Alecto WS-3100 Weerstation - Reviews

7,7 Lees 9 reviews
Specificaties
Buitensensoren
regen, temperatuur, luchtvochtigheid, windrichting, windsnelheid
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Min/max metingen
temperatuur
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

7,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bakker 69 10-01-2017 Product paar weken in bezit

alecto ws-3100 weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ik heb het weerstation nog maar een week hij is gemakkelijk te plaatsen
dus dat is geen probleem dat kan dus iedereen de bediening is ook goed alleen het beeldscherm mag wat duidelijker

Pluspunten

  • makelijk te plaatsen
  • werkt snel en goed

Minpunten

  • klemmen voor mast
  • klein schroefje voor baterijenvak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Paz 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en overzichtelijk display, goede weergave

Algemene score

8,0
Eenvoudige montage en installatie, duidelijke handleiding.
Mooi en overzichtelijk display.
Automatische tijdsinstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petersammeke 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

super in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alecto WS-3100 Weerstation is makkelijk in gebruik, overzichtelijk en in 5 min werkt het. Ik kan het iedereeen aanraden.

Pluspunten

  • duidelijk
  • in oogwenk werkt het
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk te installeren en veel informatie

Algemene score

9,0
Als cadeau ontvangen. Het station geeft veel informatie, is gemakkelijk te installeren. Houdt eveneens historische data vast.

Pluspunten

  • gemakkelijke installatie
  • veel intersaante weerinformatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

WS3100 doet wat ie moet doen

Algemene score

8,0
Eenvoudige installatie, duidelijk display. De buitentemperatuur is eenvoudig aan te passen aan de hoogte waarop je de unit plaatst

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • correcte meetgegevens

Minpunten

  • fragile bevestiging met de slangenklemmen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 02-10-2016 Product paar dagen in bezit

Weerstation Alecto WS-3100

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het weerstation voldoet aan de verwachtingen. Nadat ik deze had uitgepakt en de batterijen erin had gedaan ging het instellen vrij snel. Het zou gaan regenen dus snel een tijdelijke oplossing voor de windwijzer met regenunit gemaakt, kon dat meteen getest worden, het werkte. Tot op heden tevreden.

Minpunten

  • Geen schroeven voor ophangen display.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Keesleen 29-09-2016 Product paar weken in bezit

Bedieningsgemak weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In tegenstelling tot de eerste review met dit product, ben ik zeer tevreden. Het bereik kan ik niet echt over oordelen. Ik heb de buitenunit aangebracht tegen het boeiboord van een plat dak. Er is altijd goed signaal tussen de binnen- en buitenunit, maar bij mij zijn de units ongeveer 15 meter van elkaar verwijderd. De gemeten waardes kloppen altijd perfect. De bediening van de binnenunit is echter niet altijd even gemakkelijk om bv de maximale of minimale waardes te tonen, maar ik ben alleen benieuwd naar de actuele waardes. Eenmaal juist gemonteerd en ingesteld heb je er geen omkijken meer naar. Al met al ben ik dik tevreden met product.

Pluspunten

  • Exacte metingen

Minpunten

  • Bediening binnenunit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

H 20-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi product met goede gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit weerstation was gemakkelijk aan te sluiten en te activeren. Voornamelijk door de goede gebruiksaanwijzing. Binnenunit is goed afleesbaar.
Verbeterpunt: het schroefje waarmee je de batterij houder van de buitenunit vast schroef is wel erg klein en niet magnetisch. Dit was priegelwerk.
Allen goed weer toegewenst.

Pluspunten

  • goede gebruiksaanwijzing
  • goed ingepakt

Minpunten

  • klein schroefje bat.houd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeVe 16-06-2016 Product maand in bezit

Kat in de zak.

Algemene score

4,5
Hoewel in de beschrijving staat dat de reikwijdte ongeveer 50 meter is, is bij mij 15 meter al niet haalbaar. De verbinding tussen binnen en buiten unit wordt geregeld onderbroken. Verhaal halen bij de servicedienst levert niets op, er worden alleen maar suggesties gedaan wat er allemaal fout kan zijn. Kort om, weg gegooid geld.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer