Accessmarket.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 35 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Accessmarket.nl.

Accessmarket.nl stelt zich voor

AccessMarket.nl is hét platform in Nederland waar u een breed scala aan producten kunt vinden van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 35 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ly 06-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Duidelijke communicatie. En een goede prijs. Niets om op aan te merken.

Reageer

Jan 29-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen op de site was vrij eenvoudig. Na de bestelling en het betalen hiervan, de bestelde goederen, de tweede werkdag ontvangen. Totaal geen problemen met zowel de site als het bestellen en leveren.
Top, vooral zo doorgaan

Reageer

Ina Hijink 13-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en mooie acties. Ook na een fout va DHL, het artikel werd niet bezorgd, heeft de firma
AccesMarket er voor gezorgd dat mijn bestelling p.o. door Post.nl wel snel en goed bezorgd.

Reageer

Moon 09-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige bevestiging order via mail en verzending order plus vervoer der, snelle correcte levering binnen 24 uur en retour nemen van oude apparaat, top 🔝👍,, geweldig !!

Reageer

Caro 09-06-2022

Algemene score

5,0
Het bestellen ging super gemakkelijk. Vond alleen de verzend kosten een beetje jammer aangezien dit bij zo'n hoog bedrag meestal gratis is. Maar het zou aangetekend en verzekerd verzonden worden en dat vind ik belangrijk.
Alleen heb ik nooit iets hoeven tekenen of is er ook maar iets van ID gevraagd. De DHL bezorger hand zo'n haast dat hij het pakketje niet eens goed in mijn handen gaf waardoor het op de grond viel!! En de telefoon stuiterde al door de verpakking om dat deze in een doosje 10x te groot zat en er alleen een lullig stukje papier bij zat.

Reageer

Adrie de Haan 03-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijke site betaling pagina is overzichtelijk product goed en discreet verpakt en snelle levering .
Kortom een prettige shop waar ik zeker terug kom.

Reageer

Bas van der Schans 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bestellen ging vlot
levering was precies volgens afspraak
en product bevalt tot nu toe uitstekend

Reageer

karel 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop leek mij een lekker goedkope leverancier heel snelle en vlotte afwerking heel snel geleverd en uitstekend verpakt
heel goede afspraken

Reageer

Margreet 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
HAD ER NOG NOOIT VAN GEHOORD. EERSTE KEER HIER BESTELD,WAS IN BEGIN SCEPTISCH.MAAR EEN UITSTEKENDE SERVICE. EN SNELLE LEVERING. BEN BLIJ DAT IK HIER BESTELD HEB.

Reageer

D. de Groot 02-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij AccesMarket Samsung A53 gekocht. Hun zijn de goedkoopste en snelle bezorging. 10+

Reageer

Sjef 24-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk, breed sortiment , makkelijk keuze menu , concurrerende lage prijzen , snelle levering .

Reageer

Teddy 23-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische vlotte bezorging netjes verpakt goede service en kwaliteit helemaal tevreden.

Reageer

Hajo 23-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima informatie en snelle levering van een goed product. Bedrijf is een aanrader.

Reageer

Adam 19-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is duidelijk en begrijpelijk, pakket was binnen 2 dagen. ik ben tevreden!

Reageer

Robbe 19-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb de Samsung Galaxy A53 besteld voor de laagste prijs die ik kon vinden, 1 dag later zat deze al in de brievenbus. Top service.

Reageer

Bee 18-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel scherpe prijzen, brede assortiment snelle levering, heel erg tevreden

Reageer

Feijen 16-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs snelle levering. Voldoet aan verwachtingen, Goed op de hoogte gehouden

Reageer

Hah 15-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top product, chromecast met Google tv . Verzonden en ontvangen op de datum die werd beloofd en netjes veilig verpakt.

Reageer

Frida Stuijt 13-05-2022

Algemene score

9,0
Telefoon besteld prijs prestatie was beste, toch even kriebels toen iemand zei heb je winkel goed gecheckt? Uh nee? meteen gedaan maar was dik voor elkaar. Kreeg mijn telefoon lekkker snel en ben er super blij mee! De volgende keer weer zo en hoef ik niet te checken.. Dik voor elkaar ! !

Reageer

Stefaan Hoste 11-05-2022

Algemene score

1,0
aangekochte smarthphone was niet zelfde als op website vermeld. Een compensatie of andere regeling was niet mogelijk, enkel retourneren aankoop. Foutieve info op website.

Reageer

Bennie 09-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtige shop ende prijzen zijn lager t.o.v. andere.
Del levering was snel en netjes verpakt .

Reageer

Peter 03-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duo pak Google Nest Mini gekocht voor een prima prijs, snel bezorgd en netjes afgehandeld. Een prima koop locatie.

Reageer

E. Hofste 26-04-2022

Algemene score

1,0
Na bestellen een track & trace code ontvangen maar volgens PostNL nooit bij hun ontvangen, mail gestuurd en een melding dat ze het aan PostNL nagevraagd hebben nu al een paar weken geen enkele reactie meer op mails.
E.Hofste 29-04-2022

Inmiddels een reactie gehad en het pakket is nogmaals opgestuurd en ontvangen.

Reageer

Camille Meerssman 11-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De telefoon die ik zocht was hier het goedkoopste.
Naast de goede reviews die ik las over Accesmarket.nl hadden zij ook een complete en juiste omschrijving van alle specificaties van de telefoon.
Verder boden zij een snelle levering welke ze ook volledig waarmaakten.
Prima site en betrouwbare organisatie.

Reageer

Annemiek 07-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling was supersnel in huis, alles keurig geleverd en ik werd netjes via mails op de hoogte gehouden. Prima winkel!

Reageer

Elly 05-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, netjes en goed verpakt, ruime keuze bij accessmarket en de goedkoopste in vergelijking met andere aanbieders. Hier zal ik meer bestellen.

Reageer

PeeJee 26-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ervaring, de bestelling werd keurig verpakt en op tijd afgeleverd en de bestelde telefoon bevalt uitstekend, complimenten voor dit bedrijf .

Reageer

MR 16-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het betaling van mijn bestelling leek alles fout te zijn gegaan. Maar complimenten voor Accessmarket.nl hoe zij het opgelost hebben. Keurige reactie op mijn schrijven/vraag. En heel snel kreeg ik alsnog mijn bestelling binnen. Keurig!

Reageer

W S 16-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product was in goede staat en voldeed aan verwachtingen. 1 dag te laat geleverd, maar het product was goed verpakt etc.

Reageer

Berry 07-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Xiaomi Roborock S6 Pure Zwart goedkoopste van NL en werd na bestelling de volgende dag al geleverd. Goede beschermende verpakking en hebben nog elke dag plezier van onze robot stofzuiger.

Reageer

Karel 03-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De aanschaf van een gooogle nest apparaat verliep heel goed en snel.
Kan accesmarket aanraden.
Ik zou er de vogende keer zeker weer gaan kijken of er een volgende aankoop ook vandaan gaat komen.
Karel

Reageer

Saskia 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De prijs van de duo pak Google Nest Mini was uitstekend.
De bezorging duurde iets langer dan dat we tegenwoordig gewend zijn, maar binnen een redelijk termijn, 6 dagen.
De verpakking was bijzonder stevig. Dubbelwandig karton met genoeg lucht vullers. Het zou nagenoeg onmogelijk zijn dit product te beschadigen in transport.

Reageer

KaveVe 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige webshop met een overzichtelijke website en een prima service voor een mooie prijs. Artikelen werden ook snel geleverd. Zou hier zeker weer kijken naar een mooie aanbieding en kan Accesmarket zeker aanbevelen!

Reageer

De Wispelaere Bart 31-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betaling achteraf was mogelijk, wat goed is, omdat ik graag eerst een werkend iets in mijn huis zie verschijnen, en guess what? het was perfect, ik kocht dus een google nest hub, als uitbreiding om andere hubs die ik heb, alles ging vlekkeloos, dus zeker zijn geld waard. ik betaalde dan ook direct.

Reageer

Koen 27-01-2022

Algemene score

10,0
Mooie aanbiedingen en goede prijzen.
Product kwam op tijd binnen.
Geen klachten over deze site.

Reageer