Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nintendo Wii Play

6,9 Lees 6 reviews

Vergelijkbare producten

Activision Super Star Kartz Nintendo Wii

Genre
race
Platform
Nintendo Wii
Taalversie
Nederlands
Activision Super Star Kartz Nintendo Wii

Ubisoft Laura's Passie: Modeshow

Aantal spelers (max.)
2
Releasedatum
05-02-2009
Omschrijving
In Laura’s Passie: Modeshow leef je het leven van een echte modeontwerpster. Je begeeft je in de altijd spannende modewereld om jouw creaties onder de aandacht te brengen en zo binnen de kortste keren een succesvol ontwerpster te worden. Om zo snel mogelijk de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen kun je deelnemen aan twee workshops, namelijk de kleding- en beautyworkshops.Heb je je modellen eenmaal aangekleed en zo mooi mogelijk opgemaakt, dan is het tijd om de catwalk op te gaan. Met je Wii-afstandsbediening en de Wii Balance Board kun je aangeven welke bewegingen zij moeten maken. Ook kun je meedoen aan een talentenjacht op televisie, verdeeld over acht hoofdstukken en meer dan veertig missies.
Ubisoft Laura's Passie: Modeshow

Nordic Games GP Classic Racing

Genre
race
Aantal spelers (max.)
2
Releasedatum
08-10-2010
Nordic Games GP Classic Racing

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

6,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

little_muys 26-01-2009 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Een leuk familiespel! Je bent er in elk geval even lekker zoet mee! ;-). Wel vraag ik me af of sommige spellen voor de kleintjes haalbaar zijn.
Maar vaak hebben die het sneller door als wij zelf.
LOT OF FUN voor WEINIG

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RObin44 25-06-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Ik kan er heel erg kort over zijn, het is gewoon een heel leuk spellenpakket als je even iets er tussen door wilt doen. Het is niet zo verslavend om er bijvoorbeeld de hele dag eraan te zitten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

paul.c 24-05-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,7
Je koopt dit natuurlijk voor de Wiimote die erbij zit en dan kost de game zelf nog maar 10 euro.

Voor die 10 euro krijgje toch best een goed product van 10 losse games die je stuk voor stuk leren hoe je met de Wiimote kan (soms moet) spelen.

Het is allemaal leuk inmekaar gezet en ziet er ook redelijk goed uit, geluid is minder en moet je niet veel bij voorstellen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mrs Lisette 04-03-2007 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
het is een leuk spelletje als je houdt van samen spelen en lachen! Het heeft een aantal leuke onderdelen en ik heb me er de nodige uurtjes wel op vermaakt hoor!! En hij kost in feite maar 10 euro. Ik heb hem puur gekocht voor de control, dus het spel kost bijna niets en is toch wel grappig en de moeite waard!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joooost 07-02-2007 Product maand in bezit

Algemene score

6,0
Toch zijn sommige minigames wel lachu.
Hier heb ik me de nodige uurtjes wel vermaakt

Vooral met zn 2en tegen elkaar is wel leuk..

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Martijn CAL 02-01-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
Als je deze cijfers ziet denk je vast, deze game moet ik niet hebben. Laat je
niet alleen door m'n cijfers leiden. Een stukje uitleg over de aard van de game
is dan wel nodig: deze game wordt geleverd met een extra wii-remote (los 40
Euros kostend), dus in werkelijkheid krijg je deze game voor zo'n 10 euros. En
dat is dan ook precies de waarde die je aan deze game mag hangen.

Het is een verzameling mini-games die eigenlijk vooral bedoeld zijn als een
interactieve handleiding voor wat je met de controller allemaal kunt. Je leert
richten, schieten, sturen, hoe je het kantelen van de remote kunt gebruiken etc
etc.
Enkele games zijn wel grappig, zoals bijvoorbeeld de duck-hunt variant, en het
air-hockey spel.

Koop deze game als je sowieso voor een tweede remote wilde gaan en nog een
klein beetje extra spelplezier wilt hebben.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer