Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leoniek 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie, ruime winkel. vriendelijk personeel. het product waar ik naar op zoek was, was makkelijk te vinden en gelukkig op voorraad. ik kon het gelijk meenemen, wat heel prettig is.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Leoniek,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hoorn 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie ruime winkel met personeel die luister naar de klant wat die wil en weet waar betover gaat
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

koen 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prettige ontvangst en goede advisering. Komen niet gelijk op je af maar staan open voor vragen zonder op een koop aan te dringen.
Weten waar ze over praten
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste koen,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je word altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Ze nemen de tijd voor je, komen met oplossingen.
Wij gaan altijd naar BCC Beneden Leeuwen als we wat nodig hebben.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beneden Leeuwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel Woudenberg 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zijn goed te woord gestaan kijken voor beste oplossing klant goed advies netjes behandeld en leuke korting perfecte medewerker
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Marcel Woudenberg,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.Kraaijeveld 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, vriendelijke vakkundige verkoper, niet opdringerig. Rustige winkel zonder herrie zoals muziek. Nadat ik de verkeerde keuze had gemaakt kon alles georrigeerd worden zonder problemen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste A.Kraaijeveld,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een nieuw mobiel besteld, tot mijn verbazing had ik de volgende dag de postbode al aan de deur, super snel dus.
PS. Ik bestel alles bij BCC comp,mobiel, ook voor mijn vrouw en dochter, radio, dus dat zegt genoeg.
Een super zaak nog nooit moeilijkheden gehad.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bob Zwaans. 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een nieuwe tv gekocht in geladen thuis uit gepakt en helaas zag ik een kras op het scherm. Contact gezocht met de klantenservice van bcc zeer goed te woord gestaan mij geadviseerd om een foto te maken samen met de bon opgestuurd naar de desbetreffende winkel met de mededeling dat ik gebeld wil worden.
Twee uur later werd ik gebeld met de mededeling dat de tv wordt om geruild voor een nieuwe.
Al met al een top service en klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Bob Zwaans,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag 04-10-2020 bij BCC Den Bosch (Balkweg 7) binnengelopen voor airpods pro. Artikel was bij concollega electronicawinkel niet op voorraad. Bij deze BCC wel en daar ben ben ik snel, vriendelijk en zeer klant centraal geholpen en dus heb ik met airpods pro de winkel weer verlaten!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mieke Bruines 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat zijn wij super geholpen door ......... van BCC in Zoeterwoude! We gingen ervan uit dat wij een nieuwe versterker moesten kopen, maar door zijn kennis van zaken, adviseerde hij ons een apparaatje, waarmee we hetzelfde doel (Spotify over de Bose-installatie laten spelen) konden bereiken. We werden helemaal blij van zoveel deskundigheid en vriendelijkheid van deze medewerker! BCC. wij komen er graag!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Mieke Bruines,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de shop wordt je bijzonder netjes geholpen, medewerkers zijn niet opdringerig maar zeer zeker heel behulpzaam. Het is erg prettig winkelen in een BCC shop en de prijzen zijn zeker een van de laagste in de branche. Informatie over producten wordt zeer correct en vakkundig gegeven, kortom wij kiezen voor BCC en zijn een zeer tevreden klant
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Maria,

Bedankt voor jouw review over de vakkundige adviezen in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

john 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het is een fijne winkel en alles staat overzichtelijk opgesteld.
goede en duidelijke uitleg gekregen over het produkt (smart TV) wat ik daarna heb aanfgeschaft
je kunt vrij dichtbij en gratis parkeren
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste john,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

sandra 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg van vakmensen die weten waarover ze praten. Vriendelijk en netjes behandeld.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste sandra,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Kerkhoffs 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker heeft ons uitstekend geholpen. Goed advies, vriendelijk en we verlieten, zonder product (wordt over een paar dafen geleverd, want het was niet op voorraad), de winkel. Een bezoek aan de klantvriendelijke BCC in Breda is een aanrader!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste J.Kerkhoffs,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tamara 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima service. Niet tevreden over mijn eerste aankoop en vervolgens direct een nieuwe aankoop kunnen bestellen. Werd de volgende dag geleverd.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Tamara,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton kraamwinkel 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat wij 2 weken terug, door een goed advies een wasmachine van Aeg met de laatste laagste energie normen bij BCC haadden gekocht begaf nu ook de droger het
Weer bij BCC langsgegaan en wederom door het goede en prettige advies een condensdroger net warmtepomp van Aeg aangeschaft.
Voor het witgoed zal ik hopelijk de vestiging in hazerswoude niet meer bezoeken. Naar voor een soundbar zal ik zeker weer snel langsgaan.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ton kraamwinkel,

Bedankt voor jouw review over onze Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leny 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij winkelen regelmatig bij BCC ( en kopen ook ) want de service , kwaliteit , vriendelijk en bekwaam personeel is uitmuntend , ze staan je bij met raad over de producten die je koopt , verder leggen ze goed uit voor de garanties op de producten. Dus in ons huis staan veel producten van BCC en we zijn er heel tevreden mee .
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Leny,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B. Reus 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de bestelling zelf niet gedaan , dus dat kan ik niet beoordelen. Maar ik was zeer tevreden over de zorgvuldigheid , vriendelijkheid en duidelijkheid over en bij de bezorging.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste B. Reus,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marcel 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een nette winkel overzichtelijk, je word er netjes geholpen personeel weet waar ze over praten nemen de tijd voor je en als ze iets niet zeker weten zoeken ze het voor je op. dus al met al ben ik tevreden over deze winkel.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste marcel,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart Bon 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rustig en goed geholpen. Medewerker nam alle tijd en legde alles goed uit 😁.
Niet te druk in de winkel. Goed geregeld.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Bart Bon,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MvdSteeg 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst in de winkel geweest, prima geholpen,. Uiteindelijk een op olieradiator besteld in de webshop ivm gratis verzending. De volgende ochtend was de bestelling er al. Prima service dus!! Bedankt
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste MvdSteeg,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Breda 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Whirlpool vaatwasser gekocht met een leuke aanbieding , verlenging van de garantie tot 5 jaar en gratis montage. Maar er is nog meer. Op de dag van geplande bezorging, 2 weken na aankoop( geen enkel probleem mee, de monteur bepaalt de termijn) bleek de vaatwasser niet meer leverbaar, Slechts 2 dagen later een duurdere, stillere en energiezuiniger apparaat geleverd en gemonteerd en ook nog voor dezelfde prijs als van de oorspronkelijk gekochte vaatwasser. Een voor mij ongekende service en dit alles zonder te pingelen in de winkel.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jh 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en levering op de afgesproken tijd. KEurig een belletje 15 minuten er voor waarin alvast wordt gevraagd waar (in dit geval) de droger moet staan en hoeveel trappen etc. Fijne bezorgers die normaal met je, en elkaar, communiceren
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste jh,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Smetsers 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij komen hier al jaren en halen hier al ons spullen. Ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam. Wij bevelen deze winkel van harte aan 👍👍

Reageer

Shorouq Alghiwi 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een wasmachine bij BCC gekocht, maar op de volgende dag had Mediamarkt korting op het zelfde model, maar BCC niet.
Ik ging weer terug naar BCC en ze hebben mij het verschil terug betaald.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Shorouq Alghiwi,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patricia 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet mobiel besteld met afhalen in de winkel. Binnen 10 bericht dat het klaar lag en opgehaald kon worden. In de winkel ook snel en netjes geholpen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Patricia,

Bedankt voor jouw review over de snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joanne 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling ging zo vlot en zoals we gewend bent, medewerkers staan altijd klaar voor hun klanten. Winkel zit er tiptop uit.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Joanne,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucia 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel, Buikslotermeerplein te Amsterdam, zeer vriendelijk geholpen en de levering van de wasmachine inclusief de aansluiting perfect geregeld. 2 hele aardige en professionele bezorgers gehad. Schoonmaakprogramma hebben ze al aangezet en een prima uitleg en tips gehad. Top!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Lucia,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Amsterdam Buikslotermeerplein.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

OuwePeer 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig bestellen en voorkeur voor mij was zelf afhalen. Dat ging zo soepel, heerlijk
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste OuwePeer,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, nette prijzen, goede en snelle levering van mijn printer. Volgende keer koop ik weer bij BCC.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mered 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel en vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook coronawise erg prettig! Voldoende keuze in de winkel waar ik uit kan kiezen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Mered,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuk om met de juiste aankoop de winkel uit te gaan, maakt het verschil met een webshop zichtbaar.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.F.D. 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden super geholpen en geadviseerd! Hadden we niet verwacht! Gaan zeker terug voor onze volgende aankoop, zeker voor de goede service!!! Ga zo door team!!!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste J.F.D.,

Bedankt voor jouw review over onze service. Wat leuk dat dit boven verwachting is geweest.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marina Waltené 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel. Goede uitleg, verstand van de producten . Zeer vriendelijke verkopers. Goede producten en ook zeer goede service.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Marina Waltené,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

van Lanen 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren kopen wij onze producten bij Bcc, al bij binnenkomst zijn wij geen klanten meer maar worden we zoals thuis als vrienden ontvangen!!!
Sommige medewerkers weten dan nog precies wie je bent ook al ben je een half jaar tot een jaar niet meer in de winkel geweest.
Zelfs weten sommige medewerkers nog uit hun hoofd wat je toen gekocht hebt.
Wij geven de vestiging in Arnhem een dikke vette 10 OMDAT WIJ HIER GRAAG KOMEN SHOPPEN!!!
En omdat wij hier als vrienden worden ontvangen.

Ook krijg je hier een goede uitleg van het product en vaak hebben sommige medewerkers zelf ook dit product thuis staan, waardoor ze vaak zelf al hun eigen mening kunnen geven over het product.

En dit laatste is natuurlijk ook heel erg handig want dan vertellen ze jou hoe je het beste iets wel of niet kunt doen en dit vinden wij erg fijn!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste van Lanen,

Bedankt voor jouw review over onze persoonlijke en klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt snel en goed geholpen in de winkel. medewerkers geven de indruk verstand van zaken te hebben
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Melanie 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online besteld en binnen 1 uur opgehaald zodat we vandaag gelijk konden genieten van ons product. Personeel in Barendrecht erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Melanie,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thieu de Groen 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed assortiment, goede bereikbaarheid en service, in een half uur een nieuwe TV, printer, Ereader gekocht!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Thieu de Groen,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op 03-10-2020 een Samsung Galaxy A20 gekocht bij BCC Hilversum de vriendelijke verkoper Collin adviseerde deze smartphone omdat een oudere familielid van Collin ook de Samsung Galaxy A20 heeft en uiteindelijk heb ik hem gekocht voor mijn moeder omdat deze ook heel makkelijk was voor ouderen deze verkoper Collin nam uitgebreid de tijd hier voor voor mij alvast hartelijk dank.👍👍
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JP 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen. Totaal niet opdringerig. Top. Nette verkopers, vriendelijk en goede uitleg. Top BCC Almere
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste JP,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Almere.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

heel zeker 03-10-2020

Algemene score

9,0
ik werdt heel vriendelijk behandeld en heel vakkundig gaat zo door en wat een fantasties personeel
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn geholpen door verkoper in alle rust alles uitgelegd over geluid installatie ik zal zeker dat ook bijj jullie kopen
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilma 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig om de winkel advies op maat te krijgen bij aankoop van een headset. Er is zoveel keuze
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Wilma,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans de Boer 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Genoeg parkeer plaatsen. Groot assortiment. Verkopers springen niet tegelijk op je als je binnen komt. Indien nodig helpen ze je snel bij vragen. Prettige uitleg en bij de kassa de vermelding dat er garantie enz. op de gekochte producten zitten. Hier komen we zeker weer terug.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Hans de Boer,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige, vriendelijke en deskundige medewerkers. Geen pusherig verkoopgedrag of popie jopie taalgebruik. Nemen de tijd voor je. Je voelt je oprecht klant!

Bereikbaarheid winkel is goed. Uitstekende parkeergelegenheid
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Michel,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linsey 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het duurde eventjes voor er een collega van beneden doorhad dat het boven druk was met vragende klanten. Meneer heeft ons toen fantastisch advies gegeven en dat bracht ons tot een aankoop.

Bij levering waren de jongens super snel en beleefd. Top service!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Linsey,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerker en onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carolien 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu al diverse aankopen bij de BCC winkel in Hoorn gedaan (wasmachine, koelkast, smartphones en een smart watch) en ben daar zeer tevreden over. Vooral het uitermate vriendelijke en deskundige personeel maakt dat ik keer op keer in deze winkel mijn elektronica aankopen doe. Ook valt het mij op dat ik hier steeds dezelfde gezichten zie, dus niet veel wisselingen in het personeelsbestand. Je wordt dan ook herkent en dit vind ik fijn.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Carolien,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC Venray 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie uitleg in de winkel, duidelijk het verschil aangegeven tussen verschillende merken.
De service is ook goed, de volgende dag was het er al.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tleeuw 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlot bediend en juiste keuze gemaakt door goed advies. Kom vaker bij BCC omdat de service bij mij altijd
goed geweest is.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste tleeuw,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard Zoetermeer 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond 2 oktober bestelling geplaatst op de website, gekozen voor afhalen in winkel. Zaterdag ochtend 3 oktober, keurig bericht dat bestelling afgehaald kon worden. In winkel goed geholpen, bestelling stond keurig klaar.
Zo hoort het te gaan, geen onnodige berichten, bestelling binnen aangegeven termijn af te halen. Prima!!!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Gerard Zoetermeer,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews