Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lorraine 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel zag er netjes en overzichtelijk uit. Ik werd goed geholpen door een medewerker. Ik ben erg tevreden!

Reageer

Edwin 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen en goed advies. De bedoeling was een goedkope printer te kopen, maar door het advies van de medewerker kon ik beter een duurdere nemen waar je zelf je inkt bij kan vullen dmv een flesje. de aanschaf cartridges zou zeker duurder uitvallen zoals hij liet weten.

Reageer

Lisanne 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg goed geholpen door een medewerker die naar mijn wensen luisterde en daar een passend product voor zocht. Er werd niet aangedrongen of iets aangesmeerd. De communicatie was prettig en duidelijk. De volgende dag terug gegaan om daadwerkelijk het product te kopen waarbij ik wederom goed geholpen ben door een collega. Fijne winkel.

Reageer

Habraken 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie ruime winkel.
Wij zijn door de medewerkster van de winkel in Helmond (X) heel goed geholpen.
Voldoende uitleg gehad.

Reageer

Geert 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Hoogeveen een mooie winkel prima personeel en deskundige uitleg. Heel wat anders dan Coolblue die afspraak niet nakomt.
Bij BCC is afspraak afspraak. Keurige jongens die de wasmachine bij ons kwamen plaatsen en aansloten.
Top

Reageer

Red 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb eerder spullen gekocht bij jullie.
De service en uitleg is prima. In de winkel neemt men de tijd en de ervaring online en de chat zijn zeer goed. Kort om...ik ben gek met BCC

Reageer

Linda 17-10-2020

Algemene score

10,0
Producten zijn makkelijk te vinden.
Super snelle levering en de producten zijn niet duurder dan bij de concurrenten.

Reageer

G v Hapert 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam voor een nieuwe laptop omdat de oude stuk is. Het personeel van bbc was erg vriendelijk en gaf mij goed advies . Of de licentie voor offis nog geldig was en dat ik daar €20 korting op kreeg ook als ik hem niet meteen nodig had. Dat is srevice. En vriendelijkheid kost niets maar zecht wel iets over de persoon en het plezier in het werk, dus ook indirect over de werkgever.

Reageer

Gerard 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en correct en beleefd personeel die het product geleverd hebben .
Er werd 10 minuten van te voren gebeld op de afgesproken tijd of dat het uitkwam dat er geleverd kon worden.

Reageer

Tamara 17-10-2020

Algemene score

9,0
Goede webshop, erg duidelijk en overzichtelijk.
Artikel besteld en volgende dag al geleverd.

Heren die het apparaat kwamen bezorgen waren netjes en hebben alles keurig geïnstalleerd en op zijn plek gezet. Ook werd nog getest of alles naar wens was en of het apparaat het deed. Werd keurig 10 minuten van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen. Prima service!

Reageer

Bettina 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke hulp gehad van een deskundig verkoper Goede prijs gemaakt
De Mannen die apparatuur kwamen brengen werkten erg netjes en deskundig en snel
Fantastisch geholpen in de winkel en thuis

Reageer

Marc 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IROBOT besteld met inlevering van freebees punten.
Bestelling prima verlopen , goed op de hoogte gehouden wanneer hij geleverd zou worden.
Prima ervaring.

Reageer

nee 17-10-2020

Algemene score

7,0
de wasem kap is goed de site is goed is 1 groot nadeel op de stie staat oud apparaat meenemen dat doen ze dus NIET

Reageer

Vie 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne klantenservice, ik ben goed geholpen door X. Hij denkt goed mee en daardoor heb ik de juiste aankoop kunnen doen. Ik ben erg tevreden en kom zeker terug.

Reageer

Ed 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel en vlot en prettig geholpen.
Wel heel jammer dat ze niet meer doen aan laagste prijsgarantie. Anders had ik een cijfer 10 gegeven.

Reageer

willem61 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website van BCC was prima te vinden wat ik zocht; een wasdroger van Whirlpool. Het bestelproces is verder zeer eenvoudig en duidelijk, dus de wasdroger was snel besteld. Vervolgens werd ik per mail en sms goed op de hoogte gehouden van het proces van aflevering. En dat gebeurde vervolgens op de afgesproken datum en van tevoren doorgegeven tijd. Een kwartiertje van tervoren werd er zelf per mobiel gebeld door de bezorger dat hij in de buurt was. De wasdroger werd keurig afgeleverd.

Reageer

H. Zan 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verwerking van de bestelling was erg netjes. Op de avond voor de bezorging kreeg ik een sms met tijdvak bezorging. In de ochtend werd ik netjes gebeld en werd de wasmachine bezorgd en geplaatst. Kreeg goede tips, zoals het verkorten van de afvoer. Plaatsing gebeurde erg snel. De aansluiting werd wat snel gedaan en de slang werd niet helemaal netjes weggewerkt. Op aangeven is dit alsnog netjes weggewerkt.
Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Reageer

Saskia 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle tijd werd genomen om uitleg te geven over de wasmachine en droger die wij wilde kopen en gekocht hebben. Alles goed kunnen regelen wanneer wij het bezorgd willen hebben.

Reageer

Ayse 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een top websop en een top winkel! Hier slaag ik altijd en gaat mij voorkeur ook altijd naar BBC toe fijn om zo een winkel te kennen voor een goede prijs. De medewerkers zijn altijd goed aanspreekbaar en helpen je ook vriendelijk mee.

Reageer

Rian 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk online bestellen, levering keurig op tijd door kundige en vriendelijke bezorgers. Ook goed geïnstalleerd met goede uitleg

Reageer

Annet Visser 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je word snel en vriendelijk geholpen,ook geven ze je goed advies om te kijken wat het beste apparaat voor jou is welke bij jou situatie past.
Ook word het apparaat zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.Ik zou hem eerst pas Maandag geleverd krijgen maar kreeg onderweg naar huis een telefoontje dat ze hem toch Vrijdag al konden bezorgen!
Blijer konden ze mij niet maken.

Reageer

Jacques de Bresser 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word bij BCC altijd netjes, vriendelijk en deskundig geholpen. De medewerkers denken met je mee als je met een probleem komt.

Reageer

Jacob Gerben 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nieuwe Nespresso Vertuo was uitverkocht bij Nespresso zelf. Via de website besteld bij de BCC in Amsterdam Noord.
Netjes te woord gestaan, nog wat uitleg gekregen, verpakking werd nagekeken op de juiste kleur en de extra cups! Alles keurig afgehandeld . Vriendelijk personeel, bleef keurig op afstand!

Reageer

vd breedband 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig en netjes geholpen in de winkel te Hellevoetsluis. Alles werd netjes uitgelegd en de verschillen tussen de diverse type's laten zien.
Keurig geholpen met het bestellen en afspraak maken om af te leveren. Na klacht dat de nieuw geplaatste wasmachine beschadigd was ook keurig en snel opgelost. Nieuwe wasmachine werd nu wel keurig afgeleverd en oude beschadigde weer meegenomen, zonder veel problemen.

Reageer

Kelly 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om online te bestellen voor je naar de winkel gaat. Ben je snel klaar. Vervolgens vriendelijke service en meedenken. Mijn peuter mocht een cadeautje voor zn vader niet verklappen dus hebben ze het achter al in een tas gestopt.

Reageer

tevreden 16-10-2020

Algemene score

9,0
prettige en overzichtelijke winkel, overzichtelijke site, vragen d.m.v. duidelijke uitleg beantwoord door vriendelijk / behulpzaam personeel

Reageer

Marek 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel , met goede personeel. Altijd een goede adviezen geven.Zeker kom terug.

Reageer

Anita 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag geweest in het nieuwe pand van BCC te Spijkenisse. Super mooie winkel en duidelijk ingericht.
Geholpen door xxx, geweldige duidelijke uitleg en niet pushend om te verkopen. Luisterend naar de klant en duidelijk informatie wat mij enorm heeft geholpen.
Uiteindelijk weggegaan met nieuwe all in one pc

Reageer

Conny Bijdeveir 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop bijna al mijn elektronica producten bij BBC ondat:
- het personeel klantvriendelijk en vakkundig is
- de prijzen goed zijn
Verder wil ik t.a.v. mijn winkelbezoek vandaag nog melden dat de medewerkster zeer correct met de corona maatregelen omging.

Reageer

Nico 16-10-2020

Algemene score

10,0
Ik koop mijn electronica altijd bij BCC vanwege de goede service en scherpe prijzen, ook nu weer een mooie aanbieding gekocht, de Google Home.

Reageer

Quincy 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam in de winkel werd gelijk aangesproken het artikel werd gepakt en heb afgerekent super snel en vriendelijk

Reageer

Brenda 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met zoals altijd goed advies als je dat nodig hebt. En een goede service mocht een product niet naar wens zijn.

Reageer

Duidelijke website, snelle bezorging 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website werkt prima, zoeken gaat zonder teveel moeite.
Het product was op voorraad, dus de volgende werkdag geleverd.
Pakket is te volgen via Track&Trace van DHL bezorgservice.

Reageer

Karin 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering van de wasdroger, tot nu toe altijd tevreden bij aankoop. Fijne betrouwbare bare informatie in de winkel.

Reageer

Alexander Jansen 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideaal. Ik had deze box snel nodig. Op de website afhalen binnen 1 uur en het werkt nog ook!
Vind BCC sowieso een heel fijne winkel. Prijzen zijn altijd marktconform, hoef je tenminste niet te zoeken.

Reageer

Underscore 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bose oordoppen besteld bij BCC, snel geleverd en alles naar tevredenheid. Info op website komt overeen met product.

Reageer

Koen Vos 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even bij BCC Amsterdam Buitenvedert naar binnen gewipt voor een nieuw koffiezetapparaat.
Goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. De volgende dag thuisbezorgd TOP BCC.

Reageer

Koen Vos 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even bij BCC Amsterdam Buitenvedert naar binnen gewipt voor een nieuw koffiezetapparaat.
Goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. De volgende dag thuisbezorgd TOP BCC.

Reageer

MW 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima uitleg van product, in dit geval een AEG steelstofzuiger QX9-1-50IB, en goede prijs hiervoor.

Reageer

Hendrik 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper heeft veel vakkennis en neemt alle tijd.
De verkoper is niet opdringerig en stuurt niet op direct kopen als we aangeven er nog één nachtje over te willen slapen.
De volgende dag hebben we het artikel toch bij BCC gekocht.

Reageer

Sieben 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en duidelijke omschrijving van de artikelen. in de winkel ook altijd goede service

Reageer

Lies 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gratis verzending en na 1 dag al in huis. Erg fijne service zo. Prima webshop verder en ben blij met mijn product. Ik vond de levering zelf wel wat tegenvallen, in een appartement zetten ze het pakket beneden binnen in de hal en zijn ze direct weer weg. Ik kan nog begrijpen dat ze de trap niet opkomen maar ze wachten niet eens tot de juiste persoon het pakket heeft aangepakt.

Reageer

van der Werff 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
werd goed en snel en deskundig geholpen degene die mij geholpen heeft wist al mijn vragen vakkundig te beantwoorden

Reageer

Jaap Ruwaard 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en kundige verkoper, heeft ons duidelijke uitleg gegeven, ook voor wat betreft de installatie van een CI module, TV niet op voorraad maar werd de volgende dag gratis thuis bezorgd.

Reageer

Evelyn Mulder 16-10-2020

Algemene score

1,0
Ik vroeg om de wasmachine links te plaatsen, dan kon rechts mijn droger er tussen. De heren zijn weg en ik zie dat de wasmachine toch rechts geplaatst is. De droger kan er nu niet tussen omdat de wasbak in de weg zit. Nu moet ik dus alsnog zelf met de boel gaan slepen. De waterstop die we van de oude wasmachine afgehaald hadden en op de droger hadden gelegd om 'm op de nieuwe wasmachine te plaatsen is zonder overleg door de heren meegenomen. Kreeg ik daarna via email een overzicht waarop getekend is voor ontvangst van een schadevrij apparaat en schadevrij plaatsen ervan. Terwijl ik dat overzicht zelf helemaal niet gezien en dus ook niet getekend heb. Nu maar hopen dat de wasmachine beter bevalt dan de service.

Reageer

Willemien 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie per mail. Keurig op tijd werd de wasmachine geleverd en aangesloten. Afval werd meegenomen en het oude apparaat. Zeer tevreden over de service!

Reageer

Wika 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online smartphone besteld, snelle levering, volgende dag in huis. Prima site👍

Reageer

P. Van Rooijen 16-10-2020

Algemene score

2,0
Ik heb 7 okt een stylerang besteld. Op 8 okt is het pakket afgeleverd doot DHL. In het pakket zat echter geen styletang maar een gratis kadootje. Op de pakbon staat echter wel dat er ook een styletang in moet zitten.
Vervolgens diversekeren met de klantenservice gebeld en uitgelegd. BCC wilde eerst een onderzoek starten bij DHL.
Ik kreeg vervolgens een mail dat DHL het pakketje wel heeft afgeleverd en zij ervan uit gaan dat ik de tang wel ontvangen heb. Dus weer met de klantenservice gebeld en die gaan weer een onderzoek laten starten. En ik, als klant maar bellen en wachten: Schande!
Officiële reactie van BCC 19-10-2020

Beste,
Bedankt voor jouw review. Mijn excuses hoe het een ander is verlopen. Heb je een ordernummer voor mij Ik wil graag in contact met je komen om dit te bespreken.
Vriendelijke groet,
Carmen
Team BCC

Reageer

Rik 16-10-2020

Algemene score

5,0
We nemen moeite om naar de winkel te gaan ipv online te bestellen omdat wij graag willen dat de winkels blijven bestaan. Zou je denken dat ze je dan een voordeel kunnen bieden. Nee dus. Alleen maar nadeel. Bij online bestellen volgende dag thuis bezorgd, winkel na 2 dagen ophalen.
Krijg ik in de winkel een verkoop praatje over extra verzekering die aan het eind van het (lange) verhaal €109 moet gaan kosten! Online kan je dat in 1 regel lezen en niet aanvinken. Is de bestelling gedaan dan begint de verkoper over mijn energieleverancier, blijkt dat er een persoon van Essent in de winkel zit die je daarmee verder kan helpen. Nee dank je! Belachelijk gewoon, dat je daar ook al lastig gevallen wordt door energie bedrijven en dat de BCC daar aan meewerkt.
Mijn volgende bestelling is online, dat mag duidelijk zijn.

Reageer

Ton 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon prima! Prettige webshop, makkelijk bestelproces, snelle levering. De bezorgers gingen goed en kundig met de bestelling om.

Reageer

Toon meer reviews