Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Dijkshoorn 22-02-2021

Algemene score

9,0
De website is gebruiksvriendelijk en kon dan ook makkelijk een koel/vriescombi vinden tegen een lagere prijs dan andere bekende aanbieders. De volgende dag werd op afgesproken tijd de koel/vriescombi geleverd en geïnstalleerd. Helaas moest de oude koelkast eerst ontdooien en kon pas 2 dagen later worden opgehaald. Na een maand gebruik voldoet de nieuwe combi aan alle verwachtingen
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste A. Dijkshoorn,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Knol 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima webshop
duidelijk en overzichtelijk
goede uitleg/specificaties
grote diversiteit in aanbod
Ga meestal naar de winkel om dat je daar prima advies krijgt itt sommige andere aanbieders
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Fred Knol,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke en overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het gewenste artikel (Bose SoundLink Mini) is bijna nergens voorradig. Nog net één weten te vinden bij BCC in Arnhem. Vlotte service en afhandeling. Zeer vriendelijk personeel.
Artikel is meer dan goed van geluid, kwaliteit en formaat.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg scherpe prijs voor de twee nest audio speakers samen niemand die überhaupt in de buurt van deze prijs per twee kwam.

Tevens goede service qua bestelling en track and tracé. Tevens top spul werkt perfect
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Halima 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijn met mijn nieuwe wasmachine en koffieapparaat!! Het bestellen ging zo gemakkelijk en daarnaast wordt er duidelijke informatie gegeven over de artikelen wat mij een goed beeld gaf wat ik graag wilde hebben. Uiteraard was ik ook superblij met de topservice! Wasmachine werd nauwkeurig uitgepakt en tot het gewenste plek aangesloten. Ze waren ook supervriendelijk!!
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Halima,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mahysaer 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC zoeterwoude is klantgericht de wensen en behoefte van de klant heeft prioriteit
Door betrokkenheid , voldoende productkennis en transparante informatie was ik in staat om een goede koel/ vries combinatie keuze te maken een aankoop die ik anders nooit via internet zou doen
De supersnelle levering heb ik als zeer positief ervaren omdat zowel de koelkast en diepvries overvol en beiden buiten dienst waren. Ook de after sales is top de Klacht kras (transport schade) werd de volgende dag al door manager telefonisch in behandeling genomen en schriftelijk per mail bevestigd. Mijn klantervaring was positief ,conclusie je kunt bij BCC zonder grote risico's een aanschaf doen. Je betaalt bij aflevering het hele bedrag per pin en ontvangt de factuur erna per mail.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Mahysaer,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanneke 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Razendsnel een Chromecast van BCC. En dat terwijl de bezorgdiensten het zo druk hebben in Coronatijd. Goede prijs voor het artikel, maar bovenal goede informatie op de website van BCC te vinden over dit product.
Officiële reactie van BCC 23-02-2021

Beste Hanneke,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jurlings 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch geholpen. Goede informatie en duidelijke afspraken gemaakt. Afhalen in coronatijd correct.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste jurlings,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productinformatie op de website; duidelijk bestelproces; aflevering op de afgesproken tijd door een zeer vriendelijke bezorgster.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Joop,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en vriendelijke bezorgster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HJ 22-02-2021

Algemene score

2,0
Na veel moeite te hebben gedaan om een PS5 te kunnen bemachtigen is deze uiteindelijk bij BCC besteld en verzonden. Dit gedeelte is goed gegaan en het pakket is ontvangen door DHL. Echter is DHL mijn pakket kwijtgeraakt (?!?!) en op dit vlak komt de service van BCC niet kijken. Zonder enige vorm van te willen helpen (los van of dit mogelijk is of niet) en het niet informeren van de klant van wat de status is van het onderzoek dat bij DHL is gedaan. Normaliter prima service in de winkel maar dit wordt teniet gedaan bij de online service - deze service is 0,0.

Reageer

Jan 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC was de enige shop die de "zilveren" uitvoering had op voorraad.

Chromebook HP x360 14a

Levering; snel en goed verpakt

PRO’s;
Mooi toetsenbord , reageert lekker snel

Ondanks 14” scherm lekker compact en licht

Touchpad lekker groot en reageert snel


CON’s;
Wifi printer niet werkend te krijgen, dus een nieuwe moet er worden aangeschaft.

Camera voor videobellen is zeer twijfelachtig (resolutie)

Micro sd card lezer werkt wel, maar de sd card steek uit. Bij minste aanraking bij b.v. in de tas doen valt deze eruit.

Geen handleiding bijgesloten maar een half gekopieerd A4tje.

Zit slecht 1 USB poort type A op, indien deze gebruikt wordt door een muis, zal je voor de 2 resterende USB-C poorten een adapter moeten aanschaffen.

OVERALL;
Redelijk snelle ChromeBook
Documenten laden gaat wat traag (router=100mb download)
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over de Chromebook. Veel plezier met deze aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gert 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag 19.02.2021 zag ik een aanbieding van BCC voor een fraaie ASUS laptop. Meteen besteld en zaterdag 20.02.2021 om 14:00 uur al in huis. Uitpakken en installeren was een fluitje van een cent en nog geen uur later stond de ASUS al werkend bij mijn vrouw.
Ze is er heel blij mee en super tevreden !
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Gert,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de nieuwe laptop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service van de BCC. Snel en deskundig geholpen in de lockdown! Bevestiging van de gemaakte afspraken en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JB 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ordered on Thursday at 21:45 and arrived Friday at 14:00! Very quick turnaround. Will use again!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Dear JB,

Thank you for your review about the quick delivery.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Andreas 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kiesskuerig heeft me gehpenmet de keuze van de vaatwasmaschine,maar de service and Klanten vriendelijkheid is BCC. Zij houden contact en mask zeker day alles goefvroopt van her kopen tot het is gelevetd want mij voordeur..
Hartelijk dank
BCC
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Andreas,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MrHart 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen en levering liep perfect. Ik kreeg netjes een sms voor het tijdslot en kreeg 15 minuten voor levering een telefoontje. De bezorgers van BCC waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
De tv zelf is erg fijn, enige minpuntje is dat dat als er snelle bewegingen zijn hij het niet bij kan houden met 50 hz. Dus als je voor gaming of zeer snelle beelden een tv zoekt ga dan voor 100hz. Verder een heerlijke 65inch tv met een fijn besturingssysteem. Echt een aanrader. Voor de prijs-kwaliteit een goede keuzen. In combi met service en garantie BCC een zeer goede tip voor een ieder die een grote tv zoekt.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste MrHart,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame bezorgers. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is betrouwbaar en klantvriendelijk. Voor het eerst online besteld, omdat de winkels helaas gesloten zijn door corona. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al in huis! De Philips tondeuse doet het prima, gelukkig maar ;-)
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Esther,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alphons 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel de Televisie gevonden die voldeed aan mij specificaties. Bestelproces gaat vlot en ook het ophalen bij de winkel verliep vlekkeloos. Alles dus snel geregeld
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Alphons,

Bedankt voor jouw review over onze Click&Collect mogelijkheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lia van der Kraay 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind BCC heel fijn om te kopen goede service en fijne mensen aan de telefoon.had voor mijn zoon een was droger besteld betaald en later was hij uitverkocht.binnen 3 dagen mijn geld terug en toen een andere besteld.duurde even maar we ware er erg blij mee.we (mijn zonen en ik) kopen alles bij BBC net weer een nieuwe laptop gekocht.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Lia van der Kraay,

Bedankt voor jouw review over onze services. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ivo 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie 65”Philips ambilight televisie besteld bij bcc. Ze hadden een mooie deal met flinke korting de bestelling was de volgende dag netjes in aan huis geleverd. bcc heeft een goede service. Ik raad bcc iedereen aan prijs kwaliteit is perfect. Bedankt
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ivo,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard vlaar 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de koelkast die we wilden was daar op voorraad ,even gebeld en het was voor elkaar
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Gerard vlaar,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alan 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren bij BCC, nooit problemen gehad. Levering altijd netjes op tijd volgens de afspraak.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Alan,

Bedankt voor jouw review over de levering. Graag weer tot de volgende keer en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht in de Corona tijd super service binnen een dag een nieuwe in huis en keurig aangesloten

Reageer

Maaike 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het bestellen heel goed geadviseerd daarna was iets fout gegaan bij de bestelling. Ze zijn gelijk op onderzoek gegaan en de fout gevonden waardoor alsnog alles goed kwam. En ik gister mijn bestelling binnen kreeg. 2 hele blije kindjes😄 Bedankt BCC!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Maaike,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Helma 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het winkelen bij BCC was mij onmogelijk gemaakt door de geldende regels rondom het Covid-19 virus. Heel erg jammer... Omdat mijn wassen zich nu toch echt aardig opstapelden en ik ook niet steeds bij anderen wilde aankloppen, was het beste alternatief om toch een wasmachine via de site te bestellen. Dat was eenvoudiger dan ik had gedacht. Een overzichtelijke site en een prettige medewerker aan de telefoon zorgde ervoor, dat ik binnen een dag een nieuwe wasmachine had staan. Zal ik het nu ook nog leuk gaan vinden om te wassen?!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Helma,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze overzichtelijke website en onze telefonische service. Veel succes met de was!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aletta 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine stuk. Geen winkels open door de coronacrisis dus zoeken op internet en bij BCC uit gekomen. Overzichtelijk -ruime keus- en heel snel keurig geleverd. Top
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Aletta,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

max 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prettige winkel gaan goed met de klant om goeie service altijd bereid om te helpen
Gewoon goed,ook in coronatijd
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste max,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simimon 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst de customer service gebeld met vragen, en die waren allemal snel en positif beantwoord. Achteraf bestelling en ophaling bij de winkel in Hilversum, en ook daar vriendelijk te woord gestaan en goed en snel geholpen! Ik schrijf niet snel een review, vond echt prettig.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Simimon,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans van der Meer 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor BCC omdat deze de beste voorwaarden en garanties biedt. Bezorging prima en vriendelijk. De vaatwasser welke ik gekocht heb volledig geïnstalleerd en oude meegenomen.
Compliment voor BCC. mogen de volgende keer weer komen voor een nieuwe bestelling.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Hans van der Meer,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G. van Kuijk-Vos 21-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd vaste klant, vriendelijk en deskundig personeel. Een aanrader voor deze winkel.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste G. van Kuijk-Vos,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicole Couvreur 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een online bestelling en betaling bleek dat mijn gekozen tv pas ver 4 dgn geleverd zou worden
Samen met de winkel naar een andere oplossing gezocht en ze hebben echt hun best gedaan bij bcc aan de Meerstoel in oosterhout
Via Tilburg toch een andere tv kunnen kopen en deze hebben ze ook nog uit Tilburg gehaald voor mij dus een zeer verdiende 10 !!!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Nicole Couvreur,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en eenvoudig bestelproces, snelle levering, goede communicatie over tijdstip levering, prima prijs!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste John,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede en duidelijke webshop.
Artikel de volgende dag al geleverd, netjes en degelijk verpakt.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Diana,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henk 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eenvoudig keuze te maken door goede zoekmachine
koelkast geleverd conform afspraak binnen tijdslot en 10m tevoren telefoontje gehad
het zou nog een extra fijne aanvulling zijn als je eerder een tijdslot zou horen dan de avond er voor.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste henk,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sharon 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, werkt snel, goede productomschrijving, snelle en nette levering
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Sharon,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roger Prive 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede info op website concurrente prijs levering bijna op de minuut je word zelfs nog 15min voor levering gebeld
Echt toppie
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Roger Prive,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Loek 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige snelle levering van mijn laptop welke na enige uploads en wat aanpassingen geweldig functioneert.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Loek,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton Erisman 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk. Geen verborgen kosten, het is wat het is. Het afhalen in Hilversum ging vlekkeloos. De wasautomaat bezorgen was perfect, 1 dag tevoren een email met de slottijd, op de dag zelf 5 minuten tevoren gebeld door de medewerkers. Die medewerkers hebben zeer correct gehandeld en alles uitgelegd.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ton Erisman,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kilian 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb telefonisch de bestelling geplaatst voor een wasmachine en gasfornuis. De persoon die ik aan de lijn had was heel erg klantvriendelijk en heeft mij goed geholpen. Ik had twijfel tussen een aantal apparaten en we hebben samen gekeken naar de beste oplossing. De bestelling werd aan huis geleverd en de bezorgers van BCC hebben het voor mij binnen gezet. De machines zijn heel afgeleverd en ik kreeg nog extra aansluitingstips mee van de bezorger. Beide machines werken naar behoren en ik heb het allemaal kunnen krijgen voor een goede prijs!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Kilian,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ana 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop overzichtelijk en wordt snel geholpen
Mijn bestelling was er sneller dan verwacht
Waar ik heel blij mee was.
vriendelijke bezorgers
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ana,

Bedankt voor jouw review over onze verrassend snelle bezorging door onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirk 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijke service, goed persoonlijk advies en snelle afwikkeling. Kan ik alleen aanbevelen !
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Dirk,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Denice 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, door vrolijke bezorgers gebracht, heel fijn dat je een tijdsvak van twee uur krijgt en ze een kwartier van te voren bellen! Dit was de reden dat ik bij bcc heb gekocht.. niet te hele dag thuis zitten wachten. Erg blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Denice,

Bedankt voor jouw review over onze vrolijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

a.p.eijke 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd op een eerlijke manier geholpen en ook zeer klant vriendelijk een zeer luisteren oor voor de klant
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste a.p.eijke,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jordy 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op vrijdagavond net voor middernacht een origineel Apple Watch-bandje besteld voor minder dan een derde van Apple’s prijs, en 13 uur later had ik hem in huis, zoals beloofd. Daarnaast kun je bij BCC op heel veel manieren betalen, inclusief Apple Pay. Perfect!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Jordy,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.J.T. 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top bedrijf! Deskundig personeel, zelfs telefonisch konden ze me uitstekend adviseren. Zijn altijd heel vriendelijk, ik blijf zeker klant.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste M.J.T.,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annette 20-02-2021

Algemene score

10,0
Via de website van BCC heb ik een inductiefornuis besteld van het merk Beko. Deze is gisteren geplaatst en geïnstalleerd door de monteurs van BCC. Ik ben zeer tevreden over de aankoop, levering en plaatsing van het inductiefornuis.
De website is klantvriendelijk en is makkelijk in gebruik.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Annette,

Bedankt voor jouw review over onze website en installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Witjes 20-02-2021

Algemene score

9,0
Winkel met vriendelijk personeel die zeer behulpzaam zijn. Ook in coronatijd werden we prima geholpen en de aflevering was ook goed verzorgd door vriendelijke mensen.
Ook het zoeken op de website is zeer gebruikersvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste John Witjes,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk vdd 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd heb ik BCC al een fijne zaak gevonden om te winkel, nu het in deze tijd niet kan, heb ik gebruik gemaakt van de website. Deze was super makkelijk te gebruiken door de in de zoek functie het artikel wat je wilt bestellen in te vullen.
Ik heb betaald via ideal en de volgende dag had ik het in huis.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Henk vdd,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bregje van de Louw 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer blij met mijn AEG wasmachine L6FBN84GP.
Heel fijn dat je zelf bij de wasprogramma’s kan bepalen welke temp en welke tijd!
Makkelijk bedienbaar!
Een erg grote deur wat het in en uitladen veel makkelijker maakt.
Een stille wasmachine, wat ook heel fijn is!
Al met al zeer tevreden!
Ik koop graag mijn producten bij BCC. Goede service en als er iets is lost men het op.
Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Bregje van de Louw,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de wasmachine!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilsajoal 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine en droger besteld. Duidelijke website met uitgebreide keuze. Zeer snelle levering en keurig geïnstalleerd. Per ongeluk verkeerde leverdatum gekozen dit kon via de klantenservice makkelijk gewijzigd worden. Wij zijn zeer tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 22-02-2021

Beste Ilsajoal,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews