Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EW 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als onwetende klant met de meest onmogelijke vragen werd ik super geholpen ( wat daar niet de 1e keer was) een ben ik op een ontspannen, rustige en kwalitatief hoge manier geholpen.

Reageer

Petra 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg goed geholpen en duidelijke uitleg gehad over het product waar ik vragen over had.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

friso 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitgebreid en vriendelijk geholpen met aankoop van wasmachine en stofzuiger.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste friso,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sebastiaan lans 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en ze denken mee. Tv gekocht en gewoon op voorraad en binnen notime was is klaar!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Sebastiaan lans,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mmpm 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geholpen door zelfde verkoper als 2 weken terug toen wij onze nieuwe TV hebben gekocht. Hij geeft gevrraagd en ongevraagd uitstekende adviezen en heeft goed gevoel voor klantvriendelijkheid ondanks zijn jonge leeftijd.

Reageer

Gerda Sikkens 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk ontvangst, en een zeer behulpzame medewerker.
Heeft voor mij bij hun op de site het apparaat gevonden die ze niet in de winkel hadden, en deze gratis laten bezorgen bij mij thuis.
Ik ben zeer tevreden hoe dit afgehandeld is.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Gerda Sikkens,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medwerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.B. 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beschrijving zoals op dexwebsite klopte 100%. Geen gebruikt apparaat zoals bij een andere grote aanbieder uit Waalwijk het geval zou kunnen zijn. Machine werkt perfect. De speciale smoothie toets maalt / maakt met grote snelheid een smoothie. Hier ga ik nog veel plezier aan beleven. Verder scherpe prijs en twee jaar garantie.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste M.B.,

Bedankt voor jouw review. En geniet van de smoothies!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 01-11-2020

Algemene score

8,0
Groot assortiment , goede eerdere ervaring en goede prijs. Makkelijk bereikbaar. Ook het personeel is kundig en aardig
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel je kan veel producten bekijken en een advies krijgen de prijzen zijn ook niet duurder als in internet winkels.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henny Wildhagen 01-11-2020

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk en goed geholpen. Houden de klanten goed in de gaten , zo dat je niet te lang hoef te wachten. De verkoper kwam naar ons toe om te vragen of we hulp wilde
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Henny Wildhagen,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Brigitte en Jos 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel erg tevreden over de service en de vakbekwaamheid, ze nemen echt de tijd voor de klanten en zorgen dat je tevreden de deur uit gaat. Het personeel is vriendelijk, attent, en mee denkend.
Wij vinden BCC een hele fijne winkel en kunnen geen reden bedenken om ergens anders te gaan kijken. Voor ons is de keuze simpel, BCC is geslaagd met vlag en wimpel.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Brigitte en Jos,

Bedankt voor jullie review over de vriendelijke service van onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred 01-11-2020

Algemene score

8,0
Vriendelijk en deskundig geholpen. Levering tv was compleet. Kon hem gelijk meenemen
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Fred,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. Tervoort 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De overzichtelijke overzicht teneinde de juiste keuze te kunnen maken. De vriendelijkheid en deskundigheid van verkoper. De service om gekochte producten desgewenst thuis te installeren.. de scherpe prijzen. Dit alles en onze tevredenheid daarover is de reden dat wij niet elders gaan shoppen en steeds opnieuw BCC klant blijven.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Fam. Tervoort,

Bedankt voor jullie review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ad akkermans 01-11-2020

Algemene score

8,0
alles was goed geregeld. Bijzonder Content Content! daarom volgende keer weer naarr BCC
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste ad akkermans,

Bedankt voor jouw leuke review. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Essenb 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en uitleg verschillende media, geen haast en ook geen pushen tot aankoop ( LG 55CX )
Reeds eerder deze service en informatie ervaren
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Essenb,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
We hebben hier 4 wifi gestuurde speakers gekocht en daarbij werd niet verteld dat we daarbij een sterkere router nodig hadden. Na maanden geklungel met slechte verbinding & aanschaf van wifiboosters gingen we op advies van de fabrikant terug naar de BCC winkel en werd ons een specifieke router aangeraden. Deze bleek echter een krakend effect te geven op de speakers! Deze ervaring bleek vaak voor te komen, zo ontdekten we uit reviews op internet. Nu een (weer duurdere) nieuwe router gekocht die we morgen gaan installeren en waarvan we verwachten dat onze problemen dan opgelost zijn. Al met al geen succesverhaal maar toch nog een zes omdat de verkoper ons naar beste kunnen en zeer vriendelijk heeft geholpen. De niet goede router (dit bleek bij de speaker fabrikant een bekende mis-combinatie) konden we uiteraard weer inleveren. Wel jammer dat het zo loopt en we nu 350 euro meer kwijt zijn dan voorzien, aan de nieuwe router.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review. We snappen dat dit een tegenvaller is. Excuses voor het ongemak. We hopen dat het inmiddels naar behoren werkt.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de BCC winkel ben ik altijd goed geholpen. Ook als ik moeilijke vragen had. Nu ik mijn huis niet meer uitkom, blijft BCC voor mij de eerste keus.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene 01-11-2020

Algemene score

9,0
Na online een bestelling geplaatst te hebben, kon ik, zoals beloofd, na 1 uur het bestelde ophalen in de winkel. Daar werd ik fijn geholpen. Op mijn verzoek kreeg ik een kleine demonstratie van iets, wat mij niet helemaal duidelijk was. Hulde!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Irene,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cem 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom regelmatig bij BCC in Apeldoorn. Heb al verscheidene apparaten gekocht en tot nu toe zeer tevreden over service, klantvriendelijkheid en uiteraard ook over mijn aankoop. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. BCC in Apeldoorn is zeker een aanrader.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Cem,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Franssen 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bij aankoop van Braun reservoirs was de aangegeven prijs 21,95 euro. Aan de kassa betaalde ik 24,95 euro.
Na reklamatie kreeg ik meteen 3,00 euro terug.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Franssen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over bcc, van bestellen tot aflevering is de comunicatie goed duidelijk en als er dan evt een probleem is wordt dat zeer goed opgelost. of dit nu op de webshop of in de winkel is.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke communicatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Brill100 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop,makkelijk,snel en overzichtelijk.Goede prijs kwaliteit verhouding.Snelle levering en goede betalingsregelingen.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Brill100,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke shop en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elise 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne, duidelijke webshop! Prijs en kwaliteit is erg goed! Snelle en nette service! :)
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Elise,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Talisha 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele goede service als je iets koopt! Ze hebben goede kennis, en ze beantwoorden al je vragen netjes!
Ik ben zeer blij met m'n gekochte producten
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Talisha,

Bedankt voor jouw review over de service van onze kundige medewerkers. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Judith Moodley 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Excellent service, and, well informed by our Salesman.
Thank you for excellent service once again!
Much appreciated.
BCC......the best!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Dear Judith Moodley,

Thank you for your review about our services.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Chrit van Tol 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze geduldig met uitleg,deskundig,klantvriendelijk en een goede prijs. Kocht Krups Evidence 9808 kwam er mee thuis na installatie werkte koffiemaler niet.Winkel was nog maar 30 minuten open ben er heen gegaan en apparaat was nog gevuld met water en koffiebonen en doos had ik ook niet bij mij.Werd zonder discussie omgeruild.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Chrit van Tol,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R. de Boer 01-11-2020

Algemene score

4,0
Op donderdag besteld. Vrijdagochtend een mailtje waarin ik getutoyeerd werd waarin werd gezegd dat het product niet leverbaar was. Of ik wilde annuleren. Het was een kado dus ik wilde annuleren. Dus mail terug. Geen reactie van BCC. Vrijdagmiddagmiddag mailt DHL dat mijn bestelling aangemeld is. Ik stuur een mail naar BCC of ik mijn bestelling krijg of niet. Geen reactie van BCC. Ik krijg nog een mail van DHL dat mijn bestelling zaterdag komt. Zaterdagochtend een mail met trace dat mijn bestelling in de middag komt hetgeen gebeurt.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste R. de Boer,

Bedankt voor uw review. Excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. We zouden graag uitzoeken hoe dit is gegaan, heeft u een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gonny 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen gaat handig via de site. Levering de volgende dag. Ze beloven wat ze doen en bellen 15 min voor bezorgen. Het artikel wordt keurig uitgepakt, op de plaats gezet, gemonteerd en oude apparaat wordt mee genomen. Vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Gonny,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Liselotte Piek 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering en betalen per pin bij aflevering. Ideaal. Ze namen zelfs onze oude gaskookplaat mee terug.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Liselotte Piek,,

Bedankt voor jouw review over de betaalmogelijkheid bij afleveren.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

LAP 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst iets (Samsung Tab A) besteld bij BCC en dat ging vlekkeloos. Ze hadden niet alleen de laagste prijs, maar ook een prima bestelprocedure. Hun samenwerking met DHL verliep eveneens vlekkeloos.
En de tablet voldoet geheel aan de verwachtingen.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste LAP,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC Den Helder 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een reclamefolder was ik geïnteresseerd in een goedkope Nokia mobiele telefoon, om cadeau te doen aan mijn vrouw. Zij heeft nu nog een seniorentelefoon, maar de menustructuur blijkt erg lastig om de juiste informatie te vinden of in te stellen. Er hoeven geen hoge eisen aan de telefoon gesteld te worden, telefoneren whatsapp en email functies zijn voldoende. Daarom naar BCC gegaan, maar helaas de winkel was al uitverkocht. De vriendelijke verkoper bestelde een exemplaar. Via email kreeg ik de melding dat deze gearriveerd was. Twee dagen later de telefoon afgehaald. Ik ben bebieuwd naar de reactie van mijn vrouw op haar komende verjaardag
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen in de winkel, vriendelijke bezorgers, keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Alleen een dag na de bestelling en 5 dagen voor de levering de deur van de koelkast te willen omdraaien blijkt een groot probleem, meer als drie kwartier in de winkel geweest.had er geen goed gevoel over, de volgende dag de klanten service gebeld, en daar snel geholpen. Alles toch nog goedgekomem.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles goed is gekomen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerrie Barneveld 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn ontzettend goed en plezierig geholpen. De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Gerrie Barneveld,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Milene 31-10-2020

Algemene score

9,0
Bcc Helmond. We zochten een Ring deurbel. Uitgebreide uitleg over deze deurbel gehad. Nam de tijd voor ons ondanks dat we 15 minuten voor sluitingstijd binnen stapte.
We bevelen BCC aan.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Milene,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Helmond.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

De. Roo 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een prettige en voortvarende manier geholpen zodanig dat we het apparaat de volgende dag al thuis hadden terwijl het desbetreffende artikel in de winkel niet meer voorradig was
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste De. Roo,

Bedankt voor jouw review over de snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jurjen 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geholpen door de verkoper, wilde niks aansmeren sterker nog hij gaf juist aan dat als je thuis bent het verschil waarschijnlijk niet ziet ij scherpte op de tv
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Jurjen,

Bedankt voor jouw review over het eerlijke advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucie 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne fohnborstel besteld!! Laat op de avond besteld volgende dag al binnen! Geweldig
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Lucie,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

pieter 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
werd na orientatie rondje al snel geholpen .
werd duidelijk gewezen op de verschillende apparaten en hun plus en minpunten
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste pieter,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onzemedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M Struijs Breda 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon een fijne winkel .het personeel is erg gemotiveerd en dring niets op.
goede uitleg en bereid om iets extra's te doen.
Bij de mediamarkt kom ik al jaren niet meer personeel onkundig en afwachtend.
Kortom het is een SUPER winkel.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste M Struijs Breda,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.c. van der Blom 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prettige winkel met vriendelijk personeel. Kom er graag als we iets moeten kopen van huishoudelijke artikelen.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste J.c. van der Blom,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen door deskundig personeel met verstand van zaken en een scherpe prijs voor mijn nieuwe Samsung Qled TV
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wist welke TV ik zou gaan kopen, dus ik liep gelijk naar die TV. De verkoper legde nog een en ander uit en het is een fantastisch apparaat, mooie kleuren en een goed geluid. In de winkel kon je goed TV’s vergelijken, optisch dan.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ramon de vaan 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De avond er voor besteld en de volgende dag al in de winkel kunnen ophalen
Aardig personeel en duidelijk.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste ramon de vaan,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ryan 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Recent heb ik de Sony WH1000-MX4 bij BCC gekocht. In de avond best en de volgende dag vroeg in de middag al geleverd. Super service!

Daarnaast super blij met de koptelefoon, de ANC werkt perfect en de geluidskwaliteit en comfort zijn ook uitstekend.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Ryan,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
BCC is eigenlijk altijd wel een winkel waar je goed en snel zaken kunt bestellen. Alles is prima gegaan, maar ze krijgen niet de volle score. ik n.l. best even moeten zoeken hoe ik een bcc kadokaart kon gebruiken, en de levering kwam een stuk eerder dan de aangeven tijd bij de bestelling (hier weet ik niet of dat bcc is of de transporteur, maar het werkt niet zoals verwacht vandaar de melding) als je deze twee puntjes negeert dan scoren ze gewoon een dikke 10. Ik kom hier zeker weer terug shoppen.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra Filippo 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online besteld, bericht al binnen 45 min ipv uur. Wij waren plop weg naar Amersfoort maar toch fijn dat het vlot vervloot.
In winkel ging alles super vlot en voor we het wisten stonden we met droger in de auto, door mijn man en medewerker erin getild. Super aardig.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Sandra Filippo,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tedje 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs een Medisana 60065 UHW bij U gekocht, deze is jammerlijk defect geraakt, na telefonische contact te hebben gehad ben ik door gewezen naar het filiaal in Arnhem. Daar ben ik op een fantastische manier geholpen, men had oog voor de klant, en mij onmiddellijk een vervangend apparaat aangeboden.
Gezien deze ervaring, kan ik deze winkel bij iedereen aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Tedje,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nessamira 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen mensenmassa in deze winkel, rustig shoppen en vriendelijk personeel dat goed aanvoelt wanneer je nog aan het oriënteren bent en wanneer je klaar bent voor een aankoop. Verder is de winkel schoon en goed geordend. Ik ben blij dat er in mijn buurt nog een BCC bestaat!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Nesamira,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de klantgerichte service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Matthijs 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en de volgende dag geleverd. De draadloze oordopjes (Sony WI-C200) werken uitstekend en we zijn er beide erg blij mee! Ook mooi dat ze in het wit én zwart beschikbaar waren! Van beide eentje besteld, zwarte voor mij en witte voor mijn vriendin.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Matthijs,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de oordopjes!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zoeterwoude 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk , snelle levering en op tijd . Prijs is goed , geen verzendkosten
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews