Accessmarket.nl - Reviews & Ervaringen

7,5 Lees 69 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Accessmarket.nl.

Accessmarket.nl stelt zich voor

AccessMarket.nl is hét platform in Nederland waar u een breed scala aan producten kunt vinden van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Deze score is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,5

Orchidee 29-05-2023

Gemakkelijk winkelen met duidelijke beschrijving. Snelle levering. Via andere sites niet meer te krijgen wat ik wilde hebben en bij deze verkoper wel

Pieter-Jan 24-05-2023

1,0
Pure oplichterij. Xiaomi S9 t.w.v. 445 Euro ging stuk. Toestel ter reparatie aangeboden binnen de wettelijke garantie (9 maanden oud). Toestel heeft 24 maanden garantie in België en zou door de leverancier gerepareerd worden. Na controle bleek om een technisch defect te zijn. Apparaat netjes teruggestuurd. Kreeg bericht dat dit even kon duren. Onderdeel was besteld en het zou even kunnen duren voor het product terug was.

Recent kreeg ik bericht dat ze het apparaat toch niet konden maken. Hun oplossing? 139 euro terugbetalen. Kreeg ik een vaag verhaal over de dagwaarde van het product. Uiteraard ben ik als klant daar niet met akkoord. Nu hebben ze zowel mijn toestel als mijn geld. Wat een oplichterij!

Johan 18-05-2023

Ik heb een product bij deze firma besteld omdat hij de goedkoopste was en het product werd snel geleverd.

Joris 06-05-2023

Product was snel verzonden, duidelijke communicatie en prima verpakt en afgeleverd. Goede prijs ook.

Robotstofzuiger 20-04-2023

1,0
Een Robot stofzuiger gekocht, na een paar dagen teruggestuurd omdat het niet goed functioneerde, dat is niet geaccepteerd omdat het flink gebruikt zou zijn, terwijl we het product maar een paar dagen thuis hadden.
Wat een oplichterij.

R.G.Jansen 16-04-2023

7,0
Ik heb onderhand 3 mails gestuurd naar klantenservice Asseccmarket om gebruikmakend van de 31 dagen zicht termijn mijn bestelde art. te retouneren.Artikelen zijn prima maar noodzakelijk andere keuze moeten maken.
Verder snelle en correcte verzending.

Giorgio 13-04-2023

10,0
Via deze site een robotstofzuiger besteld met de meest gunstigste prijs ten opzichte van andere sites. Direct de volgende dag werd het product geleverd. Het was netjes verpakt en ik ben erg blij met deze aankoop!

Huub van Velthoven 28-03-2023

10,0
Via de website heel gemakkelijk een keuze kunnen maken en onze electrische deken besteld. Direct een orderbevestiging ontvangen met een track en trace code om ons pakket te kunnen volgen.
Keurig verpakt en mooi optijd onze bestelling ontvangen. Artikel was boven verwachting mooi en goed van kwaliteit en dit voor een mooie prijs!

Stijn 08-03-2023

1,0
Ik heb een playstation bij ze gekocht, samem met een spel. Het spel werkt niet en ik krijg geen hulp omdat ze zeggen dat ik de enige ben met het probleem.

René Megens 15-02-2023

10,0
Ik was al enige tijd op zoek naar een Nokia XR 20. Via kieskeurig een aantal aanbieders vergeleken waarbij ook Accessmarket.nl stond vermeld. Aangezien zij de laagste prijs vroegen en de beoordelingen goed waren, uiteindelijk voor hen gekozen. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Telefoon werd keurig de binnen een paar dagen geleverd, zoals door hen aangegeven.

Corry 02-02-2023

10,0
De Samsung Galaxy S22 5G en bijpassend bookcase werden op tijd geleverd en voldoen geheel aan onze verwachtingen.

Ellis 26-01-2023

10,0
Ik kende accessmarket.nl totaal niet. Omdat het best om een groot bedrag gaat, diverse reviews gelezen. Eigenlijk allemaal positief, en bovendien blijkt dat accessmarket.nl ook bekend is door levering in opdracht van Bol.com en Blokker. Maar vooral de positieve reviews, en ook dat er nog op dat moment een actie was op het type toestel Samsung S21FE heb ik besloten het toestel te kopen. Geen seconde spijt gehad. Volgende dag kon hij al geleverd worden. Echt top! Ik heb geen ervaring hoe de service is omdat het toestel prima werkt, de levering supersnel wasen ook netjes verzonden. Blijf zo doorgaan Accessmarket.nl. En ik raad voortaan iedereen ook zeker bij Accessmarket.nl te gaan kijken, ook ivm betrouwbaarheid.

Janis 19-01-2023

10,0
Ik heb de Corrale stijltang erg snel en in goede orde ontvangen.
Toen ik per ongeluk het vlieg label eruit had getrokken werd ik goed geholpen door de medewerker van AccessMarket. Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker nogmaals bestellen.

Clemens 18-01-2023

10,0
Voor een nieuwe smartphone bij Accesmarket.nl terechtgekomen.
Goede prijs en snelle levering !!! Goede communicatie.

Marianne 16-01-2023

Prima winkel, snelle correcte levering, en goede communicatie over levering en betaling. Zeker aan te te bevelen.

CJ 10-01-2023

10,0
Op deze site een kerstcadeau besteld voor onder de kerstboom maar niet geleverd door post.nl !!
Heb AccesMarket.nl een mailtje gestuurd en zij hebben het pakketjes alsnog opnieuw opgestuurd naar ons adres en dit keer is dat wel goed gegaan gelukkig dus bij deze een hele dikke duim voor AccesMarket.nl top bedrijf

Jan Missotten 27-12-2022

Snelle levering
Scherpe prijs
Goed verpakt
Product voldoet aan de verwachtingen

GJ 15-12-2022

2,0
Via BOL.com bestelde ik een Samsung Flip 4 telefoon. Na nog geen dag zat het scharnier scheef, waardoor ik de telefoon niet meer kon gebruiken. Ik stuurde deze retour. Deze telefoons worden uitgeklapt verstuurd, maar door het defect was het toestel ingeklapt en kon niet meer uitgeklapt worden. Ik heb de telefoon zo goed en kwaad als het kon ingepakt en zonder deksel, want dat pastte niet meer.

AccesMarket accepteerde het toestel niet, want het was niet in de originele verpakking (kon ook niet), de deksel van de doos was weg (klopt, paste niet meer doordat de telefoon alleen ingeklapt was). Over het mankement aan het scharnier werd niet gesproken.

In mijn weerwoord werd alleen maar gesproken over dat het toestel niet volgens de voorwaarden aangeleverd was. Klopt, dat kon niet wegens het defect aan het klapmechanisme. En weer geen woord over het defect. Na contact met BOL.com die het probleem wel begreep kreeg ik alleen maar een mail dat ik naar Samsung moest voor reparatie. Gelukkig heeft Samsung mij gewoon een nieuw exemplaar gegeven. En zonder zeuren over de verpakking.

Luuk 15-12-2022

Heb een keer gebeld voor hulp / verzoek tot mee denken en dat ging correct! Verzending én ontvangst ging soepel en vlgs voorschrift ! Zou weer zo een bestelling plaatsen!

Robin uit Oost-Vlaanderen 15-12-2022

10,0
Ik kocht een slim mobieltje, overgehaald door een waarborgcertificaat bij Thuiswinkel. Ik geef zelden een 10, maar nu wel na inzage van het op 2 dagen geleverde doosje.

Bergh 14-12-2022

3,0
Super slecht. teleurstellende oplossing na maanden lang wachten op een reparatie van een e-bike. GEEN geld retour.. GEEN nieuwe fiets...slechte klantgerichtheid, echt schandalig.

eerray 11-12-2022

10,0
De shop gekozen op basis van de lage prijs die ik ontdekte bij kieskeurig. Niet tegenstaande drukke sinterklaasperiode toch snel geleverd.

Zahira 08-12-2022

1,0
Ps5 bij dit bedrijf gekocht via Blokker (accesmarket.nl is het partnerbedrijf. Bij blokker was hij 949 euro en bij accesmarket.nl 849.
Dan zou je denken dat als je er achter komt dat je 100 euro teveel betaald , je het verschil terug zou krijgen.
Een beetje fatsoenlijk bedrijf zou dat doen en je niet voor 100 euro oplichten.
Beide partijen wijzen naar elkaar en geen oplossing.
Zeer teleurgesteld want 100 euro voor een alleenstaande moeder is veel.
Maar goed daar heeft dit bedrijf geen boodschap aan.
Klantonvriendelijk, niet service gericht, houden zich niet aan de levertijd van een dag. Duurde 5 dagen in plaats van 1.
Eerste en laatste x dat ik hier ooit bestel.
Raad iedereen dit bedrijf af.
NOOIT MEER!

Et 17-11-2022

10,0
Super snelle levering, keurig verpakt, komt afspraken zeker na. Vriendelijke klantenservice. Gewoon optimaal tevreden, 100% betrouwbaar en zal in de toekomst zeker aankopen blijven doen.

Ze bieden trouwens ook hele leuke dag aanbiedingen aan. Absolute aanrader!!!

Erik 14-11-2022

Goede prijzen; snelle levering; goede stevige verpakking. De andere dag geleverd.

Elif 03-10-2022

10,0
Snelle en goede service ondanks dat ik bang was online playstation5 te kopen maar accesmarket was top 10 sterren van mij

Nancy 22-08-2022

10,0
Geweldig snelle levering. Goedkoop en de degelijk, kwaliteit. Ik zou deze website zeker aanbevelen. de levering was vlotter dan aangegeven. Goed product

René 20-08-2022

Goede prijs, snelle levering. Helaas via Post.nl, dus de levering verliep verre van foutloos. Ik reken het accessmarket niet helemaal aan, maar wil toch meegeven dat er betrouwbaardere bezorgdiensten zijn.

Bert Broekkamp 03-08-2022

10,0
Supersnelle levering, laagste prijs, duidelijke info, wat wil je nog meer?
Bij Mediamarkt geen personeel die naar je omkijkt, onduidelijk of het produkt op voorraad is en ook nog duurder. Snel klaar dus.

Terpstra 02-08-2022

Accessmarket is heel goed, zijn vriendelijk, geven goede uitleg en heel erg snel!

NB 25-07-2022

Heb deze gekozen omdat een goede vriend van de familie deze ook al eens had gekocht.
Bij deze firma en voordelig was. In het begin had die niet alles goed overgezet de tablet. Maar met hulp van apple suport was het zo opgelost.

RL 15-07-2022

10,0
Duidelijke website, snelle levering en correcte afhandeling. Goede prijs kwaliteit.

Pieter 15-07-2022

1,0
Eind juni bestelde ik bij accessmarket.nl een telefoon met accessoires. Intussen realiserend van een foutief besteld item, stuurde ik exact een kwartier later een mail om de bestelling te annuleren. Zending was echter (zo'n twee uur later) reeds de deur uit. Daarop heb ik, daags nadien, de bestelling geweigerd aan de deur en deze laten retourneren. Die kwam weer een dag later weer aan bij Access market, maar mijn geld heb ik tot op heden niet terug ontvangen. Ze houden zich niet aan hun wettelijke verplichtingen met betrekking tot terugbetalen. Ik zou deze shop niet aanraden

Mar 11-07-2022

Ik heb voor een hele scherpe prijs een Iphone SE kunnen kopen. Alles keurig en netjes. Na 1 werkdag geleverd en zag er picobello uit. Aanrader deze leverancier.

Ly 06-07-2022

10,0
Snelle levering. Duidelijke communicatie. En een goede prijs. Niets om op aan te merken.

Jan 29-06-2022

Het bestellen op de site was vrij eenvoudig. Na de bestelling en het betalen hiervan, de bestelde goederen, de tweede werkdag ontvangen. Totaal geen problemen met zowel de site als het bestellen en leveren.
Top, vooral zo doorgaan

Ina Hijink 13-06-2022

Duidelijke site en mooie acties. Ook na een fout va DHL, het artikel werd niet bezorgd, heeft de firma
AccesMarket er voor gezorgd dat mijn bestelling p.o. door Post.nl wel snel en goed bezorgd.

Moon 09-06-2022

Keurige bevestiging order via mail en verzending order plus vervoer der, snelle correcte levering binnen 24 uur en retour nemen van oude apparaat, top 🔝👍,, geweldig !!

Caro 09-06-2022

5,0
Het bestellen ging super gemakkelijk. Vond alleen de verzend kosten een beetje jammer aangezien dit bij zo'n hoog bedrag meestal gratis is. Maar het zou aangetekend en verzekerd verzonden worden en dat vind ik belangrijk.
Alleen heb ik nooit iets hoeven tekenen of is er ook maar iets van ID gevraagd. De DHL bezorger hand zo'n haast dat hij het pakketje niet eens goed in mijn handen gaf waardoor het op de grond viel!! En de telefoon stuiterde al door de verpakking om dat deze in een doosje 10x te groot zat en er alleen een lullig stukje papier bij zat.

Adrie de Haan 03-06-2022

10,0
Super makkelijke site betaling pagina is overzichtelijk product goed en discreet verpakt en snelle levering .
Kortom een prettige shop waar ik zeker terug kom.

Bas van der Schans 02-06-2022

bestellen ging vlot
levering was precies volgens afspraak
en product bevalt tot nu toe uitstekend

karel 02-06-2022

10,0
de shop leek mij een lekker goedkope leverancier heel snelle en vlotte afwerking heel snel geleverd en uitstekend verpakt
heel goede afspraken

Margreet 02-06-2022

HAD ER NOG NOOIT VAN GEHOORD. EERSTE KEER HIER BESTELD,WAS IN BEGIN SCEPTISCH.MAAR EEN UITSTEKENDE SERVICE. EN SNELLE LEVERING. BEN BLIJ DAT IK HIER BESTELD HEB.

D. de Groot 02-06-2022

10,0
Bij AccesMarket Samsung A53 gekocht. Hun zijn de goedkoopste en snelle bezorging. 10+

Sjef 24-05-2022

Duidelijk, breed sortiment , makkelijk keuze menu , concurrerende lage prijzen , snelle levering .

Teddy 23-05-2022

10,0
Fantastische vlotte bezorging netjes verpakt goede service en kwaliteit helemaal tevreden.

Hajo 23-05-2022

10,0
Prima informatie en snelle levering van een goed product. Bedrijf is een aanrader.

Adam 19-05-2022

10,0
alles is duidelijk en begrijpelijk, pakket was binnen 2 dagen. ik ben tevreden!

Robbe 19-05-2022

Heb de Samsung Galaxy A53 besteld voor de laagste prijs die ik kon vinden, 1 dag later zat deze al in de brievenbus. Top service.

Bee 18-05-2022

10,0
Heel scherpe prijzen, brede assortiment snelle levering, heel erg tevreden

Toon meer reviews