AO.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 3591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over AO.nl.

AO.nl stelt zich voor

AO, de grootste online retailer van consumentenelektronica in Engeland is nu ook actief in Nederland! Met een uitgebreid assortiment, van wasmachines tot draadloze speakers en televisies, AO brengt ´s werelds bekendste merken samen in één webshop. Bij ons staat de klant centraal, onze bezorgers en klantenservicemedewerkers gaan net dat stapje verder. Zo wordt je nieuwe droger of wasmachine altijd geplaatst waar jij ´m wilt hebben, ook als dat op zolder is. Vrijstaande wasmachines en vaatwassers sluiten we bovendien direct voor je aan, helemaal gratis! Je oude apparaat nemen we meteen voor je mee terug, daar heb je geen omkijken meer naar. Onze klantenservicemedewerkers staan 7 dagen per week klaar. Heb je het product dat je aan wilt schaffen ergens anders goedkoper gezien? Wij passen onze prijs aan, je betaalt bij AO gegarandeerd de allerlaagste prijs voor je nieuwe aanwinst. We begrijpen dat je van gedachte kunt veranderen, daarom mag je je product binnen 30 dagen na aankoop gratis retourneren.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1936 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L.van Rijswijk 14-08-2018 Via de website gekocht

snelle levering en vriendelijke bezorgers!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
lage prijs, snelle levering, je kan je bestelling volgen, zodat je ongeveer weet hoe laat ze komen en je wordt gebeld dat ze er aankomen. Heel vriendelijke bezorgers, het aanbevelen waard!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J J 14-08-2018 Via de website gekocht

goede service, bedrijf doet wat het beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze winkel gekozen om zijn prijs en de snelle levering. aflevering ging via post.nl, dit was dan ook het enige negatieve.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sabine 14-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van wasmachine, prima service! Oude wasmachine meegenomen, nieuwe wasmachine aangesloten, waterpas gezet en laten draaien. 2e verdieping was ook geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 14-08-2018 Via de website gekocht

Hier koop ik nog

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede producten (droogkast en wasmachine), goed geïnstalleerd. Mogelijkheid tot verzekering maar heb dit zelf niet genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 14-08-2018

Beste Johan,

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te horen dat je tevreden met ons en onze service bent!

Veel plezier met je nieuwe apparaat en hopelijk tot de volgende bestelling!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Ron 14-08-2018 Via de website gekocht

De beste webshop tot nu toe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door onze fout is er een apparaat geleverd dat niet in het keukenkastje paste.
Het werd na één telefoontje opgehaald en meteen terug betaald.
SUPER!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 14-08-2018

Beste Ron,

Bedankt voor je beoordeling!

Natuurlijk komt het wel eens voor dat je erachter komt dat iets net niet past. Daarom hebben we ook de 30 dagen retoursgarantie :-)

Ik hoop dat je ondertussen een passend apparaat hebt gevonden!

Groetjes,
Ferry van AO

Officiele reactie van AO.nl 14-08-2018

Beste Ron,

Bedankt voor je beoordeling!

Natuurlijk komt het wel eens voor dat je erachter komt dat iets net niet past. Daarom hebben we ook de 30 dagen retoursgarantie :-)

Ik hoop dat je ondertussen een passend apparaat hebt gevonden!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

jaherm 13-08-2018 Via de website gekocht

tijdige aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat Bol.com verwees naar AO.nl ben ik op de website van AO gaan kijken.
Deze was goedkoper dan Bol.com en nog een refund dus nog goedkoper.
Aflevering op zaterdag en prima op tijd, oude netjes meegenomen en de verpakking opgeruimd. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 14-08-2018

Beste Jaherm,

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen, acties en service :-)

Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe apparaat en hopelijk tot de volgende bestelling!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Mirjan 13-08-2018 Via de website gekocht

Geen goede service

Algemene score

4,0
Bestelling online van de koelkast ging prima en snel. Ook de communicatie omtrent de levertijd verliep naar tevredenheid. Echter gin het bij het afleveren van de koelkast niet goed en kreeg ik hierin ook niet de support van AO om mij hierin tegemoet te komen. Dit was erg teleurstellend waardoor ik extra overlast en extra hiervan heb meegekregen. Ik zou hier voortaan niet snel meer iets gaan bestellen helaas.

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van AO.nl 13-08-2018

Beste Mirjan,

Bedankt voor je beoordeling.

We vinden het natuurlijk erg jammer dat je dit zo hebt ervaren. Naar aanleiding van je review op Kiyoh hebben we contact met je gehad en we hebben echt ons best gedaan om te kijken naar een oplossing. We vinden het dan ook jammer dat we deze niet hebben kunnen vinden. We hopen dat je ons nog een tweede kans wilt geven zodat we kunnen laten zien dat we zeker wel ons best doen voor onze leveringen. Verder wens ik je nog veel plezier met je koelkast.

Met vriendelijke groet,
Ferry van AO

Reageer

Cindy 13-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasdroger besteld. Vandaag besteld en morgen in huis klopte. Werd via sms op de hoogte gehouden over tijdstip. Snelle levering. Laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 13-08-2018

Beste Cindy,

Bedankt voor je beoordeling.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en levering!

Veel plezier met je nieuwe wasdroger en hopelijk tot de volgende bestelling!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Mevrouw. S. VERHOEF 12-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel gebruikersvriendelijk en een uitgebreid assortiment. Snelle service en volgens afspraak. De medewerkers aan de telefoon en de chauffeurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De verzending van je produkt kun je volgen en wordt er wordt op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste mevrouw Verhoeff,

Bedankt voor de review en ook een hele mooie score! Erg top!

Leuk dat je onze service als prettig hebt ervaren en ik wens je heel veel plezier met je nieuwe bestelling!

Alessandro van AO

Reageer

stefan szajner 11-08-2018 Via de website gekocht

Ao.nl gevonden via internet duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop .kon een vergelijking msken tussen de verschillende vrieskisten.1 uitgekozen betaald via ideal en de volgende ochtend afgeleverd .kon precies volgen watver gebeurde met de afhandeling en tussen welke tijd er afgeleverd zou worden.werd ook nog 30 minuten van te voren gebeld door de chauffeur op welke tijd ze zouden arriveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Stefan,

Bedankt voor de review en score!

Wij vinden belangrijk dat onze klanten goed op de hoogte worden gehouden voor de levering!

Heel veel plezier met je nieuwe vrieskist!

Alessandro van AO

Reageer

Top website... 11-08-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie prijzen, snelle levering en een top klantenservice, word snel geholpen kan niet anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste,

Wat groot compliment geef je ons, bedankt hiervoor!

Hopelijk mogen wij de volgende keer weer bij je bezorgen.

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Wiekens 11-08-2018 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor AO vanwege de prijs kwaliteitsverhouding. De site is helder en goed toegankelijk. Verder geldt een laagste prijsgarantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Wiekens,

Bedankt voor de review en mooie score!

Ik wens je veel plezier met je bestelling!

Alessandro van AO

Reageer

Marjolein 11-08-2018 Via de website gekocht

Heel prettig en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs voor wasmachine was sowieso al beter maar ook als dat niet was zullen we volgende keer voor ao kiezen.
Heel duidelijke mails en sms jes over de status bestelling. Dag van levering kun je volgen hoe het status is. Erg fijn, je zit zo niet onnodig te wachten.
In ons geval werd wasmachine nog iets vroeger geleverd. Ook nog 10 min voor aankomst telefoontje.

Wasmachine heel netjes geplaatst , aan alles wordt gedacht en ze gingen pas weg nadat duidelijk was dat alles ook goed werkte.

Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Marjolein,

Leuk dat je op kieskeurig deelt hoe prettig je onze service vindt. Bedankt hiervoor.

Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Wasmachine!

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Sonja 11-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden.Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google deze shop tegengekomen en prima service , ook qua volgen van levering en bezorging. Tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Sonja,

Leuk dat je jouw ervaring met ons deelt op kieskeurig.

Bedankt voor de score en ik wens je veel plezier met je bestelling!

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Willem Brouwer 10-08-2018 Via de website gekocht

Verbazend snel duidelijk en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk met de afspraken die ook stipt werden nagekomen alles wat ze op voorhand beloven zijn ze ook nagekomen. Ook het telefoontje we zijn onderweg over 10 minuten zijn we bij u.
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Willem,

Bedankt voor de review en score!

Wij komen zeker onze afspraken na. klant rekening natuurlijk op de levering en wij vinden het belangrijk dat wij dan onze beloftes ook nakomen.

Ik wens je veel plezier met je nieuwe apparaat!

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

t beldman 10-08-2018 Via de website gekocht

prima alles goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie site plus krijg ook nog cashback korting alles overzichtelijk plus goeie communicatie via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste T Beldman,

Bedankt voor de review. Goed om te zien dat je onze site mooi vindt!

Ik wens je veel plezier met je nieuwe apparaat en dat je wat leuks doet met de cashback!

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Petra 10-08-2018 Via de website gekocht

Supergoede service

Algemene score

10,0
Beste prijs en toch perfecte service...duidelijke info...wasautomaat netjes geplaatst aangesloten en oude automaat weer mee genomen. Bezorgtijd prima aangegeven. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Petra,

Bedankt voor de review en score!

Leuk dat je dit deelt op kieskeurig.

Ik wens je veel plezier met je nieuwe apparaat en wellicht tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Sander 10-08-2018 Via de website gekocht

Prima service & vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper dan Coolblue en daarbij nog €25 cashback én een gratis bluetooth speaker twv €99.
Perfecte service met een zeer duidelijk tijdskader waarbinnen het product geleverd wordt. Bezorgers bellen 30 min van tevoren en waren beiden bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Ook de droger die kapot in de tuin stond werd zonder problemen meegenomen.

Topservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Sander,

Bedankt voor de review!

Leuk dat je onze service als prettig ervaart, we doen er veel aan om onze klanten blij te maken.

Ik wens je veel plezier met je nieuwe bestelling.

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

H.A. Holla 10-08-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Adequate service.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden van de levering.
Erg goede en beleefde bezorgers.
Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste H.A. Holla,

Wat fijn om te horen dat alles zo bevallen is. Heel veel plezier met de aankoop en als je ooit nog iets nodig hebt dan zien we je volgende bestelling graag tegemoet :)

Met vriendelijke groet,

Thierry van AO

Reageer

R v E 10-08-2018 Via de website gekocht

onbetrouwbare site

Algemene score

5,0
op de site staat volgende dag geleverd, maar vervolgens komt de bestelling 2 dagen later aan dan volgens de site

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste Rve,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat jammer om te lezen dat je bestelling wat later is gearriveerd dan verwacht.

We zijn de laatste tijd wat populairder dan verwacht, dit heeft helaas effect op de levertijd, we zijn achter de schermen hard mee bezig om dit weg te werken!

Soms kan het ook zo zijn dat het apparaat niet op voorraad is wegens problemen bij de fabrikant.

Graag komen wij met je in contact om het een en ander te bespreken. Zou je ons kunnen bellen op het volgende nummer: 030 8080 700.

Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe aanwinst en hopelijk tot de volgende bestelling.

Met vriendelijke groet,

Kevin van AO

Reageer

peter 10-08-2018 Via de website gekocht

zeer goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijs, maar het proberen waard, zeer goede communicatie en stipte levering. alle afspraken zijn nagekomen, Toppie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Peter,

Bedankt voor de review en de complimenten!

Ik wens je veel plezier met je nieuwe bestelling.

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Saffet 10-08-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en geweldige service van AO!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker duidelijk, makkelijk en snel!
Voortaan kijk ik eerst bij de AO of ze de spullen hebben die ik nodig heb. Heel erg blij mee! Ze doen wat ze beloven, ook de cashback is echt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Saffet,

Bedankt voor de review en score!

Leuk dat je ons aanbeveelt!

Ik wens je veel plezier met je nieuwe apparaat.

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Toby Balk 10-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, snelle levering en installatie, overzichtelijke info inzake het trac.ken van de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Toby,

Bedankt voor de review en hoge score!

Ook leuk om te zien dat je onze website en service als prettig ervaart.

Ik wens je veel plezier met je bestelling!

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Jansen 10-08-2018 Via de website gekocht

Prima service snelle levering

Algemene score

9,0
Levering was snel en netjes. Prima service. Makkelijk te bestellen via de website. Netje geïnstalleerd, kon direct een was draaien na levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Jansen,

Bedankt voor de review.

Wat mooi dat je ons zo een hoge score hebt gegeven!

Ik wens je veel plezier met je nieuwe machine!

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Gerda 10-08-2018 Via de website gekocht

Prima service. Netjes geplaatst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Dexe shop gekozen vanwege de goede prijs. Werd ook via Bolcom aangeboden dus dacht ikdan kan ik hem ook bij OA zelf bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van AO.nl 12-08-2018

Beste Gerda,

Bedankt voor je review!

Leuk dat je direct bij ons bent gaan bestellen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe apparaat!

Met vriendelijke groet,

Alessandro van AO

Reageer

Mevr. B.C. de Wit 09-08-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk, perfecte aflevering,super tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect en vriendelijk geregeld! Wist niet dat dat nog bestond! Zowel per telefoon als bij de aflevering zeer goed geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste mevrouw de Wit,

Wat fijn dat onze eerste kennismaking zo goed bevallen is. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog vaker van pas komen. Heel veel plezier met de aankoop gewenst en een fijn weekend!

Met vriendelijke groet,

Thierry van AO

Reageer

Diederik van der Chijs 09-08-2018 Via de website gekocht

Alles perfect in orde!

Algemene score

10,0
Na wat zoeken naar een nieuwe vaatwasser op de website van ao.nl terecht gekomen. Zeer uitgebreid leveringsprogramma, meteen al duidelijke informatie en eenvoudige bestelprocedure. Alles klopt. Snelle levering, keurig op tijd. Vriendelijke en bekwame mensen van ao die de vaatwasser plaatsten, aansloten, werking controleerden en het verpakkingsmateriaal mee terug namen. Alles helemaal top een dikke tien voor ao!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste Diederik,

Bedankt voor je de schitterende review! Fijn dat alles zo naar wens is verlopen en je voorlopig niet meer met de hand af hoeft te wassen. We wensen je heel veel plezier met de aankoop en nog een fijne dag.

Met vriendelijke groet,

Thierry van AO

Reageer

W van Zundert 09-08-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geregeld! Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zanussi koel diepvriescombinatie gekocht. Goedkoop en snel geleverd. Je krijgt op tijd mailtje met levertijdstip en sms een half uur voordat chauffeur er is. Prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste W. van Zundert,

Bedankt voor de mooie review. Heel veel plezier gewenst met de koelvriescombi en nog een heel fijn weekend!

Met vriendelijke groet,

Thierry van AO

Reageer

Jefry Wierenga 09-08-2018 Via de website gekocht

prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Spullen gekregen zonder beschadiging, netjes aangesloten, binnen de tijd op de juiste dag door vriendelijke bezorgers. En kortingsvouchers van 30 tot 40 % korting op nieuwe aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste Jefry,

Bedankt voor de reviews. Zo zou iedere levering gewoon moeten gaan toch? Wij doen daar in ieder geval ons uiterste best voor, dus fijn dat dit ook dit keer gelukt is. Mocht je ooit nog iets nodig hebben dan horen we het wel :)

Met vriendelijke groet,

Thierry van AO

Reageer

Toppers 09-08-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en duidelijke uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam via Google op deze site. Ging gelijk vergelijken en jullie bleken flink onder de prijs te zitten dan BCC en al die andere winkels. Op de website werd mij iets onduidelijk en heb ik telefonisch nagevraagd. Dat werd vriendelijk en helder uitgelegd. Dat gaf bij mij de doorslag om te bestellen. Bij aflevering werd een halfuur van te voren een berichtje gestuurd dat ze eraan kwamen. Netjes aangesloten in de kelder. En de oude wasmachine retour genomen. Vriendelijke mannen. En met 37 graden die dag en een lange rit hebben ze een glaasje sinas zeker verdient.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste Toppers,

Bedankt voor de schitterende review. De mannen konden met deze temperaturen die verfrissing zeker gebruiken, dus nogmaals dank daarvoor. Fijn dat zowel de levering als het klantcontact zo is bevallen, dat is erg belangrijk voor ons. We wensen je nog jaren plezier met de aankoop en een fijn weekend!

Met vriendelijke groet,

Thierry van AO

Reageer

Haarman 08-08-2018 Via de website gekocht

Super aardig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per ongeluk 2 x dezelfde bestelling gedaan,heb meteen gebeld. Binnen 5 minuten was het gecorrigeerd. Heel vriendelijke persoon aan de telefoon gehad die het ook vervelend vond. Meteen teruggedraaid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste Haarman,

Bedankt voor de mooie review. Onze collega's staan altijd voor je klaar om je ergens mee te helpen, fijn dat dit ook nu geen probleem was. Veel plezier met de aankoop en nog een hele fijne dag.

Met vriendelijke groet,

Thierry van AO

Reageer

Rini 08-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service een aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Huidige vaatwasser was defect dus een nieuwe zoeken. Via een testblad van de Consumentenbond de keus gemaakt en met zoeken op internet kwam ik op deze site, een nieuwe besteld die al de volgende dag geleverd werd door 2 vriendelijke Jongens die ondanks de hitte met goede moed de defecte meenamen en de nieuwe uitgepakt afleverde. Zelfs 10 minuten ervoor werd ik gebeld dat ze eraan kwamen. Super service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste Rini,

Fijn dat onze service je zo bevallen is en dat je niet al te lang met de hand af hebt moeten wassen. We wensen je heel veel plezier met de vaatwasser en nog een hele fijne dag!

Met vriendelijke groet,

Thierry van AO

Reageer

Zohra Boussatta 08-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt het vooral fijn dat je achteraf kan betalen zo geven jullie een kans om spullen bij jullie geweldige shop te kopen, top👍

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste Zohra,

Leuk dat je onze shop zo geweldig vindt! Heel veel plezier met je aankopen en nog een fijn weekend.

Met vriendelijke groet,

Thierry van AO

Reageer

John S 08-08-2018 Via de website gekocht

Een telefoontje doet wonderen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik had vergeten het restwater af te tappen, namen de bezorgers de machine niet mee maar instaleerden de nieuwe ook niet.Kon ze geen ongelijk geven stank was niet te harden
Maar echt tevreden was ik ook niet, en gaf dit aan. Werd teruggebeld en vrijdag word oude machine gehaald en kreeg ook nog een 30 euro tegoedbon. Topservice en goede inhoudelijke kennis producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste John,

Wat een mooie beoordeling, bedankt daarvoor!

Wat jammer dat onze mannen je nieuwe aanwinst niet direct konden installeren omdat het oude apparaat nog aangekoppeld was.

Fijn om te lezen dat we lekker vlot langs konden komen om het oude apparaat mee te nemen en de nieuwe voor je hebben aan kunnen sluiten!

Super om te lezen dat je onze service als top hebt ervaren, onze mannen zijn het gezicht van AO en zullen er iedere levering weer een geweldig feest van maken.

Veel plezier met je nieuwe aanwinst en hopelijk tot de volgende levering.

Met vriendelijke groet,

Kevin van AO

Reageer

Klaus 08-08-2018 Via de website gekocht

Een aangename verrassing

Algemene score

10,0
Op 6 augustus 2018 had ik reeds mijn "beoordeling"aan de klantenservice van AO.NL bekend gemaakt en wel per e-mail met volgende inhoud:

Dames en heren,
de LG wasmachiene is hedenochtend aangeleverd en aangesloten.
Sta mij toe om hier nog het volgende commentaar aan toe te voegen:
De twee heren die hebben aangeleverd en aangesloten:: zeer correct, effectief en beleefd,
twee heren die uw bedrijf een aangename klank geven. Wilt u aan deze heren onze grote tevredenheid overbrengen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 11-08-2018

Beste Klaus,

Bedankt voor je mooie beoordeling! :)

Wat een geweldig compliment voor onze mannen! Onze mannen zijn het gezicht van AO en zullen er iedere levering weer een geweldige show van maken! Fijn dat je dit zo hebt ervaren!

Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat dit compliment bij de juiste mannen terecht komt.

Met vriendelijke groet,

Kevin van AO.

Reageer

John 08-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon zoals afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was zonder meer goed.
De afspraken over levering en het volgen daarvan top.
Het afleveren en plaatsen prima.
Gewoon heel erg goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 09-08-2018

Beste John,

Bedankt voor je beoordeling!

Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service!

Veel plezier met je nieuwe apparaat en hopelijk tot de volgende bestelling!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Miekie 08-08-2018 Via de website gekocht

Blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb ao.nl via Google gevonden,was op zoek naar informatie over warmtepompdrogers,de site van ao.nl is echt heel handig,van alles wat er te koop is staat een heel duidelijke beschrijving!
Zo kon ik meerdere drogers makkelijk vergelijken. Nadat ik de bestelling had gedaan is de droger heel snel bezorgd,ik kon zelf een dag uitkiezen.
De dag van bezorging kon ik via de link in de mail de bezorgroute volgen en vlak voor de bezorging belde de bezorger dat hij er binnen 10 min. zou zijn,in de vrachtwagen uitgepakt en gecontroleerd door de bezorgers en netjes thuis op zn plek gezet,kreeg goede instructie over het gebruik.
Ben erg blij met de droger en met ao.nl,volgende keer bestel ik zeker weer bij dit bedrijf,bezorgers super aardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 09-08-2018

Beste Mieke,

Bedankt voor je beoordeling!

Goed om te horen dat je zo tevreden met onze service en de informatie die wij bieden op onze website! We vinden duidelijkheid erg belangrijk om onverwachte verassingen te voorkomen. Dus het is fijn om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren.

Veel plezier met je nieuwe apparaat en hopelijk tot de volgende bestelling!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Maddie 08-08-2018 Via de website gekocht

Bij deze webshop toch nog te koop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een Bosch vriezer, maar degene die ik wilde was nergens meer te koop. Bij AO.nl dus wel voor een mooie prijs en nu ook nog 30 euro retour! Snelle bezorging en bezorgtijd via de mail wordt nagekomen! Dik tevreden met AO en met mijn vriezer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 09-08-2018

Beste Maddie,

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te horen dat je de vriezer nog hebt kunnen vinden bij ons :-)

Veel plezier met je nieuwe vriezer en hopelijk tot de volgende bestelling!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Judith 08-08-2018 Via de website gekocht

Klantgericht, uitgebreide site, geen extra kosten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website zit helder en overzichtelijk in elkaar, het zoeken naar een bepaald product kan met allerlei filters. Er kwamen voor mij geen extra kosten bij (bv plaatsing) wat bij andere leveranciers wel kan gebeuren.
Fijn: eigen lever-dag kunnen kiezen, goede info over recyclen en over tijdvak van levering. Correcte en snelle plaatsing van koelkast door chauffeurs, enige minpuntje: de koelkast werd door hen wel waterpas gezet, maar vlak naast de muur (terwijl er ruimte genoeg was om het geheel een stukje te verschuiven), waardoor je problemen kunt krijgen met de draaiing van de deur en bovendien moest er (van Samsung) minimaal 5 cm tussen zitten. Is enige reden dat ze van mij een 9 krijgen en geen 10. Verder super-winkel, echt aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van AO.nl 09-08-2018

Beste Judith,

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en website!
We vinden service erg belangrijk en het is daarom ook goed om te horen dat jij als klant hier tevreden mee bent! Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering dus daarom zijn we ook blij dat je dit aangeeft zodat we dit kunnen verbeteren en je ons de volgende keer een dikke 10 kunt geven ;-)

Ik wens je veel plezier met je nieuwe apparaat en hopelijk tot de volgende bestelling!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Reek 08-08-2018 Via de website gekocht

Verrassend goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gebeld omdat ik twijfelde aan keuze. Geweldig geholpen! Mijn wensen opgezocht en uitgelegd.
Daarna perfect georganiseerde levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 09-08-2018

Beste Reek,

Bedankt voor je beoordeling!

Goed om te horen dat we je aan de telefoon hebben kunnen helpen met het maken van je beslissing :-)

Veel plezier met je nieuwe apparaat!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

wim rutten 08-08-2018 Via de website gekocht

prima service en producten

Algemene score

9,0
ik heb voor A O gekozen vanwege de prijs en kwaliteit verhouding en achteraf een goede service no nonses

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 09-08-2018

Beste Wim,

Bedankt voor je beoordeling.

Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en producten!

Veel plezier met je nieuwe apparaat en hopelijk tot de volgende bestelling!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Koershuis 07-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en persoonlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze shop vanwege prijs en levertijd. Zeer snel geleverd. Daarna nog gebeld vanuit voor extra service mogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 09-08-2018

Beste Koershuis,

Bedankt voor je beoordeling!

Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service!

Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe apparaat!

Groetjes,
Ferry van AO

Officiele reactie van AO.nl 09-08-2018

Beste Koershuis,

Bedankt voor je beoordeling!

Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service!

Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe apparaat!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

maris 07-08-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop in prijs.goede service fijne aflevering en goed op tijd.vriendelijke bezorgers.namen de lege doos mee.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 08-08-2018

Beste Maris,

Wat fijn dat we je hebben kunnen verblijden met een geweldige
service!

Veel plezier met je nieuwe aankoop!

Met vriendelijke groet,

Silvie van AO

Reageer

MJP69 07-08-2018 Via de website gekocht

super geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede site, prima producten, zeer scherpe prijs, levering was top. twee bezorgers gratis geïnstalleerd en wasmachine aangezet. oude machine en verpakking meegenomen. kan niet beter. Via sms en mail op de hoogte gehouden van tijdstip, kwam precies uit. Bezorgers waren snel en vakkundig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 08-08-2018

Beste MJP69,

We vinden het hartstikke leuk dat we je hebben kunnen verblijden met een superlevering!

We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop en we zien je natuurlijk graag terug bij een volgende levering!

Met vriendelijke groet,

Silvie van AO

Reageer

jack 07-08-2018 Via de website gekocht

goede en duidelijke info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede en eerlijke info en ook nog cashback aktie.
perfecte levering en info over datum/tijdstip levering
Officiele reactie van AO.nl 08-08-2018

Beste Jack,

Dank je voor je reactie.
Heel veel plezier met je nieuwe aankoop!

met vriendelijke groet,

Silvie van AO

Reageer

ron 06-08-2018 Via de website gekocht

Slechte communicatie

Algemene score

2,0
Wij hebben een wasmachine gekocht. Bij aflevering bleek dat deze 24 uur tevoren geheel afgetapt had moeten zijn. Volgens de bezorgers was dit medegedeeld. "Het staat op de factuur". De bezorgers weigerden aanvankelijk om de oude machine mee te nemen. Na enig aandringen namen zij hem toch mee.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van AO.nl 07-08-2018

Beste Ron,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat je mannen van PostNL je oude apparaat alsnog mee hebben genomen !

Wij nemen oude apparaten mee mits deze losgekoppeld, leeg, droog, ontdooit en evt uitgebouwd zijn. Dit staat ook omschreven op onze website, tevens word je ook per sms op de hoogte gesteld.

Misschien stond dit niet duidelijk genoeg voor je op de website vermeld, graag komen wij dan ook met je in contact om het een en ander te bespreken.

Zou je ons kunnen bellen op het volgende nummer: 030 8080 700.

Veel plezier met je nieuwe aanwinst en hopelijk tot horens!

Met vriendelijke groet,

Kevin van AO.

Reageer

maria noordman 06-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en accurate service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede bereikbaarheid voor het maken van een afspraak en het afleveren van de bestelling. Attente, heel vriendelijke medewerkers, die zonder probleem de koelkast de steile trap op hebben gebracht en op zijn plaats hebben gezet. Bovendien wezen ze me zelf op een klein deukje in de deur, waarvoor ze hun chef hebben gebeld om een bevredigende oplossing daarvoor te vinden. Is allemaal prettig en goed geregeld.
Officiele reactie van AO.nl 07-08-2018

Beste Maria,

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te lezen dat we het deukje goed hebben kunnen oplossen!
Ik zal je compliment doorgeven aan onze bezorgers!

Veel plezier met je nieuwe koelkast!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Fam. E uit Dongen. 06-08-2018 Via de website gekocht

Prima service bezorging perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben gaan snuffelen op het WEB en kwam ao.nl tegen de laagste prijs, ze komen de wasmachine thuis afleveren ( ondanks het warme weer waren de bezorgers vriendelijk en goed gehumeurd ) installeren uitleg geven en tevens namen ze de oude machine mee retour prima service dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 07-08-2018

Beste Fam. E,

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te horen dat je onze service als prima hebt ervaren!
Ik zal je compliment over de bezorgers ook doorgeven!

Veel plezier met je nieuwe apparaat!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Mevr. Wösting Jansen 06-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website alles staat duidelijk vermeld, eenvoudig te bestellen en perfect afgeleverd.
Indien ik weer apparatuur nodig heb zal ik als eerste hierop kijken en prijzen zijn goed.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van AO.nl 07-08-2018

Beste Wösting,

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te lezen dat je alles prettig hebt ervaren!
We zien je volgende bestelling graag tegemoet. We hebben natuurlijk ook de laagste prijs garantie dus mocht je je volgende apparaat ergens anders goedkoper vinden kunnen we altijd kijken of we dit kunnen prijs matchen!

Veel plezier met je nieuwe apparaat!

Groetjes,
Ferry van AO

Reageer

Josien 05-08-2018 Via de website gekocht

Super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service. De wasmachine netjes geïnstalleerd en goede adviezen gegeven.
De mannen waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Ik ga mijn droger ook via AO.nl bestellen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews