BCC - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 54194 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 10139 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maickey 21-09-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen Dukenburg

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een laptop voor school. Het winkelpersoneel heeft mij goed geholpen met het uitzoeken en oriënteren van verschillende laptops. De laptop die mij aangeraden werd werkt echt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Winkelen bij BCC 21-09-2017 In de winkel gekocht
Oosterhout

Winkelen bij BCC

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Ik koop al jarenlang bij BCC.
Zowel via de webshop als in de winkels.
We worden keurig geholpen.
Artikelen netjes en duidelijk gepresenteerd.
Goede timing van de verkoper om het juiste moment te bepalen om mij aan te spreken.
Verkoper heeft goed advies gegeven zonder opdringerig te zijn.
In het verleden zijn ook garantie gevallen goed afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Antoon Reintjes 20-09-2017 In de winkel gekocht
Veghel

Goede uitleg bij aanschaf product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BC winkel Veghel voor aanschaf stofzuiger. Prima uitleg en advies om keuze makkelijker te maken. Ook snel benadert en geholpen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 20-09-2017 In de winkel gekocht
BCC Alexandrium

Nette winkel met vriendelijk geinformeerd personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was opzoek naar een wasmachine. Ik werd vriendelijk ontvangen en uitgebreid geïnformeerd. Nadat we een keuze hadden gemaakt, werd alles snel op orde gemaakt en geregeld.
Twee dagen later (was onze wens) stond de machine in de ochtend al te draaien.
Helemaal top.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Th.Saalbrink 20-09-2017 In de winkel gekocht
Helmond

Prima gesorteerd.

Algemene score

9,0
Een mooie en ruime zaak met een grote sortering, waar het personeel niet al meteen bij binnenkomst op je nek springt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Piet 20-09-2017 In de winkel gekocht
Oude Haagweg in Den Haag

Professionele en vriendelijke verkoper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd naar BCC op de Oude Haagweg in Den Haag.
En altijd weer de vriendelijke en professionele hulp die je er krijgt.
Vandaag hebben we een printer gekocht en een DAB radio ( Sony).
Goede uitleg van beide apparaten en de verkoper nam alle tijd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet 20-09-2017 In de winkel gekocht
Sittard

Na miskoop webshop geweldige service winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een stofzuiger op de webshop gekozen, opdat ik dan niet hoef te sjouwen vanwege reuma, bleek dit een miskoop!! Doordat er snel een stofzuiger moest komen, naar de dichtstbijzijnde winkel gereden, uitleg en de verkoper was begripvol. Kreeg goede uitleg, product gekocht en werd netjes in de auto geplaatst! Top!!

Reageer

daan 20-09-2017 Via de website gekocht

super sirvece

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt bcc goed want ze komen na wat beloven. En ze geven een eerlijk advies en hebben een uitstekende garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke Peereboom 20-09-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede uitleg en fijne en goede service en een fijne winkel en zeer vriendelijk personeel waar je door wordt geholpen

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 20-09-2017 In de winkel gekocht
Middelburg

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn goed en vriendelijk geholpen, hebben deskundig advies gekregen.
Er werd goed naar ons geluisterd en goed met ons meegedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V 20-09-2017 In de winkel gekocht
Zeist

Inbouw oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Er werd snel gehandeld en afgestemd op onze wensen. Zeer prettige ervaring en snel een mooie oven kunnen aanschaffen. Deze winkel is zeer aan te raden. Wij komen iig zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

YVonne 20-09-2017 In de winkel gekocht
BCC Den Helder

goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je word altijd vriendelijk geholpen en krijgt advies over het product de voor en nadelen. Product werd snel geleverd. Dus daarom doe ik daar mijn aankoop.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Davits 20-09-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen, Hertogstraat

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bestelling. Goed geholpen door de medewerkers. Ik wist namelijk niet precies wat ik nodig had, na uitleg van de situatie konden ze mij de juiste apparatuur aanbieden.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

a. willemse 20-09-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk personeel, een goede service, een goede uitleg van het product gekregen. Niets is te veel, ze nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 20-09-2017 In de winkel gekocht
Hengelo

we zijn uitstekend en zeer vriendelijk geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn naar tevredenheid geholpen met informatie en aankoop van een afwasmachine en een koffiemachine. Beide personen waren goed op de hoogte van de apparaten.
De service is perfect.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Emad 20-09-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service en goede prijs. Ik. Ben blij met koelkast en prijs van. Ik hen avond besteld volgende dag voor 12 was binnen. Dat kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet 20-09-2017 In de winkel gekocht
BCC Plaza

Geweldige service! Beter dan ooit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper Danny haalde alles uit de kast om mijn aankoop te doen slagen! Ik heb er geen seconde aan getwijfeld of ik wel aan het juiste adres was! Ik kan BCC dan ook van harte aanbevelen als winkel om te bezoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.A. Hitz 20-09-2017 In de winkel gekocht
Almere Buiten

BCC Almere Buiten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Warmtepompdroger gekocht en laten instaleren op een dubbele trekschakelaar.
In eerste instantie niet helemaal tevreden over de installatie, waarop de dag erna de installatie nog eens werd bekeken en naar volle tevredenheid werd aangesloten.
Prima bedrijf met prima service

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 20-09-2017 In de winkel gekocht
Den Helder

Top bedrijf

Algemene score

10,0
Wereld zaak, vriendelijke medewerkers die verstand hebben van hun producten. We zijn geholpen door Jeroen een vaste medewerker van de BCC Den Helder. Waar vindt je het nog personeel wat er al ruim tien jaar werkt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 20-09-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Heerlijke winkel ... uitgebreide uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor een klein Bleutooth speaker voor in de werk-tas. Goede keuze kunnen maken dankzij het kunnen uitproberen van verschillende speakers.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 20-09-2017 In de winkel gekocht
Alexandrium

Goede verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede productinfo en goede prijs, dat is precies wat ik nodig had en waar ik voor naar de winkel gekomen ben

Reageer

Jolly Jumper 20-09-2017 Via de website gekocht

Vlotte complete levering "on time"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bestelprocedure, levering intact en op tijd. Puntje van verbetering: Indien product niet voorradig toch aan kunnen melden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Kettenis 20-09-2017 In de winkel gekocht
Waldorpstraat Den Haag

Aangename verrassing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb deze shop gekozen omdat hij op zondag open was.
Werd uitstekend geholpen, en alle vragen over het produkt (Soundbar) werden adequaat beantwoord. Ga hier, ondanks dat de winkel wat verder van miijn huis ligt, zeker nog eens naar toe.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. Van der Molen 20-09-2017 In de winkel gekocht
Heerlen

Prima service in winkel en bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekende service met duidelijke uitleg en advies.Reeds jaren mijn vaste leverancier voor allerlei producten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lonneke Gijsbers 20-09-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen Dukenburg

Super klantvriendelijk en fijn geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC zit bij mij om de hoek. Ze hebben een breed assortiment en ze zijn erg servicegericht.
Ik stelde een vraag en meneer adviseerde mij meteen een scanner. Ik ging uit van het vertrouwen van de medewerker en ben inmiddels erg blij met mijn aankoop.
Ik hoefde ook niet een uitgebreid advies van een kwartier, maar kort en krachtige uitleg. Top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjmnbr 20-09-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, gemakkelijk en zonder problemen thuisbezorgt. juiste type snel gevonden - goede beschrijving van wat je mag verwachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 20-09-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Uitstekende dervice

Algemene score

10,0
Ik ben geweldig goed en vriendelijk geholpen met het bestellen van een wasmachine. De bezorgdatum kon ik zelf uitzoeken. Op de bezorgdatum kreeg ik een sms je om te laten weten welk tijdblok ze de machine kwamen brengen. Levering en plaatsing was snel en netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verwoert 20-09-2017 In de winkel gekocht
Beneden leeuwen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel met goede kennis, zowel in de winkel als de bezorgservice. Prijstechnisch voldoende. Geven goed uitleg over de producten. Installeren was niet nodig

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 20-09-2017 In de winkel gekocht
EIndhoven, woensel

Precies zoals het moet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging zoals het hoort te gaan, in de winkel keurig te woord gestaan, deskundig en vriendelijk, zeer snelle levering de bezorger was zeer vriendelijk

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 20-09-2017 In de winkel gekocht
Breda

Gezellige monteurs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel is precies uitgelegd welke maten we moesten opmeten. De verkoper is daarna gaan zoeken naar wat er past. Hij heeft ons gebeld en de codes van de mogelijke combinaties doorgegeven, hieruit konden we kiezen, 2 dagen later werd er al bezorgd. De monteurs waren wel later dan aangegeven, maar erg geduldig, kundig en secuur. Ze hebben alles 3x nagemeten zodat ze zeker wisten dat het zou passen voordat ze aan de gang gingen. Vrolijke, gezellige mannen

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

n 19-09-2017 In de winkel gekocht
bcc veghel

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
wij hebben vorige week een tablet gekocht na een goed advies van een medewerker. Later thuis zagen wij dat deze tablet bij een andere winkel 70 euro goedkoper was, we zijn teruggegaan naar bcc en kregen het verschil meteen terug Dit is echt de laagste prijsgarantie

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Limosientje 19-09-2017 Via de website gekocht

Snelle reactie klantenservice, jammer van betalingsprobleem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Bij de betaling van mijn artikel wilde ik graag een cadeaubon inleveren. Na het verzilveren ging er iets mis waardoor het bedrag op de cadeaubon verdwenen was. Ik moest alles betalen. Hierover gemaild. Na 24 uur was het saldo weer beschikbaar om de cadeaubon. Helaas was het achteraf niet mogelijk om dit alsnog met de aankoop te verrekenen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter 19-09-2017 Via de website gekocht

supergoede ervaring met bcc

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en makkelijke website . Heb mn bestelling vrijdagavond geplaatst en had mn bestelling de volgende dag om 9.30 al binnen .Ook met garanties enz erg duidelijk allemaal .
Erg fijne en betrouwbare winkel om zaken mee te doen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josina den Burger 19-09-2017 In de winkel gekocht
Oostpoort Amsterdam

Keurig en snel geholpen door een vriendelijke medewerker

Algemene score

8,0
Keurig en snel geholpen door een vriendelijke medewerker. De stofzuiger die ik graag wilde en niet in de winkel was werd voor mij on line besteld en alles werd goed uitgelegd. De volgende dag had ik hem al in huis:)

Reageer

G.OLof 19-09-2017 In de winkel gekocht
Beverwijk

ervaring aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Moesten wel tijd wachten.verkoper was aan telefoon.daarna goede uitleg over product en aardig geholpen.
Wel vergeten telnr en Email te noteren.(handig voor tijd van bezorging) zelf later voor terug geweest naar cassiere. deze heeft heel vriendelijk de ontbrekende gegevens ingevuld.zeer correct.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johan 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte omschrijving artikelen en goede prijs kwaliteit verhouding. Overzichtelijke website en product omschrijving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colette Meuldijk 19-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen gaat makkelijk en snel. Product is de volgende dag geleverd zoals aangegeven!
Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AM 19-09-2017 Via de website gekocht

snelle aflevering voor laagste prijs op internet gevonden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een cover voor mijn tablet, kwam BCC als goedkoopste tevoorschijn.
Zondag besteld en vandaag zonderxextra kosten bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario 19-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wist van de winkels al van de goeie service,maar helaas is mijn bcc winkel er niet meer ,MAAR gelukkig hebben we internet met dezelfde service,mijn trimmer was binnen notime geleverd!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 19-09-2017 In de winkel gekocht
Deventer

vriendelijk geholpen met goed advies

Algemene score

8,0
De verkoper was rustig en wist achtergrond informatie te geven. Bij de uiteindelijke keuze heb ik deze informatie mee laten wegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

marcel 19-09-2017 In de winkel gekocht
beverwijk

is geplaatst door uiterst vriendelijk en kundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel vriendelijk personeel,monteurs zeer goed wisten wat ze deden top. Kan winkel in in beverwijk aanbevelen koop er zelf bijna alles.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan van Valen 19-09-2017 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Degelijk product. Doet wat het moet doen. Prettig dat ze ook een winkel hebben.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Netty 19-09-2017 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Weegschaal besteld per mail en werd de volgende dag al geleverd.
Wel in een hele grote doos maar neem aan dat dat tegen beschadiging is

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Heugten 19-09-2017 In de winkel gekocht
Helmond

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies,ruim assortiment,na aankoop snelle levering,en natuurlijk laagste prijsgarantie gaven voor mij de doorslag.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

F. Mul 19-09-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

prima tekst en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we zijn bij BCC terecht gekomen, eigenlijk toevallig, we waren op zoek naar een draaitafel en zijn meerdere zaken langs gegaan.
Bij BCC werden we keurig te woord gestaan en van een helder en duidelijk advies voorzien.
Het was duidelijk dat deze verkoper veel verstand van zaken heeft , duidelijke vragen stelde betreft onze aankoop en we hadden zeker niet het gevoel dat het om een verkoop praatje ging maar dat hij oprecht was.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.Kraker 19-09-2017 In de winkel gekocht
Helmond

geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag via internet gezien dat BCC een goede tabletaanbieding heeft. In Eindhoven en naaste omgeving zijn 4 BCC winkels maar die geven aan op internet geen voorraad hiervan te hebben. Een email naar een van deze winkels waarop geen reactie. Getelefoneerd naar BCC Amsterdam: geen verbinding, druk, bel later terug. Drie maal geprobeerd. Een email naar de klantenservice van BCC werd niet beantwoord.
Dan maar naar Helmond gemaild of daar nog voorraad was waarop ik meteen het antwoord kreeg: Goedemiddag, Wij hebben hem staan hoor, Met vriendelijke groet, ......., Vestigingsmanager.
Dus op naar Helmond waar ik vriendelijk en erg goed geholpen werd en met de tablet huiswaarts keerde.
Een dikke pluim voor BCC Helmond !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nellie 19-09-2017 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Great

Algemene score

10,0
Zeer goede Service bij het helpen van de klant goede uitleg en geduld voor de klant dringen je niks op en laat de klant in zijn of hasr waarde Super goed Bedankt BCC Voor de fijne Service gr Nellie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snelle levering 19-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering ondanks dat ik pas laat op de avond heb besteld. De volgende dag was hij ook ruim op tijd binnen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoine 19-09-2017 In de winkel gekocht
Filiaal Rosmalen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel goede service een minpuntje hebben niet alles op voorraad maar dan hebben ze het meestal de volgende dag het in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Van den Brink 19-09-2017 In de winkel gekocht
Beneden-Leeuwen

Prima geholpen en perfecte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel zijn wij prima geholpen door een hele vriendelijke verkoper. Hij gaf voldoende uitleg en deed ook moeite om alle vragen goed te beantwoorden, zocht mee en gaf goed uitleg over de extra's. Daarna al snel bericht via de mail dat de bestelling binnen was en makkelijk online een datum kunnen prikken om af te leveren. Vandaag alles perfect afgeleverd door 2 vriendelijke monteurs die alles ook netjes en werkend hebben gemaakt. De oude spullen zonder problemen mee retour. Kortom zeer tevreden klanten hier

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews