Russell Hobbs Colours Plus blauw - Reviews

Best Reviewed 3 keer mei 2020 Russell Hobbs Colours Plus blauw
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Vermogen
2400 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Type/soort
waterkoker
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 294 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vana63 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Gekozen op kleur, stijl en testresultaten.
Wordt inderdaad aan de buitenkant enigszins warm, maar is geen probleem.

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleur

Minpunten

  • wordt enigszins warm

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HENK 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Mooi om te zien en past goed in de keuken inrichting wat model en uitstraling betreft, oude waterkoker was stuk en dit is een prachtige vervanger

Pluspunten

  • PRACHTIG OM TE ZIEN
  • WORDT SNEL WARM

Minpunten

  • DEKSEL SLUITING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Kleuters 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

chique uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Deze waterkoker heeft in het rood een chique uitstraling en is aanwinst voor de keuken.
Bovendien kun je er ook water voor 1 kopje thee mee koken dankzij het markeersysteem in de koker.
Uitstekende ervaring met andere producten van Russell Hobbs (slow cooker) deden mij besluiten om deze waterkoker te kopen.

Pluspunten

  • chique uitstraling
  • kleine hoeveelheden koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt heel snel en super goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Waterkoker met grote inhoud en doet stilletjes zijn werk vergeleken met andere waterkokers die ik gewend ben.
Wat ik daarbij ook heel top vind aan deze waterkoker is de aanduiding voor 1,2 of 3 theekoppen (binnen in de waterkoker). Hiermee vul je de waterkoker niet met teveel water en is deze extra snel klaar. De inhoud in liters is te zien naast het handvat. Net als bij andere waterkokers kan de buitenkant goed heet worden, dus hier wel op letten met kinderen. Deksel kan je wel gewoon aanraken als hij klaar is. Verder schenk de waterkoker perfect in en druppelt niet.
Er zit een roostertje bij de tuit om evt. kalk tegen te houden, maar je kan er ook makkelijk in om de waterkoker van binnen netjes schoon te houden.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik en ziet er netjes uit
  • Deksel werkt soepel en de opening is ruim
  • Kookt het water snel en stiller dan gewend
  • Aanduiding voor 1,2 of 3 kopjes

Minpunten

  • De standaard/ voet voelt licht en goedkoop aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, de 30 seconden functie lijkt een beetje overdreven maar zeker snel. Er past heerlijk veel in.
Open maken voor hervullen nadat hij heeft gekookt kan lastig zijn omdat de deksel warm word

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • geen 30 seconden
  • warme deksel bij open maken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eindelijk een leuke waterkoker in huis. 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus blauw

Algemene score

8,0
Eindelijk hebben we een leuke goede waterkoker voor een hele gunstige prijs.
Met 2400 Watt is het water in no-time aan de kook...

Pluspunten

  • Automatische afslag
  • Leuke kleur
  • Degelijke behuizing

Minpunten

  • Buitenzijde wordt erg warm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Clari 22-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prachtige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Mooi model, handig in het gebruik. Snel warm beveel het zeker aan. Heel mooi geprijsd. Lijkt veel op een super dure van een ander merk maar dan een kleine 100.00 euro voordeliger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Het product ziet er ten eerste erg mooi uit. Daarnaast is het een snelle, betrouwbare en redelijk goedkope waterkoker voor de prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Vosselman 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aantrekkelijke waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
De waterkoker heeft een uitstraling die goed past bij onze keuken. Daarnaast is hij stil en wordt het water in korte aan de kook gebracht.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • snel op temperatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Swieringa 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Mooie vorm, opvallende kleur, 1,7 liter inhoud; snelle tijd om water tot koken te brengen. Kennelijk ook nog duurzaam. Makkelijke bediening, verlichting laat zien dat het apparaat in gebruik is.

Pluspunten

  • Kleur
  • vorm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ls 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
It works well, has a good size the color is pretty! The price is ok. Also It was delivered fast. Overall great product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janny 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi model en kleur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
bij aankoop vond ik dit een mooi model,en de kleur was echt rood.
De werking was perfect.
ik ben zeer tevreden over dit product.

Pluspunten

  • de kleur
  • de werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Prima waterkoker. Doet waarvoor hij gemaakt is: water koken. Dit gaat snel en makkelijk. De deksel moet je zelf open trekken, terwijl in de handleiding staat dat je op de dekselvergrendeling moet drukken. Die hebben we alleen nog niet ontdekt, maar het werkt prima. De buitenkant van de waterkoker wordt wel heet, want de buitenkant is van metaal. Er zit een 3 traps aanduiding in om per kopje water te koken, maar trapje 1 is al goed voor 2 kopjes water. Verder schenkt hij langzaam uit. Een glaasje vullen gaat dus langzaam.

Pluspunten

  • snel koken
  • mooi design

Minpunten

  • buitenkant wordt heet
  • kleine uitschenk tuit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JPM 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Mooi design en makkelijk in gebruik. Mis alleen een knopje voor het automatisch openen van de deksel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Vincent 21-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker colours plus classic cream

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht om zijn uitstraling want een waterkoker staat toch immers altijd op het aanrecht. Maar buiten de uitstraling voldoet hij boven verwachting, hij is superligt, snel, ligt lekker in de hand en schenkt netjes uit. Ideaal dat de deksel vast zit, al met al een zeer gebruiksvriendelijke waterkoker die precies doet wat hij moet doen en ziet er ook nog eens stijlvol uit in de keuken

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel
  • Indien juist gebruik energie besparend
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn, die hulpjes per kopje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Fijne, eenvoudige waterkoker. Door de hulpjes waardoor je kunt zien of je genoeg water hebt voor 1, 2 of 3 kopjes bespaar je ook nog eens energie én tijd.

Pluspunten

  • Snel
  • Hulpjes voor 1, 2 en 3 kopjes

Minpunten

  • Deksel kan niet heel ver open
  • Deksel moet je met de hand openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fadi 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs waterkoker colours plus classic cream

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Heb het voor het eerst gezien bij een vriendin. Staat zeer mooi in de keuken, vanwege mooi design. En ook buitengewoon makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

10,0
Super waterkoker. Snel en handzaam.
Reeds tweede waterkoker van dit merk. Mooie uitvoering in kleuren. Echt een aanrader voor menig designkeuken. Is vast niet onze laatste aankoop van dit mooie merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
De Russel Hobbs is een mooie waterkoker voor een alleszins redelijke prijs. Het heeft een mooi design, dus het staat leuk op het aanrecht. Het water kookt lekker snel. Een prima waterkoker dus. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • mooi design
  • niet duur

Minpunten

  • veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heet 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle koker niet te luid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Voor moederdag een waterkoker die water kookt. Totdat het 100 graden is. Daarna alleen nog een zakje in doen met wat thee et voilà; thee!

Pluspunten

  • kookt water
  • tot 100 graden

Minpunten

  • maakt geluid
  • is nog geen thee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews