Allesvoorbbq.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1995 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Allesvoorbbq.nl.

Allesvoorbbq.nl stelt zich voor

Wij zijn specialist in BBQ’s- en Buitenkeukens. In onze mooie winkels Utrecht, Breda, Arnhem, Doetinchem en afhaallocatie Nijmegen kunt u BBQ’s van topmerken als Weber, Boretti, Outdoorchef en Grandhall bekijken en direct meenemen. Ons personeel heet u van harte welkom; online en in de winkels. Heeft u vragen? Wij helpen u graag via de mail, livechat of telefoon om een mooie en goede keus te maken. U bent ook van harte welkom in onze winkels voor persoonlijk advies. Wij verzenden gratis in Nederland en België en wensen u een fantastisch BBQ seizoen toe!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 487 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjoerd 14-02-2018 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle service! Betalen gaat makkelijk via veel verschillende methodes. De informatievoorzieningen zijn snel en is duidelijk. Een aanrader en scherp geprijsd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Slokker 13-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Boretti Barilo besteld, deze is direct de volgende dag bezorgd. Het enige minpuntje was een deukje in een kolenmandje. Na contact met met de livechat en versturen van een foto van het betreffende mandje is er een nieuw mandje besteld en wordt deze een dezer dagen bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suykerbuyk L 11-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je vind er dingen die nergens anders te verkrijgen zijn en heb je vragen ivm de aankoop krijg je direct een correct antwoord.Levering gebeurd perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 09-02-2018 Via de website gekocht

TOP winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed en netjes geholpen via de livechat om de juiste keus te maken .
Twijfelde tussen 3 verschillende bbq,s en met behulp van de medewerker de juiste keus gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Visser 06-02-2018 In de winkel gekocht
Doetinchem

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het zoeken op internet naar een houtskool bbq hier terecht gekomen. Dit vanwege de goede aanbieding. Had toch nog wel wat vragen, heb een goed advies gekregen en hebben toen de bbq aangeschaft. We kregen zelfs op de koop nog een grillmaster workshop erbij.(dit stond niet op de site) Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Born 05-02-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site om iets te bestellen.
Vragen werden gelijk online beantwoord.
S avonds besteld en volgende dag in huis.
Een aanbeveling waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DF 05-02-2018 Via de website gekocht

Goed advies (telefonisch), snel geleverd en beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website, maar vooral prettig dat het daarnaast ook mogelijk is om via live-chat en telefoon specifieke vragen te stellen. Ik kon geen lagere prijs vinden en kreeg alsnog een beetje korting. Snel geleverd ook. De Weber bleek wel een bouwpakketje, maar dat is hoe Weber het verkoopt, ligt niet aan de winkel waar je hem koopt. En niet onbelangrijk: deze Weber Genesis II LX S-340 GBS RVS is echt super. Enorm vermogen maar toch gelijk verdeeld over het hele rooster. Lampje boven de grill en in de knoppen, echt luxe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 05-02-2018 Via de website gekocht

Top in kwaliteit!

Algemene score

9,0
Online order geplaatst rond de kerstdagen.
Kreeg ondanks de kerstdagen, netjes bericht waneer de verwachting was het pakket geleverd zou worden!
Keurig verpakt in een stevige doos, bescherm folie (lucht) erbij om schade te voorkomen tijdens transport!
Nette afhandeling en geleverd wat besteld was!

Reageer

P. Floris 05-02-2018 Via de website gekocht

??Supersnelle levering??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is overzichtelijk, ik beveel deze site ook mijn vrienden en familie aan!
Heel veel keus!
Kado voor de verjaardag kwam keurig op tijd.
Alles was stevig verpakt!
Bedankt voor de service!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 05-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling ging snel en gemakkelijk. De volgende dag was de bbq al in huis. Dit ondanks de kerstperiode! Top!
Enige minpuntje.. bij de advertentie stond dat we tevens een gratis grillmaster bbq workshop zouden krijgen twv € 79,00, maar hier hebben we na de bestelling geen informatie meer over gekregen. Jammer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Weijers 05-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten. Alles werd snel en correct geleverd voor een prima prijs. Ik vind de site van "allesvoorbbq" erg duidelijk en overzichtelijk. Ze bieden bbq's aan in alle soorten en prijsklasse.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik & Lydia 04-02-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Weber Master-Touch GBS 'Special Edition' Black + Sear Grate

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke verkoper met kennis van zaken! Hij wist ons goed en duidelijk de verschillen en/of overeenkomsten van de verschillende type bbq’s uit te leggen.
De keuze die wij vooraf gemaakt hadden werd, door wat de verkoper vertelde over de bbq’s, voor ons alleen maar bevestigd.
Enig klein minpuntje, de website is niet altijd even goed bereikbaar.
Leuk en inspirerend, de weber bbq recepten die je gratis mee mag nemen.
De bbq met sear grate in de aanbieding was niet op voorraad. Wij kregen de bbq voor de aanbiedingsprijs en de sear grate werd gewoon los meegeleverd. Dat is pas service!
De bbq werd helemaal naar wens op de dag dat wij wilden geleverd.
Wij zijn dan ook zeer tevreden en voor ons reden om vaker even bij ‘Alles voor Bbq’ binnen te lopen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Barry 04-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een weber 57 cm one touch besteld via de webshop.
Levering keurig als opgegeven. Lekker snel.
Fijne gratis workshop erbij gekregen als kado. Ik wacht nog met smart op de uitnodiging met de beschikbare data's.
Tot op heden een goede en betrouwbare webshop met veel keuze mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 04-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering voor een mooie prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Bbq die ik zocht gevonden op de makkelijke en overzichtelijke site voor een prima prijs. (lees: goedkoper dan bij de meeste andere winkels) Volgende dag keurig thuis bezorgd. (zat goed verpakt en kwam op de aangegeven tijd)

Kreeg er een hele mooie hoes bij en als het goed is zelfs ook nog een Bbq workshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

thunderace 03-02-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een passend cadeau voor een echtvereniging, Bij Alles voor de BBQ kon meer krijgen voor hetzelfde geld ! Altijd leuk om iets extra's cadeau te kunnen doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk Lippens 03-02-2018 Via de website gekocht

bbq aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is perfect verlopen bij de aankoop van onze Weber bbq.
Bovendien stukken goedkoper dan bij ons in België.

Reageer

Henk 03-02-2018 In de winkel gekocht
breda

geleverd volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb in de winkel in Breda een Weber genisses bbq gekocht.
Werd aangeboden kosteloos thuis te bezorgen. Aanbod werd keurig nagekomen.
Enkele dagen later bezorgd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno uit België 02-02-2018 Via de website gekocht

Competitief en snelle levering wanneer het jou uitkomt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Originele producten. Kwaliteit en kon nergens goedkoper vinden. Daar bovenop super snelle en gratis levering naar België en dit op de datum dat voor jou het best uitkomt!!! Gewoon schitterend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nout 02-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben bij alles voor de bbq een Weber one touch gekocht. Deze werd binnen een dag geleverd. Helaas bleek hier een fabrieksfoutje in te zitten. Meteen werd er actie ondernomen door de vriendelijke mensen van alles voor de bbq.nl en binnen een paar dagen werd er een nieuw onderdeel geleverd. Klasse!! Als ik weer iets nodig heb voor de bbq ga ik volgende keer direct naar hun toe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myra 02-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bbq Borretti besteld met goede actie, artikel was niet meer op voorraad, maar in overleg met klantenservice i.v.m. vakantie, op de dag geleverd wanneer ik wilde. Levering was top, klantenservice uitstekend en goed product en prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 02-02-2018 Via de website gekocht

Goed, Snel, Voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik iets wil kopen wil ik dat snel en voordelig, op deze site allebei gevonden!!! Met dit product kon ik een dag later al aan de gang, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine Reijnders 02-02-2018 Via de website gekocht

Super service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Bieden producten aan voor seer aantrekkelijke prijzen. De producten zijn netjes verpakt. Correcte en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 02-02-2018 Via de website gekocht

snelle en perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment en scherp geprijsd. Ik heb een Weber BBQ gekocht en de uitgebreide informatie erbij heeft mijn keus bevestigd dat het de juiste was.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Remko Rijnhart 19-12-2017 Via de website gekocht

Een snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht snel een nieuwe goede betaalbare bbq hoes en zondag in de avond besteld en het werd dinsdag bezorgd. (Een 9 omdat ik vindt dat je je moet blijven concentreren om het beter te willen en kunnen doen als organisatie)

Product (cadac 57 hoes) gekocht voor mijn weber 57.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Super overzichtelijk 11-12-2017 Via de website gekocht

Super overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een leuke overzichtelijke site ik had binnen 10 minuten wat ik nodig had voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 08-12-2017 Via de website gekocht

Zeer blij met servive en after sales

Algemene score

10,0
Voldoet aan wat zij zeggen. Daar hou ik van en zo hoort het ook.
Het wordt binnen 24 uur verstuurd. Ik kan een er heel veel overschrijven maar goed is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 08-12-2017 Via de website gekocht

Korrekte levering, goede prijs /kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en overzichtelijk. En niet geheel onbelangrijk. ....lage prijzen!
Een aanrader voor iedereen die zich een bbq of een kamado wil aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronest 06-12-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb je een vraag dan krijg je professioneel antwoord en goed antwoord. Er werken hier mensen met kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jongenelen 06-12-2017 Via de website gekocht

BBQ op afgesproken datum en voor pakjesavond afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi uitgebreid en overzichtelijk assortiment in vestiging Breda. Daarna BBQ van mijn keuze besteld en een gratis hoes en gratis workshop op de al scherpe prijs op de koop toe. En alles netjes op de afgesproken datum en voor pakjesavond in huis. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 05-12-2017 Via de website gekocht

Prijs kwaliteit ok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Na bestellen wel een paar dagen te lang moeten wachten door de sinterklaasdrukte. Maar vlotte reacties op mail daar over gehad.

En uiteindelijk net op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddeck 05-12-2017 Via de website gekocht

Persoonlijke Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een bestelling geplaatst via het internet, waarbij werd aangegeven als gewenste leverdatum de dag daarop. Al binnen een halve dag een telefoontje gehad dat de levering niet de dag erop kon, maar er werd direct een nieuwe dag van levering aangegeven. Ook op de dag zelf is er nog gebeld dat de bestelling gereed stond.

Bij het ophalen van de bestelling was de service ook optimaal. De verkoper heeft zelfs geholpen om de bestelling in de auto te plaatsen. Dat noem ik service van begin tot eind!

Een min puntje is wel dat de informatie op de website niet altijd actueel is betreffende de voorraad en aanbiedingen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 05-12-2017 In de winkel gekocht
Breda

Perfect geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden zeer goed geholpen bij het maken van een keuze voor een barbecue in Breda. Alleen al de uitleg met wat we allemaal konden maken op onze aankoop deed ons al verlangen naar het voorjaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Axel 03-12-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke web site, goede prijzen voor een top product, snelle levering gewoon goed.Kan ik iedereen maar aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 30-11-2017 Via de website gekocht

Correct en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en overzichtelijk site. Omschrijving komt overeen met het geleverde product. Verzending vindt plaats door een professioneel en vriendelijke corrierdienst.

Reageer

Loek Weelen 30-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering; ook de nalevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles goed afgehandeld; vind alleen jammer dat ik de extra korting van black friday gemist heb (75€). Zou deze alsnog graag verrekkend willen zien bij mijn vervolgende aankopen
Loek Weelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 30-11-2017 Via de website gekocht

De goedkoopste en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het ruime en direct uit voorraad te leveren assortiment bbq's met toebehoren + het leuke prijskaartje gaf voor ons de doorslag om bij allesvoorbbq.nl te shoppen.

Reageer

D.V. 30-11-2017 In de winkel gekocht
Breda

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben goed geholpen. Fijne service vrolijke knul die erg veel wist we hopen net zoveel plezier van onze bbq te krijgen als hij uitstraalde met zijn verhalen over de bbq. (Hij wordt momenteel ingebouwt nog niet kunnen gebruiken zodoende)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jacob Telnekes 30-11-2017 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen gaat makkelijk.
Scherpe prijs.
Snelle bezorging.
Niets op aan te merken.
Goed v erpakt en makkelijk in elkaar te zetten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 30-11-2017 In de winkel gekocht

prima service, alleen levering kan beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
In de winkel een bbq gekocht, personeel was eerlijkdoor te zeggen dat de mensen die echt verstand hadden van bbq's niet aanwezig waren maar hebben mij prima geholpen.
Levering vond ik minder omdat ik pas in de ochtend wist hoe laat de chauffeur kwam, ik vervoersbedrijf gebeld, was niks mogelijk (bijvoorbeeld levering op mijn werk a 4 km van mijn huis) waardoor ik naar huis moest komen van mijn werk om hem in ontvangst te nemen.

Reageer

bert 30-11-2017 Via de website gekocht

Top gergeld ,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een weber BBq kopen , via website duidelijk overzicht van de mogenlijkheden , duidelijke uitleg .
Eeenvoudig betsellen en gratis volgende dag geleverd.
Top klasse,

Gr

bert

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alphons 19-11-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen mooie site.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een betonnen BBQ gekocht levering netjes en snel werd bijna op de plek afgeleverd. Zending was geheel compleet. Nu bezig met opstellen als past tot nu toe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 19-11-2017 Via de website gekocht

Heel vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een BBQ set gekocht en een pizzaplaat rond van 36,5 cm en 2 dagen later was het pakket al in huis bedankt voor de vlotte werking,

Reageer

herfstbbq 18-11-2017 Via de website gekocht

rappe actie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke site en rappe levering! Alles netjes thuisbezorgd. Ziet er allemaal keurig uit. De bbq staat nu aan. Gelijk proberen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 17-11-2017 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, product snel gevonden, met een snelle levering.
Prima eerste ervaring met allesvoor BBQ.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Lex 16-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Zeer fijn geholpen, website voorraad is niet duidelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben naar de winkel in utrecht gegaan want volgens de site was daar de bbq die ik wilde kopen voorradig.
Toen ik daar aan kwam werd ik door de medewerker uiterst vriendelijk geholpen alleen toen ik vertelde welke bbq ik wilde hebben en dat ik op de site gezien had dat ze hem in utrecht op voorraad hadden vertelde hij dat dat op de site wel staat alleen dat ze al gereserveerd waren.
Hij heeft daarna wel gelijk de juiste bbq online bij het magazijn besteld voor me en ervoor gezorgd dat die de volgende dag bij ons thuis afgeleverd werd wat allemaal netjes verzorgd is.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 16-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Even telefonisch contact gezocht omdat ik info wilde over een bbq. Alle Info gehad en meteen de gehele order aangemaakt, volgende dat netjes bezorgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold Oude Veldhuis 16-11-2017 Via de website gekocht

TOP Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering en service was TOP geregeld, degene die de BBQ weber Genesis 2 leverde leverde deze netjes af en wou ook nog tekst en uitleg geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Sprij 15-11-2017 In de winkel gekocht
Breda

Goede service + VVV cadeaubonnen worden geaccepteerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website bij deze winkel terecht gekomen.
Omdat er VVV cadeaubonnen worden geaccepteerd en dat jullie het goedkoopst zijn.
Tevens werd ereen goede uitleg over de barbecue gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Braaij 12-11-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst hier iets besteld; snelle levering, scherpe prijs en goede communicatie. Koop hier voortaan mijn spullen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geevee 09-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

ALLES klopt bij AllesvoorBBQ.nl !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerder dit jaar een inbouw gas bbq gekocht. Deze werd perfect geleverd maar bleek niet goed te passen in de buitenkeuken. Kosteloos retour en geld terug was geen enkel probleem. Begin deze maand een Boretti buitenkeuken gekocht. Ben hierover heel goed en eerlijk geadviseerd in de winkel in Utrecht. Qua prijs een goede, scherpe deal kunnen maken. Ook de bezorging van deze bbq is perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews