Artencraft.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 1081 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Artencraft.nl.

Artencraft.nl stelt zich voor

In onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 producten vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze productspecialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 225 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bruun 19-11-2020

Algemene score

4,0
Koelvriescombinatie is prima. Levering ook, aardige mensen. Ik had de oude nog in gebruik dus die kon niet direct mee terug. Geen probleem meldden de bezorgers, gewoon straks even bellen, we zitten toch in Breda. Dat komt vaker voor. Dat viel tegen. Even bellen niet mogelijk, dus alles via de mail. Hoofdkantoor wil het oude model niet meer ophalen. Jammer hoor want het laatste blijft hangen.

Reageer

Y. van Lanen 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en fijne afhandeling met de levering. Duidelijk inzicht wanneer bezorger er precies is waardoor je niet een dag(deel) thuis hoeft te blijven.

Reageer

Pim 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met nette prijzen. Werd goed op de hoogte gehouden van de status en de aankomst tijd van de levering.
Dus hartstikke tevreden.

Reageer

Julianne 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service. Vlug en correct.
Aankoop voldoet aan alle verwachtingen.

Reageer

Rob 15-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jammer dat ik niet heb gezien dat de winkel in belgie was, daardoor een actie korting van BEKO Juiste tijd, en vriendelijke bezorgers.misgelopen, was duidelijk nog altijd de goedkoopste, en keurig de volgende dag geleverd.

Reageer

Milou 14-11-2020

Algemene score

1,0
Ik had een Aarke carbonator gekocht bij Art&Craft, helaas bleek die nieuw uit de doos al meteen een mankement te hebben, na overleg met de winkel kon ik hem terugsturen. In plaats van een nieuwe op te sturen zeiden ze dat ze het gingen repareren en dat kan minstens 5 weken duren! Wat is dit een slechte service! Er bestaat zoiets als consumentenrecht, als iets kapot uit de doos komt heb ik recht op een nieuwe, maar ze houden mij aan het lijntje en ik hoor niets meer!
Tijdens mijne mailwisseling met Art&Craft kwam ik er achter dat ik in 2018 ook al zo'n slechte ervaring met hun had, helaas was ik dat vergeten en stoot ik mij nu al voor de tweede keer tegen dezelfde steen, namelijk de slechte klantenservice van Art&Craft.

Reageer

Ed ten Brink 14-11-2020

Algemene score

9,0
Prima en snelle afhandeling en bezorging. Aantrekkelijke prijs. Vraag over garantiebewijs snel opgelost.

Reageer

Steven 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goeie ervaring gehad met een product dat defect raakte binnen de garantieperiode. Gratis verzending richting art&craft, bevestiging gekregen van ontvangst en uiteindelijk een nieuw product opgestuurd gekregen. Heldere communicatie. En dat geeft toch gemoedsrust.

Reageer

M & J 14-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld, morgen in huis werd helemaal waar gemaakt. Het zou een drempel levering zijn maar de chauffeurs hebben de vrieskast netjes uitgepakt en geplaatst. Toen er een kleine beschadiging aan de zijkant bleek te zitten heeft Art & Craft een extra gebaar gemaakt richting ons. Heel goed service dus. Zeer tevreden.

Reageer

A.M.Jaspers 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snel en volgens afspraak geleverd wij zijn hierover zeer tevreden, we hadden eerst onze bedenkingen maar zeker Doen!!!!!

Reageer

Justin Lie 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung tv besteld vandaag besteld morgen in huis en je wordt op de hoogte gesteld hoe laat de bezorger langs komt. Communicatie met klantenservice ( Rayna ) heel goed en snel antwoord.
Service van Artencraft is uitstekend.

Reageer

Erik 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer professionele hulp en correcte levering. Men kon ons huisje niet vinden en de chauffeur belde dan maar even voor meer info. Top!!!

Reageer

Pierre 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier nu 2x artikelen van LG besteld. Telkens tegen een heel concurrerende prijs en met een snelle goed verzorgde levering. Een aanrader dus.

Reageer

Rene van Loon 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is lekker overzichtelijk en wat betreft levering werd ik netjes en vlot op de hoogte gehouden. Ik kan alleen maar zeggen Artencraft houd wordt de ene dag besteld en de volgende dag al in huis.

Reageer

Joep Zinken 12-11-2020

Algemene score

9,0
Prima service, volgens levervoorwaarden en volgens offerte. Zeer snelle en behulpzame klantenservice. Value for money. Niet twijfelen als deze webshop een prijs heeft die beneden de gevestigde orde webshops ligt. Ik heb op mijn tv 1200€ bespaard tov de grote webshops.

Reageer

Gertjan967 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde artikel was heel prettig geprijsd, makkelijk te bestellen en prima te volgen na verzending. Prima werk!

Reageer

Jimmy 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen, groot aanbod, zeer snelle levering, zeer duidelijke communicatie over levensperiode, kwaliteitsproducten, zeer tevreden over aankoop

Reageer

Jhonathan 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn schoonvader een hoofdtelefoon bowers en Wilkins px7 en we hebben gekozen voor art en craft om deze redenen :

Betrouwbaarheid 5 sterren
Beste prijs 349
Snelle levering besteld 01/11 ontvangen 3/11

Zeker een aanrader , en ik zal in de toekomst nog bestellingen plaatsen.

Reageer

Jan 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle goede service in de winkel, verdergezet online door sluiting van de winkel door corona.

Reageer

Jet 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De voordeligste prijs vergeleken met andere leveranciers.
Ontzettend snelle levering, volgende dag, zelfs in deze Corona tijd.
Keurig verpakt, kortom een dikke PLUIM!!!

Reageer

Tom De Rijcke 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste tv was niet goed en ik heb hem direct kunnen omwisselen. Snelle en goede service!

Reageer

Louke 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het juiste materiaal voor de beste prijs. De Nikon lens heeft nergens een betere prijs. Heel erg veilig verpakt en stipt geleverd. Kan moeilijk beter.

Reageer

Albert Braeckman 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod. Reeds 2x een bestelling geplaatst. Steeds perfect en 1 dag later geleverd. Prijzen voordeliger dan in de "doe het zelf" zaak.

Reageer

Hans 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod en een heel goede prijs voor het statief van Peak Design dat ik zocht. Stevig verpakt en snel geleverd.

Reageer

Yoke Penninckx 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds verschillende keren besteld via Art&Craft. Er zijn regelmatig interessante acties, het bestelproces verloopt heel erg vlot, en bij vragen krijg je steeds een snelle reactie. Heel erg tevreden over zowel hun webshop als over de klantenservice.

Reageer

Top 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte snelle levering. Veel productkeuze. Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst van diverse aard en heb nog nooit iets moeten terugzenden.

Reageer

Jaco 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Art & Craft stuurde mijn bestelling diezelfde avond nog. Top service, alles op tijd geleverd en ik ben heel goed op de hoogte gehouden.

Reageer

Ruud 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service!
Doet gewoon wat je verwacht van een webshop
Netjes optijd geleverd. Bezorging goed te volgens via track en trace.

Reageer

Stinky 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er waren leveringsproblemen door een externe firma en ze hebben alles in het werk gesteld de levering zo snel mogelijk te laten bezorgen. De klantendienst werkt ook prima.

Reageer

Tycho 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld is morgen in huis. Een belangrijke belofte die nagekomen word.
Snelle service , duidelijke communicatie.

Reageer

Thomas 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijke winkel. Goede prijzen. Top service en hele snelle en corecte levering.

Reageer

HereIsTom 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop met mooie prijzen.
Makkelijk bestellen en betalen op de site.
Snelle levering die je kunt volgen met duidelijk tijdstip en sms half uur voor bezorging.
Wij hebben hier o.a. de Sony KD-55AG9 TV gekocht naar tevredenheid.

Reageer

Lulu 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, goed product voor een fantastische prijs. Snelle levering

Reageer

Topwinkel 04-11-2020

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke site met veel keuze mogelijkheden en waar je uitgebreid alle info tot je kan nemen over het artikel wat jou interesse heeft. Ook nog eens zeer snelle levering binnen 24 uur als je wilt. Klasse.

Reageer

Anneloes 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele mooie ruime koel en diepvries combinatiekast.
Super netjes en goed verpakt. Snelle en prettige levering.
Ben erg tevreden en blij met de aanschaf.

Reageer

Rick van der Zaan 04-11-2020

Algemene score

4,0
Bestelling vlot geleverd, maar na terugzending geen enkele reactie m.b.t. ontvangst en hoe verder met (niet) betalen via AfterPay.

Reageer

Marijke 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Informatie mbt product zeer correct. Vlotte afhandeling.
Goede service + snelle levering
Top!

Reageer

Inge 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren bestel ik al mijn fotografieapparatuur bij Art&Craft. Telkens een super service en keivlotte levering. Geen enkel minpunt! Ik blijf zeker vaste klant.

Reageer

Paul 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop van Art & Craft is duidelijk. Het was voor mij de eerste keer dat ik iets bij deze webshop heb besteld. Van bestelproces tot levering was heel duidelijk en vertrouwenwekkend. Dat vertrouwen is ook niet beschaamd. Het product is binnen de afgesproken tijd bezorgd en werkt naar behoren.

Reageer

Didier 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Staub braadpan besteld op Art en Craft. Eenvoudig en snelle site. Daags nadien werd bestelling perfect geleverd. Ook tip-top communicatie omtrent levering die tot op 10 minuten te volgen was.

Reageer

Simon Templar 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service én communicatie. Tijdens het bestelproces van mijn Philips 50PUS8505 deed zich op de website een prijsverandering (omhoog) voor. Na een mail hierover aan de klantenservice, kreeg ik binnen 10 min een voucher toegestuurd (met een héél vriendelijke mail) zodat ik toch de oude prijs kon betalen. Ik was helemaal verbaasd dat het zo makkelijk ging. Zoals op de website vermeld vond de levering heel netjes de volgende dag plaats (ook uitstekende service en communicatie met de vervoerder Dynalogic).

Reageer

Jos B 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie tv gekocht tegen een scherpe prijs. Binnen 24 uur geleverd en de levering goed online kunnen volgen.

Reageer

Jermaine 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een dikke 10!!

Snelle levering met vriendelijke bezorgers .
Prijs perfect!!

Reageer

Michael de Vries 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg een goede korting voor een zeer competitieve prijs op m’n nieuwe LG televisie. Werd zoals beloofd de volgende dag bezorgd via een bezorgdienst die goed te tracken was. Helemaal top!

Reageer

Christoph D. 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van mijn vader ging ik opzoek naar een kookplaat bij Art en Craft. Dit was uiteindelijk ook de enige winkel die nog een kookplaat had met de vereiste afmetingen. En aan een gunstige prijs.Na de vlotte bestelling en de eenvoudige afrekening, stond nog geen 12 uur later de koerier voor de deur. Zeer tevreden , ik koop hier nog.

Reageer

Jacob 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website met duidelijke uitleg en natuurlijk de laagste prijs voor veel artikelen, zo ook onze nieuwe oven!
Keurig op maandag geleverd nadat ik 'm op vrijdag heb besteld. Was eerst even bang dat dat lastig zou worden omdat de winkel in Belgie zit, maar dat maakt dus niets uit. Prima service dus!

Reageer

Enid 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met mijn service bij Art & Craft. Toen ik met nog wat vragen zat en nog niet goed wist welk toestel ik best zou aanschaffen, heb ik een heel duidelijke uitleg gekregen wat mijn keuze heeft bepaald.
Het feit dat er af en toe een lach en mop in het gesprek gesmeten wordt, is ook altijd aangenaam!
Zeker een meerwaarde tegenover online shoppen.

Reageer

Harald 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je graag een fysieke winkel wil met een webshop en niet enkel een webshop dan kan ik art & craft aanraden. Enkele dagen nadat ik het product on-line besteld had kon ik het in de winkel afhalen en daar betalen.
Het zoeken en vergelijken van producten op de website kan beter. Sommige technische specificaties zitten voor gelijkaardige producten niet onder dezelfde naam in de databank zodat ze bij het vergelijken niet naast elkaar komen te staan.
Over de digitale/internet-radio met CD-speler (Pure Evoke C-F6) die ik gekocht heb ben ik zeer tevreden. Die voldoet aan alle verwachtingen. De kleur van het hout is iets donkerder dan op de afbeelding, maar dat kan ook aan mijn scherminstellingen liggen.

Reageer

arend 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb onlangs korting gekregen door misverstand van actie die is verlopen hebben we goed opgelost .
ik vind goede service super bedankt en ben ik blij mee met mijn nieuwe scoundbar

Reageer

Pat 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs - communicatie via email verliep goed. Niks op aan te merken, ik bestel hier in de toekomst weer.

Reageer

Toon meer reviews