Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo S. 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie, ruime winkel. Overzichtelijk, behulpzaam personeel. Gemakkelijk én gratis parkeren!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Leo S.,

Bedankt voor jouw review over onze ruime, overzichtelijke winkel en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alie 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig en vriendelijk advies. Afhandeling van de levering perfect, zelfs nog een hand hulp bij het inladen. Mooi assortiment, aangename winkelinrichting. Kortom een aanrader!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Alie,

Bedankt voor jouw review over het deskundige advies van onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janny 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kreeg goed advies over mijn tablet en in de winkel werden we snel geholpen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Janny,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Slechte communicatie 30-09-2020

Algemene score

4,0
Product voor reparatie aangeboden, helaas naar bijna 8 weken en vele malen bellen helaas nog geen reactie ik heb op maandag 28-09 aangegeven Dat ik Uiterlijk zaterdag mijn product terug wil hebben. Daarna werd mij beloofd dat ik binnen 48 uur reactie zou gaan krijgen, helaas was dit weer niet het geval en heb dus zelf weer contact opgenomen met de klantenservice, van die persoon kreeg ik te horen dat ik op z’n vroegst vrijdag pas iets te horen krijg en dat mijn product zeker niet zaterdag in de winkel kan zijn.

Ik vind dit allemaal erg lang duren en voel me een beetje aan het lijntje gehouden, ik hoop via deze weg een keer een antwoord te krijgen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat je jouw ter reparatie aangeboden artikel nog niet terug hebt. Excuses voor het ongemak. Kun je het casenummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hedy Fokke (Hedy) 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben met veel geduld en vriendelijkheid geholpen bij de keuze van een vaatwasser.
De medewerker zocht met mij naar de meest geschikte model dat binnen mijn budget viel.
Het artikel van is de volgende dag geleverd en geïnstalleerd .
Ik ben dik tevreden
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Hedy Fokke (Hedy),

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker bij aankoop van de vaatwasser.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette service, al vind ik 21 dagen een lange tijd voor een reparatie en moest hij voor de 2e keer weg voor het zelfde probleem, maar het werd uitermate correct opgelost en gecompenseerd.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thal 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne, nette winkel! Klantenservice is hier top. Er werd mij de ruimte gegeven om rustig rond te kijken maar kon meteen toen ik daar behoefte aan had worden geholpen. Ik werd geholpen door een vrolijke, vriendelijke, medewerkster toen ik er niet precies uitkwam. Er werd bij de aankoop (printer) meteen een voordelig Inkt abonnement voorgesteld en duidelijk uitgelegd. Hier wist ik zelf nog niets vanaf dus had deze zonder de uitleg van de medewerkster ook niet erbij aangeschaft. Al met al erg tevreden! Ik zou hier zeker terug komen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Thal,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vrolijke en behulpzame medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 30-09-2020

Algemene score

1,0
Helaas wordt ook hier mijn beeld negatieve beeld bevestigd van de klanten"service" van de BCC. Na mijn review op 25-09, werd als reactie mijn ordernummer gevraagd...deze heb ik netjes vermeld...nu, bijna een week later, nog steeds geen reactie. In de situatie is nog niets gewijzigd, ik wacht nog steeds op een koelkast of een oplossing. En dan niet een alternatief dat ruim 200 euro duurder is...
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review. Excuus dat we nog niet hebben kunnen reageren. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen Rademaker 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig geholpen , deskundig advies en goede service bij het afhalen van de droger. Top
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Jeroen Rademaker,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michelle van Heerbeek 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dat bcc alles goed georganiseerd heeft. Een mooie koelvries combinatie gekocht met lichte schade, maar de schade is nauwelijks zichtbaar. Een hele mooi prijs voor betaald. Keurig de oude koelkast weer meegenomen en zelfs een kapotte airfyer die ik nog had staan. Dat is nog eens service.
De bezorgers waren keurig tussen de afgesproken tijd. Ook kreeg ik de avond van tevoren een mailtje wanneer ze zouden komen en toen ze er bijna waren een belletje. Helemaal top
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Michelle van Heerbeek,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Domien van den Berg 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veilige omgeving om rond te kijken. Bij getoonde belangstelling wordt je op een vriendelijke wijze benaderd door een medewerker voor een deskundige toelichting.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Domien van den Berg,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles conform afspraak, geen op of aanmerkingen. Op tijd bezorgd en even gebeld van te voren.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Anoniem,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yordi 30-09-2020

Algemene score

1,0
Na eerst een beetje neerbuigend te zijn geholpen door een net iets te opdringerige verkoper. Werden we gelukkig geholpen door een aardige verkoper en kwamen we tot de aankoop van een nieuwe koelkast. Bij thuiskomst bleek het product niet naar behoren te functioneren, waarop we besloten de koelkast om te ruilen voor een nieuwe. Bij aankomst in de winkel werd de koelkast door de bij ons al bekende opdringerige verkoper nog al hard handig behandeld en op zijn kant gegooid. Dit om even aan de onderkant te kijken, hij was verbaasd toen wij daarop besloten ons geld terug te vragen. Met veel tegenstribbelen ging de verkoper overstag. Wij kopen hier in ieder geval nooit meer iets.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Yordi,

Bedankt voor jouw review. Dit is zeker niet hoe dit hoort te gaan en we komen hier graag meer over te weten. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ray 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Nette bezorgers. Oude apparaat weer mee terug genomen. Super service
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ray,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke hulp met een goed advies
Ook een zeer uitgebreide keuze in alle artikelen
Prettige ligging in het winkelcentrum
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Roel,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ik 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie winkel, vriendelijk behulpzaam personeel. Bij vragen wordt als het kan de persoon met de meeste deskundigheid naar je gestuurd. Denken klantgericht. Op de site is ook alles duidelijk terug te vinden.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ik,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AD 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en prettige bediening in prettige winkel met leuke aanbiedigen
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste AD,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en zeer kundig geholpen. Samsung wasmachine snel en kundig bezorgd en geïnstalleerd. Klein probleem met cashbackactie snel en prima opgelost. BCC zeer aanbevelingswaardig.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige hulp en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zoe 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht met spoed een nieuwe vaatwasser en kwam op de site van bcc. Niets meer dan lof voor deze keten... zeer correcte prijs, simpele website, snelle respons en levering , alles volgens afspraak gelipen. Niets iop aan te merken... kortom helemaal goed.
Zeker een aanrader en zal zeker goede reclame maken voor bcc.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Zoe,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel, goede uitleg omtrent het aangekochte artikel. Was niet op voorraad maar de volgende dag werd het artikel al geleverd. Super tevreden.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johnny Ulijn 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en netjes geholpen, na levering wat probleempjes maar die zijn keurig opgelost. Een echte aanrader Bcc.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Johnny Ulijn,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 30-09-2020

Algemene score

2,0
6 weken na aanschaf TV (2500 euro) defect. Na 5 weken en vele telefoontjes verder TV gerepareerd terug. Geen enkel contact vanuit BCC, komen eigen afspraken mbt service niet na en verschuilen zich achter de reparateur. In winkel klacht neergelegd, geen enkele response meer gehad.
Service is ronduit slecht, meedenken ho maar en telefonisch niet te bereiken!!!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review. Dit is niet wat je van onze service mag verwachten, excuses voor het ongemak. Kun je het ordernummer doorgeven? We komen hier graag meer over te weten.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees van Rietschoten 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laptop gekocht bij vestiging Barendrecht van BCC. Super service van verkoper Eren. Hij is voor mij medewerker van de maand.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Kees van Rietschoten,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

borsboom 30-09-2020

Algemene score

10,0
ik moest snel een vaatwasser hebben die gelijk mee kon en ze hebben alles uit de kast getrokken om me te helpen dus dennis uit den haag bedankt
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste borsboom,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Haag.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

den Boer 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel in Den Helder is goed. Alleen de montage van de koel vries combinatie is heel slecht gedaan, de schroeven zijn verkeerd gemonteerd ( waren veel te kort ) de afwerkstrippen vond ik twee dagen later op de gallarij en heb deze zelf moeten monteren. Dus het laten monteren van apparatuur laat ik nooit meer doen door mensen van BCC. De service in de winkel was heel goed.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste den Boer,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rien 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het advies in de winkel is prettig, rustig en niet opdringerig. Duidelijk advies over voor en nadelen van verschillende merken en en types.
Na probleem met levering ( per abuis was verkeerde toestel aan de bezorgers meegegeven) is alles in het werk gesteld om zsm toch te kunnen leveren. Vestigingsleider heeft zelf contact opgenomen de zelfde dag nog. Levering de volgende dag. Na levering heeft vestigingsleider nog gebeld of aflevering die dag wel naar wens was verlopen. Is klantvriendelijke actie naar mijn mening.
Een opmerking: Vanwege de coronamaatregels meldt de bezorger zelf dat bestelling is afgeleverd waarna je direct een mail ontvangt dat de bestelling is geleverd. Is m.i. Niet correct. Als contact gemeden moet worden vanwege besmettingsgevaar kan beter de klant verzocht worden om via mail of Whatsappje aflevering te bevestigen. Akkoord voor aflevering is verantwoordelijkheid van de klant.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Rien,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lonneke 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag de allernieuwste I-pad gekocht bij BCC Zierikzee. Prima service en goede uitleg wat betreft model en wensen. Gekozen voor een lokale winkel omdat ik vind dat die moeten blijven bestaan.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Lonneke,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zierikzee.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nelie Heindijk 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft leuke aanbiedingen, en de levering is super snel....gisteravond laat, miijn produkt besteld, en vanmorgen werd het al bezorgd .
Het artikel zat netjes en veilig ingepakt .
Geen verzendkosten en makkelijk te routeneren.
kortom klasse!!!!, en een aanrader.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Nelie Heindijk,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 30-09-2020

Algemene score

8,0
We worden altijd bij BCC in Goes goed en netjes geholpen. Men neemt de tijd voor je en zijn niet dwangmatig. Wat ik wel jammer vond dat voor het uitladen van de diepvries, het karton verwijderen en in de schuur neerzetten €20 kostte. De oude diepvries kon wel gratis mee, maar die hebben we voor een mooie prijs kunnen verkopen. Kortom prima winkel en service. Ook het vooraf bellen ging goed.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bezorgers waren erg behulpzaam . 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede bezorgers en mooie ijskast hadden zeer veel keus in de winkel en een voordelige prijzen
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eva 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling werd op de afgesproken dag geleverd, netjes verpakt. Ze zouden alleen mijn oude apparaat meenemen en dat zijn ze vergeten (en ik ook).
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Eva,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht een tv. Medewerker vroeg wat ik er precies mee wilde om te weten of ik een smart tv of niet zou nemen. We waren er snel uit dat de smarttv de beste optie was voor mij. Deskundig en vlot geholpen. Was al bekend met de goede service van BCC.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Gerard,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad rijkers 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wordt er altijd netjes en goed geholpen!
Laatst een nieuwe tv gekocht goed behandeld en giede uitleg gehad naar mijn wensen!
Even later bleek de tv in de aanbieding te zijn en ben ik terug gegaan. En heb toen netjes het verschil terug gehad 👌👍👌👍.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ad rijkers,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marjan 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed geleverd, op de tijd dat gecommuniceerd is. Ook dat was keurig de avond ervoor.goed product wat doet eat ie moet doen, zuinig vriezen😁
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste marjan,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maurice, Leiden 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitermate tevreden over de service! Voldoende personeel op de vloer waardoor wachttijden minimaal zijn. Goed advies gekregen over een kleinere TV en duidelijk vergelijking met de andere producten.
Artikel was ook nog op voorraad waardoor deze meteen meegenomen kon worden. Al jaren een trouwe klant van BCC in Hazerswoude.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Maurice, Leiden,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chris 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelproces is zeer makkelijk. Levering o tijd en de medewerkers zijn zeer vriendelijk. Kortom, BCC is top!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Chris,

Bedankt voor jouw review over het eenvoudige bestelproces op onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thea 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemotiveerd en deskundig prettig personeel.
Ook heel behulpzaam!! Dan kom je graag terug.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Thea,

Bedankt voor jouw review over ons deskundig en behulpzaam personeel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Loes 30-09-2020

Algemene score

10,0
Geweldig goed geholpen. Goede en eerlijke informatie (prijs kwaliteit) over onze aankopen: nieuwe broodtrommel, stofzuiger en 3 tandenborstels.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Loes,

Bedankt voor jouw review over het eerlijke advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingeborg 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle service! Tijdvak tussen 8.30 en 10.30, keurig 10 minuten van te voren gebeld. De dag ervoor een SMS over de levertijd, mailtje. Aardige monteurs, alles staat keurig netjes en was binnen no time geregeld.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ingeborg,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering door onze aardige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hulst 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correct geholpen en vrij snel. Goede voorlichting en beantwoording van al onze vragen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S. Brunt 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig en deskundig personeel. Goede adviezen! Niet opdringerig. Kom graag bij BCC!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste S. Brunt,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rick 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is ruim ingericht en overzichtelijk. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar een prima advies toen wij daarom vroegen. De verkoopprijzen zijn hetzelfde als bijvoorbeeld *****.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Rick,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

André 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op 26 september 2020 bij BCC Arnhem 2 producten (o.a. PC) gekocht waar ik advies voor nodig had, erg goed geholpen met meer dan voldoende kennis van zaken waardoor keuze eenvoudig werd. Ga al jaren naar BCC omdat je er een prima prijs betaald en ook nog eens de ouderwetse Expert service hebt. Ik hoop dat in de toekomst deze winkels van BCC blijven bestaan en niet alles via internet gaat verlopen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste André,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent Enel 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer goed geholpen in de vestiging Breda.
Ik was verdwaald in een ingewikkeld bos van Televisies met onbegrijpelijke termen, specificaties en serienummers. Ik had behoefte om me goed te laten adviseren over een tv die het best bij me aansluit. Ik werd zeer goed geïnformeerd en de zin en onzin werden keurig gescheiden. Ik kreeg daadwerkelijk "een helder beeld" van welke keuze het beste bij me paste. Kortom, ik ben geweldig geholpen, mooie televisie en blij zo'n aankoopervaring te mogen meemaken. Bedankt Dennis.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Vincent Enel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

FRED 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig en vriendelijk personeelHeeft mij perfect geholpen bij de aanschaf van een Notebook voor een geweldig lage prijs..
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste FRED,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geregeld allemaal. Online een koelkast besteld. Snel gevonden op de website, snel besteld en snel geleverd! Prima geregeld van BCC
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maurice Smeets 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor electra,witgoed etc kiezen we altijd voor bcc. Je wordt er deskundig geholpen en er is altijd keuze. Prijs kwaliteit is perfect. Is het artikel elders in de aanbieding dan wordt de prijs aangepast.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Maurice Smeets,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J de weerd 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige bediening geduldig en veel informatie over het produkt niets was teveel vriendelijke bejegening geen druk om te kopenj
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste J de weerd,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rm hausil 29-09-2020

Algemene score

10,0
ik ben echt super goed geholpen, de werknemer luisterde naar wat ik nodig had en begreep dat het niet te veel moest kosten zo heb ik de juiste keuze kunnen maken en je juiste benodigdheden kunnen krijgen

ik weet zeker dat ik de volgende keer weer bij Lelystad bij de bcc mijn product ga kopen !
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Rm hausil,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lelystad.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin Kurpershoek 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide keus. Voldoende en deskundig personeel en bovendien vriendelijk ook nog.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Martin Kurpershoek,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews