Inventum HW508 zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW508 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 17-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima product

Geschreven voor: Inventum HW508 zwart

Algemene score

10,0
Prima product.
Verwarmt het water heel snel.
Schenkt zonder morsen.
Handvat beschermt ook tegen hete wand.

Pluspunten

  • 360 graden draaibaar.
  • Snoerloos
  • Hoog vermogen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 18-07-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,7
Prima waterkokertje!!
Door formaat goed hanteerbaar en staat niet in de weg. Mooi rvs design en geen plastic verwerkt in kookgedeelte. Alles werkt simpel en prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddah 14-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,7
LEVENSGEVAARLIJK!

Automatische stop stopt NIET!!! Kookt dus telkens droog!!!
Bij de handgreep ontsnapt KOKEND stoom zodat je je handen kunt branden!!!

Wat een ongelofelijk INFERIEUR product!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

jank 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil

Geschreven voor: Inventum HW508 zwart

Algemene score

8,0
goede goedkopen en stille waterkoker. water is snel warm en waterkoker is erg stil. Heeft een goede uitstraling

Pluspunten

  • stil

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

N.Barfuss 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW508 zwart

Algemene score

9,0
klein en gemakkelijk voor mij .
ik heb een grotere waterkoker maar die is voor mij te onhandig en moelijker uit te schenken ivm arm blessure .
deze zal beter bevallen .

vrg. Nel Barfuss

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w. van ham 02-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie waterkoker die weinig geluid maaky

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW508 zwart

Algemene score

9,0
een waterkoker in rvs uitviering ( krijg je geen plastic deeltjes binnen ).
mooi design en die weinig geluid maakt in een open keuken

Pluspunten

  • weinig geluid
  • mooi design
  • rvs uitvoering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Nijmegen 28-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel handig bij kampeervakanties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW508 zwart

Algemene score

10,0
In de zomervakanties trekken wij graag rond. Als we besluiten de volgende dag verder te gaan, pakken we zoveel mogelijk de avond tevoren alles al in. Alleen het gasstel en de gasfles moeten we laten staan, omdat we 's-morgens nog thee en koffie willen zetten bij het ontbijt. Niet erg handig omdat dat grote objecten zijn die een veilige plek moeten krijgen in de auto.
Met dit praktische waterkokertje kunnen we voortaan 's-avonds ook het gasstel en de gasfles al inpakken. Dat geeft rust zo vlak voor vertrek.
Bovendien is het waterkokertje heel handig om achter de hand te hebben in het geval dat de gewone waterkoker onverwacht kapot gaat.
Het waterkokertje is zijn prijs meer dan waard en de winkelprijs was zelfs nog veel lager.

Pluspunten

  • Losse voet, geen snoer aan de koker zelf
  • Compact, makkelijk op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mieke 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoende inhoud

Geschreven voor: Inventum HW508 zwart

Algemene score

8,0
Inhoud van 0,8 liter is voldoende voor de meeste doeleinden. Mooi uiterlijk, snoer is weg te bergen in voet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E.Graner 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, klein en schattig op je aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW508 zwart

Algemene score

10,0
Ik ben zo blij met dit prachtige kleine waterkokertje !!! Een chique uitstraling met het rvs en perfecte maatje. Het is net genoeg voor 2 mokken thee dus perfect. Hij is ook snoerloos dus ook geweldig op je salontafel.

Pluspunten

  • Klein
  • Chique

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW508 zwart

Algemene score

9,0
Gekozen omdat het een kleine, handige waterkoker is ( 0.8 lt), niet veel geluid maakt tijdens het water koken, hij er mooi uitziet en betaalbaar is.

Pluspunten

  • handzaam
  • mooi om te zien

Minpunten

  • schenktuit iets te smal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ale 23-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Inventum 508, mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW508 zwart

Algemene score

9,0
prima werkzaam apparaat , leuk design en handig in het gebruik, een goede prijs met voldoende vermogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer