Wileyfox Swift 2 X kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 169,00
Naar de laagste prijs

Veel smartphone voor weinig geld

De Wileyfox Swift 2 X heeft een 16megapixel-camera en een 8megapixel-selfiecamera waarmee je jouw momenten scherp vastlegt. Deze Wileyfox is voorzien van een 5.2inch Full HD scherm. De dual sim functionaliteit maakt het mogelijk om op twee telefoonnummers bereikbaar te zijn. Dankzij het 3GB werkgeheugen schakel je snel en gemakkelijk tussen de verschillende applicaties.

* Metalen behuizing
* Fingerprintreader
* 3GB RAM / 32GB ROM
* USB-C met QuickCharge 3.0

Wileyfox Swift 2 X

Meer informatie over de belangrijkste eigenschappen van de Wileyfox Swift 2 X.

"Smartphonemakers drijven de prijzen de laatste jaren op tot zelfs boven de duizend euro. Maar laat je niet van de wijs brengen, een goede smartphone hoeft niet zo veel te kosten. De Swift 2 X van het Britse Wileyfox kost minder dan 200 euro en voor dat geld krijg je alles wat je mag verwachten van een goede smartphone, zoals een 5,2inch-scherm, recente Android-versie en prima specificaties."

Jury van de Tech Awards, een gezamenlijk initiatief van Computer!Totaal, PCM, Computer Idee, MacWorld, Zoom.nl, Power Unlimited, Gamer.nl en Insidegamer.nl

Bekijk alle reviews

Metalen behuizing

De premium metalen behuizing met een gebolde achterkant zorgt voor een stevig toestel dat lekker in de hand ligt.

Fingerprintreader

Beveilig jouw telefoon, apps of een betaling via NFC met je vinger. Makkelijk en veilig, zo krijgt niemand zo maar toegang tot jouw gegevens.

3GB RAM /32GB ROM

Veel apps tegelijk openhouden is met 3GB werkgeheugen geen probleem. En met 32GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte voor jouw foto's, video's en games.

USB-C + QuickCharge 3.0

Met de nieuwe USB standaard en QuickCharge 3.0 is jouw telefoon in ruim een uur helemaal opgeladen.

Wileyfox Swift 2 X kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 169,00
Naar de laagste prijs