Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 63 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WER 875 WPS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Al jaren tevreden miele gebruiker 03-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Miele WER875WPS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

8,0
De Miele 875WER bevalt uitstekend. De twindos is niet helemaal wat ik er van verwacht had. Soms werkt het niet en dan moet het flacon eruit gehaald worden, want dan zit het vol met lucht. De plastic flacon is dan ook ingedeukt. Gaatje bovenin maken en opgelost. Het verbruik gaat uiteraard automatisch, maar het zeepverbruik is best wel veel. Bovendien is vloeibare zeep niet zo goed voor de machine. Periodiek machine op 90gr laten draaien. Lost onopgeloste zeep op. Gebruik ook wel poeder in een bolletje. Verder niets dan lof over deze machine.

Pluspunten

  • Wast uitstekend
  • Veel programma’s voor alle type was
  • Overhemden met voorstrijken
  • Muisstil
  • Als was klaar is berichtje op de app.

Minpunten

  • Twindos werkt niet altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**k@h**l.com 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

9,0
Wat een verademing deze machine! Geen gerotzooi met vloeibaar wasmiddel over je hand of morsen met cupje vullen. Alles werkt zo eenvoudig! Het digitale scherm is zo fijn! Ook even was toevoegen terwijl een programma al draait is zo eenvoudig. De was komt er heerlijk fris en schoon uit. Zo geen spijt van de aanschaf van deze machine! Zoveel keuze in wasprogramma’s. Completer kan denk ik niet.

Pluspunten

  • Stil
  • Heel compleet
  • Eenvoudig te bedienen
  • Modern apparaat

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@h**l.nl 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miele er is geen betere!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

10,0
Super kwaliteit, mooi degelijk product.
Je krijgt waar voor je geld, ik kan hem dan ook iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Stil
  • Degelijke kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arno2007 01-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miele WER875WPS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

8,0
Vanwege de hoge aanschafprijs heb ik eerst een aeg gehad ( 6mnd) hier heb ik plezier van gehad maar ik bleef maar fantaseren over de Miele..

Dus zondag 27-3-2022 besteld en woensdag 30-3-2022 bezorgd, wat meteen opvalt is het gewicht, deze is in je eentje echt amper te verplaatsen en dat was bij de aeg wel anders terwijl er maar 10 kilo verschil inzit. Uitgepakt aangesloten en geïnstalleerd. Helaas moest hij eerst een kalibratiewas van 1u57 leeg draaien maar daarna kon ik los. Wat me opviel is hoe stil hij is en hoe redelijk normaal de wastijden zijn, geen 3u25 voor een kookwas maar 2u29. Gelijk maar de eerste donkere was gedraaid en toen deze uit de machine kwam rook hij lekker schoon en fris. De was is zelfs bij 1600 toeren bijna niet gekreukt en dat is heel erg fijn

Deze machine heeft heel veel programma's die je zelf nog kan wijzigen met extra optie's, zo vind ik het bijvoorbeeld onnodig dat mijn vitrage's een extra voorwas moeten hebben, waar deze bij andere merken niet uitgeschakeld kan worden kan dat bij Miele wel. Je zou zelfs een kookwasje (van wellis waar maar 1 kilo) in 49 minuten schoon moeten krijgen ideaal lijkt me dat.

Om een lang verhaal kort te maken: Ik ben superblij met de machine!!! een dikke 10
Je krijgt er zelfs 3 gratis caps (naast de 2 gebruikelijke wasmiddel flacons) bij, en een voucher voor 5 flessen twindos wasmiddel twv €65 waarmee je een half jaar vooruit kan. Wel heb ik 2 navulflacons aangeschaft en onderhoudsmiddel zodat de machine optimaal in gebruik is

Kortom: Op naar lang zorgeloos wassen met Miele!!! Immer BEsser

Pluspunten

  • twindos
  • App bediening
  • Vele mogelijkheden in wasprogramma's

Minpunten

  • De hoge aanschafprijs
  • De kosten van reiningsmiddelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Natuurlijk weer een Miele

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

9,0
3de wasmachine (allebei langer dan 10 mee gegaan) en natuurlijk weer een Miele. Nu met Twindos. Even wennen maar dat was zo gedaan. Erg stil en zuinig. Veel programma's. Heel tevreden.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 04-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

10,0
De machine in samenwerking met het Twindos systeem werkt fantastisch. De was is schoon, ook lastige vlekken verdwijnen en ruikt heerlijk fris. Zonder toevoeging van wasverzachter.
Hierdoor kan ik op lagere temperaturen wassen dan ik gewend was.
Daarnaast blijft de wasmachine en het zeepbakje schoon ook na gebruik van een cap.
Eerst leek het mij duurder wassen, nu ik ervaren hebt hoe lang ik met de twindos flessen doe merk ik dat het zeer waarschijnlijk zelfs goedkoper is dan de aanschaf van losse wasmiddelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 03-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Miele twindos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

10,0
Het twindos systeem in deze machine is een geweldige uitkomst voor ons. Hierdoor gebruik je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel en kun je de vuilheidsgraad van de was in 3 categorieën instellen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Via WIFI de status volgen
  • Twindos geeft de juiste hoeveelheid wasmiddel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**a@t**t.be 07-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vraag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

9,0
Ik heb deze wasmachine een maand geleden gekocht ,als ik mijn was er uit haal is die soms plakkerig en niet zacht wat doe ik fout ?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**k@h**l.com 05-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superrrrrr wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

9,0
Sinds enkele maanden in bezit van de Miele wasmachine met TwinDos systeem. Prijzig maar dat is een klein min puntje. Met TwinDos niet meer omkijken naar het wasmiddel. En je wordt op tijd gewaarschuwd als het wasmiddel (grote flacon) op is. Heel makkelijk om de dosering te verwisselen. De bediening via een schermpje is erg overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Bij deze machine kun je echt met gemak van alles aanpassen. BV hoe vuil je was is, (dosering wordt automatisch aangepast) toerental, kort of normaal of lang programma. Wol programma, b.v. een hoofdkussen programma enz. Je kunt de wasmachine tussentijds bijvullen. De wasmachine is via WiFi te bedienen. De machine is erg stil. Omdat de machine via WiFi werkt, kan de monteur deze op afstand ook "uitlezen". M.a.w. een topmachine !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathalie 18-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele wasmachine, er is geen betere

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

9,0
Het is wel duidelijk: eens een miele, altijd een miele! Wassen is weer een feestje!! Super modern apparaat met touchscreen bediening of via de mobiele telefoon. Grote trommel, erg handig met gezin van 5. Nooit meer overdosering door de Twindos. Ik hoop nog heel lang plezier te hebben van dit prachtige apparaat!

Pluspunten

  • Nooit meer overdosering wasmiddel
  • Volop keuze aan wasprogramma's, ook korte progr
  • Eenvoudig in bediening
  • Mooie uitstraling, touchscreen bediening
  • Schone was

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjin33 04-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze machine gekozen vanwege het twindossysteem. Dat is echt ronduit ideaal! Wasmachines gaan het vaakst kapot door teveel wasmiddel. Ik weet ook nooit precies hoeveel ik erin moet doen en doe dus maar wat. Omdat de nieuwe wasmachines tegenwoordig zo weinig water verbruiken, blijft het teveel aan wasmiddel aan de leidingen kleven. Met Twindos is dat voorbij, zó handig!

Pluspunten

  • Twindos
  • App
  • Veel specifieke toepassingen mogelijk

Minpunten

  • App kan nog uitgebreid worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nick 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

10,0
Beoordeling:
- Duidelijk display met handige functies en tips
- Werkt soepel en gebruiksvriendelijk
- Weinig geluid tijdens wassen en centrifugeren
- Makkelijk wasmiddel doseren met twindos functie
- Voor ons een goede koop, zijn er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel functies
  • Twindos
  • Degelijke machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D**j@h**l.com 18-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

9,0
Ik heb nu een aantal maanden deze miele en ben er nog steeds zo blij mee! Het aankoopbedrag is hoog, maar hij maakt het wel echt waar. Je hebt een hele ruime keuze aan programma's. De was komt er schoon en lekker fris uit. Het twindos systeem werkt ook super. Geen omkijken en geknoei met wasmiddel. En het ruikt lekker. De verschillende vlekkenprogrammas zijn fijn. En de tijd die hij nog nodig heeft, is ook de tijd die hij nog draait. Is ook wel eens anders.
En ook fijn, de timer kan je op 2 manieren instellen, namelijk x aantal uur uitstellen of de tijd dat het klaar moet zijn. Ik ben om!

Pluspunten

  • 2 verschillende timers
  • Veel keuze aan wasprogrammas
  • Echt schone en frisse was
  • Je kan je favoriete wasprogramma's erin zetten
  • Twindos wasmiddel ideaal

Minpunten

  • Aanschafprijs is even slikken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**d@g**l.com 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Definitely recomended

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

10,0
Eenvoudig te gebruiken interface, ook meertalig. Helpt me het beste programma te kiezen zonder complexiteit. Super stille, super schone kleding. Dit is mijn derde Miele wasmachine en is het enige merk dat ik zal kopen.

Pluspunten

  • Quiet
  • Clean clothing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-04-2021
  • Product gekocht

Taal loss na 5 jaar

Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

4,0
Gekozen voor Miele want dan heb je de beste? Na 5 jaar gebruik een knal en de trommel krom, miele laten komen en conclusie (ankerkruis gebroken) niet meer te repareren, gelukkig coulance regeleling en ruim 700 euro bij betalen voor een nieuwe plus de 130 euro voorrijkosten, zeer teleurstellend, vooral de voorrijkosten terwi het een productie fout is

Pluspunten

  • Prima resultaat

Minpunten

  • Stinkende was
  • Lange programna's
  • Na 5 jaar Total loss
  • Slechte service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Desiree 28-02-2021
  • Product gekocht

Miele WER875

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

9,0
Wat een mooi en vooral fijne wasmachine. De was komt er enorm droog uit en ruikt heel fris. Het lampje in de trommel is erg handig, het twin dos systeem ideaal en ruikt lekker. Er zijn enorm veel programma's mogelijk ideaal voor een gezin. Het is een enorm bedrag, maar elke euro waard! Het schermpje werkt geheel via toucheren, dus geen losse knoppen. Mooi strak design.

Pluspunten

  • Veel wasprogramma's
  • Lampje in trommel
  • Stil
  • Twin dos wasmiddel systeem

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WER 875WPS Pwash 25-02-2021
  • Product gekregen

Mevrouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

10,0
Na 15 jaar intensief gebruik van mijn oude Miele,
Was ik toe aan een nieuwe,
Natuurlijk weer een Miele vanwege zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Met de nieuwste snufjes en uitgebreide programma’s
De perfecte machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 10-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruikend en super wasresultaat met TwinDos & PowerWash

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

10,0
Nooit gedacht dat ik zo blij kon zijn met een wasmachine. Ik heb heel erg getwijfeld of ik het TwinDos systeem zou nemen omdat ik bang was dat mijn wasgoed daarmee niet lekker of te chemisch zou ruiken. Na de eerste wasbeurt was ik direct overtuigd en blij dat ik voor TwinDos heb gekozen, het overtreft mijn verwachtingen. De was ruikt heerlijk, voelt goed en is superschoon. De dosering staat standaard op -normaal bevuild- en is per wasbeurt makkelijk aan te passen met licht- (normaal-) of extra bevuild wasgoed en dan berekend de Miele zelf hoe lang een programma draait met de benodigde hoeveelheid wasmiddel. Ik kies overigens meestal licht bevuild en het eco programma is veel sneller klaar dan i.e.i. aangegeven. De touch screen is heel eenvoudig te bedienen, ook als je toch een keer een ander wasmiddel wil gebruiken, wat ik bijna niet meer gebruik. Behalve het gebruiksgemak vind ik het een voordeel dat ik al die verschillende wasmiddelflacons niet meer heb staan. Miele geeft bovendien momenteel gratis wasmiddelen voor een half jaar met een eenvoudig te verzilveren voucher. Hiervoor had ik ook een Miele, 16 jaar plezierig mee gewassen, dus na vergelijkend warenonderzoek wilde ik sowieso weer een Miele. Met ons gezin van vier personen vind ik de 9 kg trommel heel erg praktisch. Ik ben gewoon minder tijd kwijt met de was omdat de machine nog maar de helft van het aantal wassen hoeft te draaien dan voorheen. Ik ben BLIJ !!!!

Pluspunten

  • Wasmiddel is perfect.
  • Heerlijk ruikende en schone was
  • Wasmiddel wordt gedoseerd
  • Tijdwinst
  • Zeer eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Wifi aansluiting voegt voor mij nu niet toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc K 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miskoop

Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

1,0
In een woord: Waardeloos. na 20 jaar een Miele weer gekozen voor een Miele machine, nu deze met twindos systeem. 1500 euro is een erg dure wasmachine, maar dan heb je ook wat..? Nee dus. Na twee keer gebruik van het twindos systeem geeft de machine al aan dat de cartridge met wasmiddel leeg is (wat niet klopt uiteraard) en meteen daarna ook dat het twindos systeem schoongespoeld moet worden.
Miele "service" gebeld en de reactie was: u moet dan een schoonmaak cassette kopen. Serieus: ze lossen het probleem niet op (op een machine van 1500 euro die na 2 dagen en 2 keer gebruik een fout geeft!!) maar zeggen dat je extra reinigingsmiddel bij ze moet kopen en dan maar een twindos reinigingsprogramma moet draaien, ronduit schandalig! In handleiding staat nergens dat meteen na ingebruikname het systeem al gereinigd moet worden (en zo ja:dan lever je dat spul mee!!) en moet dat dan na elke twee keer wassen soms herhaald worden? Spijt als haren op mijn hoofd van de investering en dat ik weer Miele gekocht heb. Koop gewoon ander merk machine van 500 euro zonder twindos (kun je twee keer nieuw machine kopen voor zelfde geld) , draait probleemloos en de zogenaamde Miele service is een lachertje.
Daarnaast: de oude Miele machine centrifugeerde tot 1800 toeren en deze tot 1600 , de wasprogramma's duren veel langer en maakt hij meer geluid dan de oude machine!! Dus koop dit apparaat niet.

Minpunten

  • Prijs
  • Twindos systeem
  • Miele "service"
  • Programma's duren lang

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Linda 18-12-2020
  • Product gekocht

Super aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WER 875 WPS

Algemene score

10,0
Hiervoor ook een Miele wasmachine gehad. Zonder problemen er uim 20 jaar mee gedaan. Helaas is het trommelkruis kapot gegaan.

Nu weer een nieuwe miele en er erg blij mee. Keuze menu is erg handig en spreekt voor zich. Ook blij het twin-dos systeem. Hopen dat deze ook weer 20 jaar mee gaat

Pluspunten

  • Duidelijk menu
  • Twin dos
  • Veel mogelijkheden binnen wasprogramma

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews