Accu-shop.nl - Reviews & Ervaringen

1,0 Lees 700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Accu-shop.nl.

Accu-shop.nl stelt zich voor

Accu-shop.nl levert multimediatoebehoren en is met name gespecialiseerd in oplaadbare batterijen en laders voor de meeste toestellen. Foto, video, gsm, pda, laptops, mp3-spelers, speelgoed, etcetera. Dit bedrijf onderscheidt zich door aantrekkelijke prijzen, geen verzendkosten, goede garantie en klantgerichte service. Accu-shop.nl draagt het door de Consumentenbond ondersteunde Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1 review die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

1,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sweijman 09-02-2012

Algemene score

8,8
Binnen 2 dagen mijn bestelling ontvangen, ongelovelijk snelle levertijd. Prijs was de laagste te vinden en dat terwijl het product gewoon heel goed werkt. Top shop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ReginovB 09-02-2012

Algemene score

9,7
Duidelijke website. en
Concurerende prijzen.
Geen verzendkosten bij IDEAL betaling.
Snelle levering.
Goede kwaliteit accu's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

papachico 09-02-2012

Algemene score

9,0
niet originele accu besteld. goede kwaliteit, goede info op de site. snelle levering. levensduur moet zich nog bewijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henkyb 09-02-2012

Algemene score

10,0
prima kwaliteit van het poduct,en zeer snelle levering.
voor de eerste keer iets besteld,en harstikke tevreden.Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K1990 09-02-2012

Algemene score

9,5
Ik was op zoek naar een accu voor mijn telefoon. Ik kwam gelijk op deze site terecht. Ik vind het fijn dat jullie bezorgen via TNT en het ging ook heel snel en jullie hebben geen hoge kosten. Wat ik me wel afvraag, mijn accu moet ik nog steeds iedere dag opladen is dit normaal bij een nep-uitvoering?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kampz 09-02-2012

Algemene score

9,0
snel en goedkoop binnen de vermelde tijd keurig door de brievenbus ontvangen.
precies zoals het hoort dus

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gerbetto 09-02-2012

Algemene score

9,5
kort en krachtig: snelle levering van een prima product voor een gunstige prijs.
wat wil je nog meer?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcCanon 09-02-2012

Algemene score

10,0
Goed product voor een goede prijs. Past perfect in toestel en lader. Capaciteit van de accu doet niet onder voor het origineel. Meerdere keren gekocht en steeds probleemloos. Een aanrader,staat bij mij in de favorietenlijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJ Valk 09-02-2012

Algemene score

8,7
Artikel keurig op voorraad, zeer snel geleverd. Artikel oogt ook ok. Nog geen duurtest uitgevoerd. Eerdere aankopen bij accushop zijn altijd naar tevredenheid geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

.................. 09-02-2012

Algemene score

8,0
goedkoop voor een prima produkt!
Prima levering, voldoende communicatie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Armando-46 09-02-2012

Algemene score

9,5
Ik heb ook in het verleden goede ervaring gehad met Accu-shop maar aftersales niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deheijboer 09-02-2012

Algemene score

8,3
Goede duidelijke website en een snelle levering.

Jammer dat de oplaadbare Penlight (AA) batterijen 2000 mAh alleen van het merk Digibuddy te krijgen waren. Hier was te weinig diversiteit in soorten batterijen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robbert71 09-02-2012

Algemene score

8,2
Top goede prijs in vergelijk met andere sites, en dan ook nog geen verzend kosten, top Accu shop ga zo door.
Kom zeker terug als ik wat nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margot-Margo 09-02-2012

Algemene score

8,7
Keurige snelle afhandeling van de gekochte accu; beknopte handleiding erbij.
Was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf iets kocht en dit is prima bevallen.
Weet alleen nog niet of deze accu een langer leven beschoren is dan het exemplaar dat ik noodgedwongen weggeknikkerd heb (die kwam overigens niet van de Accushop maar van Canon zélf)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gerard 25 09-02-2012

Algemene score

10,0
dit is al de tweede keer iets besteld heb en alles feilloos gegaan. Ook over het product niets te klagen.

goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick.T 09-02-2012

Algemene score

9,3
Uitermate tevreden over afhandeling,prijs en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truman666 09-02-2012

Algemene score

9,3
Maandag besteld in de ochtend en dezelfde dag nog verzonden. TNT deed zijn werk en bezorgde het de volgende dag bij het juiste adres. Super dat je ook een afwijkend adres kunt opgeven, voor mensen die misschien minder handig zijn met bestellen
goeie snelle service en goeie " unlabel" producten voor een nette prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.P. Dubbeld 09-02-2012

Algemene score

9,0
Prima prijs, zeer snelle levering.
Was het verschil tussen een nieuwe camera kopen of vervangen van de accu en de camera nieuw leven inblazen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo ik 09-02-2012

Algemene score

8,2
prima webwinkel waar je ook achteraf kan betalen
zeker nog eens als het moet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

1942Rob 06-02-2012

Algemene score

9,0
Een hele snelle aflevering.
Indien er problemen zijn, wordt dit heel snel en
accuraat verholpen.
Doen niet moeilijk bij afhandeling problemen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roy11041995 03-02-2012

Algemene score

8,8
ik kreeg een mail wanneer de accu onderweg was 2 dagen na bestelling had ik hem opgeladen en wel binnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jamawe 20-01-2012

Algemene score

9,2
Sony Nex-C3 NP-FW50. Niet alle vervangende accu's zijn te gebruiken! Omdat een originele accu behoorlijk prijzig is, heb ik een veel goedkopere vervangende accu bij Accu-shop.nl gekocht.
Helaas werkte deze accu niet.(boodschap op het display van de camera: Accu is ongeschikt - gebruik het juiste type)
Na overleg goed opgelost. Accu-shop heeft mij nu een andere NP-FW50 geleverd, deze accu geeft geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ejourd 19-01-2012

Algemene score

8,3
Al voor de tweede keer iets besteld en alles feilloos gegaan. Ook over het product niets te klagen.
Een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

maertens 16-01-2012

Algemene score

10,0
geachte,na twee blunders van mijnentweege hebt u toch de bestelling perfect afgeleverd.
ik dank de groep viking daarvoor.
tot de volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonino.troisi 16-01-2012

Algemene score

9,3
gewoon uitsteken !!!
goed overzichtelijk site
snel levering binnen 2 dagen all!
goed ondersteuning en snel
contact , je word altijd beantwoord
verdien om een groter site met meer product
te worden
a Troisi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

feirom 11-01-2012

Algemene score

9,8
razend snel en spotgoedkoop en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danijan 11-01-2012

Algemene score

8,2
duidelijke website, helaas stond bij de accu dat deze geschikt was voor onze camera wat helaas niet zo bleek te zijn. Na overleg direct opgelost. Heel prettig dat je ook telefonisch contact kunt leggen.
Heel vriendelijk geholpen en misverstand direct opgelost. Hele snelle/keurige levering!
Ik ben er blij mee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan4456 10-01-2012

Algemene score

8,0
Uitgebreide keuze in witte HDMI kabels,
Snelle gratis levering. Ruime keuze in betalingsmethodes (o.a. creditcard-paypal).

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kaatje V 10-01-2012

Algemene score

9,0
Heel vlotte, vlugge ontvangst van het bestelde artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rust 10-01-2012

Algemene score

9,0
Correcte afhandeling van de bestelling.
Bovendien wordt het produkt gratis verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hnoort 09-01-2012

Algemene score

8,3
Goed organisatie: vlotte reactie, snelle verzending en spullen prima in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van der meijde 09-01-2012

Algemene score

9,5
Goede service.
alleen jammer dat je tot 12.30 uur kan bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmaa 09-01-2012

Algemene score

8,8
Via google was het makkelijk te vinden .
De batterij is 's avonds besteld , de andere dag betaald en de dag daarna afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewa70 08-01-2012

Algemene score

7,2
Goede en snelle service. Nu kijken of het product net zo is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

RJ007 08-01-2012

Algemene score

10,0
Heldere website, snelle verzending en goede aftersales bij vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvv2 08-01-2012

Algemene score

8,7
Snel, duidelijk, helder en met kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

George-J 07-01-2012

Algemene score

8,8
altijd goede ervaringen met accu-shop;
redelijke prijs
ruim assortiment en prompte levering
ga zo door !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Post 07-01-2012

Algemene score

9,2
wij kochten al eerder bij de accushop, met hetzelfde resultaat: uiterst snel in aanlevering, maar ook goed in het beantwoorden van een vraag.Op de webside konden we een bepaalde accu niet vinden.Bij andere online winkels wel.Maar gezien onze zeer goede ervaringen met de accu shop in het verleden, stelden wij hen de vraag of ze deze accu ook hadden.Het antwoord kwam per omgaand en zodoende is de accu daar ook weer besteld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John J 23 07-01-2012

Algemene score

8,3
Prima afhandeling en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jarcos9b 07-01-2012

Algemene score

10,0
Eerste iets op deze manier gekocht en ben tevrede

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bratgers 07-01-2012

Algemene score

8,3
Snelle en accurate service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ludo Dhaeze 07-01-2012

Algemene score

5,0
Geachte,

Ik had een lader besteld 500ma.
Maar heb er een ontvangen van 1amp.
Met deze kan ik niets doen aangezien ik het speelgoed maaar met maximum 500ma kan belasten.
Maw. Weggesmeten geld door uw verkeerde levering.

Bedankt hiervoor.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Accu-shop 09-01-2012

Geachte heer Dhaeze,

een hoger amperage van een lader betekent geen hogere belasting voor uw aparatuur; uw toestel bepaalt namelijk de laadstroom. U dient er alleen op te letten dat het voltage klopt. Uiteraard kunt u de lader retourneren voor volledige restitutie van uw aankoopbedrag.

Vriendelijke groeten,

Jos

Accu-shop.nl

Reageer

Freddy Verbert 07-01-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke website, bereikbaarheid via internet, gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry1850 07-01-2012

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden met mijn batterij,en de bestelling en afhandeling is prima verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henricus-mg 07-01-2012

Algemene score

9,0
Geen bijzonderheden, bestelling plaatsen ging goed, goede communicatie en leverig snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Unitedsem 07-01-2012

Algemene score

8,3
goed en netjes geregeld. bestelling snel en compleet ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S. Gonzales 07-01-2012

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen, scherpe prijs, geen bijkomende verzendkosten en betrouwbare en snelle levering. Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Heijn 07-01-2012

Algemene score

8,0
Levering was snel; prijs was redelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j Miedema 07-01-2012

Algemene score

8,5
nette levering redelijk volgens sfspraak netjes geregeld en simpel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pavada 06-01-2012

Algemene score

9,0
Artikel makkelijk te vinden op de website en goed geprijsd. Ook de levering was zoals gezegd snel !

Volgende keer zal ik zeker bij de Accu-shop.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews