Philips AJ1000 - Reviews

Specificaties
Type tuner
analoog
Weklamp
Nee
Kleuren
zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Slecht
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn1234 31-05-2015

Mooi design maar niet handig in gebruik

Algemene score

2,0
Het aan/uitzetten cq instellen alarmtijd dmv schuifjes is niet handig ontworpen; vooral het instellen van alarmtijd, dat vanaf de achterzijde gedaan moet worden en daardoor slecht zichtbaar (met als gevolg dat je per ongeluk ook de "normale" tijd veranderd !!

Kortom: tip aan Philips om hierop te letten bij een volgend ontwerp.
(ik heb nu een andere Philips wekker die wel gebruiksvriendelijk in te stellen is)
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Ceesie 07-12-2014

De bedieningsknoppen etc. te dicht op elkaar, slecht geluid!

Algemene score

2,0
Het zender zoeken is een probleem. Bij de minste geringste aanraking is de zender weg. Het geluid vind ik zeer slecht.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

plank58 26-11-2014

Okee het is een wekkerradio, design goed gebruiksgemak matig

Algemene score

6,0
Matige werkkerradio, zou hem niet weer kopen. Knoppen om alarm in te stellen en te activeren zijn moeilijk te bedienen. schuifjesknoppen. Niet makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

basbas 24-07-2013

Miskoop

Algemene score

2,0
Spijt dat ik dit apparaat heb aangeschaft!
Vlak naast de snooze functie zit een knopje (all reset) wat je, als je met je slaperige hoofd probeert op het snoozeknopje te drukken, nog wel eens per ongeluk (en ongemerkt) kan indrukken. Het gevolg is dat de wekker pas de volgende dag weer afgaat! Op zich handig zo'n functie, MAAR NIET NAAST DE SNOOZEKNOP. Hoe verzin je het? Het instellen van het alarm en tijd is overigens ook een drama. Dit doe je door een schuifknopje heen en weer te halen, de verschillende standen zitten echter zo dicht bij elkaar dat je alleen met geluk in de juiste stand terecht komt.
Om het apparaat in te stellen (tijd en wektijd) moet je het apparaat oppakken, hierbij is de kans groot dat je het wieltje van het volume of het wieltje voor het zoeken van radiozenders raakt welke aan de zijkant zitten. Hierdoor kan het zijn dat het volume opeens keihard staat.
Is er dan helemaal niets goeds aan dit apparaat?
Het zie er mooi uit, duidelijk, niet te fel en het is erg handig dat er twee wektijden kan invoeren.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

bas-bas 24-07-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Deze wekker ziet er hartstikke mooi uit, maar koop hem NIET!
Vlak naast de snooze functie zit een knopje (all reset) wat je, als je met je slaperige hoofd probeert op het snoozeknopje te drukken, nog wel eens per ongeluk (en ongemerkt) kan indrukken. Het gevolg is dat de wekker pas de volgende dag weer afgaat! Op zich handig zo'n functie, MAAR NIET NAAST DE SNOOZEKNOP. Hoe verzin je het? Het instellen van het alarm en tijd is overigens ook een drama. Dit doe je door een schuifknopje heen en weer te halen, de verschillende standen zitten echter zo dicht bij elkaar dat je alleen met geluk in de juiste stand terecht komt.
Om het apparaat in te stellen (tijd en wektijd) moet je het apparaat oppakken hierbij is de kans groot dat je het wieltje van het volume of het wieltje voor het zoeken van radiozenders raakt welke aan de zijkant zitten. Hierdoor kan het zijn dat het volume opeens keihard staat.
Is er dan helemaal niets goeds aan dit apparaat?
Het zie er mooi uit, duidelijk, niet te fel en het is erg handig dat er twee wektijden kan invoeren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Wekker 08-09-2012

Valt tegen in het gebruik

Algemene score

2,0
Gekocht vanwege het mooie design. Gebruik valt tegen. Sluimertoets is moeilijk te vinden. De knopjes van het alarm zijn moeilijk te verschuiven. Het display-licht is te fel, zelfs in de dimstand. De radio ontvangst is slecht deze verloopt continue.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Joop112 21-05-2012

een goed product, maar de bediening is door de structuur en de plaats van de knoppen niet altijd even makkelijk.

Algemene score

8,0
De bediening van de wekker is door de grootte en de plaats van de knoppen niet eenvoudig.
De belangrijkste knoppen (schuifjes) zitten aan de achterkant.
Dit vereist de nodige aandacht en voldoende licht.
De knop van de sleeptimer links boven op het apparaat wordt daarbij maar al te makkelijk ingedrukt en dat lijdt bij het in gebruik nemen en bij later gebruik van de wekker tot verwarring.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Dennis360 21-05-2012

Werkt goed, ziet er goed uit.

Algemene score

6,0
De wekker werkt uitstekend, het design is goed. Een verbeterpunt is het scherm. Na een tijd komen er krassen op het scherm waardoor het er niet meer mooi uit komt te zien. Dat vind ik erg jammer, maar voor de rest is het prima.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer