Wiko View kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 149,00
Naar de laagste prijs

Veel beeldscherm voor weinig geld

De Wiko View komt met een 18:9 breedbeeldscherm en extra dunne randen, zodat je alle content nog beter ervaart. De voorkant is uitgerust met een 16 MP selfie camera en de achterkant heeft een 13 MP hoofdcamera, voorzien van extra features en live-filters om jouw momenten onvergetelijk te maken. Met timelapse en videostabilisatie maak je video's als een pro.

* 5.7’’ HD+
* 16 MP Selfie
* Uitbreidbaar geheugen
* Android Nougat

Film als een pro!

Meer informatie over de belangrijkste eigenschappen van de Wiko View.

"Voor wie een groot scherm zoekt in een telefoon met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, komt uit bij de Wiko View. Het scherm met een extra brede beeldverhouding van 18:9 is 5,7 inch groot en leent zich daardoor uitstekend voor lezen, browsen en het bekijken van foto’s en video’s. De 32 GB opslag (die nog uit te breiden is) vult dat perfect aan. Bovendien zorgt Wiko ervoor dat je met Android 7 en een beloofde update naar Android 8 voorzien bent van een recent besturingssysteem."

Jury van de Tech Awards, een gezamenlijk initiatief van Computer!Totaal, PCM, Computer Idee, MacWorld, Zoom.nl, Power Unlimited, Gamer.nl en Insidegamer.nl

Bekijk alle reviews

18:9 Breedbeeld

Het display van de View heeft een 18:9 widescreen formaat met extra dunne randen, zodat je optimaal van video's kunt genieten onder elke omstandigheid. Door de splitscreen functie kun je gemakkelijk en efficiënt multitasken. De afgeronde hoeken geven het design net dat beetje extra.

Waanzinnige selfies

Met de 16 megapixel camera leg je alle leuke momenten scherp vast. De camera-app biedt verschillende fotofeatures, waaronder HDR voor opnamen met de hoogste kwaliteit.

Nog meer geheugen

De View-toestellen komen met een intern geheugen van 16 GB of 32 GB. Maar voor wie nooit genoeg opslag heeft, is uitbreiden naar 128 GB met een MicroSD-kaart altijd mogelijk.

Android Nougat

Met de nieuwste versie van Android heb je toegang tot de laatste, vernieuwde functionaliteiten van het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld.

Wiko View kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 149,00
Naar de laagste prijs