Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.
In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!
Beste Rachel Liong A Kong,
Bedankt voor jouw review over de service van onze enthousiaste medewerkers.
Beste Ineke laumen,
Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.
Beste Hans Duffhues,
Bedankt voor jouw review over de persoonlijke service in onze winkel. We helpen je graag weer!
Beste Joke,
Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerker.
Beste Wim,
Bedankt voor jouw review over de correcte service in onze winkel. Geniet van de koffie!
Beste Marion,
Bedankt voor jouw review over de snelle service in onze winkel.
Beste Dionne van der Waal,
Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service van onze bezorgers.
Beste brenda,
Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige winkelmedewerker. Veel plezier met de aankopen!
Dear Wolfram Müller,
Thank you for your review about the delivery of your new washing machine.
Kind regards,
Beste Remco,
Bedankt voor jouw review over onze webshop en de snelle service in de winkel.
Beste Michiel,
Bedankt voor jouw review en feedback over de snelle verzending van jouw pakket.
Beste Astrid,
Bedankt voor jouw review over de service bij de aankoop van de ereader. Veel leesplezier!
Beste,
Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de bezorging.
Beste Rob,
Bedankt voor jouw review over onze klantenservice en deskundige medewerkster. Wat leuk te lezen dat we jouw verwachtingen hebben overtroffen! Graag tot een volgende keer!
Beste Ben,
Bedankt voor jouw review over onze winkel en attente medewerkers.