Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid van der Wal 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cartridge gekocht was niet in de winkel, werd besteld
en de volgende dag werd de cartridge gratis thuis bezorgd
Goede service!

Reageer

BCC Leidschenhage in Leidschendam-Voorburg 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben heel goed geholpen en omdat ik wist welke printer ik wilde hebben was de koop zo gesloten. Omdat ik invalide ben kon ik de printer niet meenemen, dus kon ik hem laten brengen. Dit zou gebeuren op dinsdag 6 okt. tussen 17.30 en 21.30 uur. Wie er ook kwam geenbezorger van DLM, Andere morgen een mailtje dat het dan op woensdagavond zelfde tijd zou gebeuren, Omdat het druk was dacht ik dan blijf ik tot 22.30 wachten, maar weer geen bezorger. Donderdag weer het zelfde mailtje met de tijd van dinsdag. Om bijna 19.00 uur kwam dan eindelijk de printer.
Deze ziet er goed uit en is inmiddels geinstalleerd, alleen de info was wat karig over de cardrightsmwas echt even zoeken.

Reageer

Jessica L 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke webshop, ik kon aangeven wanneer ik het bestelde product wilde laten bezorgen. het product was netjes ingepakt zodat er niks beschadigd kon worden.

Al met al de webshop is gebruiksvriendelijk, bezorging door DHL was ook op orde bezorging was zonder extra kosten alsmede het product wat zeer netjes was ingepakt!

Reageer

Leonidas 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze oude Samsung ging ter ziele wat door BCC keurig werd opgelost! Het viel nog binnen de verlengde garantieregeling. Heden is reeds een fonkelnieuwe geleverd maar nu een met minibar. Zelfs de aansluiting op het water was gratis!!

Reageer

Madelon 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super levering snel en goed Ook het artikel wat ik besteld had keurig verpakt

Reageer

Daniel 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg gekregen door het personeel wat het product heeft geleverd, de heren waren erg vriendelijk

Reageer

Wilt Dijk 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare winkel met vriendelijk personeel en perfecte service. Had een defect artikel wat zonder problemen werd om geruild voor een nieuw. Prijzen zijn niet absoluut niet duur.

Reageer

Lucati 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de Outlet-pagina een AEG-wasmachine gekocht en binnen 24 uur was de oude defecte machine verwijderd en de nieuwe geplaatst op de 2e verdieping van ons huis. De BCCmannen waren zo klaar, geweldig!!

Reageer

Henry W. 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke informatie en snelle levering. Mooie site met veel informatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reageer

Rik 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super winkel!
De medewerkers zijn altijd vriendelijk, geven goede uitleg over de producten en denken in oplossingen.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Rik,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter Groenink 09-10-2020

Algemene score

8,0
Wij kochten een TV en wilden een eerst paar modellen bekijken en vergelijken. We werden vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd geen poging gedaan om een grotere of duurdere TV te verkopen, maar er werd goed geluisterd naar onze wensen. We konden ook ons oude toestel in de winkel inleveren.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Wouter Groenink,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte en vriendelijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Suuz 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, klantgericht en vriendelijk! Daarom verkies ik een fysieke winkel boven internet.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Suuz,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid van den Hoogen 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, je word snel en deskundig geholpen.
Veel keus, goede service.
Vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Ingrid van den Hoogen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JoJo 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super!!!! Goede prijzen….goede aanbiedingen! Voor 22 uur bested, de middag daarna heb ik mijn bestelling ontvangen. Ik ben er super blij mee
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste JoJo,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

bcc oudehaagweg 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom gewoon al heel mij leven bij bcc. ik ben 44. ik vind het mooie winkels ook kun je altijd praten over de prijs als je het product ergens goedkoper hebt gezien, Ik vind het makkelijk dat ik mijn product kan afhalen na bestellen. Ook ben ik tevreden over de service, heb wel eens een koptelefoon gehad die na een paar weken kapot ging, maar kreeg netjes een nieuwe. Ook bij aanschaf van mij tv werd ik netjes geholpen en moest geen uren te wachten op een medewerken.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel. Duidelijke info en uitleg over de producten, en nemen hier ook zeker de tijd voor.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Remco 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had me terdege voorbereid en kwam voor een stofzuiger. De medewerker heeft me perfect geholpen en me verder ook niets opgedrongen want daar word ik altijd een beetje opstandig van..
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Remco,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 09-10-2020

Algemene score

7,0
Ik heb de shop gekozen omdat er een mooie prijs beschikbaar was. Wat jammer was dat de levering veel langer duurde dan in eerste instantie aangegeven.
En moest vervolgens zelf hier achter aan.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Anoniem,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Jan 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik hoefde nauwelijks te wachten of er werd me gevraagd of ik geholpen mocht worden. Keurige en heldere uitleg over de verschillende soorten TV's. Daarnaast werd me gevraagd hoe wij de TV wilden gebruiken en wat onze wensen waren. Daarop volgde weer een zeer deskundig advies. Uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik kom hier graag weer.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Henk Jan,

Bedankt voor jouw review over het vriendelijke en deskundige advies.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karel 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levertiijd was erg Lang , maar eind goed alles goed.De monteurs hebben geweldig werk geleverd,alles schoon gemaakt en meegenomen.top!
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Karel,

Bedankt voor jouw review over onze installateurs.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HaDo 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd ondanks de corona-maatregelen keurig, op gepaste afstand en mét mondkapje op, geholpen.
Vriendelijke uitleg en de prijs werd netjes, en zonder dat ik daar om hoefde te vragen, aangepast toen ik aangaf dat het product elders goedkoper was.
Niet de eerste keer dat ik hier gekocht heb maar ook zeker niet de laatste keer.
Zeer tevreden dus.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste HaDo,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yvonne 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel erg klant vriendelijk persooneel en behulpzaam met het helpen van artikel wat je wil open
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste yvonne,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marlijn 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had al voor onderzoek op internet en BCC site gedaan.Vriendelijk en adequaat geholpen in de winkel,verkoper had verstand van zaken.Was heel prettkg.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Marlijn,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lensink 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben deze winkel (Hilversum) gekozen omdat wij eigenlijk al onze aankopen hier al jaren doen.
En waarom omdat het zeer klantvriendelijk is en zeer goede service levert.
De website is erg gebruikersvriendelijk en zeer scherpe prijzen.
En dan niet te vergeten het personeel met name Klaas deze man is erg technische en weet overal alles van en erg vriendelijk, hier mogen ze bij BCC Hilversum erg zuinig op zijn op dit soort krachten.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Lensink,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Claudia 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, bestelling netjes verpakt zonder teveel overtollig verpakkingsmateriaal en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van verzending.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Claudia,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Romano 09-10-2020

Algemene score

6,0
Dit was de enige bcc in de buurt en na op internet gekeken te hebben en een tv gevonden te hebben die daar op voorraad was, zijn we erheen getogen. Daar aangekomen bleek de tv helemaal niet op voorraad en moesten we een soortgelijk model kiezen die wel duurder uitviel.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Romano,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corrie Capraro 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb woensdag voor de eerste keer een product van bbc one line besteld, top service, Normaal ga ik altijd naar de winkel. Heb eerst kontakt via de chat gehad over vragen omtrent het product was een zeer goede ervaring. En donderdag werd het op tijd en gratis aan huis geleverd. Ben erg tevreden.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Corrie Capraro,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas uit Bunschoten 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Televisie gekocht in de outlet shop van BCC. Luxe TV tegen een zeer scherpe prijs, waarvoor dank! Zou een krasje zitten op de voet van de tv, waardoor deze in de outlet terecht gekomen zou zijn, maar die heb ik nog niet eens kunnen vinden. Zeer tevreden dus!
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Bas uit Bunschoten,

Bedankt voor jouw review over onze outlet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Coby van Run van Breda 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een smartphone nodig en die wilde ik bij BCC kopen. Ik heb het abonnement bij T-mobile afgesloten. Daar heb ik zoveel problemen gehad, dat ik een maand bezig ben geweest om deze op te lossen, maar t/m vandaag was er nog steeds niets bereikt. T-mobile liet mij in de steek. Een medewerker van BCC heeft dit voor mij opgelost, wat hij helemaal niet had hoeven te doen. Dat vind ik nou service. Ik was er erg blij mee en heb hem dan ook hartelijk bedankt. Echt een vakman.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Coby van Run van Breda,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tineke peters 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kregen uitgebreid informatie waar wij als. Leek erg blij mee waren
Uitgebreid en informatief zeer compleet
En zeer prettig
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Tineke,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nieuwe Smart TV keurig bezorgd en op tijd. Alleen de aansluiting van DVD kon niet, want de monteur had geen HDMI kabeltje bij zich, terwijl ik het wel heb gevraagd bij de aankoop.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Ron,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter S 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geholpen, geen opdringerig personeel en lekker parkeren vlak voor de deur
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Peter S,

Bedankt voor jouw review over de snelle service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Os 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanmorgen de nagel stofzuiger besteld en vanavond meteen binnen gekregen! Meteen gebruik ervan gemaakt en werkt heel goed! Superaankoop! Echt een aanrader!
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Van Os,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marijke Smits 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Vindingrijk in hun oplossingen en staan echt klaar om de klant te helpen. Een hele prettige ervaring.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Marijke Smits,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anja 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd fijne winkel ,word netjes geholpen en geadviseerd, bezorgen ook toppie
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Anja,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Axel Karsdorp 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Sony 4K Blu-ray speler (UBPX800M2B) gekocht bij de BCC in Leidschenhage. Ik was al een tijdje zoekende naar een 4K Blu-ray speler die kon voorzien in mijn behoefte. Met de verkoop van mijn Playstation 4 zat ik namelijk zonder audio/videospeler. Ondanks dat ik redelijk wist wat ik wilde, was ik blij met het gedegen advies. Nergens werd ik een kant op gepraat en ik kreeg steeds inhoudelijk antwoord op mijn vragen. Zo kwam uiteindelijk deze speler uit de bus rollen. En wat een geweldige keus, alles spat van het scherm!

En dus vind ik dat BCC Leidschenhage wat meer erkenning verdient. Door alle verbouwingen om hun heen zitten ze een beetje in het verdomhoekje van het winkelcentrum, maar dat doet niks af aan hun vakkundigheid. Je wordt haast met open armen ontvangen en medewerker(s) nemen echt even de tijd voor je. Waar zie je dat nog tegenwoordig? Alles moet snel en is gericht op verkopen, liefst een zo kostbaar mogelijk apparaat. Dat gevoel had ik hier niet. Aanrader!
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Axel Karsdorp,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leidschendam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Coco74 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel, goed en snel geholpen door een medewerker. Uiteindelijk via de webshop een outletproduct gekocht, de bezorger was ook zeer vriendelijk. Zeer tevreden dus.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Coco74,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website met de mogelijkheid om een aantal producten te vergelijken.
Makkelijk te bestellen en snel volgens afspraak geleverd.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Familie W. Jillissen 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reden dat wij een nieuwe Oled TV en uitgebreide geluidsinstallatie hebben gekocht bij BCC , is dat wij op een uitstekende wijze zijn voorgelicht alle mogelijke combinaties te uit te na beluisterd en bekeken.
We werden op allerlei manieren uitstekend geholpen, niets was te veel. Er werd alle tijd genomen om ons als tevreden klanten met een volle auto naar huis te laten gaan. We komen beslist weer terug .
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Familie W. Jillissen,

Bedankt voor jullie review over de uitgebreide service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.G. vd Wolde 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdag 8 -10 -2020 een Acer laptop gekocht bij BCC Leidschendam na een begroeting de vraag "kan ik u helpen" ja graag . Mijn laptop was na 14 jaar op. De nieuwe gekocht na een duidelijke uitleg. Thuis uitgepakt en installeren , was toch weer ff wennen , had alles Nederlands gedaan , (bleek later ) dat het toetsen bord anders moest . Terug naar de winkel en daar hebben ze mij weer keurig geholpen en alles goed gedaan , nu de updates installeren en gaan. BEDANKT. TOP BCC
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste R.G. vd Wolde,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leidschendam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaap 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond 2200 besteld. Maandagmiddag om ongeveer 1300 bezorgd. Keurig op de hoogte gehouden van de plaats van het pakket en moment van aflevering. Het bestelde artikel, een Sony DAB+ radio XDRS41DB.EU8 is mooi van vormgeving. Het heeft een uitstekende ontvangst op FM en DAB, is klein van formaat en voldoet voor mij aan alle criteria.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Jaap,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad Looijmans 08-10-2020

Algemene score

9,0
Geweldige winkel heeft scherpe prijzen en je kunt er real time kopen wat je wil vriendelijk personeel dat graag een stapje extra voor je doet. Kan op zijn gemak wedijveren met de grote ketens. Wat zeg ik is zelfs persoonlijker en beter
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Ad Looijmans,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke service van onze medewerkers. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mert Duygulu 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers van bcc waar ik ben geweest hadden veel informatie over de product die ik wou, heb uiteindelijk voor een AEG was - droogcombinatie L8we6cs gekozen. Netjes geleverd en geinstaleerd alles verliep zoals afgesproken. Alleen jammer dat bcc had altijd de scherpste prijzen en de laagste prijs garantie, maar uiteindelijk na research heb ik de AEG voor goedkoper gevonden
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Mert Duygulu,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry 08-10-2020

Algemene score

2,0
Kreeg te malen met een stagiair die van toeten noch blazen wist. Zeer slechte communicatie: had eerlijk moeten zijn. Dit kost klanten. Gemeld via HK: winkel zelf heeft geen contact meer opgenomen. Ben er vaste klant, of moet ik zeggen: WAS ??????????
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Harry,

Bedankt voor jouw review. We willen hier graag meer over weten en komen dan ook graag met je in contact. Kun je een ordernummer doorgeven of jouw telefoonnummer mailen naar reviews@bcc.nl?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T van de Rijt 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen goed advies prettig personeel vriendelijk en verstand van zaken
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste T van de Rijt,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel met klantvriendelijk personeel. Je wordt zeer goed geholpen en geadviseerd. Uitgebreid assortiment. Wat men niet in de winkel heeft wordt na bestelling de volgende dag geleverd.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerkers en overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fleur 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel informatie op de website waardoor vergelijken goed mogelijk is. Snelle levering, na een e-mail en een sms waarin de tijdsmarge werd aangegeven. Tien minuten voor levering werd ik gebeld. Als extra service van de mannen die de wasmachine bezorgden,: zij brachten de wasmachine op de plek in de keuken waar hij moest staan. Heel tevreden over BCC!
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Fleur,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carla 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De afgelopen jaren hebben we best veel gekocht bij BCC.
Als we iets nodig hebben gaan we toch naar de BCC wij hebben alleen maar goede ervaringen bij ze. Goede uitleg door de medewerkers zij hebben echt kennis over de artikelen.
Ook de bezorgservice van ze is uitstekend! Met vragen kan je altijd bij hun terecht!
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Carla,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige winkelmedewerkers en bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en duidelijke webshop, waar je eenvoudig vindt wat je zoekt.
Enige minpunt, en meteen ook de reden voor een 9 en geen 10: bij het zoeken naar een koelkast was de breedtemaat heel belangrijk vanwege de beschikbare ruimte. Je kunt de breedtemaat echter niet gebruiken als zoekcriterium.
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

vera 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk zoeken op de site, goede prijs, snelle levering. Netjes verpakt zodat de artikelen niet beschadigen
Officiële reactie van BCC 09-10-2020

Beste vera,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews