Inventum HW517 - Reviews

Specificaties
Inhoud
1,7 liter
Vermogen
2000 watt
Waterniveau indicator
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mjkrijthe 12-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb deze waterkoker gekocht vanwege de goede waardering. Mijns inziens is deze waardering veel te hoog. Men is n.l. voorbijgegaan aan de veiligheid. De buitenkant van deze waterkoker wordt gloeiend heet en het is niet denkbeeldig dat je je hieraan lelijk kunt verbranden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr van den Houten Grinwis 05-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over dit product mooie vormgeving
schenkt goed, praktisch doet waarvoor ik hem kocht "waterkoken" 1 ding wat ik zelf geen belemmering vind maar de buitenkant van de kan word heet het handvat natuurlijk niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huisvader 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Roest in no time weg

Algemene score

1,0
Tot twee keer toe hebben wij een waterkoker van dit model toegestuurd gekregen van een geduldige webshop. En tot twee keer toe vertoonde deze waterkoker binnen een paar weken flinke roestplekken. Ons advies: niet kopen.

Minpunten

  • roest weg

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Anoniem 03-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Wij gebruiken de waterkoker nu een paar weken. Zijn er heel tevreden mee. Water kookt snel. Lekt niet bij inschenken. Is niet zwaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob36.1 18-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
net een nieuwe waterkoker gekocht omdat de oude al 15 jaar oud was,
dus tijd voor een nieuwe.
mijn keuze is op dit model gevallen omdat het een Prachtig design heeft,
en een hoog vermogen heeft.. (dus snel kokend water)

ik ben erg tevreden over deze waterkoker..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bientje _21 30-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Het is een mooie waterkoker met een stijlvol design. Hij is voor iedereen gebruiksvriendelijk. En door het uithaalbaren filter goed schoon te houden en te maken. Ik zou geen andere waterkoker mee willen hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 19-03-2016 Product paar dagen in bezit

Net binnen lekker stil

Algemene score

8,7
Ik heb de waterkoker gekocht op basis van de reviews hier op kieskeurig. Het is een prima waterkoker, en hij kookt opzich best snel en ook lang genoeg door. Ook is deze een stuk stiller.

Onze oude waterkoker een Philips HD4665 was een stuk luidruchtiger en na een aantal jaren begon het raampje te lekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aleida van Jaarsveld 28-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb deze waterkoker vorige week online gekocht, prima service en aflevering bij de door mij uitgekozen winkel, binnen 2 dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas78 13-01-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,3
deksel gaat niet volledig open dus onhandig om onder de kraan te houden, kookt wel snel, maar een knoeipartij bij uitschenken

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

a van der vliet 17-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
gewoon goed,gewoon goed,prachtig uiterlijk, goed schoon te houden.aawinst in de keuken, altijd heet water voor allerlei doeleinden zols kleine wasjes en een heerlijk geurende kopje thee.
samen gevat gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vermaas1968 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De waterkoker maakt weinig geluid, en heeft een mooi design, dit was voor mij een verademing na het gebruik van mijn vorige waterkoker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer