D-Link DCS-825L - Reviews

6,8 Lees 11 reviews
Specificaties
Videoresolutie
1280 x 720
Geschikt voor donkere omgevingen
Ja

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

6,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Matthijs 07-08-2016 Product jaar of meer in bezit

Onbetrouwbaar

Algemene score

4,3
Heb hem nu anderhalf jaar in bezit en het is leuk apparaat voor binnen maar als je naar buiten gaat is het totaal onbetrouwbaar.
Erg frustrerend als je ergens bent en je kunt geen verbinding meer krijgen. Ik begrijp ook niet waarom dit zo lastig is, bij de gemiddelde beveiligingscam is dit geen probleem...

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Saigan 06-08-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,3
Hierbij een update van mijn review.

Ik heb niet lang na de reactie van D-Link op mijn review (in april)gereageerd via het email adres. Tot heden geen reactie van ze terug ontvangen, ik ga er voor het gemak van uit dat dit ook niet meer gaat gebeuren.
Het is dat je voor service geen beoordeling kan geven, anders had ik hiervoor begrijpelijk ook een dikke onvoldoende aan gevinkt.

Nu over het product zelf, de gigantische audio lag is na een paar software updates nog steeds aanwezig. Ook hebben de updates er voor gezorgd dat de app niet meer werkt op de iPad 1. Ik dacht juist, hé ik heb nog een oude iPad liggen laat ik die gebruiken als vaste monitor. Ben je dit ook van plan, vergeet het maar, je hebt voor de app een moderne iPad of Android tablet nodig.

Ik kan na een paar maanden gebruik het product nog steeds niet aanraden als video babyfoon.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
bertrook 30-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
we zijn heel erg blij met deze camera het installeren ging vrij gemakkelijk had alleen eerst de verkeerde app te pakken je moet echt de mydlinkbaby hebben!!!! maar toen ik daar achter was, was het zo gepiept ik vind het heel fijn want ik werk in 2 ploegen en kan nu toch op het werk even kijken bij ons kindje.
en je hebt totaal geen last van gestoor zoals bij gewone babyfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RBJ1969 29-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,3
Fijn apparaat. Goed om onze kleine ventje overal te kunnen zien.
Het instaleren ging niet zo makkelijk, maar toen dat verholpen was werkte alles prima. We zijn er nu erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
DemelzaB 29-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
De D-link hebben wij vroeg in de zwangerschap gekocht, zodat ik op tijd eraan kon werken. Installeren was simpel, gebruik ervan is ook makkelijk. Kan op de Ipad, telefoon en op afstand. De camera maakt foto's bij beweging, toch een leuke extra. En de liedjes zijn gewoon te schattig! Beeld is mooi, daglicht en nachtstand. Een goede aankoop geweest! Als er een bad side was, had ik een lager cijfer gegeven, maar ik ben dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Han1983 15-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De installatie van de app verliep niet vlekkeloos, maar inmiddels draait hij goed. Ik denk dat dit aan android ligt.
De app werkt nu goed en moeder uit Belgie kan meekijken ;-)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
mouse5312 06-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
De installatie via de app van Android (Samsung Galaxy S3)verliep goed. De wachttijden waarbij er met de camera gecommuniceerd wordt duren lang.

Na de installatie draait de app vrij goed, alleen alle communicatie met de camera verloopt traag.
Er zit een behoorlijke vertraging in alles wat er gedaan wordt. Van het afspelen van liedjes tot het opvragen van instellingen.
Een probleem van de app is dat deze niet gewoon afgesloten kan worden en altijd in landscape-mode draait.

Het beeld is goed van de camera (zowel overdag als 's nachts) en het geluid ook (alleen zit hier veel vertraging in). De camera ziet er speels uit en doet wat hij moet doen.

Het is het jammer dat de camera niet in een bestaande applicatie op de pc getoond kan worden (geen onvif ondersteuning of via webbrowser) en de liedjes die afgespeeld worden zijn niet echt mooi/leuk (eigen mening). Het zou leuker zijn als bijvoorbeeld de liedjes zelf op de microSD kaart gezet kunnen worden en afgespeeld. Dan kan de gebruiker er zelf muziek in zetten, waarvan ze weten dat de kleine er rustig van wordt of graag naar luistert.

Overall is het een leuke camera die doet wat ze beloven. Er moet alleen nog het een en ander verbeterd worden om het een perfect product te maken. Het grootste voordeel is dat je je eigen GSM/tablet kunt gebruiken en het via WiFi werkt, dit is beter dan al die andere camera's die via een eigen draadloze verbinding met een scherm communiceren.
Hopelijk pakken ze bij D-Link alle kritiek op en verbeteren ze dit om er een perfect product van te maken!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Poivre_61 01-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De installatie instructies zijn helder, maar het loopt niet altijd zoals in de beschrijving. Daardoor even wat hobbels moeten nemen, uiteindelijk werkt het naar behoren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
abec83 26-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Voldoet goed voor de wensen die wij hadden. Na 2 jaar een babyfoon zonder camera is het een genot om te kunnen zien dat de kleine nog in z'n bed ligt. Het batterijgebruik van de app mag wel iets minder. Omdat we de definitieve opstelling nog niet hebben weet ik niet hoe het dan gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
John van Brederode 16-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Heb de D-Link Babycam een aantal weken naar volle tevredenheid in gebruik. Beeldkwaliteit is echt super, en het installeren is dankzij de App erg makkelijk! Zowel mijn vrouw als ikzelf hebben op onze mobiel en tablet de APP geinstalleerd en kunnen overal de beelden bekijken via WIFI of 3G. Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Saigan 18-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,0
Bespaar jezelf een hoop ellende en koop gelijk een echte babyphone, mijn miskoop van het jaar.

Pluspunten:
- installatie gemak is redelijk
- beeld kwaliteit is goed
- als het werkt te gebruiken met meerdere devices (getest op een iPad 3, mini, Android 4.4 en 4.2)

Minpunten:
- de audio vertraging is gigantisch, je baby moet gebarentaal leren voor enig effect.
- elke keer bij het aanzetten is de eyeon niet te vinden door de app, enige wat helpt is een harde reset
- niet te vertrouwen als camera, er is beeld maar bij nadere inspectie blijkt dat het niet beweegt.
- terug praten werkt voor geen meter omdat de audio vertraging 2 kanten op werkt.

Ik heb van alles geprobeerd, vast IP adres gegeven, WiFi veranderd van N naar G, andere router getest en ga zo maar door. Zonde van je geld als je een bruikbare babyphone zoekt, hopelijk kan ik met deze review andere een hoop ellende besparen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht