Alecto WS-3100WT - Reviews

Specificaties
Kleuren
wit
Buitensensoren
windrichting
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

boontje 06-04-2016 Product jaar of meer in bezit

Roestvorming

Algemene score

7,8
Na 2 jaar min of meer tevreden gebruik nam het aantal storingen plots toe. Het windvaanlager en de magneet voor de reedkontakten van de windrichting aanduiding waren totaal verroest. Er bleken spontaan draden te zijn afgebroken en een aantal soldeerverbindingen waren echt slecht, alsof er al eens aan gerepareerd was. Repareren is bijna niet mogelijk gezien de slechte printplaten waarop een en ander is gemonteerd. Kortom na 2 jaar is het professionele weerstation rijp voor de kliko.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Alecto weerstation ws-3100

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi weerstation. Ook 1 die het echt goed doet. Had mij er geen betere kunnen wensen. Makkelijk in gebruik en om te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berkouwer 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooi display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor Alecto ivm goede ervaring met vorig model deze werd keurig gerepareerd in de garantie periode , echter na verloop van tijd begaf deze het weer en waren er geen reserve onderdelen meer te verkrijgen.De mooie prijs kwaliteit verhouding en het volledig verzorgde installatie pakket maakten dat ik weer gekozen heb voor dit merk.Wat opvalt bij dit model is dat er geen losse draden meer aanwezig zijn bij het buitenstation en dat het een heel erg helder display bijzit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 02-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goede uitleg bij plaatsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product juist aangekocht en geplaatst
Het lijkt mij degelijk en de handleiding is goed uit te voeren
Hopelijk blijft mijn tevedenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Visser 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving c.q. gebruiksaanwijzing en snel te monteren, waarin diverse mogelijkheden zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Ermers 13-04-2017 Product paar weken in bezit

Compleet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Keurig verpakt, complete uitrusting met voldoende bevestigingsmiddelen, jammer dat het wel duidelijke display niet wat groter is uitgevoerd. Goede aanduidingen.

Pluspunten

  • Goed werkend
  • Duidelijk afleesbare display

Minpunten

  • klein display

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J.M eeren 23-03-2017 Product paar weken in bezit

scherm is prima binnenunit mooi wit

Algemene score

8,0
Ik heb het vorige weerstation van alecto bijna 10 jaar gehad heeft altijd en heeft altijd prima gewerkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Debusschere 04-03-2017 Product paar dagen in bezit

Klein scherm

Algemene score

7,0
Gemakkelijke montage als je een paal of dergelijk beschikbaar hebt. Prima resultaten tot nu toe!
Goed prijs-kwaliteit verhouding. Alleen het scherm is aan de kleine kant.

Pluspunten

  • Gemakkelijke montage
  • Goede prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Klein scherm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

G.Westerveld 26-02-2017 Product paar dagen in bezit

Overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat al een paar jaar maar door de storm van laatst is hij van het dak gewaaid.
Nu heb ik een zelfde gekocht omdat ik er zeer tevreden over ben. Als minpunt heb ik dat bij een bepaald weertype niet alle getallen op het scherm verschijnen ,net of de afstand te groot is, maar de volgende dag is alles weer normaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

J.P. van der Voort 26-02-2017 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijke montage

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Installatie van dit weerstation kost je niet meer dan 20 min. Ook de gebruiksaanwijzing is prima. Dat de units al voorgemonteerd zijn is ook een pluspunt. Ik gebruik al jaren weerstations van Alecto en dit naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Montage/installatie
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • Display zou een beetje groter mogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 05-02-2017 Product paar dagen in bezit

Weerstation

Algemene score

7,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, leuk hebbending.
Ben erg benieuwd naar de resultaten.
Mis alleen een paar bevestigingsklemmen.
Er zijn wel twee grote slangklemmen bijgeleverd maar als je deze nergens aan kunt bevestigen dien je zelf voor beugelklemmen te zorgen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

aries weerbericht. 26-12-2016 Product paar weken in bezit

nu afwachten hoe lang hij het blijft doen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
alles werkt. hij is al een keer uitgevallen. maar dat duurde maar even. en daar ging die weer.
hoop dat die zeker een aantal jaren mee gaat.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bertus 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Weerstation

Algemene score

8,0
Veel gegevens die je af kan lezen. Vooral de windwijzer is erg leuk. Werkt makkelijk en heeft een duidelijk display.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

goed overzicht weer

Algemene score

8,0
Deze is eenvoudig te installeren. De bedrading is beter weggewerkt dan de vorige. Wel is display kleiner maar mooier design.

Pluspunten

  • bedrading weg gewerkt
  • eenvoudig te installeren

Minpunten

  • kleine schroefjes

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kor 06-10-2016 Product paar weken in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een van de goedkoopste uit het vergelijkbare segment.
Werkt prima. Ben erg tevreden, kan het aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer