Alecto WS-1700 - Reviews

Specificaties
Kleuren
zilver, zwart
Buitensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, Thermometer
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto WS-1700 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arie 04-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Waardeloos

Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

3,0
6 maanden geleden twee stuks aangeschaft, een voor mezelf en eentje voor mijn moeder.
Scherm is in het begin redelijk goed te lezen maar na een paar weken moet je al goed kijken vanuit een bepaalde hoek...de apparaten vreten ook nog eens batterijen..

Minpunten

  • Scherm slecht leesbaar
  • Vreet batterijen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Hans 53 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, echter niet verlicht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

7,0
prijs/kwaliteit verhouding is goed. Geeft met precisie de temperatuur aan.
Grote letters, ; jammer dat er geen schermverlichting inzit. 's avonds moet er echt een lampje op schijnen, anders is het niet af te lezen.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • makkelijk in gebruik te nemen
  • nauwkeurig
  • moderne vormgeving

Minpunten

  • geen verlichting in scherm
  • vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Legein stephaan 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol afwerking goed verpakt. Handige gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

9,0
Handig en gebruiksvriendelijk
Stevige verpakking
Goed leesbare pictogrammen
Jammer dat het niet waterdicht is wat zeker toch zou moeten

Pluspunten

  • Goed leesbaar
  • Mooie afwerking

Minpunten

  • Sensor niet waterbestendig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne 20-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Slecht weerstation

Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

2,0
Ik heb jarenlang een goed werkend Oregon weerstation gehad. Na ruim tien jaar trouwe dienst een ander weerstation gekocht...., had ik maar bij mijn merk moeten blijven.
De meting buitentemperatuur werkt niet. Het apparaat is nu voor de derde maal terug naar MediaMarkt. Ik heb MediaMarkt verzocht een nieuw/goed weerstation te kiezen, maar het apparaat is nu voor de derde maak (ter reparatie) retour leverancier.
Zowel Alecto als MediaMarkt verdienen een onvoldoende. Shame!

Pluspunten

  • erg goedkoop

Minpunten

  • buitentemperatuur werkt niet
  • geen atoomklok
  • goedkoop is duurkoop

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Gerie Wolkenfelt 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke indeling en goed leesbaar

Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

8,0
De prijs / kwaliteitsverhouding is goed, maar nu bij het plaatsen van deze review kwam ik er achter dat ik hem ongeveer € 5,00 minder had kunnen betalen.
De beoordeling is nu na afschaf (gisteren) nog niet goed te maken, maar apparaat zier er goed uit..

Pluspunten

  • uitstraling
  • Duidelijkheid

Minpunten

  • Kaartje extra garantie geldig tot 1 juli 2016.
  • Niet kloppende gebruikershandleiding.
  • Te weinig ruimte voor goede uitleg te geven.
  • Hoe kan ik zien dat ik 1 jr extra garantie heb?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Christien Hermans 17-06-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

7,0
het werkt goed heb hem alleen bij de gamma gekoch die staat er niet bij

mooie maat goed leesbaar makelijk te bedienen en niet duur ben er tevreden mee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

NEFM van der Schrieck 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

9,0
Duidelijke display, nauwkeurig, zeer gebruiksvriendelijk.
Aan iedereen aan te bevelen die geinteresseerd is in een weerstation

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D'Haeyere Willy 18-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer duidelijk scherm met gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

9,0
Ik vind het een zeer goed product met een goede prijs kwaliteit, gemakkelijk in te stellen en duidelijke leesbare tekst op het scherm.Het apparaat werkt lang met dezelfde batterijen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 11-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker groot scherm, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

7,0
Dit weerstation voor mijn ouders gekocht vanwege het grote scherm, lekker grote cijfers dus ook goed om van n afstandje te zien.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kareltje 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

grrot scherm ,gemakkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

8,0
Heb de Alecto pas aangeschaft. Apparaat zeer gemakkelijk te installeren. Goede aflezing op het scherm. Gemakkelijk te installeren. De temperatuur waarden zijn nauwkeurig. Echt een aanrader.
Prijs--kwaliteitsverhouding zijn voor mij goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed weerstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Goed afleesbaar scherm. Bij ons vorig weerstation konden we de buitentemperatuur niet meer aflezen en daarom hebben we dit weerstation gekocht.

Pluspunten

  • Groot leesbaar scherm
  • Juiste temperatuurweergave

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ronald7765 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm waardeloos contrast

Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

1,0
Scherm is groot maar het aflezen lukt niet. Contrast valt niet in te stellen. Slechte klantenservice trouwens want ze helpen je niet als je dit probleem meldt. Ze raden het zelf af om dit product te kopen vanwege het zeer slechte contrast. Kortom een waardeloos product.
Ik koop niets meer van dit merk!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

lujo 27-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot en duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

9,0
Product gekocht, vanwege de vele weergaven (o.a.: temperatuur, vocht, dit zowel voor binnen, als buiten). Ook de prijs was doorslaggevend! Heb al eerder een weerstation gehad, deze had zoveel (teveel) mogelijkheden en voor mij dan ook lastig/moeilijk te bedienen. Bij dit model/uitvoering, was instelling " een fluitje van 1 cent. Ben er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Groot weergavescherm
  • Eenvoudige bediening
  • Niet teveel poespas!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rht geskes 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

goed apparaat

Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

7,5
goed apparaat met alle gewenste functies. Eén puntje van kritiek: er zit geen verlichting in. Dat is jammer waardoor je in het schermer of donker het scherm niet goed kan lezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ghanzel 19-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Op zich een prima weerstation, maar de leesbaarheid maakt dat ik hem ga proberen te ruilen. Het scherm spiegelt te veel en is erg slecht afleesbaar onder hoeken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Bart T. 17-10-2019
  • Product gekocht

Geen duurzaam product

Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

4,0
In eerste instantie blij met het produkt, maar na ongeveer 3 jaar was de helft van het display niet meer leesbaar dus konden we het hele ding weggooien. Dus een 5 omdat ik het eigenlijk wel een mooi en fijn ding vond, maar uiteindelijk dus van geen goede kwaliteit blijkt te zijn.

Minpunten

  • Gaat niet lang mee.

Reageer

Geurt 26-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slecht afleesbaar

Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

1,0
Zeer slecht product. Het scherm is bijna niet af te lezen, iedere keer moet ik hem weer op het goede kanaal zetten omdat hij vanzelf naar een ander kanaal verspringt.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Scherm slecht afleesbaar

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Rob Hogenbirk 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het weerstation is zijn met grote letters goed afleesbaar

Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

7,0
Vooral voor oudere mensen een duidelijk beeld. Bij installatie duurde het even (4 uur) voordat het juiste signaal van de buitensensor/zender werd ontvangen. Wat enigszins tegen viel is de mededeling dat de buitensensor niet waterdicht blijkt. Kan dus niet open en bloot zomaar ergens in de tuin opgehangen worden

Pluspunten

  • duidelijk zicht
  • mooi uiterlijk
  • goed plaatsbaar in woonkamer

Minpunten

  • buiten sensor niet waterdicht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kwalitatief goed weerstation met groot display!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

8,0
Goed weerstation met groot display; minpunten zijn: geen scherp beeld, in gebruiksaanwijzing staat dat de zender max 50 m ver geplaatst kan worden; dit klopt echt niet, bij ruim 10 meter werkt hij al niet meer maar verder ben ik tevreden met dit produkt, ook vanwege de gunstige prijs!

Pluspunten

  • groot display

Minpunten

  • geen scherp beeld
  • zender heeft geen groot bereik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gerard van veen 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk leesbaar scherm

Geschreven voor: Alecto WS-1700

Algemene score

10,0
Mooie strakke vormgeving, scherp en helder display.
Duidelijke en goed leesbare gebruiksaanwijzing. Simpel in te stellen en te bevestigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews