCC bezorgdienst. Eigenlijk heb ik niet veel te vertellen, heb namelijk geen negatieve punten. Alles van bestellen t/m bezorging vond ik erg positief. Kort maar krachtig!
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Johan501,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mar 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een prettige overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel, het was ook gelukkig niet druk zodat ik genoeg afstand van iedereen kon houden.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste mar,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Liesbeth 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer klantvriendelijk prettig en professioneel geadviseerd op aankoop in de winkel als ook via online shop met vlotte en goede service en dat in corona tijd van ons een vette 10!
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Liesbeth,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.scheer 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen en geadviseerd,
Vriendelijk personeel
Goed bereikbaar en parkeer mogelijkheid
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste A.scheer,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sebastian Reimann 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een Apple tv 2 maar die ondersteunde niet echt meer alles want ik kon bijna niks streamen. Ik ging naar BCC en ik had mij eerst ingelezen op internet om te gaan streamen op tv ik ging voor de Google Chromecast maar door zeer goede uitleg van een medewerker van BCC F. genaamd ben ik toch overstag gegaan om de Apple TV 4K te kopen omdat wij hier allemaal Ipads en Iphones hebben zou dat de beste keuze zijn. Ik ben blij dat ik naar hem geluisterd heb want wat een formidabel apparaat zeg, hij werkt gewoon vlekkeloos. Kortom ik ben blij ik dat door F. ben geholpen en dat hij mij overgehaald heeft om voor de Apple TV te gaan. Ik ga voor mijn volgende aankoop zeer zeker weer naar BCC!! F. van Oosten bedankt voor je goede expertise en uitleg tot de volgende keer.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Sebastian Reimann,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Xavier 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijke en betrouwbare service. Online garantiebewijs, hulpvaardig.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Xavier,

Bedankt voor jouw review over onze betrouwbare en vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Emil 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundige verkoper met helder en eerlijk advies en bijzonder goede attitude.
Producten ook zeer naar wens
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Emil,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JEC. Kokkelkorn 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en deskundig en eerlijk advies tbv. aankoop QLED TV. BCC steekt hier met kop en schouders boven uit mbt. andere zaken.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste JEC. Kokkelkorn,

Bedankt voor jouw review over het deskundige advies in onze winkel. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

frank 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is al jaren onze perfecte witgoed/elektronica zaak. Goede en eerlijke voorlichting, ze weten de voordelen en nadelen te noemen ook al is de betere goedkoper. Andere witgoed/elektronica winkels hebben het nadeel dat het supermarkten zijn zonder geïnformeerd personeel. Wanneer een product defect is word je direct goed en adequaat geholpen.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste frank,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 25-09-2020

Algemene score

2,0
Inbouw koel-/vriescombinatie besteld, ivm actie gratis installeren. Bij het installeren bleek dat er een productiefout op de koelkast zat waardoor deze niet ingebouwd kon worden en dus weer retour ging. Nu 2 weken verder en nog steeds geen koelkast. Ipv klantenservice bieden en actief de klant op de hoogte te houden en met een oplossing te komen, laten ze het initiatief volledig bij de klant. Indien je de mw aan de telefoon aangeeft dat dit niet echt klantvriendelijk is, wordt aangegeven dat dit beleid is bij BCC. Kortom, prijs is prima, maar verwacht voor de geld geen service als er iets niet goed gaat. de "klant centraal stellen" komt nog niet in de werkinstructies voor bij BCC
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review. We willen hier graag meer over te weten komen. Kun je het ordernummer doorgeven? Excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

Edwin 26-09-2020

Betreft ordernummer 202008-004502107

Edwin 29-09-2020

Helaas...ook 3 dagen na het doorgeven van de ordernummers geen enkele reactie meer vanuit BCC....

Reageer

Daphne 25-09-2020

Algemene score

3,0
Belachelijk! Inductie Kookfornuis 24 uur geleden geleverd! De oude hebben ze meegenomen ! Nieuwe speciale pannen gekocht! Alle instructies gevolgd! Fornuis kapot! Klantenservice gebeld! Want je kan niet naar de winkel! Bij elkaar 30 minuten in de wacht en ondertussen een chagrijnige medewerkster gesproken! We krijgen een nieuwe maar moeten 5 dagen wachten??!?!? Euhm hoe moeten wij eten? Gaan jullie de afhaal betalen? O nee een lekkere magnetron maaltijd???? Dus BCC levert slecht materiaal en wij moeten blij zijn dat we een nieuwe krijgen want een monteur duurt gemiddeld een maand( krijg ik te horen)????????. Dit is de laatste keer dat we iets bij BCC bestellen! Service tot aan de deur.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Daphne,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat het fornuis kapot is, excuses voor het ongemak. Kun je een ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze BCC kan ik van harte aanbevelen omdat de verkopers zeer kundig waren en wilde weten waar mijn prioriteiten qua functies op de vaatwasser lagen. Zo kon ik mijn keuze makkelijker maken. Vandaag zijn er twee monteurs langs geweest voor de installatie. Ik kreeg uitgebreide instructie. Er moest een aanpassing komen in het keukenkastje ( gat voor slang ) en ook het front van de oude vaatwasser is weer overgezet op de nieuwe. Zeer tevreden. Na installatie heeft zelfs de BCC winkel medewerker gebeld om te informeren of de installatie naar wens was verlopen. Met dank, Ellen.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Ellen,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JWE 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles duidelijk omschreven en duidelijke afbeeldingen. Goede service en snelle verzending.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste JWE,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mensen zijn goed te spreken maand terug ook toastrooster defect probleemloos een nieuwe gekregen service dus ook prima
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste S,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fennema 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt goed en eerlijk geholpen.
En dat vindt ik heel belangrijk .
Altijd nemen ze de tijd voor je ook heel belangrijk.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Fennema,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Harm 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website, heldere procedure en levering zoals aangekondigd. De levering zelf verliep ook prettig. Prima allemaal!
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Jan Harm,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MennoK1990 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mijn nieuwe appartement heb ik een mooie nieuwe wasmachine gekocht. De medewerkers van BCC belde netjes een kwartier vantevoren dat ze er bijna waren.
Het aansluiten ging in eerste instantie niet helemaal goed omdat de wasmachine nog niet waterpas stond.
Na een belletje met de klantenservice was er gelijk een afspraak gemaakt om dit te komen verhelpen. Twee vriendelijke medewerkers hebben dit voor mij geregeld en nu kan ik mijn wasjes draaien.
Bedankt BCC!
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste MennoK1990,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele aardige en rustige verkoper die alles aan ons zoontje uitlegde en liet zien bij het aankopen van een nieuwe telefoon.
Goede service en mr kwam ook zelf met ideeën en oplossingen.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Esther,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjolein 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en duidelijke informatie over producten door de medewerker die mij hielp.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Marjolein,

Bedankt voor jouw review over de deskundige service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

202009-006251386 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
10+! Zeer vriendelijk en rustig personeel.geen vraag is te veel en er zijn altijd nuttige tips over het product.zo hoef je niet alles te gaan lezen meteen. Geweldig. Al jaren klant! Steeds meteen geslaagd. Er wordt echt geluisterden tijd gemaakt makkelijk parkeren en zo voelt een klant zich gewaardeerd. Ik zou niet snel ergens anders gaan.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Helemaal tevreden, maar de levering was niet geheel volgens afgesproken tijdstip. Ook een klein deukje, maar dat had ook bij mijzelf kunnen gebeuren.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Gerda,

Bedankt voor jouw review en feedback over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC Beneden Leeuwen 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima winkel als je iets nodig hebt voor je internet.Goed advies. Geweldig geholpen.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC Den Haag 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede adviezen in de fysieke winkel; levering mooi op tijd. Montage keurig afgewerkt.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

peter granzier 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles was makkelijk te bestellen, snelle levering Helemaal top!!! ook de prijs was na vergelijking ook in orde BCC ik zou er zo weer bestellen.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste peter granzier,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hennie 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor BCC gekozen omdat ik al de allereerste keer ging kijken hoe het met de service stond .
Nou ik kan met een gerust hart zeggen echt
Fantastisch
Ik koop alles wat ik nodig heb zelfs het kleinste kabeltje
Top service
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Hennie,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Smits 25-09-2020

Algemene score

8,0
Duidelijke website, met duidelijke informatie. Nette prijzen en snelle verzending en levering. Ik beveel BCC aan!
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Smits,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een nette en overzichtelijke winkel. Wij komen hier graag van uit Loosdrecht. Vriendelijk en behulpzaam personeel, niet opdringerig maar uitermate correct en kundig(elk bepaald artikel heeft iemand de nodig en juiste kennis). Wij zijn zeer tevreden en kunnen hier alles vinden. Ook en niet te vergeten de bereikbaarheid is top. Ook het parkeergelegenheid is gewoon goed en dichterbij kan gewoon niet.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Wil,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saskia Struijlaart 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel meteen goed geholpen door de medewerker. Doelgericht en de juiste vragen zijn gesteld om tot het goede product te komen. Afhandeling was vlot en netjes. Zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Saskia Struijlaart,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mjh Deenen-Lowis 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrieskast besteld en precies op afgesproken tijdstip geleverd door 2 vriendelijke mannen. Eerdere vraag per telefoon werd snel en goed beantwoord. Factuur via mail binnen zeer korte tijd. Apparaat moet nog aangesloten worden dus daar kan ik nog niets over zeggen. Kortom..... Bcc daar bof je mee..... Zeker in gedachten houden bij een volgende bestelling
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Mjh Deenen-Lowis,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AJP 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig en deskundig geholpen wat geleid heeft tot de aanschaf van een chromebook. Veel opgestoken van de informatie over wat een chromebook eigenlijk is als praktisch en voordelig alternatief van tablet/notebook.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste AJP,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.Maaijen 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na installatie Philips soundbar liet die het vrijwel meteen afweten. In de originele verpakking teruggebracht en probleem uitgelegd. Geen enkel probleem en geen discussie over reparatie o.i.d. Er werd meteen een nieuwe besteld. Garantieafhandeling en levering waren goed te volgen via internet. Prima service. Heel klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste R.Maaijen,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

???? 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige en vriendelijke bezorgers. 2 heren. De online begeleiding van de bezorging t.w. lokatie info en tijdstip erg duidelijk. De aankoop moet zijn waarde nog wel even bewijzen want vandaag doe ik geen was.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste ????,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Informatie en levering 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een online oriëntatie /informatieronde betreffende de voorgenomen aanschaf van een combimagnetron dit bevestigd gezien door uitvoerige uitleg van de BCC-medewerkster in de winkel. Ook omtrent het leveringsproces werd goede informatie gegeven, hetgeen later bevestigd werd via email.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tessa van der Weijden 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle lof voor BCC Lisse! Ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste chromebook. Goede uitleg over de voor- en nadelen waardoor de keuze voor ons makkelijk te maken was!
De service is écht top en eerlijk.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Tessa van der Weijden,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lars 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaring. De door ons bestelde AEG warmtepomp droger is binnen 24 uur na de online bestelling al geleverd. Het bestelproces via de website was duidelijk. Groot voordeel vond ik dat naast IDeal en Creditcard ook Paypal geaccepteerd wordt, waardoor het betalen zeer makkelijk verloopt. Over het bezorgmoment duidelijk op de hoogte gehouden door BCC en de bezorgers waren ruim op tijd. Blij dat we de oude droger zonder extra kosten mee mochten geven.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Lars,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Hooijman 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie gegeven door verkoper. Ik werd gewezen op bijkomende producten maar men bleef niet aandringen deze te kopen. De prijs voor mijn product was nagenoeg gelijk aan die in andere winkels. Goedkoper zelfs als ik de eventuele reiskosten meereken.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste W. Hooijman,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chantal 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede wasdroger voor een goede prijs. Levering en plaatsing ging precies volgens afgesproken. Absoluut een aanrader.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Chantal,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjir Willems 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk en deskundig personeel , mooie presentatie en groot assortiment. Goed bedrijf.
Officiële reactie van BCC 26-09-2020

Beste Sjir Willems,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews