Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N.looman 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een condense droger . Door het goede advies van de verkoopster gaan we over naar een warmtepomp droger van een heel ander merk, met een leuke korting, en als klap op de vuurpijl, een waardebon van Ici paris. Hoe leuk!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste N.looman,

Bedankt voor jouw review over de goede adviezen van onze deskundige verkoopster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles verliep soepel en het gemak van kiezen thuis en vlakbij ophalen. Produkt stond nl in een ander filiaal. Na 2 dagen bericht en opgehaald Ik kon natuurlijk ook laten bezorgen. Prima
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Marianne,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul Grisel 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel in oss lekker overzichtelijk,veel producten op voorraad.
Je wordt altijd snel geholpen en is er een product niet op voorraad,dan is de levertijd vaak heel kort.
Qua prijs kwaliteit verhouding met andere winkels uit dit segment kun je hier heel goed terecht.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Paul van Grisel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anpinima 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden wat ik zocht op de website. Het bestelde lag snel klaar in de winkel.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste anpinima,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn goed geholpen door een zeer deskundige jongeman. Het is daarbij ook een zeer ruime en keurige winkel.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Jolanda,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 30-10-2020

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk een prima service.
Het product was uitverkocht, maar eind van de middag kwam er weer voorraad.
Was al gehaast, dus ik zei dat ik wel weer terug kwam.
Tegen de avond terug naar de winkel, en het lag al klaar voor me.
afrekenen en weer weg !
TOP service !
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JoyceG 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Google Chromecast besteld. Snel en goed geleverd.
Gekozen voor ophalen bij DHL-punt om mee te helpen aan minder bestelbussen door woonwijken laten rijden.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste JoyceG,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mariet Verheijen 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Venray, de winkel voor alle elektronica, We worden altijd vriendelijk en supergoed geholpen. Goede en duidelijke uitleg. De mensen die daar werken hebben kennis van alles wat in de winkel staat. Is er even iets niet duidelijk, wordt je meteen geholpen door een collega, die meer of betere uitleg kan geven .BCC Venray een Elektronicawinkel die verantwoording neemt waar ze voor staan.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Mariet Verheijen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Venray.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

frits 30-10-2020

Algemene score

9,0
heel gemakkelijk bestellen, snelle levering, redelijke prijzen, zeer tevreden
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste frits,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rien 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is ongekend goed. Aangekochte artikelen waar je achteraf toch niet helemaal tevreden over bent kan je probleemloos omruilen voor het product wat je toch liever had.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Rien,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjaantje62 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind BCC prima. Al eerder goede ervaring dus dan is de keuze makkelijk om terug te keren.
Via internet mijn product ( warmtepomp wasdroger) besteld en tijdens bestellen kon ik gebruik maken van live-chat om mijn "twijfels" weg te nemen.
Goede afspraak qua bezorging, de bezorgers waren iets verlaat en hebben mij dat netjes telefonisch gemeld.
Nette vriendelijke bezorgers.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Sjaantje62,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tymon 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk personeel en wordt altijd goed geholpen. En alles waar je voor komt is ook op voorraad. Dus voldoet altijd aan mij vraag.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Tymon,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Debbie 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij dat ik voor een belangrijke/grote aankoop nog steeds fysiek naar de winkel kan. Mijn vragen zijn beantwoord, er is een goed advies gegeven op basis van wat ik vertelde nodig te hebben.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Debbie,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke hulp en service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Agnes 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben in deze winkel meerdere keren geweest in het verleden. En altijd als zeer prettig ervaren. Ook deze keer een prettige ervaring met de verkoper. Geduldig luisteren naar wat je wilt en eventueel advies geven. Ookbij vragen achteraf was geen probleem.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Agnes,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Antonie Bargeman 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige service. Zodra je de winkel binnenloopt word je gelijk begroet! Ook zoekt een medewerker direct het juiste product en rekent dit direct met je af. Kortom, top service! Eerder was mijn vriezer binnen de garantietermijn stuk gegaan. Zonder vragen te stellen werd de oude vriezer opgehaald en een nieuwe geleverd.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Antonie Bargeman,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sharon 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop graag bij bcc vanwege de klantvriendelijkheid vanuit het personeel. Personeel denkt graag met je mee en houdt rekening met je wensen. Daarnaast vind ik de klantenservice van bcc top!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Sharon,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke en klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carolien 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een droger gekocht bij BBC online. Zeer gebruiksvriendelijke site, ruime keuze en zeer service gerichte afhandeling. Er wordt precies gedaan wat beloofd wordt. Aflevering keurig op tijd, zeer nette bezorgers! Volgende aankoop zeker weer bij BCC!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Carolien,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en onze nette bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Korstanje 30-10-2020

Algemene score

1,0
M’n koelkast besteld , werd de volgende dag al te laat bezorgt omdat de bezorgers t leuker vonden om te face timen met vrouwen, m’n oude meegenomen , pak hem uit en de deur sluit niet , ijzer verbogen en een snede in de binnenkant van het vriesvak.
Ik bellen naar Bcc , zij vragen zijn de bezorgers nog in de buurt ik zei ja, ik bellen van kom maar weer haken en graag m’n oude koelkast terug, dit kon niet die hadden ze op z’n kop in de bus gezet dus niet meer herbruikbaar! Ze kwamen terug en staan voor m’n deur en reden weer weg zonder m’n koelkast!
Heen en weer gebeld , werd niet teruggebeld dus ik weer naar de winkel en zei dat ik een nieuwe wilde maar niet meer deining had! Smeerde hij me een aeg aan want t was de enige in die maat op voorraad maar ik moest m zelf meenemen en anders een andere bezorger 35 eu cash geven! Ook was het een showmodel waar ik 20 ei korting voor kreeg, nou ik ging niet akkoord en na vele woordenwisselingen kreeg ik m’n korting! Nooit meer Bcc!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Korstanje,

Bedankt voor jouw review. Wat een verhaal zeg. Excuses voor het ongemak. We komen graag met je in contact. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirkjan 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, betaalbaar en snel geleverd. Lapop was keurig ingepakt en specs zien er goed uit. Ga er mee aan de slag.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Dirkjan,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo van der Looij 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkels op ekkersrijt en winkelcentrum Woensel werken beiden goed samen , ik kwam op ekkersrijt een product tekort er werd meteen naar een oplossing gezocht en ik kon het missende product ophalen in het winkelcentrum Woensel , daar lag het al zoals beloofd al gereserveerd voor mij !
Alweer een super service vanuit het personeel van BCC
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Leo van der Looij,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Eindhoven.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

agastache 30-10-2020

Algemene score

1,0
Helaas heb ik een goede ervaring. De koelkast bleek kapot (stelwieltjes onderop kapot en scharnier van de deuren was gebroken). Vervangend model bleek helaas duurder en men was vergeten te melden dat het verschil bij bezorging direct moest worden afgerekend wat niet lukte door mijn huisgenoot. Heel onbeschoft werd de koelkast weer meegenomen. Uiteindelijk maar alles geannuleerd en nog een da moeten vrij nemen omdat de kapotte koelkast op een ander moment moest worden opgehaald. Heel teleurstellend.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste agastache,

Bedankt voor jouw review. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten en we kunnen ons voorstellen dat het een teleurstelling is geweest. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Kun je ons het ordernummer doorgeven? We komen graag met je in contact.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees van Duijn 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct bij binnenkomst in de winkel werden we door een vriendelijk winkelmeisje ontvangen die ons vroeg of ze ons kon helpen. We wilden een nespressoapparaat kopen. Ze nam ons mee naar de stelling en liet ons een aantal apparaten zien. Ze verklaarde de werking en bleek alle ins- en outs van de machines te kennen. Ze heeft ons prima voorgelicht en wij kochten dus een van de apparaten.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Cees van Duijn,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en deskundige service van onze medewerkster. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eltje 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime sortering, vriendelijk en deskundig personeel. Bij een probleem wordt het altijd in winkel opgelost.
(Toevallig ook om de hoek)
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Eltje,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stefan 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam vanmiddag in de winkel in Spijkenisse en liet mij adviseren voor een Playsation 4, een zeer gemotiveerde jonge man hielp mij keurig in deze nieuwe winkel waardoor ik op basis van een goed advies binnen tien minuten tot de aankoop ben overgegaan!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Stefan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rachel Liong A Kong 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enthousiaste medewerkers die alles weten over de producten. Ben vandaag weer erg goed geholpen en blij met mijn 2 Sodastreams!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Rachel Liong A Kong,

Bedankt voor jouw review over de service van onze enthousiaste medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ineke laumen 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de goede en hulpvaardig heid en kennis van de apparaten heel goed en het meehelpen bij de juiste keuze nemen zonder opdringend te zijn ook heel prettig
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Ineke laumen,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Duffhues 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier heb ik bijna alles gekocht. Wasmachine, droger, 3 X TV's, koel/vriescombinatie, espresso apparaat en nog div. andere huishoudelijke apparaten. Personeel heel aardig wat elders wel eens anders is. Staan voor je klaar en helpen je eventueel thuis. Kom daar ook altijd weer terug. Super service en wordt er prettig geholpen. Ga zo door. Als klant ga je de verkopers ook wat persoonlijker kennen. Leuk.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Hans Duffhues,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke service in onze winkel. We helpen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joke 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker die ik sprak was heel vriendelijk, ter zake kundig en nam alle tijd om mijn vragen omtrent de nieuwe ipad, die ik wilde aanschaffen (en ook heb aangeschaft) te beantwoorden.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Joke,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij aankoop van een senseo koffiezetapparaat ben ik zeer correct geholpen door vakkundig personeel.Ik kom hier zeker terug in deze winkel.Mijn complimenten.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over de correcte service in onze winkel. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren naar de winkel geweest voor een printer van Epson.
Snel geholpen in de winkel.
Zeer fijn.
Prijs was ook zeer aantrekkelijk
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Marion,

Bedankt voor jouw review over de snelle service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dionne van der Waal 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering (volgende ochtend meteen een wasmachine in huis) en aangesloten door aardige gasten. Goede en rustige uitleg gehad en heel behulpzaam een extra onderdeel gemonteerd.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Dionne van der Waal,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

brenda 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer vriendelijk ontvangen, i-macbook, 2x i-pad, telefoon en alle bijbehorende accessoires gekocht. Werd prima geholpen en alles werd heel duidelijk uitgelegd, diegene had overal verstand van.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste brenda,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige winkelmedewerker. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wolfram Müller 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ordered a new Samsung Washing Maschine. Delivery Time was 5 Working days. The delivery and the installation was hassle free and friendly.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Dear Wolfram Müller,

Thank you for your review about the delivery of your new washing machine.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Remco 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop werkt snel, goed en is overzichtelijk. De mogelijkheid om een uur later in een BCC-filiaal op te halen is prettig. In de winkel bij het ophalen kreeg ik het artikel netjes een karretje om het naar de auto te brengen.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Remco,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de snelle service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michiel 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en duidelijke verzending. De verpakking was prima, meer op maat zou beter zijn om transport van lucht te voorkomen.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Michiel,

Bedankt voor jouw review en feedback over de snelle verzending van jouw pakket.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nou we werden netjes geholpen kregen goede uitleg over de ereader en de verschillen werden goed uitgelegd
Prima service
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over de service bij de aankoop van de ereader. Veel leesplezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ja 30-10-2020

Algemene score

10,0
alles perfect afgehandeld ook het bezorgen was goed en een zeer goede website waar alles duidelijk is om te bestellen en te betalen
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BBC klantenservice in eerste instantie een marktkoop vrouw en mijn verwachting was o no mag het toch weer zelf uitzoeken maar goed foute gedachten. Mevrouw super aardig en gespecialiseerd in de antwoorden op al mijn vragen de uitkomt was succesvol en order geplaatst bezorging van een fornuis ging rap en de avond voor de bezorging het tijdvak van 2 uur. 10 min voor de bezorging netjes een belletje en super aardige mannen die het fornuis tot binnen aan toe hebben neergezet. Wanneer ik een product nodig heb is BCC voor mij interessant aangezien 2 jr standaard garantie en 5 jr erbij gekocht voor 35 euro. Dit is nergens elders zo goedkoop let wel op dat het gaat over fabrieksfouten en wanneer verkeerd gebruik de 5jr extra garantie niet geldig zijn. Daarvoor is een verzekering inboedel de uitkomst. Ik dank jullie BCC voor deze succesvolle aankoop.
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice en deskundige medewerkster. Wat leuk te lezen dat we jouw verwachtingen hebben overtroffen! Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 30-10-2020

Algemene score

10,0
Hier kun je nog winkelen zonder parkeermeter. De medewerkers zijn uiterst correct en attent. Ik ben nog nooit in de winkel tegengekomen dat een artikel dat ik wilde niet op voorraad was. En BCC levert steeds weer tegen scherpe prijzen. Ik kom er graag!
Officiële reactie van BCC 02-11-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en attente medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan wagner 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het personeel toen ik bij de winkel te kennen gaf dat ik bij de aankoop dacht teveel te hebben betaalt voor de TV maar de verkoper heeft me uitstekend geholpen een compliment mag ook wel gegeven worden

Reageer

Raymond Veulings 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service voor een eerlijke prijs. Prima installatie door deskundige en uiterst vriendelijke bezorgers.

Reageer

Harm 29-10-2020

Algemene score

8,0
We kopen al jaren onze spullen bij BCC. We worden geduldig geholpen door mensen die terzake kundig zijn. En als er eens wat is, dan kan je gerust nog even langs gaan. Het personeel wisselt ook weinig.

Reageer

Lisette 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam met mijn zoontje Vince van 3 jaar een elektrische tandenborstel kopen voor hem.
Er waren 2 verschillende van Oral b met Cars, helemaal stoer natuurlijk als je 3 bent!
De jongen die ons hielp heeft uitgezocht wat het verschil tussen de 2 was. Het bleek een ouder model en nieuwer model, ze waren beiden in de aanbieding en hadden beiden dezelfde werking.
Samen met de verkoper heeft Vince zijn favoriet uitgezocht! Bij de kassa was er een andere verkoper, ook deze vond Vince zijn nieuwe tandenborstel erg mooi en stoer.
Het hele “ koopgebeuren” heeft zeker een positieve bijdrage geleverd voor Vince en hij poetst zijn tandjes nu met veel plezier!

Reageer

Maud 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn draadloos toetsenbord bestelt en kon het een uur later (coronaproof) ophalen in de winkel. Bij een vraag over mijn bestelling zeer snel en vriendelijk telefonisch te woord gestaan door de klantenservice.

Reageer

André 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne overzichtelijke winkel en goede uitleg gehad over het aangeschafte product

Reageer

Ik wil dit zeker bij anderen aanbevelen.. 29-10-2020

Algemene score

8,0
Deze webshop heeft een duidelijke site en een goede keuze mogelijkheden.
Nette aflevering en op de afgesproken tijd.

Reageer

CapRi 29-10-2020

Algemene score

10,0
Eind september 2020 een koffie machine gekocht, 23 -10`20 na ontkalken melktoevoer defect.
fabrikant is telefonisch niet bereikbaar voor storingen en service vanwege Corona alleen via chat.
Via BCC schiphol Rijk is contact opgenomen met de fabrikant. Door een reparatiebedrijf is uiteindelijk contact met ons opgenomen. Er zou volgende week een monteur komen de machine zou meegaan voor enkele dagen Want vanwege corona is geen reparatie aan huis mogelijk.
Vandaag bij BCC vestiging na mijn verhaal een nieuwe machine meegekregen!! super service !!en weer blij met het door ons eertijds gekozen product.

Reageer

Andre Van Dijk 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door verkoper. Rustig heeft hij de verschillen uitgelegd tussen de verschillende soorten blenders. Verliep prettig!

Reageer

Ineke Heijndijk 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke opstelling van de producten. Uitleg gekregen bij mijn aankoop. Vriendelijke verkoper.

Reageer

BCC 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden over de BCC en een goede service, vriendelijk personeel en zeer bekwaam weten waar ze over praten , duidelijke uitleg.

Reageer

Toon meer reviews