123schoon.nl - Reviews & Ervaringen

0,0 Lees 3 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123schoon.nl.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corrie 08-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldig bedrijf is 123Schoon. Onze schoonmaakstok kon niet meer worden vastgezet. Wij belde op en kregen een hele aardige man aan de telefoon die ons gelijk een nieuwe toestuurde zonder enige kosten en zonder gezeur. De dag erop was het al binnen. En raad eens? Er zat ook nog een flesje wijn bij met een kaart met daarop sorry. Waar vindt je vandaag de dag nog zoiets liefs? Als wij weer schoonmaakgereedschap nodig hebben bestellen we alleen nog maar bij 123Schoon en voor andere artikelen bij 123Inkt. Ga zo door beste mensen, helemaal goed!
123inkt.nl 08-10-2021

Bedankt voor je review, Corrie. Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Goed om te horen dat wij je van dienst konden zijn. Wij zien je graag terug bij een van onze webshops voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123schoon

Reageer

Lindsey 25-08-2020

Algemene score

1,0
Ik heb vandaag een bestelling geplaatst bij 123schoon.nl met de optie achteraf betalen.

Ik ben zojuist gebeld dat ik in een steekproef val voor een adrescontrole. Oké, dat kan.
Daarbij het verzoek om mijn order vooraf te betalen. Bij de vraag waarom ik vooraf moet betalen krijg ik als antwoord omdat ik in een steekproef val.

Ik kies een door 123schoon.nl zelf toegelaten betaalwijze en éénzijdig wordt van hun kant bepaald dat ik vooraf moet betalen.
Met de vraag of het een verzoek is of dat het moet, krijg ik als antwoord dat het moet.
Er is geen kredietwaardigheidsonderzoek gedaan, maar met een slap en slecht verhaal wordt mij verplicht om de order vooraf te betalen anders wordt de order niet geleverd.

Als jullie zo zaken moeten doen, dan hoeft het voor mij niet. Wat een slecht bedrijf. Wees gewoon eerlijk tegen mij en kom niet met een slap verhaal over een steekproef en laat mij niet bij de bestelling de keuze maken om de order achteraf te betalen als je dat niet wilt.

Waardeloos bedrijf dit. Als je zo met klanten omgaat dan hoop ik dat jullie geld genoeg hebben, want hier verlies je klanten mee.

Voor mij nooit meer 123schoon.nl!!!!!

Reageer

jenny van kessel 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijke verkoper(sters)goede adviezen en goede service behulpzaam en vragen altijd of je wat wil drinken

Reageer