Inventum PW720ZW - Reviews

Specificaties
Maximaal weegvermogen
150 kg
Gewichtsaanduiding per
100 gram
Model
vierkant

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum PW720ZW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzie 23-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Erg fijne weegschaal. Gekocht omdat de vorige bij op en afstappen niet hetzelfde gewicht bleef aangeven (soms met KG's verschil). Deze kan je op en af stappen en hij geeft dezelfde waarde weer. Verder is het ook fijn om de overige gegevens te zien voor een totaalbeeld van je lijf samenstelling. Fijn ook dat je hem per persoon kan instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tess 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Meer dan een personenweegschaal!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW720ZW

Algemene score

10,0
Een fantastische weegschaal! Deze verteld je meer dan alleen je lichaamsgewicht. Nu ook eindelijk thuis inzicht in vet%, spiermassa en vochtbalans. Ontzettend blij met de aanschaf van deze mooie, gebruiksvriendelijke en vooral heel handige personenweegschaal.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Relevante informatie
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fem 26-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Vandaag is het kerst dus tijd voor cadeautjes!En dat is deze weegschaal zeker..wat een mooi design! En heel veel functies maar dankzij de icoontjes toch heel eenvoudig in gebruik. Ik ben er superblij mee, want zo wordt wegen een feestje! Spiermassa, vocht en vetpercentage, ik ben ineens overal van op de hoogte!Ook het aflezen op het digitale scherm is duidelijk en mooi in blauwe cijfers. Top Weegschaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cbm tiemessen 27-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
een geweldige prijs voor een eerlijk product, zou iedereen aanraden om deze weegschaal te kopen.Voor de prijs zou ik het niet laten on dit product aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 08-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare personen weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW720ZW

Algemene score

10,0
Ik kocht deze weegschaal om een betrouwbaar beeld te krijgen van mijn gewicht en daarmee mijn gezondheid.
Als ik meerdere malen op de weegschaal ga staan geeft hij steeds hetzelfde gewicht aan dus voor mij een betrouwbaar beeld.
Ook is het fijn dat ik mijn vet, vocht, spier en bot gegevens kan aflezen
De tekens hiervoor zijn duidelijk te zien en te herkennen en de cijfers worden rustig en duidelijk afleesbaar weer gegeven
Ik vind het ook een mooie weegschaal die goed in onze badkamer past.
Verder is hij erg makkelijk in te stellen en te gebruiken door mijn man en mij.
Ik ben dus erg tevreden

Pluspunten

  • Duidelijk afleesbaar scherm
  • Zeer betrouwbaar
  • Mooi ontwerp
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrica 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen gezinsweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW720ZW

Algemene score

9,0
Duidelijke display. Weergave van gewicht, vet-, vocht-, bot- en spiermassa. Makkelijk te bedienen. Instelbaar voor meerdere personen dus een echte gezinsweegschaal. Wij zijn enorm tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • weergave vet-, vocht-, bot- en spiermassa
  • makkelijk te bedienen
  • instelbaar voor meerdere personen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sem 04-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Fijn in gebruik, mooi design, overzichtelijk.
Gemakkelijk in te stellen. Automatisch persoonlijk overzicht. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Attie 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display, uitgebreide (geheugen) functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW720ZW

Algemene score

9,0
Veel reviews gelezen en uiteindelijk ben ik bij deze personen weegschaal terecht gekomen. Het heeft een strak uiterlijk, een duidelijk display en het meet naast mijn lichaamsgewicht ook nog eens andere lichaamseigenschappen die mij ook stimuleren om bijvoorbeeld meer te bewegen of meer vocht in te nemen. Enorm blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • geheugenfuncties
  • helder display
  • strak en schitterend design

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel S 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi desing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW720ZW

Algemene score

9,0
Mooie weegschaal, makkelijk in de bediening.
Geeft een goede meting meerder keren achter elkaar getest met meerdere personen, geeft geen verschillen in de metingen aan.
Duidelijke interface, klein minpuntje het kiezen van de persoon die je gaat wegen is lastig. Door de set knop kan je de keuze maken maar voor je er erg in hebt zit je in de instellingen van die persoon.
Prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed.

Pluspunten

  • Design
  • Accurate metingen

Minpunten

  • Keuze tussen personen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barbara Molenaar 31-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige design weegschaal met geheugen voor 8 gebruikers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PW720ZW

Algemene score

9,0
Prachtige duidelijke design weegschaal met geheugen voor meerdere (8*gebruikers. Gemakkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Weergave vetvocht,spier en botmassa

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer