Accu-shop.nl - Reviews & Ervaringen

1,0 Lees 700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Accu-shop.nl.

Accu-shop.nl stelt zich voor

Accu-shop.nl levert multimediatoebehoren en is met name gespecialiseerd in oplaadbare batterijen en laders voor de meeste toestellen. Foto, video, gsm, pda, laptops, mp3-spelers, speelgoed, etcetera. Dit bedrijf onderscheidt zich door aantrekkelijke prijzen, geen verzendkosten, goede garantie en klantgerichte service. Accu-shop.nl draagt het door de Consumentenbond ondersteunde Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1 review die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

1,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nicoenlina 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
levering binnen 24 uur

Aanbeveling
voldoende keus

Extra toelichting
snelle levering voldoende keus en aantrekkelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

edvl 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
typenummer accu invullen en gevonden.

Service
senlle levering

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, keurig geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael.nu 11-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Heb tel. contact gehad met medewerker omdat ik de verkeerde accu heb besteld en gevraagd om deze bij hun meteen te komen ruilen omdat het bedrijf in de buurt zit maar dit kon niet. Ik zou een email krijgen hoe de accu retour te sturen en om te ruilen voor de juiste. Na een paar dagen nog geen email en heb accu terug gestuurd en elders de juiste accu besteld waar ik ook nog eens 70% goedkoper uitwas!

Assortiment
Prijs voor benodigde accu elders 70% goedkoper is allemaal made in china

Aanbeveling
Ik ben niet tevreden over prijs en contact met klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Accu-shop.nl 25-11-2014

Beste Michael,
zou u uw bestelnummer willen plaatsen of met onze klantenservice contact willen opnemen ( http://www.accu-shop.nl/contact/ ) .
Dan kunnen wij een en ander onderzoeken.
mvg
Accu-shop.nl klantenservice
info@accu-shop.nl
Tel: 045 850 2442

Reageer

nvanleeuwen 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
snelle levering, goed produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

galink 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
snelle levering en juiste accu

Assortiment
ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
makkelijk bestellen en snelle levering

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een accu met grotere capaciteit en zij hadden hem en hij voldoet ondanks dat het geen origineel accu is. Die hebben ze ook! De site is overzichtelijk en het is makkelijk het juiste product te vinden. Wel zou het handig zijn als ze zouden vermelden voor welke originele accu dit een vervanger is. Ik controleer graag 2x.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TM Molenaar 07-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,7

Service
De lader werkte niet. Ik wilde een beroep doen op de garantie en vroegper mail naar de procedure, In plaats van antwoord kreeg ik mails terug of het de originele batterij was, of een andee batterij het wel deed etc. Ik had dat allemaal al lang geverifieerd en meldde dat ook. Toch wilden ze telefonisch contact. Ze zijn per telefoon beperkt bereikbaar. Toen ik eenmaal iemand aan de lijn had en meldde dat ik dat eindeloze gevraag naar de bekende weg irritant vond reageerde de medewerkster onbeschoft en weigerde verder te helpen. Gelukkig is er de 30 dagen garantie.

Aanbeveling
Het bestellen en versturen verliep soepel. De helpdesk is telefonisch slecht bereikbaar, gaat er van uit dat de klant achterlijk is. Ik zou deze winkel dus ook niet aanbevelen......

Extra toelichting
Goede online winkel met slechte helpdesk. Een klein defect leidde tot veel gemail en gebel, wat onnodig was omdat het duidelijk was dat de bestelde acculader het niet deed.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Accu-shop.nl 10-11-2014

Om te voorkomen dat wij en de klant onnodig kosten maken, en dat producten onnodig met de post
verstuurd worden, vragen wij altijd wat meer informatie over het probleem. Vaak is de oorzaak van het probleem namelijk anders dan wat het aanvankelijk lijkt. Doordat de lader niet bij u, maar een vriendin van u bevond, was het voor ons niet meteen duidelijk wat precies het probleem was. Daarom wilden wij u graag bellen om misverstanden te voorkomen. Het spijt ons dat dit door u als onprettig is ervaren. Wij hebben in ieder geval de lader retour gekregen, en uw aankoopbedrag en gemaakte portokosten zijn terug geboekt op uw rekening.

Reageer

F.v.S 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelprogramma doorlopen.
Probleemloos.

Service
Bestelling gedaan.2 camera batterijen.
Was iets mis met opladen hiervan. terug gestuurd en Accushop stuurde direct 2 nieuwe batterijen.
Terugstuur kosten voor klant.
Totale leveringsduur 5 dagen.Inclusief terugsturen en nieuw ontvangen.

Aanbeveling
Zeer snelle reactie en goed te volgen leveringsprotocol.
Zeer tevreden.

Extra toelichting
Geen toevoegingen meer aan bovenstaande antwoorden.Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Accu-shop.nl 10-11-2014

Beste klant,
er lijkt hier sprake te zijn van een misverstand. Wij vergoeden namelijk de portokosten als wij iets fout opsturen.
Zou u uw bestelnummer willen plaatsen of ons willen mailen/bellen? dan kunnen wij e.e.a. onderzoeken.
Vriendelijke groeten,
Marit
Accu-shop.nl
info@accu-shop.nl / 045-850 2442

Reageer

fcvb01 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, geen verzendkosten. Product zoals omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackhoeks 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
hele duidelijke site god gerangschikt.

Service
goede uitleg, zeer begrijpelijk beschreven.

Assortiment
wat verwacht je te vinden, het is er.

Extra toelichting
Had echt overal gezocht naar een type accu voor een PDA die bij HP al niet meer geleverd wordt, ik vond een goede vervanger voor een uitzonderlijke goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

willem hartholt 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Niet duur en procedure goed te volgen via de mail

Extra toelichting
Gewoon goedkoop en heel vlot aan 4 accu's voor een camera (Canon S120) geholpen. Korting voor meerdere stuks en men was al niet te duur. Ze werden mooi snel per post bezorgd. Werd goed op de hoogte gehouden van wat er gaande was. Dat is wel rustgevend als je al betaald hebt aan een firma die je nog niet kent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zweeden 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
snelle levering ,goede verpakking en zeer scherp geprijst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrbubbels 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met simpele muisklikken de bestelling gedaan

Service
per post de volgende dag binnen

Assortiment
zeer ruime keus dus altijd de juiste batterij te vinden

Aanbeveling
Het is : Kijk, Klik & Klaar

Extra toelichting
Gewoon makkelijk en top afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robvanempel 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed, snel en goedkoop.

Service
Snelle levering en goede communicatie over verloop via de mail en track en trace.

Assortiment
Heeft wat je kan verwachten van een accushop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert1258 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bestellen, overzichtelijke website

Service
perfecte uitleg

Assortiment
ruim en goed geprijsd (voordelig dus!)

Aanbeveling
Ik beveel nooit iets aan, maar als ik het zou doen dan komt de accu-shop daarvoor in aanmerking

Extra toelichting
goede service, goed verstuurd en goede voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlige 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke makkelijke site

Service
Heel goed, niet thuis geen punt om een ander afleveradres te kiezen

Assortiment
Groot assortiment,in elke prijsklasse

Aanbeveling
Doen wat ze beloven, snelle levering producten

Extra toelichting
Zeer snelle leveringen producten, prima betalingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem rietveld 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
het gemak zeer tevreden meer dan een 10 snelle levering helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Soekiesanne 30-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Zeggen op je website dat je gratis naar het buitenland stuurt, maar vervolgens dat niet doen. Ze zeggen dat er veel verzendingen zoek raken, of het ook naar een adres in Nederland mag. Bestelde voor mijn ouders in Frankrijk. Nee dus, helaas maar haal dit dan van de site af. Wel snel mijn geld terug.

Aanbeveling
Niet bestellen voor verzending naar het buitenland!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Officiele reactie van Accu-shop.nl 02-10-2014

Beste klant,
er lijkt hier sprake te zijn van een misverstand. Wij versturen namelijk gratis binnen heel Europa.
Zou u uw bestelnummer willen plaatsen of ons willen mailen/bellen? dan kunnen wij e.e.a. onderzoeken.
Vriendelijke groeten,
Jos
Accu-shop.nl
info@accu-shop.nl / 045-850 2442

Reageer

pietwater 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

duke18 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en eenvoudige website, hierdoor kun je snel het goede product vinden

Service
Snel en goed geleverd

Assortiment
Alle accu's in soorten en maten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Teeuw 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle en verzorgde levering

Service
Goede service

Assortiment
Voor ieder probleem een oplossing

Aanbeveling
Duidelijke site en bestelgemak i,c.m. snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JKrab 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
goedkope kwalitatieve accu's voor verschillende soorten apparaten. :) top!

Extra toelichting
Groot assortiment + goede aanbeveling om direct een oplader er bij te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ss71 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke omschrijving van de accu capaciteit, zeer eenvoudige webshop en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

medusaro 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen als je eenmaal weet wat je moet hebben Heb de eerste keer een verkeerde bestelling geplaatst voor accu's HTC. Retour zenden en na advies van accu-shop de juiste bestellen. Fantastisch

Service
hele goede en zeer snelle service, antwoord op vragen en advies die je verder help, Geweldig. Zeer snelle levering via post in goed verpakking. Retourzenden zou ook goed moeten gaan, maar dat loopt nog dus dit is nog even afwachten, maar voor nu, gezien alles tot nu toe heb ik hier ook vertrouwen in dat de terugstorting van de retourzending ook goed zal verlopen

Assortiment
Zoveel keus dat je eigenlijk eerst advies moet vragen welke accu je nu het beste moet/kan nemen. dit advies wordt ook zonder problemen gegeven, waardoor ik nu de juiste accu's in huis heb

Aanbeveling
Gezien de service, snel levering en het advies bij niet weten wat je het beste kan doen zal ik accu-shop zeker adviseren bij familie, vrienden en kennissen

Extra toelichting
In afwachting van tergstorting retourzending, maar hier heb ik wel vertrouwen in, en de nieuwe levering na een goed advies na een dag al weer binnen. Hier kun niet voor gaan winkelen, want dan moet je veel meer inspanning, loop- en zoek werk verrichten. Nu niet en alles wordt aan de deur afgeleverd. Top, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j b m lemmens 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
direct correct zaken

Service
Zeer snel ontvangen

Assortiment
ken de winkel NIET persoonlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dianthadejong 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Informatie bij het product was volledig en naar waarheid.

Service
Ik kreeg binnen een uur al een mailtje dat mijn bestelling was afgegeven aan de bezorgdienst en had hem de volgende dag meteen in huis. Netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derreck 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen, volgende dag in huis.

Assortiment
Mooi veelzijdig assortiment

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling. De levering was uitstekend geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waldo80 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te vinden artikelen op de website

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Goede prijsstelling en doen wat op de website staat

Extra toelichting
Geen gezeur over bijkomende kosten, makkelijke betaal mogelijkheid en vlotte levering. Ook eerder aankoop van een laptop accu verliep zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t125183 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is gemakkelijk bestelen via
internet en kunnen betalen met een gewone bankkaart en nergens zo goedkoop
voor goede kwaliteit die inkt is even
goed als de originele

Service
rap thuis gelevert

Assortiment
er is een gamma van produkten

Aanbeveling
winkelen zonder verplaatsing

Extra toelichting
ik vind dat het niet beter kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanJam 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen - leveren - klaar

Service
Goed

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Voor dit product? Jazeker!

Extra toelichting
Prijs/kwaliteit goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees46 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
oke

Service
oke

Assortiment
oke

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
ben bij div foto winkels geweest en moesten de accu ook bestellen en was dan ook nog 2x zo duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adevosss 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
snelle levering (1 dag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisadk 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb op accu-shop.nl een nieuwe accu gekocht voor mijn fotocamera. 3 dagen voordat ik op vakantie ging kwam ik erachter dat de accu het niet deed. Ik heb contact op genomen met de winkel. Ze hebben me heel goed geholpen en ze hebben zo snel mogelijk een nieuwe accu opgestuurd. Ik had de nieuwe accu mooi op tijd zodat deze nog mee kon op vakantie. Deze accu werkte wel goed. Kortom super vriendelijke en snelle servies!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario De Maeyer 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Vlotte bestelling en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter van Tiel 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
service niet beoordeeld omdat ik hiermee niets te maken heb gehad. De levering was wel snel en OK!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdlende 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk navigeren en bestellen

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
overzichtelijke site, snelle levering en goed assortiment/kwaliteit van de produkten

Extra toelichting
Via zoekfunctie voor de accu snel gevonden. Goed en ruim assortiment, voordelig, gemakkelijk bestellen, overzichtelijk en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isldur25 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
uitgebreid assortiment en binnen 1 of twee dagen(buiten het weekend) bezorgt. site is makkelijk in gebruik. en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ernesto1233 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Perfecte service.
Altijd snelle levering.

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Al verschillende malen een accu besteld.
Ze hebben bijna alles.

Extra toelichting
Geen min punten. Ben zeer tevreden over deze winkel. Goede service en snelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gnaamas 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Correcte en vlotte levering.

Extra toelichting
Alles overeenkomstig plan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van Wessel 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gezocht artikel makkelijk te vinden op de site

Service
Uiterst snelle levering

Assortiment
Heb nog niet meegemaakt dat er een accu niet voorradig was

Aanbeveling
Service / Kwaliteit / Snelheid / Betrouwbaar !

Extra toelichting
Kan niet meer zeggen dan geweldig tevreden. zoals al eerder beschreven Betrouwbaar en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abwo 30-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
goede catalogus

Service
prima

Assortiment
volledig goed overzichtelijk

Extra toelichting
goede contacten geen problemen met verzending goed ingepakt routing voor aflevering is goed te volgen. prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennekijn 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles direct en gemakkelijk kunnen vinden.

Service
Geweldig! Er waren problemen met de verzending via GLS en de accu-shop heeft direct en goed gereageerd.

Aanbeveling
Er wordt duidelijk en direct gereageerd door de klantenservice, daarom zou ik accu-shop zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Wel goed, geen commentaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

wim veugelers 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
snel en goed

Extra toelichting
snel en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

xmailliw 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Defecte apparaat besteld, werd zonder pardon omgeruild.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etiennetje 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel verschillende betaalmogelijkheden

Service
als er een probleem is lossen ze het zeer vlot op

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vlotte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vmblessing 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gemakkelijk te bestellen, snelle levering in een passende verpakking (stabiel en niet te groot en niet te klein), kon dus als brievenbuspost bezorgd worden. Dus geen zoektocht bij de buren nodig. Als ik de volgende keer weer accus nodig heb ga ik zeker eerst hier kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paxeques 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, waarop alles duidelijk te vinden is!

Service
Maandag besteld, dinsdag in huis!

Assortiment
De keuze is groot!

Aanbeveling
Alles ging zoals ik hoopte dat het zou gaan.

Extra toelichting
Alles ging zoals ik hoopte dat het zou gaan. Op maandag online een accu voor mijn Samsung Galaxy S2 besteld (voor een zeer lage prijs en zonder bijkomende verzendkosten!) en de volgende dag in huis. Ik heb de batterij nu 2 weken in mijn telefoon zitten en hoef maar eens per 2 dagen op te laden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Weekenstroo 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering.

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
gemakkelijk bestellen voor een goede prijs, en de volgende dag in huis

Extra toelichting
gemakkelijk bestellen voor een goede prijs, en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

djstippeltje 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel bestellen en snel gelevrd

Service
klachten worden snel opgelost

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
overzichtelijk en makkelijk bestellen

Extra toelichting
goede service en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud43Ellie 12-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Extra toelichting
Zeer snelle afhandeling en verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janudink 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en duidelijk, veel keus

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Snel in huis en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews