Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Swinkels Jan 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel in de winkel als online was de service prima. Product is conform afspraak geleverd.

Reageer

Ytteh 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via een contact formulier de bestelling gedaan omdat ik vvv bonnen wilde inleveren en hier vragen over had. Prima geregeld. Ik heb voor de winkel in Sliedrecht gekozen omdat deze het dichtst bij is.

Reageer

Jo Arnts 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd heel vriendelijk en ook zeer deskundig geholpen door de medewerker van BCC.
En ook de 25% korting was natuurlijk meegenomen. Klasse van BCC

Reageer

Henk van de Brug 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig afgeleverd volgens afspraak, snel en ruim op tijd. Bezorging via DHL was ook goed. De combi=magnetron geplaatst en hij doet het naar verwachting. Het meest tevreden over de zeer scherpe prijs.

Reageer

Mirjam 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel goede uitleg gekregen waar op te letten bij de aanschaf van een wasdroger. Uiteindelijk via de webshop via de filters een goede keuze kunnen maken. De bezorging verliep netjes, we werden goed geïnformeerd over het tijdstip van levering en onze oude droger werd kosteloos meegnomen.

Reageer

Mia 21-10-2020

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreid en duidelijk. Wasmachine voldoet aan al mijn eisen.
Goede service en vriendelijke mannen die uitstekend werk afgeleverd
hebben en zeer beleefd waren.

Reageer

Carine 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel goed advies gekregen. Wel bleef de verkoper naar mijn smaak wat te lang aandringen op een extra garantietermijn en te lang informatie geven over andere wasdrogers of verwante artikelen. Heel vriendelijk personeel. De bezorging verliep goed en de droger was zo geïnstalleerd.

Reageer

Hans 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg goed advies. En het product werd met dezelfde prijs aangeboden als de laagste die ik online had gevonden.

Reageer

Rina 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken op internet, duidelijk verhaal. Zeer snelle levering binnen de tijd die er voor stond. Netjes verpakt.

Reageer

RG 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging. Hele fijne bezorger die alles tot in de puntjes aansloot terwijl hij een duidelijke ‘gebruiksaanwijzing’ geeft.

Reageer

BCC 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd een ruim aanbod en concurrerende prijzen, en het belangrijkste goed advies en zeer goede service
kortom een betrouwbare winkel

Reageer

BCC, Oude Haagweg, Den Haag 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door drie heren met mondkapje keurig geholpen met lastige vragen over een afstandsbediening en instellingen van een tv, terwijl we een uur eerder bij Expert in Naaldwijk de winkel uitgekeken werden..

Reageer

Marianne 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kiezen als we iets nodig hebben altijd voor BCC Goes omdat men heel vriendelijk en behulpzaam is. soms komen we met een idee binnen (gezien op BCC online), maar als we onze wensen kenbaar hebben gemaakt laat men een ander apparaat zien wat beter bij onze wensen past.
gewoon super.

Reageer

R 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg vriendelijk geholpen. Het personeel was deskundig en eerlijk. Dus tevreden!

Reageer

kortsmit 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima mensen en winkel word altijd vriendelijk en correct geholpen ik kan er niet meer of minder van maken

Reageer

Jac 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte weergave van mogelijkheden van het gekochte artikel.
Tijdige en correcte levering.

Reageer

George 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is redelijk gebruiksvriendelijk goede Wasmachine geleverd voor een goede prijs .
Snel geleverd vriendelijke bezorgers .ik beveel BCC dan ook zeker aan

Reageer

Aart 21-10-2020

Algemene score

1,0
We hadden een nieuwe vaatwasser nodig met een speciale maatvoering. Alleen Miele kwam hiervoor in aanmerking. Nieuw was deze niet op voorraad, maar in de outlet stond een passend model. Deze zou alleen een deukje in de zijwand hebben. Daar deze toch wordt ingebouwd hadden we hier geen problemen mee en het apparaat was hierdoor 75 euro voordeliger. Echter bij levering bleek het apparaat gebruikt te zijn daar deze al was afgevuld met zout en er nog schroeven in zaten van een eerdere bevestiging. BCC zegt dat het kan voorkomen dat het een gebruikt apparaat kan betreffen, maar vermeld dit niet op hun site. Normaliter hadden we hier niet voor gekozen als dit bekend bij ons zou zijn. Men heeft aangeboden om het apparaat kosteloos retour te halen, maar omdat we deze al hadden laten inbouwen hebben we hier niet voor gekozen en gevraagd om een financiële vergoeding. Hierop geeft BCC verder geen reactie anders dat ze het apparaat kosteloos retour willen halen. Pas dus op met outletgoederen van BCC
Officiële reactie van BCC 22-10-2020

Beste,
Bedankt voor jouw review. Mijn excuses hoe het een ander is verlopen. Heb je een ordernummer voor mij Ik wil graag in contact met je komen om dit te bespreken.
Vriendelijke groet,
Marlies
Team BCC

Kruk01 22-10-2020

Het betreft ordernummer: 451029455

Kruk01 23-10-2020

Op 22-10 heeft Marlies ons gebeld en alsnog een compensatie aangeboden waarmee wij tevreden zijn. Netjes opgelost door BCC

Reageer

guus langeraert 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BCC-Winkel is dicht bij huis. Je vindt er een ruim assortiment en.....'n zeer vriendelijk en deskundige bediening. CHAPEAU t.a.v. alle aspecten van kopen.

Reageer

Gijs Kalkman 21-10-2020

Algemene score

10,0
Ik heb deze week een TV aangeschaft bij BCC. Via de site was eigenlijk alles te regelen, ook het uitpakken en aansluiten. De heren installateurs waren mooi op tijd en hadden binnen no-time alles geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

Fam. H.Blom. 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie nieuwe winkel hier in Spijkenisse goed en met kennis van zaken geholpen. Had het geluk dat mijn aankoop in de openingstaanbieding zat.

Reageer

Angelien 21-10-2020

Algemene score

10,0
Een snelle en correcte levering, een goede service en makkelijk bestellen.

Reageer

Janneke 21-10-2020

Algemene score

7,0
Vriendelijk personeel, maar naar een winkel gaan heeft geen meerwaarde als je de toetsenborden niet kunt testen

Reageer

Linda 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling ging soepel en de wasmachine werd netjes op tijd geleverd, volgens rivm protocol. Het opgegeven tijdslot klopte ook en de bezorgers namen de tijd om nog wat extra informatie te geven over het product.

Reageer

Gert van der Meijden 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte service, klantvriendelijke medewerkers met zeer goede produktenkennis en juiste adviezen

Reageer

L. Nijsen 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop al jaren bij BCC en ben daar tevreden tot zeer tevreden over. Het laatste jaar was de service erg goed in de winkel in Hoorn. Ik had een printer gekocht die niet helemaal volgens de regelen der kunst werkte en kreeg meteen een nieuwe hiervoor. Het personeel is ook terzake kundig en geeft goed advies.

Reageer

Aquagoog 21-10-2020

Algemene score

4,0
Sws een duurdere aangesmeerd gekregen dan weer op het oog hadden. En bij thuiskomst dan zien dat het elders 15 euro goedkoper is.
BCC nooit meer
Officiële reactie van BCC 22-10-2020

Beste,
Bedankt voor jouw review. Mijn excuses hoe het een ander is verlopen. Heb je een ordernummer voor mij Ik wil graag in contact met je komen om dit te bespreken.
Vriendelijke groet,
Marlies
Team BCC

Reageer

Dick 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel goed geholpen met bondig duidelijk advies, bezorging top, 2 dagen later zagen we de droger op internet 50 euro goedkoper bij BCC zelf, zonder probleem geld teruggestort, bezorgers zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ik mocht nergens bij meehelpen. Niet verwacht dat ik zoe tevreden zou zijn. Minpuntje is telefonische klantenservice duurt erg lang ( maar waar niet tegenwoordig)?

Reageer

Kees Kuipers 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juist in deze coronatijd straalt het personeel gastvrijheid uit, en de veiligheid is duidelijk kenbaar e/o wordt eventueel op vriendelijke wijze uitgelegd.

Reageer

P. Jonquiere 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste; ik woon naast de BCC; zij hebben het product dat ik (met enige regelmaat) nodig heb; ik word zeer vlot, vriendelijk en deskundig geholpen. Dat je als klant geregistreerd staat en bij een aankoop automatisch een kwitantie per mail ontvangt spreekt me ook aan. Kortom: voor mijn behoeften een prima winkel met een zeer klantvriendelijke manier van optreden.

Reageer

m.goudzwaard 21-10-2020

Algemene score

9,0
vriendelijk en deskundig personeel, gunstige prijzen, vlotte service, snel thuisbezorgd

Reageer

WAC 21-10-2020

Algemene score

8,0
Zeer gemakkelijk het artikel kunnen opzoeken/bestellen/afrekenen.
Het artikel werd de volgende dag correct bezorgd door DHL

Reageer

B van Kampen 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime zaak, open en overzichtelijke indeling. Ruime keus. Prettige en deskundige medewerkers. Snelle levering van het product

Reageer

TT 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling is snel en netjes verwerkt.
's Avonds laat besteld, volgende dag al in huis. Apparaat werkt naar behoren, dus helemaal prima zo!

Reageer

Hettie 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service zoals altijd, makkelijk artikelen te vinden die je zoekt en je wordt zowel in de winkel als klantenservice correct geholpen. Al met al een fijne winkel en webshop.

Reageer

Familie Bos 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige ruime winkel. Je wordt snel geholpen en goed geholpen! De winkel is overzichtelijk ingedeeld.

Reageer

Jh. Boumans postcode 5262 BE 48 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de service en de vriendelijkheid heel erg prima. En de keus die er is wordt altijd snel besteld als de voorraad niet aanwezig is. Dus beter kan het niet, volgens mij. Dank daarvoor.

Reageer

Hilde 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst besteld bij BCC online. De website is overzichtelijk, je kunt makkelijk bestellen, ook zonder een account aan te maken. Snelle levering. De verpakking vond ik erg groot, had wat kleiner gekund.

Reageer

Monique 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel geweest, wat een vriendelijke mensen, behulpzaam en veel kennis van zaken. Supertevreden met nespresso naar huis gegaan.

Reageer

rob bernsen 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een iPhone gekocht en werd daarbij zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen

Reageer

Jaap 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd prettige sfeer. Deskundige adviezen. Helaas was artikel waarvoor we kwamen ( oledTV KLEINER type van LG) niet in de schowroom.

Reageer

Paullorenzo 21-10-2020

Algemene score

7,0
Graag wil ik mijn dank uitspreken naar mw Carmen naar aanleiding van mijn recensie.
Zei heeft mijn verhaal toch aangehoord en gezorgd dat wij tot een goede overeenkomst zijn gekomen.
Kortom wij zijn nu erg tevreden .
Een grote pluim voor Carmen een dikke tien voor jouw super.👍

H.S
Paullorenzo 21-10-2020

Ps, ik heb onder H.S een recensie geschreven over BCC Hengelo.
En niet onder Paullorenzo.....excuus.
Kortom hoe het is opgelost super.,nogmaals dank Mw Carmen.

Reageer

Herman 21-10-2020

Algemene score

10,0
De BCC winkel heeft een ruime keus, en is heel overzichtelijk ingericht. Het personeel is professioneel: goed op de hoogte van het aanbod en van de kwaliteit ervan, en neemt uitgebreid de tijd voor het informeren van de klant. Daarnaast hanteert BCC lage prijzen. En wat ook heel prettig is: het is er - in tegenstelling tot vergelijkbare grote electronica winkelketens - niet druk, zodat je altijd meteen geholpen wordt.

Reageer

Bakir 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop altijd al mijn artikelen van de BCC. Nu al ruim 40 jaar altijd tevreden over de service en de vriendelijke uitleg over de producten die ik wil kopen. Ik kan iedereen de BCC adviseren zonder nog even langs een andere winkel langs te gaan. Bedankt weer voor mijn nieuwe TV.

Reageer

H Nooijen 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke communicatie door medewerkers uit winkel Helmond
Hier nemen ze de nodige tijd voor je ! Goede uitleg en snel reageren op je vraag
Aankoop met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Reageer

Sandra 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op maandag middag een nieuwe Aeg droger en een koelvriescombinatie besteld en op dinsdag middag hadden we het al in huis! Ik werd keurig geïnformeerd over de levering en ik werd gebeld omdat ze een uurtje eerder zouden zijn. De bezorgers van BCC hebben de producten netjes tot aan de berging geleverd en ook nog de oude apparatuur meegenomen.
Ik beveel deze winkel zeker aan bij bekenden. Bestellen is makkelijk, je ontvangt keurig op tijd alle benodigde informatie en de levering is ontzettend snel!

Reageer

Marcel janssen 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon top en alles perfect geregeld tot aan het bezorgen en plaatsen toe ook zeer vriendelijke en vakkundige bezorgers grote klasse mannen bedankt

Reageer

Frans 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke website.
BCC was de goedkoopste.
Snelle levering.
Dus super.

Reageer

JonathanV 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede hoeveelheid info en spec's op de site, prima prijs en uitstekende levertijd.
Geen gedoe en goed verpakt.

Reageer

BCC Sittard 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dichts bij zijnde vestiging. Goede parkeergelegenheid. Mooie overzichtelijke winkel. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Reageer

Toon meer reviews