Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

emka@casema.nl 16-02-2021

Algemene score

1,0
Zondag 17 Januari bestelde en betaalde ik een gigaset AL380 DUO zwart. Maandag 18 januari ontving ik van jullie een bevestiging en bericht dat het pakket door DHL zou worden afgeleverd op dinsdag 19 januari. . Nou dat pakket moet nog komen. Volgens de berichtgeving van DHL is er 3 keer geschoven met de bezorgdatum en wat schetst de verbazing , per 22 januari werd er een aantekening bezorgd geplaatst, waarop prompt een factuur werd gestuurd. Inmiddels zijn we 3,5 weken verder en heb ik 4 keer naar jullie getelefoneerd. Eerst werd mij verteld dat er een onderzoek moest worden ingesteld bij DHL, na een week nog geen uitsluitsel en weer een week later, ja het pakket was kwijtgeraakt bij DHL. Wat of ik nu wilde alsnog de telefoons of mijn geld terug. Nee stuur mij gewoon de gevraagde telefoons. dat was dus dinsdag 9 februari . Op mijn vraag waarom men mij niet op de hoogte had gebracht van de gang van zaken kreeg ik als excuses, sorrij mevr, had moeten gebeuren maar het is zo druk. 16 februari weer gebeld, Nee ze konden de telefoons niet sturen want ik moest eerst gebeld worden of ik ze nog wel wilde hebben. Hoezo????. Dat was toch afgesproken. Nu moet ik weer gaan wachten tot jullie mij bellen om te vragen of ik die dingen nog wil. Ja dus, maar wel binnen deze week en anders hou ze maar en stuur mijn geld terug. Tussen door nog een email of ik tevreden ben over mijn (niet) geleverde produkt. Nee dus, want ik heb niks gekregen. Dus ik ben niet tevreden over de service van BCC en zal dit bedrijf dus absoluut niet aanbevelen. Hoe men aan een 9 klantenwaardering komt is mij een raadsel.

Reageer

John 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelproces was heel makkelijk en snel. Ik ben keurig op de hoogte gehouden betreft de verwerking van mijn bestelling. De inktcardridge is snel afgeleverd bij de afhaalpunt. Het voldoet aan al mijn verwachtingen.
Officiële reactie van BCC 17-02-2021

Beste John,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdag een bestelling gedaan en er werd zeer goed met mij meegedacht. Zeer vriendelijk personeel en een goede service. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen. Ook met afhalen vriendelijk en goed personeel!!!
Officiële reactie van BCC 17-02-2021

Beste Anita,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

johan 16-02-2021

Algemene score

10,0
duidelijke omschrijving van het product en snelle levering ,artikel was goed verpakt
Officiële reactie van BCC 17-02-2021

Beste johan,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Beckers 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Savonds laat online besteld, volgende ochtend door een medewerker gebeld om mij persoonlijk mijn tijdslot door te geven en eventueel vragen te beantwoorden.
Emailberichten waren snel en overzichtelijk
4 uur later mijn product gaan afhalen.
Vriendelijk,snel en klantvriendelijkheid afgehandeld .
Officiële reactie van BCC 17-02-2021

Beste Beckers,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en klantvriendelijke afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan Vis 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanochtend ± 11 uur gezocht naar een office programma en kwam BCC uit enige telefoontjes gedaan en besteld en de bestelling prima uitgevoerd en snel geleverd en nu werkt het al op de PC

Jan Vis
Officiële reactie van BCC 17-02-2021

Beste jan Vis,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft een duidelijke website die mijn keuze makkelijk heeft gemaakt.
De online bestelde printer werd snel en correct bezorgd.
Officiële reactie van BCC 17-02-2021

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

c.v.d.pruik 16-02-2021

Algemene score

8,0
de site is snel en betrouwbaar,en de levering is naar behoren. en op de beloofde datum afgeleverd
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste c.v.d.pruik,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nanke 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, mijn zelfgemaakte fout werd vriendelijk en snel hersteld. Zeer tevreden over whatsapp service
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Nanke,

Bedankt voor jouw review over onze WhatsApp service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stef 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, goed product, prima prijs. Snelle levering, duidelijk omschrijving.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Stef,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JeroenZ 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. Goede betrouwbare winkel.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste JeroenZ,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjaak van Heeren 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kies meestal voor deze winkel, ze hebben veel keus, een goede prijs en snelle levering...
Ook is , tot nog toe, een enkel probleem zeer snel opgelost...
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Sjaak van Heeren,

Bedankt voor jouw review over onze snelle services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H Verhaaf 16-02-2021

Algemene score

10,0
BCC heeft vaak leuke aanbiedingen en hebben hele goede service medewerkers b.v.........., BCC Rotterdam die mee denken. Zaterdag een Amerikaanse koel/vries combinatie besteld, Maandag al geleverd. Dat is toch erg snel geleverd van BCC.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste H Verhaaf,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Rotterdam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CCM WALTERS 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service bij bcc aardige correcte mensen eerlijk. dank u dank u
Ik ben erg blij met mijn aanschaf van mijn wasmachine lg f4wv20853 met extra stoomfunktie geweldig xx
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste CCM WALTERS,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin Teeuw 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de Lockdown en het slechte weer toch een goede service en vriendelijk personeel een mooi kado voor mijn vrouw kunnen kopen.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Martin Teeuw,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service. Veel plezier met het geven van het cadeau!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bezorging was keurig binnen het aangegeven tijdslot van 2 uur plus met een telefoontje werd nog de precieze tijd aangegeven. Installatie van de wasmachine ging snel en vakkundig. Minpuntje: ik heb wel per e-mail een afleverbon ontvangen maar nog niet de beloofde factuur. Ik wacht even tot maandag om te kijken of die alsnog komt.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.Bonk 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Bosch koelkast besteld bij BCC en de volgende dag geleverd en gemonteerd. Door het niet nauwkeurig monteren door BCC monteurs van de inbouw koelkast klemde de deur een beetje. BCC een e-mail gestuurd en het probleem voorgelegd en enkele dagen daarna hebben ze monteurs gestuurd om het probleem te verhelpen. Probleem opgelost met dank aan BCC monteurs.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste R. Bonk,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chantal 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke webshop, snelle bezorging. Shop er graag. Tevreden over de afhandeling van de webshop bestelling. Ga liever naar de winkel maar dit is ook een prima alternatief
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Chantal,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arco Zwijnenburg 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn vrouw was aan een nieuw horloge toe. Vroeg ze er zijn toch ook die mijn aantal stappen telt . Moet niet gekker worden Nina is 73 . Heb op de site verschillende horloges bekeken en ze koos er een 15 uur later bezorgd
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Arco Zwijnenburg,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. We wensen jouw vrouw Nina veel gezonde stappen met het nieuwe horloge!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

I de Nooy 16-02-2021

Algemene score

10,0
Zowel aan de telefoon als in de winkel prima geholpen. Ik deed dit voor het eerst en de medewerker aan de telefoon was heel geduldig en heeft alles uitgelegd tot aan het einde van de bestelling
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste I de Nooy,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de bcc!
In deze aparte tijd waar we in leven (corona) is het moeilijk om iets te kopen zonder het te kunnen bezichtigen in de winkel.
Ik heb dan eerst de website goed bekeken van wat er het beste bij mijn wensen past, daarna het filiaal bij ons gebeld om advies in te winnen deze heeft mij keurig geholpen met al mijn vragen.
2 dagen later bezorgd en netjes geïnstalleerd.
Kortom heel erg tevreden door de service van bcc en raad dit bedrijf dan ook aan!
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service van onze filialen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MBR 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke website, artikel snel gevonden; op zondag een scheerkop besteld en maandag in huis! Super!
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste MBR,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niels 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een PlayStation 5 kunnen scoren bij bcc! Vrijdag ochtend besteld zaterdag rond de middag in huis! Keurige service en razendsnelle levering!
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Niels,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vos 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, duidelijk en overzichtelijk, vanaf bestellen tot aan levering aan de deur was prima.
Van te voren word je nog netjes gebekd dat ze er met een kwartiertje zijn.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Vos,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en snelle bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de zoveelste keer prima feslaagd bij bcc. De winkel is in de buurt maar nu met Corona de webshop geprobeerd. Wij kochten er een energiezuinige koel/vriescombinatie van inventum. Was al scherp geprijsd maar vond in de outlet er een die nog goedkoper was vanwege een minuscuul krasje.
Vandaag geleverd en geplaatst, de oude vriezer kon gelijk mee.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Dick,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dekkers 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer eenvoudig bestellen, snelle bezorging aan huis met een duidelijke communicatie wanneer bezorging gebeurd. Erg goed ook dat je bij bezorging kan pinnen.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Dekkers,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige Tablet was stuk gegaan. Dus ik moest een nieuwe. Vervolgens contact opgenomen met BCC te Beverwijk (de dichts bijzijnde) Daar werd ik te woord gestaan. Nadat ik mijn wensen en eisen had verteld kwamen we op uit eindelijk 2 tablets uit die daar aan voldeden. Daar uit heb ik een vrije keuze gemaakt. En wel de Samsung S6 Lite. Deze medewerker gaf op een duidelijke wijze de voor en tegens van de verschillende tablet weer en was niet opdringerig voor een bepald type. Ik heb het gevoel dat ik zelf een vrije keuze heb kunnen maken en na 3 weken gebruik ben ook zeer tevreden met mijn aankoop die ook keurig zoals afgesproken geleverd werd. Top service en advies.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lizzy 15-02-2021

Algemene score

8,0
Het zoeken en bestellen ging heel makkelijk. Werd ook goed op de hoogte gehouden over de bestelling en werd prima bezorgd door DHL
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Lizzy,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trudy Bos 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel lang klant van BCC prima service,aardige medewerkers.
Volgende dag al geleverd en netjes geïnstalleerd.
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Trudy Bos,

Bedankt voor jouw review over de service van onze aardige installateurs.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eddie 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk dat je online je artikel uit kan zoeken, en je een melding krijg als het klaar ligt, en je word vriendelijk geholpen
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste Eddie,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ron 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
besteling ging snel bij BCC even met BCC gebeld om wat na te vragen over De 49NANO866NA
nu 3 dagen in huis een prachtige televisie
Wij zijn er heel blij mee.
En laagste prijs garantie zag dat hij nu goedkoper was bij mediamarkt
krijg het verschil terug van BCC
Officiële reactie van BCC 16-02-2021

Beste ron,

Bedankt voor jouw review over onze services. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rien J. 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke manier van bestellen Goed onderbouwd. ook de leveringstijd was in orde. Verpakking was prima
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Rien J.,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snelle levering, en tevens erg goedkoop. Had de Edifier R1850DB besteld en zijn in goede orde ontvangen.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annet 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top Service! ik heb nog nooit eerder zo'n goede service meegemaakt. Na het product te hebben besteld, werd ik keurig van te voren gebeld, ook toen ze voor op schema lagen en vroegen of dat uitkwam. daarna nog netje 10 min van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Mijn complimenten voor de service!
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Annet,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site, concurrerende prijzen, gratis en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wendy 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en nette service van de bcc!
Droger naar zolder gebracht en de oude weer mee terug genomen!
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Wendy,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lars Duynstee 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb bij bcc besteld en was aangenaam verrast over de snelle levering met dit slechte weer.
pakketje kwam in een mooie doos aan niks beschadigd.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Lars Duynstee,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Stokbroekx 15-02-2021

Algemene score

9,0
Bcc is de favoriete shop van mij ons voor elektronische apparaten vanwege de vriendelijke hulp in de winkel en de fijne afhandeling van een order zowel in de winkel alsook via internet.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Jan Stokbroekx,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marja 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Per WhatsApp gecommuniceerd en vragen gesteld. Antwoorden waren uitgebreid en helder.
Precies op tijd is de droger afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Marja,

Bedankt voor jouw review over onze WhatsApp service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, ik vond het product dat ik wilde hebben heel snel en het werd supersnel afgeleverd. Top! Ik kom al bij BCC sinds dat ze in Badhoevedorp startten en nu in Haarlem.
I.v.m. Corona is dit een geweldig en zeker aan te raden alternatief.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gert 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige en klantvriendelijke benadering aan de telefoon. Zeker zo belangrijk nu winkel gesloten is vanwege coronacrisis
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Gert,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en klantvriendelijke telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Naberhuis. 15-02-2021

Algemene score

10,0
Mijn wasmachine werkte opeens niet meer. Op vrijdag belde ik BCC. Men nam alle tijd om mij goed te informeren over de aankoop van een nieuwe machine. Die werd op maandagochtend bezorgd en na het aansluiten kreeg ik nog de nodige informatie. Alles is perfect gegaan en ik ben uitermate tevreden.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste H. Naberhuis.,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service en hulpvaardige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maarten 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het hele bestel- en afleverproces ging vlot en conform de afspraken. Prima gedaan BCC
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Maarten,

Bedankt voor jouw review over onze vlotte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P.Oterdoom 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Echt binnen 24 uur geleverd. Zelfs in lockdown / avondklok situatie. Prima!
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste P.oterdoom,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jelle 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefoon met korting waar nergens anders korting was. En snel bezorgd ondanks de sneeuw en ijzel.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Jelle,

Bedankt voor jouw review over onze service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N. Winkler 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de aanschaf van een wasdroger heb ik voor BCC gekozen omdat deze website overzichtelijk is en er goed gefilterd kan worden naar wens, model, prijs, energieverbruik en kwaliteit.
Goede, snelle en vriendelijke service.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste N. Winkler,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jw 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gebeld, via bank betaald en afgehaald. Betaling was niet binnen volgens medewerker, daarom screenshot van betaling gemaakt en alsnog artikel mee gekregen.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Jw,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerrie 15-02-2021

Algemene score

9,0
Om 11.55 uur een nieuwe stofzuiger besteld en een half uur later al de complete aankoopbevestiging in huis. Nog geen paar uur later kon ik mijn huis al cleanen met de nieuwe stofzuiger! Toppie
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Gerrie,

Bedankt voor jouw review. Succes met stofzuigen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel en goede hulp. Product voldoet aan verwachting. Gratis parkeervoorziening in de omgeving van de winkel.
Officiële reactie van BCC 15-02-2021

Beste Ad,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Oscar 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel er veel en website is altijd top. Beste prijzen, beste service en geen slijmerig gezeur erbij. Apparatuur kan worden ingebouwd, op iedere etage. Spullen zijn altijd goed, bezorging altijd op tijd.

Reageer

Toon meer reviews