Accu-shop.nl - Reviews & Ervaringen

1,0 Lees 701 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Accu-shop.nl.

Accu-shop.nl stelt zich voor

Accu-shop.nl levert multimediatoebehoren en is met name gespecialiseerd in oplaadbare batterijen en laders voor de meeste toestellen. Foto, video, gsm, pda, laptops, mp3-spelers, speelgoed, etcetera. Dit bedrijf onderscheidt zich door aantrekkelijke prijzen, geen verzendkosten, goede garantie en klantgerichte service. Accu-shop.nl draagt het door de Consumentenbond ondersteunde Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1 review die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

1,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janudink 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en duidelijk, veel keus

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Snel in huis en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ine Bles 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, snel geregeld.

Service
Levertijd prima, verder geen service nodig gehad.

Assortiment
Uitstekend, ik vond wat ik zocht en kon kiezen uit meerdere artikelen, maar niet te veel.

Aanbeveling
Alles prettig geregeld.

Extra toelichting
Prima te vinden, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

UUilly 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vlotte afhandeling; betrouwbaar en snelle levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eb2701 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik kon de juiste batterij voor mijn (al heel oude) smartphone via de website niet vinden. Na een mail aan de klantenservice waarin ik de telefoongegevens overlegde, die nog dezelfde dag werd beantwoord, vond accu-shop de bijbehorende batterij. Snel opgestuurd en de volgende dag had ik weer een werkende telefoon.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

patwal 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kling 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
altijd bereikbaar

Service
loopt gesmeerd

Assortiment
alles naar wens

Aanbeveling
ben tot niet erg tevreden en heb steeds gevonden wat ik zocht en de dag later in huis wat wil je nog meer........

Extra toelichting
verder niets toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny1965 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzichtelijke website

Service
Snelle levering komen afspraken na

Assortiment
Niets op aan te merken

Aanbeveling
Als een top webwinkel

Extra toelichting
Top webshop goede service gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fonke 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle levering. Goedkoop. Overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ManjaNY 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website.

Service
Artikel heel snel geleverd. Sneller dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gkkies 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke site

Aanbeveling
Zeker
Gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amvermunt 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Goede service, ik had per ongeluk de verkeerde accu bij de lader besteld, daar werd ik direct over gebeld.

Assortiment
Assortiment zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel, groot assortiment en uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ahjs 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke info en snelle service

Assortiment
Ik hoop dat ze zich ook eens gaan bezighouden met opslagmedia zoals geheugenkaartjes!

Extra toelichting
Zoals gezegd zeer snelle service, uitstekende info op de site en geen verzendkosten. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CrazyLazySmooth 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Deze webshop is geweldig. Had een oude accu nodig en die hadden ze in verschillende uitvoeringen. Bovendien waren ze het meest scherp geprijsd. De vrouw van de klantenservice was vriendelijk en uiterst behulpzaam. Ik raad iedereen deze webshop aan!

Chris

Extra toelichting
Deze webshop is geweldig. Had een oude accu nodig en die hadden ze in verschillende uitvoeringen. Bovendien waren ze het meest scherp geprijsd. De vrouw van de klantenservice was vriendelijk en uiterst behulpzaam. Ik raad iedereen deze webshop aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesbijsterveld7 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon keigoed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jancarla 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het gemak voor het bestellen van een accu, type nummer invullen en enkele dagen later is het bestelde thuis.

Service
Vlotte levering

Assortiment
Voldoende keuze

Extra toelichting
Jammer dat je niet met i-deal kunt betalen, vooral als je geen krediet kaart hebt en geen account voor Pay Pal hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

opaoman 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen en betalen

Service
snelle levering

Assortiment
ruim assortiment op voorraad

Aanbeveling
vanwege assortiment en voorraad

Extra toelichting
alles positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvbeveren 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Plotseling (dus eigenlijk te laat) tot de ontdekking komen dat je inkt- en tonerbakken leeg zijn? Niet getreurd de volgende dag heb je ze al!
Klasse

Service
Perfect

Assortiment
Daar kan ik weinig van zeggen, ik weet natuurlijk alleen wat ik nodig heb. Dat zijn trouwens 2 volledig van elkaar verschillende inkt- en tonerbakken, toch was alles in voorraad.

Aanbeveling
Waarom niet? Alle bevindingen zijn goed!

Extra toelichting
Waarom vul ik dan bovenstaande vragen allemaal in? Accu-shop.nl is meer dan gewoon een goede leverancier van b.v. batterijen. Goed en Snel en ook nog eens de laagste prijs!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

veenel 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is goed en het bestelde artikel was makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
In het verleden al ervaren, dat eventueel ruilen, geen enkel probleem is.Bestelde was in één dag bezorgd.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
nog makkelijker om naar deze site te gaan, dan naar een gewone winkel.

Extra toelichting
Motivering bij elk punt al aangegeven,zou zeker weer bij deze winkel kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sandorrr 10-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Prima service. Twee aardige dames staan je vanuit Limburg vriendelijk te woord. Ik kreeg 1 accu i.p.v. de bestelde 2 en die ene die ik kreeg was stuk, maar ze hebben het snel en heel netjes opgelost.

Extra toelichting
Het kwam goed, maar hier het hele verhaal: Op de dinsdag voor Hemelvaart bestelde ik vóór 14.00u twee accu's (F770). Om een of andere reden bleef de zending bij GLS hangen. Omdat donderdag Hemelvaart was ontving ik de accu's uiteindelijk pas vrijdag om 15.30u Vervolgens bleek er in het pakketje één accu te zitten en niet twee. En toen bleek die ene accu ook nog eens stuk. Twee Limburgse dames (Hoensbroek) reageerden snel op de mail en stonden me per telefoon heel vriendelijk te woord. Toen duidelijk werd dat ik maar 1 accu had ontvangen en deze ook nog stuk was, stuurden ze me 2 nieuwe accu's die het prima doen. De kapotte accu hebben ze door GLS op laten halen. Ik neem aan dat ze deze accu even testen en niet opnieuw in het schap leggen. Het ging even heel erg mis, maar accu-shop heeft het prima opgelost. Ik zou bijna de hartelijke gesprekken met de dames gaan missen. Zo gezellig! : -)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

danny.delacroix 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
simple webshop

Service
Niet nodig gehad

Assortiment
Onmiddelijk gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Sterke prijssetting en volte verwerking

Extra toelichting
Snelle en vlotte afhandelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Koning 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De site werk gemakkelijk, je zoekt snel en de bestelling is ook vlot geregeld. Verzending was binnen 2 dagen, keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Klaver4 07-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen, Ideal en volgende dag in huis.

Assortiment
Lijkt mij een zeer compleet assortiment.

Aanbeveling
Eerder besteld, gaat gewoon goed.

Extra toelichting
Er valt niets te verbeteren, gewoon prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bloms032 07-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle afwikkeling

Service
Regelmatig e-mailbericht over de levertijd!

Assortiment
Ik heb mijn ogen uitgekeken.

Aanbeveling
Aan ieder

Extra toelichting
Goede afhandeling!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fotodreke 07-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website waar je gemakkelijk jouw product kunt vinden

Service
snel geleverd met goede beschrijving

Assortiment
tot nu toe elke accu gevonden die ik nodig heb

Aanbeveling
product prijs en levering zijn top

Extra toelichting
Ik ben in het bezit van een Nikon D7100. deze camera stelt hoge eisen aan zijn accu. maar de geleverde accu werkt perfect. En voor de Canon hebben zij een accu die sterker is dan het origineel. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel6591 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
ze hadden de beste deal voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ericv1 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel bestellen en online betalen.

Service
Niets op aan te merken.

Assortiment
Wat ik nodig had snel gevonden en voldoet aan door mij gestelde eisen.

Aanbeveling
Aanrader

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wirae51 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik zocht en vond erg snel mijn productwens

Service
In de mail werd mij verteld dat het product gemakkelijk te traceren was en dat de zending binnen 2 werkdagen binnen. Dat klopte precies

Aanbeveling
De batterijen werken perfect en ik ben er erg blij mee. Ik doe lange afstandswandelingen en op deze manier ben ik goedkoop uit en ik hoef niet te snel mijn batterijen bij te laden. Super

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve punten, ik heb alleen positieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bond0514 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ben tevreden over de levering en de rechtzetting die moest gebeuren omdat er één van de twee bestelde producten foutief werd geleverd. Het terugsturen van het foutieve product heb ik wel zelf moeten bekostigen. Het gaat hier om 3,55 euro.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wyjo 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Assortiment
was gewoon goed

Aanbeveling
vanwege de uitgebreide sortering met de bijbehorende soms zeer vriendelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piertje63 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en duidelijk

Assortiment
prima

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lekaro 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede en snelle communicatie en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hulanda 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ehogenelst 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld

Service
snel geleverd

Assortiment
grote keus

Aanbeveling
nergens beter te vinden

Extra toelichting
Stad en land afgezocht naar een nieuwe batterij voor een niet zo jonge telefoon. Ik werd geattendeerd op deze website. Alles is er en met een wip in huis! Ik dacht toen ik hem binnenkreeg wel even, gaat dit wel werken maar doet het super en voor een prikje! Dacht nog wel dat het een dure grap ging worden. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koneh 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wordt gratis thuis bezorgd

Service
binnen twee werkdagen geleverd

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
lijkt mij een betrouwbaar adres

Extra toelichting
winkel is goed en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldveneboer 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
telefonisch bereikbaar 20 seconden had ik iemand

Extra toelichting
Ik kreeg een imitatie batterij voor minder dan de helft van de canon prijs die ook twee keer zoveel miliampere was, wat me ook nog zelfs een tweede reservebatt. bespaarde , nu kostte de batterij me dus nog een kwart van de mediamarktprijs,don't buy there. Nogverder had ik de batterij de volgende dag op de mat..... Ipv 55 euro was ik dus voor 11 euro kant en klaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Keesmulders 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo West52 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Alles is netjes volgen afspaak en bestelling geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.karso 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is helder van opzet

Service
Volgende werkdag werd ik gebeld met de vraag waarom ik een dubbele bestelling had. Reden was dat de eerste bestelling niet geschikt was. De eerste bestelling hebben zij toen geannuleerd en mijn geld geretourneerd. Tof

Assortiment
gericht assortiment

Aanbeveling
Klantvriendelijk

Extra toelichting
Al met al een zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny15855 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een accu met een niet passend onderdeel besteld en zonder iets te hoeven retourneren of bijbetalen stuurde ze het passende onderdeel na.

Service
zie "gemak"

Assortiment
eerste bestelling

Aanbeveling
goede service, duidelijkheid per telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rekemd16 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Zie onder

Aanbeveling
Super service !!! Accu S3 voldeed niet. Twee x nieuwe gehad. Werkte niet zoals ik gehoopt had. Ligt aan mijn toestel. Geld snel terug incl portikosten die ik gemaakt heb. Waar vindt je deze service tegenwoordig nog ???

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

suus1985 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website!

Service
Prima en snelle service. Vandaag besteld, morgen in huis!

Assortiment
Jullie hebben wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik heb jullie winkel zelfs al aanbevolen. :)

Extra toelichting
Prima winkel. Fijne service. Vandaag bestellen, morgen leveren. Geen verzendkosten! Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hamans 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te zoeken en te bestellen

Service
gedaan wat is afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EDOFS 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle levering, goedkoop en een perfecte accu. Telefoon gaat nu weer lang mee, kan er weer langere tijd mee navigeren zonder op te laden. Erg blij dat ik andere accu heb gekocht, telefoon werkt weer beter dan nieuw!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.hoogers 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles overzichtelijk

Service
kreeg accu die defect was, belde voor een klacht en kreeg de andere dag al een nieuwe.

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
wedereom zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellykol 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kan het thuis bestellen

Service
leveren op tijd

Assortiment
genoeg keus van alles

Aanbeveling
dingen die anders niet meer te koop zijn hebben hun meestal wel

Extra toelichting
als je iets gauw in huis wil hebben en niet naar een paar winkels moet gaan en dan tot de conclusie komen dat ze het niet hebben kost veel meer tijd dan online te kijken of hun het verkopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

theovols 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het bestelformulier is overzichtelijk en doeltreffend. De diverse betaalwijzen goed geregeld. Veel informatie over verloop tijdens verzendproces. Kortom snelle levering op een prettige manier.

Service
Verrassend correct. Zie ook bij 'Gemak'.
Opmerkelijk: perfect vormgegeven berichtenformulieren.

Assortiment
Overweldigend. Verpletterende keuze. Lage prijzen.

Aanbeveling
Zie voorgaande drie motiveringen.

Extra toelichting
Het enige vervelende vind ik de moeite die ik moet doen om deze review in te vullen. Dat kost me al meer tijd dan dan de hele bestelprocedure van het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karelmoorkop 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marcbaertbredene 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Superhandige website

Service
Netjes op tijd en correct geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle05 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vandaag besteld, morgen al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vvanwetter 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijk voor alle stappen in de bestelling

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Concurrentiële prijs

Aanbeveling
Eenvoudig en gemakkelijk, tijdbesparend, geen verplaatsing

Extra toelichting
Zie hoger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews