Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips HD9321 zilver, zwart

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Waterkokers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD9321 zilver, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees Keurig 16-02-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,5
Het water is vrij moeilijk in het apparaat te krijgen.
Het kalkfilter werkt niet.
Het duurt erg lang voordat water kookt.

Maar wat me nog het meeste stoort is het geluid wat deze waterkoker produceert. Dat is echt buitenproportioneel. Als bij ons deze waterkoker in de (open) keuken wordt aangezet moeten we de TV even pauzeren omdat deze niet meer te verstaan is.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Kees Keurig 16-02-2016

Vergeten te vermelden: Ik ben daarom nu dan ook op zoek naar een andere waterkoker die een stuk stiller is.

Reageer

GeeJee 07-03-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,3
Apparaat gekozen om aluminum uiterlijk, merk Philips en hoog vermogen. Maar man, wat maakt dat ding veel lawaai bij het verwarmen. Je kunt er bijna geen gesprek naast voeren. En dat ie snel zou verwarmen door dat hoge vermogen, daar merk ik niet veel van. Zou hem nooit meer kopen.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robin 13-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Zou volgende keer een andere kopen

Geschreven voor: Philips HD9321 zilver, zwart

Algemene score

5,0
Een waterkoker is toch een simpel ding, waar je weinig fout aan zou kunnen doen in het ontwerp. Dat zou je ten minste denken, maar toch zijn er een aantal dingen "jammer" aan deze waterkoker:
De (metalen) buitenkant wordt gloeiend heet. Na het koken kan je alleen het plastic handvat gebruiken, maar o wee als je je vinger net langs het metaal gaat...
Als het water aan het koken gaat, maakt de waterkoker een flinke herrie. Dat is best een nadeel als je een open keuken hebt.
Het voordeel is wel dat er veel water in kan, en de maatverdeling die bij 3 kopjes begint (bij minder dan 3 kan je beter een magnetron gebruiken)

Pluspunten

  • Grote capaciteit
  • Maatverdeling

Minpunten

  • Groot deel van de buitenkant wordt gloeiend heet
  • Maakt herrie bij het koken

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

piet 28-07-2016
  • Product paar weken in bezit

waterkoker

Geschreven voor: Philips HD9321 zilver, zwart

Algemene score

7,7
waterkoker blijft beter schoon geen kunststof grote schenkopening makelijk vullen met water en een controle lampje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jws239 02-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,3
De waterkoker werkt naar behoren maar wat wij niet hadden verwacht is dat de buitenkant van de waterkoker gloeiend heet wordt. Hadden we misschien kunnen verwachten bij een RVS waterkoker maar daar hadden wij niet bij stil gestaan.

Werking is verder prima en schenkt goed, maar als we hadden geweten dat hij zo heet werd aan de buitenkant hadden we deze waterkoker niet gekocht. Helaas de doos al weggedaan anders hadden we hem geruild.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Cawima 02-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima snoerloze waterkoker met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Eenvoudige bediening en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry pannekoek 04-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Echt waardeloos

Geschreven voor: Philips HD9321 zilver, zwart

Algemene score

1,0
Het duurt honderd jaar voordat het water kookt,de pan gaat veel sneller. Ook wordt ie aan de buitenkant bijzonder heet. Absoluut waardeloos ding.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Tlemmer 07-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Aardig ontwerp, weinig gebruiksgemak.

Geschreven voor: Philips HD9321 zilver, zwart

Algemene score

4,0
De titel zegt eigenlijk alles al. Het apparaat had veel beter geïsoleerd moeten zijn. Dan zou het water efficiënter tot koken worden gebracht en zou het ding minder geluid veroorzaken. Geen aanrader.

Pluspunten

  • Ontwerp oogt fraai.

Minpunten

  • oorverdovend
  • inefficiënt

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende

Reageer