Alecto WS-3800 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto WS-3800 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p**f@i**d.com 23-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

10,0
Het product voldoet uitstekend aan mijn wensen en is op een zeer deskundige manier afgewerkt en bestaande uit degelijk materiaal, de bijgesloten handleiding is klaar en duidelijk. ik ben tevreden met mijn aankoop en zal zeker de Schippers aan mijn ponton de raad geven dergelijk toestel aan te kopen.

Pluspunten

  • Degelijk materiaal
  • eenvoudige installatie
  • prijs/kwalitei
  • heel blij en tevreden van deze aankoop
  • heel tevreden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**n@g**l.com 21-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

9,0
Mooie en goed werkend weerstation!
Makkelijk te monteren.
Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Mooi design
  • duidelijke handleiding
  • Makkelijke montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 30-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend weerstation

Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

9,0
Weerstation geeft bijna alles wat je zou willen weten. Funtioneert uitstekend. Vele plaatsingsmogelijkheden. Duidelijk display. Gemeten waarden zijn voor zover ik kan beoordelen correct. Ik heb alleen nu mijn derde station. De vorige keren fuctioneerde regen en windmeter niet. Kan gebeuren. Uitstekende service van Conrad. Ik zou weer een Alecto kopen.

Pluspunten

  • Duidelijk en groot display
  • Correcte waarden
  • Vele plaatsingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kuipers 02-03-2021
  • Product gekocht

Alecto weerstation ws 3800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

9,0
Zeer goed product. Makkelijk in te stellen.
Heb er al een gehad, heeft+/- 10 jaar gefunctioneerd, maar was aan vervanging toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emiel 27-10-2020
  • Product gekocht

Prima weerstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

8,0
Het WS geeft veel informatie en is erg nauwkeurig. Mooie grote display waarop de meetgegevens duidelijk afleesbaar zijn.

Pluspunten

  • Grote display
  • Veel info/metingen
  • Gevoelstemperatuur

Minpunten

  • Display niet verlicht, soms lastig af te lezen.
  • Draadloze bereik valt wat tegen (+/- 20 meter)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Azur38 13-02-2021

Je vermeldt dat de display niet verlicht is niettegenstaande de technische specificaties op de site van Alecto dit tegenspreken. Ik heb de vraag dan ook maar rechtstreeks aan Alecto gesteld. Als ik antwoord zou krijgen licht ik je hierover in.
Technische specificaties
Meet gevoels-, binnen- en buitentemperatuur
Registreert neerslag en windsnelheid
Meet luchtdruk en windrichting
Wekker met snooze functie
Maanstand-weergave
Geanimeerde weersvoorspelling 12-24 uur
Meet luchtvochtigheid binnen en buiten
Altijd de juiste tijd (DCF-gestuurde klok)
Kleurendisplay met weergave van tijd, dag en datum
Displaykleur instelbaar of temperatuurafhankelijk

Reageer

MARCEL 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

9,0
Veel gegevens op grote display af te lezen. Windsnelheid af te lezen op Beaufort balk.
Eenvoudige installatie.

Pluspunten

  • Grote display goed af te lezen.
  • 2 jaar garantie
  • Plug and play installatie
  • Waar voor je geld

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 04-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

7,0
was stuk gemaild opgestuurd en een NIEUWE gehad top service van alecto hesdo dus heb ik niks te klagen zou zo weer een nieuwe kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

brinta 25-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed af te lezen, eenvoudig installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

9,0
Leuk apparaat, dat goed te installeren is. Veel functies die heel goed zijn af te lezen door het grote scherm. Hesdo geeft uitstekende garantie van twee jaar. Bij een enkel defect na ruim een half jaar werd zonder problemen alles vervangen door een nieuw.

Pluspunten

  • Leesbaarheid
  • aantal functies
  • goede garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G. Schotsman 27-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima weerstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

10,0
Weerstation met aparte buitenunit. Deze unit kun je zo plaatsen dat dit uit de regen hangt en de binnenunit toch goed signaal krijgt. Voordeel is ook dat je het los kunt vervangen. Compleet met alle bevestiging materiaal.

Pluspunten

  • Groot en scherp display
  • Aparte buitenunit
  • Nauwkeurig
  • Compleet

Minpunten

  • Geen externe voeding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Honing 15-03-2020
  • Product gekocht

Service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

8,0
Prima product, alleen is de kabellengte bij aankoop onduidelijk.
Die van mij had een haperende verbinding tussen buitenunit en display.
Na contact ter beoordeling opgestuurd en het complete pakket is vervangen .
En ook nog snel, tops

Minpunten

  • Geen verlichte display

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alecto WS-3800 03-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weerstation.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

9,0
Het weer station voldoet prima.Werkt uitstekend en is gemakkelijk te instaleren.
Ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolko 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn weerstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

10,0
Fijn apparaat.Heb dit gekocht ter vervanging van mijn 10 jaar oude weerstation. Gemakkelijke installatie. Het display is duidelijk. Er zijn veel waardes af te lezen.Ik ben zeer tevreden.

Minpunten

  • niet af te lezen op smartfoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Weerstation Alecto WS 3800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-3800

Algemene score

10,0
Het is een geweldig weerstation zo ongelooflijk zuiver met de voorspellingen en een sieraad in de kamer. Ik heb 3 anderen gehad van een ander merk maar dan is deze Alecto 3800 een verademing mede door de geweldige service van Coolblue.

Pluspunten

  • groot duidelijk leesbaar scherm
  • zuivere voorspellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer