Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AJD 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en vriendelijke bediening. De medewerker had verstand van van zaken en gaf mij het juiste advies
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste AJD,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fam. kuiper 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
klantvriendelijk, juiste informatie, prijskwaliteit.

veel van me elektrische apparatuur voor gehele huis, van koelkast tot laptop. haal of bestel ik hier.
en kom je er niet uit word er hulp geboden in de winkel.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste fa. Kuiper,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren ben ik meer dan tevreden met BCC, prettige en deskundige medewerkers, een ruim assortiment in een mooie winkel, kortom een dikke 10!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Ellen,

Bedankt voor jouw review. Graag weer tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacq 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze koelkast was stuk en dan wil je direct een nieuwe hebben. Wij naar BCC op de 1e verdieping een fijne en deskundige verkoper. Goede uitleg en adviezen ja dan koop je ook direct een koelkast. De koelkast is door Covid 19 niet direct te leveren, maar de verkoper ging zijn uiterste best doel. Ja hoor toch een belletje er is plek voor morgen wij super blij natuurlijk. Om 9.00 uur waren de aflevermensen bij ons. Een heel groot compliment voor de monteur hij is een pietje precies de koelkast zit er veel mooier in dan hij ooit heeft gedaan. Wat een fijne koelkast is het we zijn zeer blij. Dank verkoper en monteur voor alle fijne zorg die jullie geleverd hebben. Tot de volgende keer.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Jacq,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerker en installateur.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cw Hakkert 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al aardig wat dingen gekocht via BCC en ben zeer tevreden hier over ook de medewerkers helpen je fantastisch al ga ga je voor een wasmachine of speaker of tablet je word er altijd netjes geholpen ik ben in de BCC winkel geweest in Spijkenisse die toen nog gevestigd zat dan de Kolkplein en die was tot 3 oktober daarboven en gaat verder op 15 oktober 2020 bij de woonboulevard in Spijkenisse
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Cw Hakkert,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tevreden klant 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne ruime winkel met een groot assortiment. Medewerkers hebben verstand van de producten en geven een duidelijke reden waarom elektronica in een winkel kopen uiteindelijk toch beter is.
Gratis parkeren voor de deur zorgt er ook voor dat je makkelijk de gekochte producten kunt inladen.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kelly Egelmeer 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Oss voelt als veilig, vertrouwd en informatief een goede aankoop doen! Ik werd geholpen in de keuze mbt een e-reader, stoomstrijkijzer & strijkplank.
Er wordt eerlijk meegedacht door de verkopers. Ook wordt het gevoel gegeven dat je met al je vragen na aankoop bij ze terecht kan. Ik ga zeker de volgende keer terug.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Kelly Egelmeer,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

josg 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij BCC hebben ze een perfecte product informatie over wat er op de markt is aan elektronische tv's.

en waar niemand aan kan tippen is de verzekering die je kan afsluiten voor meerdere jaren waar veel waarde aan valt toe te kennen.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste josg,

Bedankt voor jouw review over onze garantie service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, zowel in de winkel als via de klantenservice. Wasmachine snel geïnstalleerd door kundig personeel.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Ellen,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

van der Staal 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had online een stofzuiger besteld . dat ging erg makkelijk , en konden het de volgende dag al ophalen in Delft . ook dat ging erg soepel , vriendelijk personeel en snel afgehandeld . een dikke 10 !
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste van der Staal,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn geholpen door verkoper in alle rust alles uitgelegd over geluid installatie ik zal zeker dat ook bij jullie kopen
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is overzichtelijk en alles dus snel te overzien. Duidelijke beschrijvingen van de aanwezige producten.
Levering was ruim op tijd
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gabberv 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes zoals aangeven meteen bezorgd en het product bevalt super en een mooie prijs netjes mails ontvangen hoe het verder moet en of ik nog vragen had verder toppie
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Gabberv,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria 06-10-2020

Algemene score

5,0
Prima product en aardige mensen maar ik stoorde me aan het feit dat niemand van het personeel en niemand ( dus) van de bezoekers een mondkapje droeg.. volgens mij is de winkel een openbare ruimte.. hoewel het ws klantvriendelijk moest lijken bereikten ze bij mij het tegendeel
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Maria,

Bedankt voor jouw review. Het is niet onze bedoeling om jou een vervelend gevoel te geven naar aanleiding van het winkelbezoek. Excuses hiervoor.

Momenteel is het zo dat wij ook in onze winkels de mondkapjes dragen. We vermoeden dat je net in de fase van het regelen in de winkel bent geweest en dit filiaal de mondkapjes nog niet droeg.

Sinds het begin van de corona crisis, proberen wij in onze filialen de regels en adviezen zo goed mogelijk na te leven en aanpassingen te doen. Dit om te zorgen dat onze klanten veilig bij ons kunnen blijven winkelen en het tevens een veilige werkplek voor onze medewerkers is.

Mocht je toch nog door ons gebeld willen worden, kun je dan het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ria steenhard 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Buiten gewoon goed geholpen en erg vriendelijk personeel in deze coronavirus-tijd ook heel belangrijk voor ons, maar een BCC winkel raad ik iedereen aan
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Ria steenhard,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Einstein 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs van deze Philips oor-neustrimmer is zonder meer concurrerend.
In de avond het product besteld, vervolgens keurig de volgende dag geleverd. Tussendoor keurig geïnformeerd over de voortgang.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Einstein,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. De Jong 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ga alleen voor BCC want voor mij doet geen andere winkel mee! Kwaliteit, kennis en goede snelle service!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste M. De Jong,

Bedankt voor jouw review over de kennis van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

w.roelofs1 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een topbedrijf. Levert kwaliteit en volgens afspraak en tegen een hele goede prijs met volledige garantie en service!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste w.roelofs1,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim opgezet, overzichtelijk, vriendelijke verkopers die kennis van zaken hebben
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Ad,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Remok 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar nieuwe draadloze oordopjes voor mijn telefoon waarmee ik ook kan sporten, na een week te hebben "ge-googled" welke het beste zijn, zag ik door de bomen het bos niet meer.
In de winkel heb ik hulp gevraagd, en de verkoop medewerker kon mij zowel de voordelen en nadelen vertellen van de diverse typen. Hierdoor kwam ik snel tot de juiste keus.
Eenmaal thuis de oordopjes aangesloten op mijn telefoon en ze werken perfect.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Remok,

Bedankt voor jouw review over de deskundige service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site! Snel kunnen vinden wat ik wou,en zeker heel belangrijk,om 18.00 zondag avond bestelt,maandag 15.30 werd het bezorgt!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Yvonne,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hoeckel Kees Van 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben bij BCC in Roosendaal een HP laptop gekocht
De verkoper was absoluut niet opdringerig maar heeft keurig meegedacht met onze wensen
Nette afhandeling
Absoluut tevreden over
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Hoeckel Kees Van,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website van BCC.Je kan heel veel keuzes maken in het menu filteren om je eigen keuze nog makkelijker te maken.
Zelfs vergelijken van producten.
Ook de prijs is aantrekkelijk.Over het algemeen altijd dezelfde prijs met de bekende andere stores.
Dan heb je ook nog de outlet waar je beslist op moet kijken.Soms erg aantrekkelijke producten.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

john 05-10-2020

Algemene score

8,0
vond snel wat ik zocht na mijn omschrijving en kon duidelijke uitleg / specificaties vinden
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste john,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Kok 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. Je wordt in de gaten gehouden terwijl je wacht. De medewerker meld zich tussen door dat hij naar je toekomt. Hij is deskundig en geeft een goede uitleg betreffende het product naar waar ik geïnteresseerd ben, in mijn geval een speaker set afgestemd op mijn versterker.
Alles wordt keurig geregeld en medewerker zorgt dat mijn artikel netjes thuis wordt bezorgd.
Ook betreffende de Corona maatregelen worden deze goed in acht genomen.
Wat mij betreft een 10 waard en zeker aan te bevelen, je voelt je hier echt klant en geen nummer
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Hans Kok,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bep 05-10-2020

Algemene score

9,0
Ik heb goede ervaring met BCC in Bergen op Zoom (veel kennis in huis en ze hadden plezier in hun werk). Maar de service online is ook enorm goed. Makkelijk te vergelijken en snel geleverd, precies zoals het op de site staat. Ik raad BCC dan ook vaak aan.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Bep,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

SB 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen personeel die er staat denkt met je mee om uiteindelijk tot de juiste oplossing en keuze te komen!

- service
- deskundigheid
- Vriendelijk

Daar kun je zeker op rekenen 😀
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste SB,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In bcc Veghel geweest voor een nieuwe tv. Netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen zonder je iets te willen aansmeren. Uiteindelijk gekozen voor een qled en ben er zeer blij mee. Super winkel met superservice.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 32 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Altijd qua prijs wel goed. Jammer dat de verkopers te veel hun best doen om daadwerkelijk te verkopen mag best iets minder. Wat ik ook al vaker heb meegemaakt is dat verkopers zodra ze door hebben dat je het product niet zeker weten koopt je snel afgewimpeld omdat ze het zonde van hun tijd vinden. Dus qua prijs zeg ik ja tegen bcc maar qua verkopers zeker een nee door meerdere slechtere ervaringen
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Linda 32,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margaret 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. De zaak is dicht bij en er is goede parkeergelegenheid.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Margaret,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag bij BCC Barendrecht geweest voor aanschaf Soundbar. Geholpen door Top adviseur. Systeem gekocht, was niet de kwaliteit die wij verwachtten. Terug op zondag. Weer met adviseur afgestemd en zonder problemen omgewisseld voor een Sonos Beam met 2 boxen. Werkt Top en na vele jaren nu snoerloos geluidssysteem. Prima service van BCC.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angie 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, dankzij de beste man een TV gevonden wat bij ons past en die aan onze wensen voldoet!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Angie,

Bedankt voor jouw review en veel plezier van de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Max 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed geholpen bij het kopen van een printer. Vrolijk en vriendelijke meneer die de vragen goed beantwoorde.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Max,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote, overzichtelijke winkel met veel keus en goede, klantvriendelijke service.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rafeloor 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de corona een veilige winkel, met duidelijke looproutes. Heel vriendelijk en deskundig personeel. En een goede prijs voor de door mijn gezochte televisie.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Rafeloor,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de service van onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette winkel met o.a. prima service door de medewerker.
Sfeer is goed.
Gunstige locatie.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John W 05-10-2020

Algemene score

2,0
Kon niet met FreeBees betalen BCC zakelijk website, in de winkel kon ik weer niet "zakelijk" kopen (kon ook wat vriendelijker geholpen worden) en klantenservice was niet klantvriendelijk en klantgericht. Heb mail gestuurd en beschreven wat het probleem is. In afwachting van een reactie. Als ik bij een andere elektronicawinkel de FreeBees zou kunnen verzilveren zou ik dat direct doen.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste John W,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anouschka 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig kopen. Denken mee met wat je wilt hebben/ waar het voor is en wat dan de beste optie is.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Anouschka,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat mij opviel was de productkennis. Duidelijke uitleg en advies. Winkel overzichtelijk en netjes. Vriendelijk en service gericht. Blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond besteld en de volgende dag voor 12 uur al binnen. Goede en snelle service. Ook zijn er meerdere betalingsmogelijkheden. BCC heeft ook een Outlet store, waar je veel producten voor veel minder geld kan kopen. Vaak zit er dan een klein deukje in, wat amper opvalt. Maar wel voor veel minder geld. Ideaal.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Mike,

Bedankt voor jouw review over onze Outlet store en snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je nog goede service wilt hebben dan moet je bij BCC zijn, mijn ervaringen zijn gedaan bij BCC Beek ze zijn niet opdringerig geven je duidelijke uitleg en hebben een prima service.
Ga zo door.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frits Overbeek 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BCC in de Wall in Utrecht is buitengewoon klantvriendelijk.
met heel veel geduld zijn wij behandeld.
door allerlei omstandigheden gaf het overzetten van alle data van oud naar nieuwe smartphone nog wel wat problemen. dat zat meer in het oude apparaat dan in het nieuwe.
met heel veel geduld is alles uitstekend afgehandeld en werden wij voortdurend voorzien van koffie, of werd er gevraagd of we nog iets wilden drinken.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Frits Overbeek,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Utrecht The Wall.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dunbaron 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste onlineshop zonder schreeuwige reclames. Prima ondersteuning via webpagina of in de winkel zelf.
Uitgebreide keuze voor ieder wat wils. Webpagina oogt rustig en overzichtelijk (grote assortiments-iconenen en laad snel, ook de filters werken prima!
Aanbiedingen en artikelen en reparatieafdeling zijn makkelijk te vinden.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Dunbaron,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herman 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung tablet gekocht bij BCC in Delft. De parkeergarage is recht onder de winkel. Met de lift kom je zo vanuit de parkeergarage in de winkel. Handig! Goed geadviseerd door behulpzaam personeel, daar waar je bij de concurrent nog wel eens lang moet zoeken naar beschikbaar deskundig personeel.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Herman,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herman A. Arts 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na ons bezoek van de BCC vestiging aan het Hertogplein Nijmegen, waar echter géén Dyson stofzuigers in het assortiment zitten, zijn wij naar de BCC vestiging Dukenburg Nijmegen gegaan.
Dat bleek alsnog een goeie keus.
Een groots en goed verzorgde winkelruimte, met een zeer ruim gesorteerde assortiment, in ons geval met name voor stofzuigers.
Wij werden ontvangen op de Dyson stand en te woord gestaan door xxx, een enthousiaste en correcte verkoper welke de tijd nam om onze vragen verhelderend te beantwoorden en ook goed toe te lichten, chapeau voor xxx.

Wij besloten ter plekke een Dyson V11 Pro, met extra actie te kopen.
Helaas was dit type niet meer op voorraad en krijgen wij nog te horen wanneer deze bij ons aan huis afgeleverd zal gaan worden.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Herman A. Arts,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Nijmegen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

van kleef 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
koop al heel lang denk 25jaar goede service vriedelijk en kundig personeel weten waar ze over praten.
goede afspraken over bezorging en op tijd.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste van kleef,

Bedankt voor jouw review. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

v Aarle 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben netjes en accuraat geholpen bij het vinden van een I pad, De verkoopster was netjes en in deze tijd met mondkapje. Chapeau !!!!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste v Aarle,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Renata 05-10-2020

Algemene score

8,0
Wij kwamen naar de winkel om een nieuwe vaatwasser te kopen. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg gehad over de verschillen van de apparaten. Verkoper was totaal niet opdringerig en heeft goed meegedacht. Uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Wij zijn zeer tevreden over de BCC in the Wall.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Renata,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Utrecht The Wall.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dewy 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn perfect geholpen door Bcc. Bij thuiskomst zag ik dat ik iets verkeerd had gedaan dus contact opgenomen met de klantenservice, het was binnen een paar minuten geregeld !
Levering was zeer goed, keurig op tijd, nette jongens keurig alles uitgelegd en aangesloten.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Dewy,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marlous 05-10-2020

Algemene score

10,0
De service was enorm snel. De mail was duidelijk en liet mij weten wanneer mijn bestelling voor mij klaar lag. Dit was al binnen twintig minuten het geval en zodoende had ik drie kwartier na mijn bestelling de AirPods al in huis. Ook in de winkel vriendelijk geholpen. Goede ervaring!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Marlous,

Bedankt voor jouw review over de snelle service van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews