Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aldert 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding prima
Klantvriendelijk uitstekend
Goede technische uitleg
Prima behulpzaamheid
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Aldert,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Uil 07-11-2020

Algemene score

9,0
makkelijk bestellen de Jongens die mijn afwasmachine kwamen leveren waren beleefd brachten de machine netjes achterom op plek alleen had ik de machine graag iets eerder geleverd willen hebben heeft een week geduurd verder allemaal netjes geregeld
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Jan Uil,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jonas 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supergoed geholpen door Eelco in filiaal noord. Echt verstand van zaken en de Wahl tondeuse is echt top. Stiller en beter dan wat ik had! M’n vaste winkel vanaf nu!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Jonas,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Blije koper 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig geholpen met onze nieuwe wasmachine we konden niet wachten op levering dus werd er een oplossing gevonden om toch een machine mee te krijgen die op voorraad was die we wilden hebben goede service maar BCC staat altijd wel voorop qua klantvriendelijkheid en service
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze services. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bianca 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met de aankoop
En ook bcc zelf de winkel altijd fijn is
Ook personeel ook altijd vriendelijk is
Ik heb laten bezorgen dat ging super goed
Dhl prima

Groeten bianca
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Bianca,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joey 07-11-2020

Algemene score

6,0
BCC is een prima winkel, waar ik niet snel terecht kom of iets koop vanwege de prijzen.
Eerste keer bij BCC aangekocht wegens cashback op Tefal.
Blijkt dat BCC reclameert met oude cashback acties, maar wel vermeld op de website tot na geldigheidsperiode. Jammer had ik beter moeten kijken naar de geldigheidsduur, echter verwacht je wel van een winkel dat ze op tijd hen producten verwijderen voordat de geldigheidsdatum voorbij is ;-)
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste joey,

Bedankt voor jouw review. Wanneer een aanbieding / actie voorbij is, zou deze ook weggehaald moeten worden.
Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden, kun je het ordernummer doorgeven, we komen hier graag meer over te weten.

Groetjes,
Team BCC

JoeY 09-11-2020

Ordernummer is: 202011-00451085650
Bij het product:
https://www.bcc.nl/tefal-heteluchtfriteuse-ey701d/281809?fh_location=%2F%2Fcatalog01%2Fnl_NL%2F$s%3DTefal%5Cu0020EY701D&search=Tefal%20EY701D
Staat vermeld: Nu met 25,- retour!
Deze actie is geldig van 2 november tot en met 31 januari 2021 met link:
https://www.tefal.nl/promoties
staat echter een hele andere datum.... 1-11-2020

JoeY 09-11-2020

BCC heeft telefonisch contact opgenomen en naar tevredenheid het verschil probleem opgelost. Het review cijfer kan ik helaas niet meer aanpassen.

Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Joey,

Fijn dat we elkaar hebben gesproken en de link naar de goede actie inmiddels werkt. Het heeft waarschijnlijk te maken gehad met de schakeling tussen de oude en nieuwe actie. En nu snel de cashback aanvragen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk snelle levering en je word op de hoogte gehouden over de levering.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Blokland 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en duidelijk geholpen.
Mooie overzichtelijke winkel met voldoende parkeergelegenheid.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Blokland,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc heeft alles in huis wat je op electronisch gebied nodig hebt. De medewerkers weten waar ze over praten. Over de prijs kan gepraat worden. Je wordt op een goede manier voorgelicht. Goedkoper product of duurder product wordt besproken. Kortom gevoel om hier te kopen is prima. Ga vooral zo door mensen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over onze services en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janux169 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop loopt lekker, ik was op zoek naar een nieuwe laptop. Alle keuzemogelijkheden zitten in de webshop verwerkt, dus je krijgt lekker snel de keuzes. top!

Èn erg lekker, hier kun je nog je VVV cadeau kaart inwisselen. Dat gaf voor mij de doorslag.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Janux169,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Bemelen 07-11-2020

Algemene score

9,0
Heel vriendelijk personeel en zeer behulpzaam en gaaf een heleboel informatie.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste M. Bemelen,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Boersma 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie overzichtelijke ingerichte winkel met voldoende personeel. De winkel is in Zeist. Wij werden vakkundig geholpen. En dat is iedere keer als wij de winkel bezoeken zo. Zijn dus zéér tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Boersma,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Majd 07-11-2020

Algemene score

10,0
Ik vond het geweldig en heel mooi want wij hadden een medewerker gevonden die ons had geholpen met de taal
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Majd,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RonnWe 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige, ruime en overzichtelijke winkel in Megastores. Ruim de tijd om je te oriënteren zonder dat je gelijk wordt aangesproken. We komen er al jaren. Prima en kundig personeel mét humor!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste RonnWe,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en kundige en gezellige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sofia 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag wasmachine besteld, vrijdagochtend geleverd. Vlotte afhandeling van de bezorgers, geïnstalleerd en direct proefwas gedaan. Oude machine en verpakking nieuwe machine meegenomen door de bezorgers. Prima afhandeling, helemaal tevreden mee.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Sofia,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard van Eeden 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende winkel en webshop. Goede service en in de winkel te Amersfoort deskundig en vriendelijke medewerkers.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Gerard van Eeden,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

sylvia 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie nieuwe winkel
wat ik jammer vond is dat de iPad waar we voor kwamen niet als showmodel er was, maar goed dat we via internet hadden gezien dat hij in het filiaal in Spijkenisse op voorraad zou zijn
dus er maar om gevraagd toen gingen ze hem achter halen
maar als we dus zonder op internet eerst gekeken te hebben naar de winkel waren gegaan dan waren we zonder iets naar huis gegaan want het model wat we zochten lag dus niet in de winkel
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste sylvia,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geert en Gerrie 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Yip , de BCC-adviseur was voor onze vragen Perfect!!! Deskundig, vriendelijk en zeer behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Geert en Gerrie,

Bedankt voor jullie review over onze vriendelijke en deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marius 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijkheid optimaal van het personeel ondanks de drukte.
Geeft voldoende info over het apparaat wat wordt gekocht.
Fijne overzichtelijke zaak .
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Marius,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Agnes 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.
Een aanrader voor iedereen.

A. Smeets
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Agnes,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T.Aljishi 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is echt snel proces, mooie producten en prijzen.
Er zijn veel producten met lage prijzen vergeleken met andere verkopers, ook betalen opties zijn echt genoeg en geschikt voor iedereen, ideal, met Apple Pay, creditcard, achteraf en ook in termijnen, ik vind dit echt geweldig en ook verschil voor andere verkopers, product is erg snel verwerkt, verzonden en ontvangen op de volgende werk dag.
Heel erg bedankt en tot volgende producten kopen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste T.Aljishi,

Bedankt voor jouw review over onze services. Graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MH 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder gedoe een elektrische tandenborstel terugnemen die het na 15 maanden al had begeven. Toen als aanbieding gekocht, maar nu voor huidige hogere prijs een nieuwe gekregen. Wellicht is dat verplicht in het consumentenrecht, maar het voelt prettig. Bijzonder aardig en behulpzaam personeel. Ook een verademing in deze tijd.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste MH,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gupta 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel in Leidschendam zeer goed geholpen door de verkoop medewerker bij de aanschaf van een inbouwoven. Goed meegedacht aan de verschillende mogelijkheden en eerlijk advies gegeven.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Gupta,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leidschendam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een begripvolle en helpende verkoopster!
Luisterde naar mijn wensen en hielp me goed, ze deed zelfs navraag bij collega’s of mijn aankoop de juiste was waardoor ik met een vertrouwd gevoel met het juiste product de winkel uit ging. Echt TOP en ik schrijf TOP expres met hoofdletters.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkster. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maurice 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is fijn dat je er kan betalen met vvv cadeaukaart. En blij dat je het via de e-mail kan bestellen. De service vind ik daardoor optimaal, omdat ikzelf niet zo digitaal aangelegd ben.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Maurice,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.B 07-11-2020

Algemene score

1,0
Heb mijn touchscreen van mijn laptop laten repareren bij BCC, prima. Maar heb van te voren gevraagd hoelang de reparatie zou duren. Ze zeiden dat het 5 dagen zou duren. Maar dat werden 4 weken. Ook hebben ze zonder overleg mijn laptop gereset. Alles weg, foto's, downloads, apps en meer. Als ik geweten had dat het 4 weken zou duren en ze hem zouden resetten, dan had ik hem nooit meegegeven.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste A.B,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We komen hier graag meer over te weten. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willy lawrie 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Ruime keuze , vlotte nette bezorging. Tegen kleine vergoeding worden geleverde product geinstalleerd en aangesloten. Oude toestellen en verpakking gaat mee retour. Perfect!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Willy lawrie,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marijke Vroege 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Behulpzame en meedenkende verkoper, dhr. B.Mooij, gaf alle belangrijke info en nam de tijd alles uit te leggen. We kwamen voir oriëntatie, maar komen over een paar weken zeker terug voor aankoop.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Marijke Vroege,

Bedankt voor jouw review over de service van onze behulpzame medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Smetsers 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super service met een goede uitleg van je aankoop . De garantie op je apperaten komen ze na waarbij ze ook nog de afspraken na komen. En natuurlijk de laagste prijs garantie. Kortom als je bij bcc kunt kopen raadt ik je aan daar te kopen
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste J. Smetsers,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvette 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine met korting (klein krasje en miniem deukje) voor een goede prijs.
Gisteren (vrijdag) besteld en vanochtend (zaterdag) al geleverd.
Oude apparaat keurig meegenomen door de vriendelijke bezorgers.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Yvette,

Bedankt voor jouw review over onze outlet mogelijkheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gisela 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed deskundig advies maar niet opdringerig. Ondanks deze rare tijd toch een goed en veilig gevoel.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Gisela,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike6005 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren niet tevreden met een gekocht apparaat. Dit door een inschattingsfout van onszelf. Maar BCC heeft het keurig opgelost, en konden we zonder kosten een ander apparaat uitkiezen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Mike6005,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos Nijmegen 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website van BCC is duidelijk en een product zoeken gaat vlot. Doordat BCC minder producten heeft vergeleken met Coolblue of Mediamarkt is er minder sprake van keuzestress, als ik 10 minuten naar wasmachines Google ben ik er al klaar mee, ik vind het bij BCC overzichtelijk. De medewerkers is de winkel zijn vriendelijk, laten verschillende alternatieven zien en geven duidelijke uitleg. En de prijzen zijn marktconform. De meeste electronische artikelen koop ik al jaren bij BCC.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Jos Nijmegen,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H Tuijnman 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik koop veel bij bcc zelfs met famile
ik vergelijk de te kopen artikel op prijs
als de prijs goed is al is deze iets duurder
dan koop ik toch bij bcc vanwege de service
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste H Tuijnman,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stefan 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel en goed geholpen door het aanwezige personeel. Eén van de weinige winkels nog waar je uitvoerig apparatuur kan testen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Stefan,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan. 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon een top service,s'middags in de winkel besteld de volgende morgen al op te halen,heel erg klantvriendelijk,meedenkend en niet duur.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Jan.,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne levering. Goed onderling contact qua bezorgtijd en vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Fijn dat het oude fornuis meegenomen werd. En super blij met het nieuwe.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Michel,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nils B 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC had precies wat ik zocht, voor de laagste prijs. Snelle levering, betrouwbaar bedrijf.

Reageer

Astrid 07-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop,overzichtelijk. Vriendelijk personeel. Ga altijd het liefst naar BCC,fijne winkel!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet K. 06-11-2020

Algemene score

9,0
Goed ruim opgezette winkel waar je zonder anderen lastig te vallen rustig kunt winkelen. Voldoende personeel aanwezig en ontspannen sfeer. En de producten zijn ook nog eens relatief goedkoop. Voor mij al tientallen jaren de winkel waar ik mijn elektronica koop.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Piet K.,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Wat leuk dat je al jaren een van onze vast klanten bent! We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Towerwood 06-11-2020

Algemene score

6,0
Na enige tijd gewacht te hebben zelf maar op medewerkers 2stuks bij elkaar afgestapt met de vraag of ze mij ook even wilden helpen .
Na de vraag wat ik zocht gaf ik aan dat ik een dulce gusto wilde kwam de vraag of ik een koffie apparaat wilde was mijn antwoord ja en ik weet welke daarna stond ik na 5 min. buiten .
Volgende keer toch maar bij Bol.com bestellen
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Towerwood,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. We komen graag met je in contact, kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kath 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden online een AEG A9OOAF00 AirFry bakplaat voor onze oven.
Toen we hem uit de verpakking haalden bleek hij helaas beschadigd.
Na contact met de BCC klantenservice kreeg ik te horen dat ik 'm terug kon sturen of bij een filiaal om kon ruilen.
De vestiging in Middellburg had geen vervangend exemplaar op voorraad, maar kon wel zorgen dat we de volgende dag een nieuwe bakplaat in huis zou hebben met DHL. !

Dat was dus perfect geregeld en de volgende dag, rond de middag al, werd de nieuwe bakplaat bezorgd zoals beloofd.

Al met al een super goede service van BCC en zeker van het filiaal in Middelburg die het zo keurig heeft geregeld.
Gewoon een goede samenwerking tussen online verkoop en fysieke winkel.
Absoluut 5 sterren (na)service voor deze winkel!
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Kath,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elona 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop, producten zijn zeker niet te duur. Levering snel en prima aangekondigd.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Elona,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cor Tijsterman 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te gebruiken, Het bestellen is simpel. Na het plaatsen van de bestelling wordt snel gereageerd. Betaalmogelijkheden zijn uitgebreid.
Levering de dag na bestelling was verrassend snel. Het plaatsen van in dit geval een koel/vries kast werd door 2 man vakkundig en snel uitgevoerd. Mijn vragen over de deursluituitvoering werden helder beantwoord, 2 zeer beleefde en prettige mannen. De oude kast werd mee genomen ,ook het verpakkingsmateriaal werd afgevoerd. Al met al, geen enkel minpunt. Vandaar mijn waardering met een 10.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Cor Tijsterman,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige monteurs.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Crazyfoliatec 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC altijd goeie service, op tijd en duidelijk wanneer ze het komen brengen. En ook zeker niet te duur, ben tot nu toe altijd tevreden geweest.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Crazyfoliatec,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke winkel.makkelijk bereikbaar ,mede door de parkeerplekken ONDER de winkel.
Duidelijke indeling van de winkel.
Personeel is "gewoon" vriendelijk en duidelijk in uitleg.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tv 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
werd keurig en correct geholpen door een deskundige persoon
het artikel was op voorraad en ook attend gemaakt op een nieuwe coax kabel en kreen een norton 360 cadeau
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wc 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website on te zoeken wat je wil.
Gekozen voor afhalen in de winkel, bericht dat het artikel klaar stond was er binnen het uur.
In de winkel snel geholpen.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Wc,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte levering voor een goede prijs. Website is gebruikersvriendelijk en navigeert makkelijk. Bediening in de winkel is prima, zijn vriendelijk en behulpzaam. Groot voordeel voor mij was dat ze VVV-kaarten accepteren.
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en vriendelijke en behulpzame medewerkers in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Goede service 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks corona zijn we goed geholpen we zijn al vaker geweest in deze winkel mooi en overzichtelijk kun je alles bekijken
Officiële reactie van BCC 09-11-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews