Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Russell Hobbs Colours Plus
Best Reviewed - april 2018

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 105 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HENK 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi om te zien en past goed in de keuken inrichting wat model en uitstraling betreft, oude waterkoker was stuk en dit is een prachtige vervanger

Pluspunten

  • PRACHTIG OM TE ZIEN
  • WORDT SNEL WARM

Minpunten

  • DEKSEL SLUITING
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, de 30 seconden functie lijkt een beetje overdreven maar zeker snel. Er past heerlijk veel in.
Open maken voor hervullen nadat hij heeft gekookt kan lastig zijn omdat de deksel warm word

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • geen 30 seconden
  • warme deksel bij open maken
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eindelijk een leuke waterkoker in huis. 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk hebben we een leuke goede waterkoker voor een hele gunstige prijs.
Met 2400 Watt is het water in no-time aan de kook...

Pluspunten

  • Automatische afslag
  • Leuke kleur
  • Degelijke behuizing

Minpunten

  • Buitenzijde wordt erg warm.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 24-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nu tijd in gebruik.

Algemene score

6,0
Heb hem nu een tijd in gebruik en ik moet zeggen dat het me steeds meer begint te irriteren dat de buitenkant zo heet word. En het lijkt wel of hij steeds meer lawaai maakt.

Pluspunten

  • Grote inhoed
  • Mooi

Minpunten

  • Hete buitenkant
  • Lawaai
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Russell Hobbs 25-07-2018

Hi Alex, mocht je het idee hebben dat de waterkoker uitzonderlijk harde geluiden aan het produceren is en je vertrouwd het niet volledig, neem dan met ons service center contact op. Zij zullen je feedback in behandeling nemen en bekijken of zij hier iets aan kunnen veranderen. We wensen je alsnog heel veel plezier met je mooie aanwinst voor de keuken :) Met vriendelijke groet, Team Russell Hobbs

Russell Hobbs 25-07-2018

p.s. hoe je contact op kunt nemen met ons service center is ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Je kunt hen mailen naar service@eu.russellhobbs.com

Reageer

Kanjer 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi maar niet handig

Algemene score

5,0
Vond een mooie handzame ketel, maar niet handig in gebruik jammer.
Was mooi geweest als buitenkant niet zo heet werd, nu kun je deksel niet openen als water kookt

Pluspunten

  • Leuk uitelijk

Minpunten

  • Buitenkant is loeiheet
  • Deksel moeilijk te openen
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kimberley 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele mooie waterkoker die snel kookt. Hij is handig in gebruik en wordt niet warm aan de buitenkant.

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel warm
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baksie 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima waterkoker, niet perse extra snel of stil maar doet het goed en ziet er leuk uit. Er zit geen knop op om de deksel open te doen. Je trekt als het ware de deksel gewoon open. Is even wennen in het begin maar werkt verder gewoon goed.

Pluspunten

  • Mooi
  • Klein

Minpunten

  • Kan stiller
  • Kan sneller
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avalon 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker Plus Storm, grijs gemoffeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi ontwerp en design van Engelse makelij. Robuuste constructie.
Chroomstalen binnenwerk en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Gerenommeerde engelse firma
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PK93 28-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker

Algemene score

9,0
Werkt erg snel. Niet geluidloos, maar het geluid is niet irritant. Is mooi genoeg om op de aanrecht te laten staan.

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel

Minpunten

  • Niet geluidloos
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harm Vos 28-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vrolijke noot in de keuken ,makkelijke bediening,licht gewicht,makkelijk schoon te houden,voorzien van filter.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zlatan 27-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker rood, snel, mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi kleur, past bij onze keuken, wekt snel, een kopje is binnen 20 seconden klaar. Handvat is iets zwak, buigt als waterkoker wat voller is.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Snelheid

Minpunten

  • Wat zwakke handvat
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jolien 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juffrouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was al lang op zoek naar een waterkoker dat een mooie uitstraling heeft en een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Ik heb onlangs dit model van Russel Hobbs gekocht. Het design is heel erg mooi en het product is erg praktisch in gebruik. Het water warmt snel op, er is een handig opbergsysteem onderaan voor de kabel en het staat heel mooi in mijn keuken. Een ideale waterkoker tegen een scherpe prijs met een strak design.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Warmt snel op

Minpunten

  • Het deksel bovenaan krijgt heel erg warm.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bieke 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel kokend water

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden al een goede koffiemachine van Russel Hobbs en nu de waterkoker aan vervanging toe was, leek het verderzetten van de reeks een prima idee. Bij elkaar passende toestellen van superkwaliteit en duurzaamheid zijn een meerwaarde in gebruik en de orde in onze keuken.
Aanrader!

Pluspunten

  • snel kokend water
  • aanduiding voor 1. 2 of 3 tassen
  • leuke vorm en design
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 27-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en design

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit waterkoker. Het water kookt zeer snel en is gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Solide electra snoer en basis.
Erg blij met dit apparaat.

Pluspunten

  • design
  • snelheid van koken
  • solide materiaal
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Tuyl 27-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker 20412-70

Algemene score

10,0
Uitvoering in rood. Staat fris in de keuken.
Weinig lawaai tijdens verhitten water. Zeer tevreden prijs/kwaliteit

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • uitvoering
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRANCIS 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb deze waterkoker geocht omwille van zijn goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn mooie design. Interessant is ook dat men de hoeveelheid water kan zien van buiten af.

Pluspunten

  • design
  • verhouding prijs-kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk viel mijn oog op het design en de kleur, normaal zijn waterkokers wit of van glas of RVS maar deze ziet er wat modieuzer uit, ook is het handig dat er een nivo indicator in zit voor kleinere hoeveelheden water. Vul je hem helemaal dan kan er 1,5 liter water in wat ook uitzonderlijk is omdat de meeste tot 1 liter gaan.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pip 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie waterkoker

Algemene score

7,0
Prijs kwaliteit. Handig in gebruik en zeer makkelijk schoonmaken en door de mooi kleur een blikvanger in de keuken.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Voldoende

Reageer

HOEDZO.NL 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Product wordt duidelijk weergegeven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling , goed degelijk product , heeft de mogelijkheid om een kop thee water te verwarmen gaat ook nog eens goed om met energie

Pluspunten

  • klasse
  • degelijk
  • mooi
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker Grey Colours plus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gezien ik op internet verschillende merken naast elkaar gelegd heb was mijn besluit gevallen om een waterkoker Russell Hobbs 20414-70 aan te schaffen gezien deze de beste mogelijkheden biedt
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews