Zo werkt de Kieskeurig-prijshistorie

Op Kieskeurig kun je nu heel eenvoudig zien hoe de prijs van een product zich gedurende een periode heeft ontwikkeld. Een erg handige tool die je kunt raadplegen als je wilt weten of het product eerder niet toevallig goedkoper is geweest.

Mocht het product eerder goedkoper zijn geweest en besluit je nog even te wachten op de prijs die jij er voor wilt betalen, maak dan heel eenvoudig een Prijsalert aan. Dan sturen wij je een e-mail zodra het product voor de gewenste prijs te koop is.


Volg de stappen

1. Zoek eerst het product dat je wilt aanschaffen.

2. Gevonden? Je ziet nu een overzicht met de webshops en de bijbehorende prijzen. Scrol op de pagina naar beneden.

3. Je ziet een grafische weergave met daarin een trendlijn, zoals hieronder staat weergegeven.


Afbeelding 1: Grafiek prijshistorie Kieskeurig


4. Het groene stipje geeft de laagste prijs aan die wij ooit van het product gemeten hebben.


5. Het blauwe stipje geeft de hoogste prijs aan. Let wel, de hoogste prijs betekent de hoogste prijs die door de goedkoopste aanbieder ooit is gehanteerd. Kieskeurig meet namelijk alléén de prijzen van de goedkoopste aanbieders gedurende de tijd dat het product op Kieskeurig wordt aangeboden.


6. Door met je cursor over de grafiek te bewegen, kun je exact zien welke goedkoopste prijs er op een bepaalde dag werd aangeboden.

Voldoet de prijs niet?

Voldoet de prijs die je op dit moment ziet niet, of denk je aan de hand van de prijshistorie dat je het product beter op een later moment voor een betere prijs kunt kopen? Dan raden we je aan om een Prijsalert in te stellen!


Rechtsboven de grafiek zie je het Prijsalert-icoontje. Als je op dit icoontje klikt, zie je de pop-up van de Prijsalert verschijnen. Nu kun je heel gemakkelijk aangeven voor welke prijs je het product zou willen kopen. Je ontvangt vervolgens van ons een e-mail als het product voor de door jouw gewenste prijs te koop is.


Vragen?

Als je vragen hebt over de Prijshistorie of de bijbehorende alert, dan kun je dat laten weten door een mail te sturen naar info@kieskeurig.nl.

En dat geldt natuurlijk ook voor al je andere vragen!