Philips AJ3200/12 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Ondersteunde frequentiebanden
FM
Opties
display, comfort-slaapstand, wekfunctie, snooze-functie, dual-alarm
Geïntegreerde klok
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips AJ3200/12 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PhoenixMarcel 02-01-2018

Lijkt mooi.

Geschreven voor: Philips AJ3200/12

Algemene score

4,0
Geen klacht over display radio etc.
Een iphone kabel blijft niet zitten in de houder dus in de ochtend is je telefoon leeg. Daar had je hem ook voor gekocht. (Blijft een philips).
Gemiste kans dus..
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jaap 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede ontvangst

Geschreven voor: Philips AJ3200/12

Algemene score

8,0
Zat in kerstpakket. Ontvangst van radio is goed. Telefoon erop zetten is lastig met een Galaxy S5 ivm waterdicht klepje

Pluspunten

  • Ontvangst
  • 2 alarmen in te stellen
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • fel licht niet bij te stellen
  • de zachtste stand is vrij hard
  • telefoons erop zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Markje73 28-12-2016

Prima

Geschreven voor: Philips AJ3200/12

Algemene score

10,0
Ik bezit de wekkerradio nu 5 dagen,en ik ben er zeer tevreden mee.het geluid van de radio is goed en het display vind ik niet te fel.ik ben er zeer blij mee!!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Hans223 23-12-2016

Handige wekker met oplaad functie van je telefoon.

Geschreven voor: Philips AJ3200/12

Algemene score

6,0
Handige wekker met oplaad functie van je telefoon.
Jammer dat de lichte sterkte niet te dimmen is. Dit is te fel.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nicksnie 02-07-2015

Waarom alleen maar opladen?

Geschreven voor: Philips AJ3200/12

Algemene score

2,0
Wat is de meerwaarde van een dockingstation als hij alleen maar je iPod oplaadt. Ik wil wakker worden met mijn favoriete muziek vanaf mijn iPod. Opladen kan overal, wakker worden met je eigen muziek kan alleen met een wekker. Als er dan toch een aansluiting op zit waarom kan de muziek van de iPod dan niet afgespeeld worden? Miskoop dus.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

jobuit 26-04-2015

Volume alarm te laag ,en niet in te stellen

Geschreven voor: Philips AJ3200/12

Algemene score

4,0
Handig oplaadstation.
Kost wel even om hem in te stellen.
Het grootste probleem is het te lage volume van de wekkerradio,en is niet in te stellen.
Heb hem nu 4 dagen ,hoop dat ik hem in kan ruilen..
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jeanhenri 15-10-2014

display dimt niet

Geschreven voor: Philips AJ3200/12

Algemene score

6,0
op zich makkelijke en compacte wekkerradio.

wat mij toch verbaast is dat de tijdsaanduiding in het donker niet dimt. Jammer want dat verwacht je toch van een dergelijk apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ArjanB 20-09-2014

Geluidsniveau alarm niet in te stellen

Geschreven voor: Philips AJ3200/12

Algemene score

4,0
Bij gewoon radio luisteren is er meer dan voldoende volume. Maar als alarm is de radio niet in volume in te stellen. Volgens de handleiding zou het geluidsniveau moeten toenemen. Na 10 minuten nog steeds te laag volume. Daar worden wij niet wakker van!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer