Bosch WAT285C0NL - Reviews

Beste deals -13% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAT285C0NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gijs 16-11-2019

Wasmachine met veel keuzes

Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

8,0
Een mooie wasmachine. Bediening is niet vanzelfspreekend. Je moet erg veel keuzes maken. De handleiding is onduidelijk. De instalatie voorschriften zijn ook niet duidelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Leandro 09-11-2019

Uitstekende top prestatie

Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

10,0
Makkelijk te gebruiken met veel opties en geef de gewenste wasresultaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fam schalkwijk 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine eenvoudige bediening en super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine met eenvoudige bediening, duidelijk display en super stil en dat voor deze prijs. Na een uitgebreide vergelijking van de diverse wasmachines uiteindelijk tot deze keuze gekomen. Ook de verlichting in de trommel is een uitkomst wasmachine staat bij ons in de schuur en daar is de verlichting niet optimaal.

Pluspunten

  • duidelijke en eenvuidige bediening
  • verlichting in trommel
  • super stil in gebruik

Minpunten

  • kan nog geen minpunt opnoemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 31-10-2019

Perfect stil

Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

10,0
Heerlijke en fijne stille wasmachine met handige was programma's. Makkelijk te bedienen en wast goed schoon. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renée 29-10-2019

Zuinige stille wasmachine!

Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine voor kleine en grote was, voor vieze en minder vieze was, diverse programma's te kiezen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renée 29-10-2019

Zuinige stille wasmachine!

Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine voor kleine en grote was, voor vieze en minder vieze was, diverse programma's te kiezen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erik 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

10,0
Erg stil en mooi apparaat, was is goed schoon en komt droger uit de trommel dan verwacht. Genoeg programma's en geeft duidelijk aan wat het kg limiet per programma is, ook de trommel- en wasmiddelinvoerreiniging is erg fijn, echt een aanrader!

Pluspunten

  • stil
  • schoon
  • droog
  • zelf reinigend

Minpunten

  • meer programmas voor hoger kilo aantallen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van Hout 19-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, zuinig en fijne interface

Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

9,0
Mooie stille machine, met fijne gebruiksinterface en licht in trommel is handig! Nog maar kort in bezit maar hoop nu al dat hij lang mee zal gaan. Ik vroeg me wel hardop af hoe gevoelig het touchscreen is voor mankementen, want daar ben je nu wel helemaal afhankelijk van.

Pluspunten

  • stil
  • lamp in trommel
  • interface

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 13-10-2019

Toppertje!

Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

10,0
Prima wasmachine. Wast uitstekend en maakt weinig geluid. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marc 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

8,0
Vorige wasmachine was een Bosch. Altijd prima gedaan tot hij na tien jaar wat probleempjes kreeg. Vanzelfsprekend eerst naar nieuwe Bosch machines gekeken. Leverancier had van een bepaald type een mooie actie. Levering ging vlot en goed.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig bij bepaalde programmainstellingen

Minpunten

  • bepaalde programma's kunnen nogal lang duren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hans 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

8,0
We hebben deze machine gekozen na een vergelijk in de Consumentengids. Hoofdpunten die we belangrijk vinden zijn betrouwbaarheid, geluidsarm en energiezuinig.

Pluspunten

  • Stil
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nelien 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine gekocht op duurzaamheid en stilte. Het blijkt een machine die doet wat hij moet doen en dat inderdaad zo stil dat ik de eerste paar keer steeds ging kijken of hij het nog wel deed!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi droog na centrifugeren
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 22-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

10,0
De naam zegt eigenlijk al genoeg, Bosch...gewoon erg goed. Veel programma's. Mooi display, grote vulopening, trommelverlichting, eenvoudig in bediening. Prijs-kwaliteitverhouding is goed,

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen.
  • Grote vulopening
  • Trommelverlichting
  • Erg stil tijdens programma/centrifugeren,
  • Zuinig met water/energie

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hidde 03-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

10,0
Na jaren op een oud barrel gewassen te hebben is dit een hele vooruitgang! De speciale anti-haren modus werkt ontzettend goed tegen onze witte katten haren. Ze zijn er niet allemaal uit maar als je van te voren even je kleding uitklopt is 99 procent verdwenen.

Ook vind ik het fijn dat de wasmachine vriendelijk is tegen mij. Als ik per ongeluk een verkeerde modus aanklik kan ik eenvoudig nog de modus annuleren en een nieuwe aanvinken.

Pluspunten

  • Anti haren werkt goed!
  • Hij is groot!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddy1000 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarme krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

9,0
Zeer geluidsarme wasmachine. Met 8 kg was een echte krachtpatser. Voldoet geheel aan de verwachtingen en wast zeer schoon.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • 8KG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

8,0
We hadden dringend een nieuwe wasmachine nodig. Na veel zoeken em vergelijken op deze uitgekomen. Mooie aanbieding bij Coolblue. Heerlijk zo'n grote trommel waar de handdoeken in één keer in kunnen. Erg handig aangezien wd bijna elke dag sporten en dus ook douchen. Uiteraard kort douchen per keer en daar hoort ook een energiezuinige wasmachine bij. Een zuinige droger hebben we al (ook van Bosch). Erg fijn is het bijblad met het programma-overzicht en de verbruikswaardetabel. Eerder hebben we daar niet zo op gelet maar zullen dit nu wel gaan doen. Daardoor ook weer meer bewust van de juiste dosering voor wasmiddel. Ook al is het een zuinige wasmachine, zelf nadenken kan natuurlijk ook geen kwaad. Zo zuinig mogelijk omgaan met energie en water.
Net 2 dagennin huis maar nu al erg tevreden.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Trommelverlichting
  • Bijblad progr-overzicht en verbruikswaardetabel
  • Erg stil
  • Voldoende opties

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Derek 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het gaat om de eerste indruk..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

8,0
De wasmachine is geleverd en netjes aangesloten om vervolgens het eerste wasje te draaien.
Toen deze klaar was ben ik even gaan kijken en spelen met het apparaat! wat een geweldig apparaat, binnen verlichting maakt het helemaal af.

De eerste indruk is liefde op het eerste gezicht, nu hopen dat de machine mij kleding schoon en fris gaat maken!

Pluspunten

  • Binnen verlichting
  • Stil
  • overzichtelijk aan de voorkant

Minpunten

  • Nu nog geen, want ik heb hem net gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hagi 30-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

verslag half jaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

9,0
We hebben er nu wat meer ervaring mee.
Niets dan goeds. Wat steeds weer opvalt is het lage geluidsniveau. Dat geldt zowel bij wassen als centrifugeren.
Gebruik duidelijk en veelzijdig.

Pluspunten

  • geluid
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Van Es 07-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine die uitzonderlijk stil centrifugeert!

Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine uitgezocht omdat hij "zeer stil" zou zijn bij het centrifugeren, een grote trommel had, zuinig was en vele programma's had.
De machine maakt de beloftes meer dan waard. Je hoort hem amper centrifugeren, de trommel is lekker ruim en de programma's kun je indien gewenst helemaal naar wens aanpassen.
Heel tevreden met onze keuze!

Pluspunten

  • Centrifugeren hoor je bijna niet
  • Eindtijd instellen is handig icm zonnepanelen
  • Machine zet zich uit 5 min na afloop programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oxxxx 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT285C0NL

Algemene score

8,0
Veel programma's, uitstekend aan te passen.Tijdens het centrifugeren blijkt de machine stil maakt weinig herrie, het is echt een aanrader.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • makelijk bediening

Minpunten

  • Op dit moment geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews