Philips Daily Collection HD9351 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2200 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
Polypropyleen (PP)
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Daily Collection HD9351 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

1,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eefje 29-08-2019

Makkelijk en snel!

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Deze waterkoker werkt heel fijn. Binnen 5 minuten na het openmaken van de doos had ik een kopje thee klaar. Alles spreekt voor zich en het apparaat werkt snel en fijn. De klep opent makkelijk met het knopje en hij heeft een fijne uitschenktuit. De waterkoker ziet er ook mooi uit. Het enige nadeel is dat het hele apparaat wel erg heet wordt, dus als je hem 2x achter elkaar wilt gebruiken is dat lastig, want ook het klepje dat je handmatig dicht moet doen, wordt heet. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

kikkitje 14-07-2020

Bon produit

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
bon produit. L'eau reste chaude longtemps dedans. le seul inconvénient c'est que il fait beaucoup de bruit quand l'eau chauffe.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jaopaolo 17-02-2020

De beste waterkoker die ik ooit had

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

10,0
Ik zocht een waterkoker zonder plastic, en deze voldoet zo goed, het heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. De deksel wordt niet heet, het geluid is niet luider dan de vorige, snel en ziet er ook nog goed uit
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

DRoetenx 12-09-2019

Een perfecte waterkoker

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

10,0
De Philips HD9351/90 waterkoker is een degelijke waterkoker en doet wat hij moet doen. Het water kookt snel en maakt in vergelijking met andere waterkokers relatief weinig geluid. Het aan/uit klepje is makkelijk en simpel te bedienen. Het apparaat is groot en makkelijk schoon te houden en te maken. Ook is het fijn dat hij makkelijk en fijn uitschenkt. De waterkoker heeft een mooi en strak uiterlijk en past haast in elke keuken. Het enige nadeel is wel, dat de waterkoker snel heet wordt aan de buitenkant. Dus, pas daarmee op! Maar naast dat het een hele fijne waterkoker is, raadt ik hem zeker aan!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

sterre 04-09-2019

Supersnelle waterkoker van Philips

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Een superfijne waterkoker, die snel water kookt en er ook nog eens mooi uitziet! Hij is makkelijk schoon te houden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anshari 01-09-2019

Goede waterkoker, mooi design!

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Voor een betaalbare prijs een goede waterkoker. Mooi design. Zorg er wel voor dat je na het koken niet de buitkant aanraakt, want de buitenkant wordt heet. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

susanne3 29-08-2019

Fijne en handige waterkoker

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Een erg fijne waterkoker en makkelijk in gebruik. Het is makkelijk om de waterkoker schoon te maken, zowel de binnen als buitenkant. Door de grote schenk opening is het erg fijn om de water in kopjes te schenken, zonder dat het druppelt. Enige nadeel is dat de buitenkant heet wordt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Eefje 29-08-2019

Makkelijk en snel in gebruik

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
De waterkoker werkt gemakkelijk en snel. De knop om het klepje mee te openen is fijn. De waterkoker is lekker groot en kookt het water snel, hij maakt wel redelijk wat geluid. Met de RVS-look staat ie ook nog eens mooi op je aanrecht. Het enige nadeel daaraan is dan weer dat het apparaat wel erg heet wordt. Dit is vooral lastig als je hem twee keer achter elkaar wilt gebruiken, hij is echt te heet om aan te raken, incl het klepje dat je handmatig dicht moet doen. Je kunt wel goed zien hoeveel water erin zit en hij schenkt fijn uit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Willemke. 29-08-2019

Degelijke waterkoker

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

10,0
De waterkoker is een degelijk apparaat dat doet wat hij moet doen. Het water kookt snel en de waterkoker maakt relatief weinig lawaai. Daarnaast heeft het apparaat een fijn groot handvat waardoor het gemakkelijk schenkt. De waterkoker is zowel van binnen als buiten makkelijk schoon te houden. Ook kan er veel (1,7 liter) in een keer gekookt worden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

1Anouk 28-08-2019

HD9351/90 Waterkoker

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

10,0
Fijne waterkoker in een mooi design, groot formaat van 1.7L en een fijn groot handvat. De waterkoker geeft de vulrand aan in kopjes en daarnaast 1.0/1.7L. Het is een hele fijne waterkoker waar je veel plezier aan gaat beleven. Ook de mogelijkheid om overtollig snoer weg te werken in de voet is fijn en de waterkoker is makkelijk schoon te maken. Doordat het een metalen waterkoker is, is deze na het gebruik wel warmer dan een plastic waterkoker, maar hiervoor is dan ook het grote en stevige handvat aanwezig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lieke 28-08-2019

Precies wat je verwacht van een waterkoker

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

10,0
Ik zocht een nieuwe waterkoker. Simpel, mooi design met een groot volume. Ik dacht dat deze Philips waterkoker voldeed aan al deze eisen, vandaar mijn aankoop. Dit bleek uiteindelijk allemaal waar te zijn. Past mooi bij het interieur van de keuken, makkelijk in gebruik, en makkelijk schoon te maken door het kalkfilter. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MaartenvdB 27-08-2019

Mooi design wel met wat aandachtspunten

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Zeer mooie waterkoker. Door het RvS design een mooie aanvulling op het aanrecht. Werkt snel en makkelijk schoon te houden.
Twee minpunten:
1 de koker wordt erg warm tijdens het koken van water. Dus extra aandacht als er kleine kinderen in huis zijn.
2 het kijkvenster zit achter het handvat. Daardoor kan je tijdens het vullen niet zien hoe vol ie zit.
Al met al zou ik de waterkoker zeker nog een keer aanschaffen wanneer nodig [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hzzeeland 27-08-2019

Erg mooi design

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Een erg mooie waterkoker met een grote inhoud. Ben er erg tevreden mee, maar wordt wel erg warm aan de buitenkant. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Limburg123 26-08-2019

Goed werkende waterkoker met een mooi design

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Mooie waterkoker die gemakkelijk is in gebruik. Geen last van kalkdeeltjes in de thee dankzij de kalkfilter die in de waterkoker is verwerkt. Een minpuntje van het apparaat is dat de buitenkant behoorlijk warm wordt. De waterkoker veroorzaakt enig lawaai, maar dat is bij de meeste waterkokers het geval. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Theak 26-08-2019

Niet wat ik had verwacht.

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

4,0
Ik vind dat hij enorm veel lawaai maakt. Ook komt er veel teveel stoom uit, alles rondom wordt nat. De schenktuit is ook te groot. Design is wel mooi. En hij staat stevig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Borgh 26-08-2019

Mooi en duurzaam design

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met de waterkoker, het design is mooi en praktisch. De snelheid waarmee het water kookt is gemiddeld, vergelijkbaar met andere waterkokers. Het fijne is dat deze waterkoker niet knoeit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sita 26-08-2019

Geweldig design

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Hele fijne waterkoker! Hij schenkt goed (lekvrij) en is makkelijk in gebruik. Het water blijft lang warm in de waterkoker wat een groot voordeel is. Klein minpuntje is dat de buitenkant erg heet wordt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Eyes 10-08-2019

Dit product past in elke keuken

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351

Algemene score

8,0
Dit product is makkelijk te hanteren eb heeft een mooi design. Met deze looks past de waterkoker in elke keuken. De buitenkant word wel erg heet tijdens het koken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Maaike 07-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, maar wordt heet en maakt lawaai

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351 rvs

Algemene score

1,0
Design is prachtig. Maar als je de waterkoker aanzet maakt hij vreselijk lawaai, veel of weinig water maakt geen verschil. Praten moet je buiten de keuken doen, anders versta je elkaar niet. Ook de buitenzijde wordt kokend heet.

Pluspunten

  • Design
  • Water kookt snel

Minpunten

  • Buitenzijde kokend heet
  • Vreselijk veel lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas026 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slechte kwaliteit

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD9351 rvs

Algemene score

1,0
Al na 2 dagen is deze waterkoker kapot. Slaat niet meer af en hele keuken onder de stoom. Is dat nu de tegenwoordige Philips kwaliteit?

Pluspunten

  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Slechte duurzaamheid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer