Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remok 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar nieuwe draadloze oordopjes voor mijn telefoon waarmee ik ook kan sporten, na een week te hebben "ge-googled" welke het beste zijn, zag ik door de bomen het bos niet meer.
In de winkel heb ik hulp gevraagd, en de verkoop medewerker kon mij zowel de voordelen en nadelen vertellen van de diverse typen. Hierdoor kwam ik snel tot de juiste keus.
Eenmaal thuis de oordopjes aangesloten op mijn telefoon en ze werken perfect.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Remok,

Bedankt voor jouw review over de deskundige service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site! Snel kunnen vinden wat ik wou,en zeker heel belangrijk,om 18.00 zondag avond bestelt,maandag 15.30 werd het bezorgt!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Yvonne,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hoeckel Kees Van 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben bij BCC in Roosendaal een HP laptop gekocht
De verkoper was absoluut niet opdringerig maar heeft keurig meegedacht met onze wensen
Nette afhandeling
Absoluut tevreden over
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Hoeckel Kees Van,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website van BCC.Je kan heel veel keuzes maken in het menu filteren om je eigen keuze nog makkelijker te maken.
Zelfs vergelijken van producten.
Ook de prijs is aantrekkelijk.Over het algemeen altijd dezelfde prijs met de bekende andere stores.
Dan heb je ook nog de outlet waar je beslist op moet kijken.Soms erg aantrekkelijke producten.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

john 05-10-2020

Algemene score

8,0
vond snel wat ik zocht na mijn omschrijving en kon duidelijke uitleg / specificaties vinden
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste john,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Kok 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel. Je wordt in de gaten gehouden terwijl je wacht. De medewerker meld zich tussen door dat hij naar je toekomt. Hij is deskundig en geeft een goede uitleg betreffende het product naar waar ik geïnteresseerd ben, in mijn geval een speaker set afgestemd op mijn versterker.
Alles wordt keurig geregeld en medewerker zorgt dat mijn artikel netjes thuis wordt bezorgd.
Ook betreffende de Corona maatregelen worden deze goed in acht genomen.
Wat mij betreft een 10 waard en zeker aan te bevelen, je voelt je hier echt klant en geen nummer
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Hans Kok,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bep 05-10-2020

Algemene score

9,0
Ik heb goede ervaring met BCC in Bergen op Zoom (veel kennis in huis en ze hadden plezier in hun werk). Maar de service online is ook enorm goed. Makkelijk te vergelijken en snel geleverd, precies zoals het op de site staat. Ik raad BCC dan ook vaak aan.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Bep,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

SB 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen personeel die er staat denkt met je mee om uiteindelijk tot de juiste oplossing en keuze te komen!

- service
- deskundigheid
- Vriendelijk

Daar kun je zeker op rekenen 😀
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste SB,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In bcc Veghel geweest voor een nieuwe tv. Netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen zonder je iets te willen aansmeren. Uiteindelijk gekozen voor een qled en ben er zeer blij mee. Super winkel met superservice.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 32 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Altijd qua prijs wel goed. Jammer dat de verkopers te veel hun best doen om daadwerkelijk te verkopen mag best iets minder. Wat ik ook al vaker heb meegemaakt is dat verkopers zodra ze door hebben dat je het product niet zeker weten koopt je snel afgewimpeld omdat ze het zonde van hun tijd vinden. Dus qua prijs zeg ik ja tegen bcc maar qua verkopers zeker een nee door meerdere slechtere ervaringen
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Linda 32,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margaret 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. De zaak is dicht bij en er is goede parkeergelegenheid.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Margaret,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag bij BCC Barendrecht geweest voor aanschaf Soundbar. Geholpen door Top adviseur. Systeem gekocht, was niet de kwaliteit die wij verwachtten. Terug op zondag. Weer met adviseur afgestemd en zonder problemen omgewisseld voor een Sonos Beam met 2 boxen. Werkt Top en na vele jaren nu snoerloos geluidssysteem. Prima service van BCC.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angie 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, dankzij de beste man een TV gevonden wat bij ons past en die aan onze wensen voldoet!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Angie,

Bedankt voor jouw review en veel plezier van de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Max 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed geholpen bij het kopen van een printer. Vrolijk en vriendelijke meneer die de vragen goed beantwoorde.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Max,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote, overzichtelijke winkel met veel keus en goede, klantvriendelijke service.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rafeloor 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de corona een veilige winkel, met duidelijke looproutes. Heel vriendelijk en deskundig personeel. En een goede prijs voor de door mijn gezochte televisie.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Rafeloor,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de service van onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette winkel met o.a. prima service door de medewerker.
Sfeer is goed.
Gunstige locatie.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John W 05-10-2020

Algemene score

2,0
Kon niet met FreeBees betalen BCC zakelijk website, in de winkel kon ik weer niet "zakelijk" kopen (kon ook wat vriendelijker geholpen worden) en klantenservice was niet klantvriendelijk en klantgericht. Heb mail gestuurd en beschreven wat het probleem is. In afwachting van een reactie. Als ik bij een andere elektronicawinkel de FreeBees zou kunnen verzilveren zou ik dat direct doen.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste John W,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anouschka 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig kopen. Denken mee met wat je wilt hebben/ waar het voor is en wat dan de beste optie is.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Anouschka,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat mij opviel was de productkennis. Duidelijke uitleg en advies. Winkel overzichtelijk en netjes. Vriendelijk en service gericht. Blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond besteld en de volgende dag voor 12 uur al binnen. Goede en snelle service. Ook zijn er meerdere betalingsmogelijkheden. BCC heeft ook een Outlet store, waar je veel producten voor veel minder geld kan kopen. Vaak zit er dan een klein deukje in, wat amper opvalt. Maar wel voor veel minder geld. Ideaal.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Mike,

Bedankt voor jouw review over onze Outlet store en snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je nog goede service wilt hebben dan moet je bij BCC zijn, mijn ervaringen zijn gedaan bij BCC Beek ze zijn niet opdringerig geven je duidelijke uitleg en hebben een prima service.
Ga zo door.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frits Overbeek 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BCC in de Wall in Utrecht is buitengewoon klantvriendelijk.
met heel veel geduld zijn wij behandeld.
door allerlei omstandigheden gaf het overzetten van alle data van oud naar nieuwe smartphone nog wel wat problemen. dat zat meer in het oude apparaat dan in het nieuwe.
met heel veel geduld is alles uitstekend afgehandeld en werden wij voortdurend voorzien van koffie, of werd er gevraagd of we nog iets wilden drinken.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Frits Overbeek,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Utrecht The Wall.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dunbaron 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste onlineshop zonder schreeuwige reclames. Prima ondersteuning via webpagina of in de winkel zelf.
Uitgebreide keuze voor ieder wat wils. Webpagina oogt rustig en overzichtelijk (grote assortiments-iconenen en laad snel, ook de filters werken prima!
Aanbiedingen en artikelen en reparatieafdeling zijn makkelijk te vinden.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Dunbaron,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herman 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung tablet gekocht bij BCC in Delft. De parkeergarage is recht onder de winkel. Met de lift kom je zo vanuit de parkeergarage in de winkel. Handig! Goed geadviseerd door behulpzaam personeel, daar waar je bij de concurrent nog wel eens lang moet zoeken naar beschikbaar deskundig personeel.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Herman,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herman A. Arts 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na ons bezoek van de BCC vestiging aan het Hertogplein Nijmegen, waar echter géén Dyson stofzuigers in het assortiment zitten, zijn wij naar de BCC vestiging Dukenburg Nijmegen gegaan.
Dat bleek alsnog een goeie keus.
Een groots en goed verzorgde winkelruimte, met een zeer ruim gesorteerde assortiment, in ons geval met name voor stofzuigers.
Wij werden ontvangen op de Dyson stand en te woord gestaan door xxx, een enthousiaste en correcte verkoper welke de tijd nam om onze vragen verhelderend te beantwoorden en ook goed toe te lichten, chapeau voor xxx.

Wij besloten ter plekke een Dyson V11 Pro, met extra actie te kopen.
Helaas was dit type niet meer op voorraad en krijgen wij nog te horen wanneer deze bij ons aan huis afgeleverd zal gaan worden.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Herman A. Arts,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Nijmegen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

van kleef 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
koop al heel lang denk 25jaar goede service vriedelijk en kundig personeel weten waar ze over praten.
goede afspraken over bezorging en op tijd.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste van kleef,

Bedankt voor jouw review. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

v Aarle 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben netjes en accuraat geholpen bij het vinden van een I pad, De verkoopster was netjes en in deze tijd met mondkapje. Chapeau !!!!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste v Aarle,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Renata 05-10-2020

Algemene score

8,0
Wij kwamen naar de winkel om een nieuwe vaatwasser te kopen. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg gehad over de verschillen van de apparaten. Verkoper was totaal niet opdringerig en heeft goed meegedacht. Uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Wij zijn zeer tevreden over de BCC in the Wall.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Renata,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Utrecht The Wall.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dewy 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn perfect geholpen door Bcc. Bij thuiskomst zag ik dat ik iets verkeerd had gedaan dus contact opgenomen met de klantenservice, het was binnen een paar minuten geregeld !
Levering was zeer goed, keurig op tijd, nette jongens keurig alles uitgelegd en aangesloten.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Dewy,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marlous 05-10-2020

Algemene score

10,0
De service was enorm snel. De mail was duidelijk en liet mij weten wanneer mijn bestelling voor mij klaar lag. Dit was al binnen twintig minuten het geval en zodoende had ik drie kwartier na mijn bestelling de AirPods al in huis. Ook in de winkel vriendelijk geholpen. Goede ervaring!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Marlous,

Bedankt voor jouw review over de snelle service van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Claudia 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed en vakkundig geholpen, we hadden best wel wat dingen nodig, dus waren redelijk lang in de winkel
We hebben elk personeelslid wel gesproken en waren allemaal heel aardig , kopje koffie erbij en de sfeer was geweldig
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Claudia,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Padwalkar 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
The BCC shop attendant was very pleasant and helpful in finding the right kind of refrigerator for my home.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Dear Padwalkar,

Thank you for your review about the service of our employee.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

M&M 05-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn goed geholpen bij het kiezen en snel geslaagd voor een mooie wasmachine.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste M&M,

Bedankt voor jullie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sm 05-10-2020

Algemene score

8,0
Goede uitleg over het gekochte product, netjes Corona regels afstand en dergelijke en spullen waren op voorraad
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Sm,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

de Jong 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle afwikkeling van mijn reservering en het afhalen in de winkel. Kon het binnen een uur ophalen, het stond al netjes klaar.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste de Jong,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

de Jong 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle afwikkeling van mijn reservering en het afhalen in de winkel. Kon het binnen een uur ophalen, het stond al netjes klaar.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste de Jong,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site is alles goed te vinden. Het personeel in de winkel is vriendelijk. Je wordt vakkundig geholpen.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de vakkundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij bezoek aan BCC Oss werd ik meteen en erg vriendelijk geholpen. Ik kocht een Samsung Tab A met 64 GB geheugen. De volgende dag kreeg ik de tablet thuisgeleverd, echter met 32 GB geheugen. Daar kwam ik pas achter na installatie. Toen ik de bon controleerde had ik ook betaald voor een tablet met 32 GB. Het prijsverschil was echter maar 1 euro. Een vergissing dus. Ik ging terug naar de winkel en mocht de tablet gewoon omruilen voor een tablet met 64 GB. Geweldige service!! TOP!!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Ellen,

Bedankt voor jouw review. over ons filiaal in Oss

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BJ Harmers 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een goede uitleg over het aangekochte artikel! Een hoop geld minder op de rekening maar weer tevreden de winkel uit! Voor mij niets anders dan BCC!!!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste BJ Harmers,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Drie 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag naar de BCC in Amersfoort geweest om een nieuwe tv te kopen. Wij vinden het altijd prettig om naar een winkel te gaan en bij de BCC in Amersfoort worden we altijd netjes en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader om daar heen te gaan als je advies wilt hebben over een bepaald product. In Amersfoort zijn voldoende van dit soort winkels, maar wij kiezen toch altijd weer om naar de BCC te gaan. En daarnaast wat nog een zeer goed pluspunt is, je krijg je factuur ook altijd per mail toegestuurd! Ideaal meteen in je digitale archief!
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Van Drie,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leoniek 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie, ruime winkel. vriendelijk personeel. het product waar ik naar op zoek was, was makkelijk te vinden en gelukkig op voorraad. ik kon het gelijk meenemen, wat heel prettig is.
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste Leoniek,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hoorn 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie ruime winkel met personeel die luister naar de klant wat die wil en weet waar betover gaat
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

koen 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prettige ontvangst en goede advisering. Komen niet gelijk op je af maar staan open voor vragen zonder op een koop aan te dringen.
Weten waar ze over praten
Officiële reactie van BCC 07-10-2020

Beste koen,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je word altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Ze nemen de tijd voor je, komen met oplossingen.
Wij gaan altijd naar BCC Beneden Leeuwen als we wat nodig hebben.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beneden Leeuwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel Woudenberg 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zijn goed te woord gestaan kijken voor beste oplossing klant goed advies netjes behandeld en leuke korting perfecte medewerker
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Marcel Woudenberg,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.Kraaijeveld 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, vriendelijke vakkundige verkoper, niet opdringerig. Rustige winkel zonder herrie zoals muziek. Nadat ik de verkeerde keuze had gemaakt kon alles georrigeerd worden zonder problemen.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste A.Kraaijeveld,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een nieuw mobiel besteld, tot mijn verbazing had ik de volgende dag de postbode al aan de deur, super snel dus.
PS. Ik bestel alles bij BCC comp,mobiel, ook voor mijn vrouw en dochter, radio, dus dat zegt genoeg.
Een super zaak nog nooit moeilijkheden gehad.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bob Zwaans. 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een nieuwe tv gekocht in geladen thuis uit gepakt en helaas zag ik een kras op het scherm. Contact gezocht met de klantenservice van bcc zeer goed te woord gestaan mij geadviseerd om een foto te maken samen met de bon opgestuurd naar de desbetreffende winkel met de mededeling dat ik gebeld wil worden.
Twee uur later werd ik gebeld met de mededeling dat de tv wordt om geruild voor een nieuwe.
Al met al een top service en klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Bob Zwaans,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag 04-10-2020 bij BCC Den Bosch (Balkweg 7) binnengelopen voor airpods pro. Artikel was bij concollega electronicawinkel niet op voorraad. Bij deze BCC wel en daar ben ben ik snel, vriendelijk en zeer klant centraal geholpen en dus heb ik met airpods pro de winkel weer verlaten!
Officiële reactie van BCC 06-10-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews