AEG L6FBSPEED - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 176 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L6FBSPEED op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astrid 05-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goeie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Goeie aanbieding bij mediamarkt en uitkomst van tests die positief waren besloot ons deze machine aan te schaffen.
Bevalt prima. Wat wel moeilijk was is om het geluid nadat het programma klaar is uitgezet te krijgen.
Oneindig veel keren geprobeerd en uiteindelijk wel gelukt maar dit ging veel moeilijker dan bij onze andere machine.
Wast verder prima en heeft ook voldoende programma's en wast goed schoon.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • Geluid zoemer moeilijk uit te zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Scholten 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine met enkele minpunten

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

6,0
De wasmachine voldoet helaas niet aan de eisen. Voorheen hadden wij ook een AEG met 1600 toeren waarbij de was goed droog uit de centrifuge kwam. Bij deze nieuwe AEG L6FBSPEED bijft de was veel te nat/vochtig. Hierdoor stijgen de stroomkosten voor het drogen te veel. Bij een was met 2 slopen + dekbedovertrekken en 4 handdoeken moet de droger nu gemiddeld 1.45-2 uur drogen!
Een ander heikel punt is de startknop. Integenstelling met andere knoppen is deze overgevoelig waardoor je zonder de knop aan te raken de start al activeert. Opletten dus.

Minpunten

  • centrifugeren
  • startknop te gevoelig

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J.M. Dekkers 24-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dik tevreden met nieuwe wasmachine.

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

8,0
Heel fijn dat er ook een programma van 20 minuten op zit. Iets wat eigenlijk niet vies is, en kort gewassen hoeft te worden, doe ik dan op dit programma.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannet Koop - Knoppers 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer goed

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Onze vorige wasmachine waste niet schoon meer en daarom hadden wij al eens naar een andere gekeken. Toen bleven er 2 over die mij wel wat wat leken. Maar mijn degelijke echtgenoot vond toch dat de oude eerst echt kapot moest zijn. Gelukkig gebeurde dat na 2 weken. Toen heb ik deze gekocht. Lekker groot, 8 kg. Grote vulopening. Heel stil tijdens en wassen. En hij wast zo lekker schoon. Nu sta ik als een klein kind bij de wasmachine te kijken of hij al klaar is. En iedere keer geniet ik er van dat alles er zo schoon uit komt.

Pluspunten

  • wast zo schoon
  • stil
  • garantie die je er bij kunt koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harriet 10-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

8,0
Ter vervanging van onze oude AEG Wasmachine die ging stuk. Juist mooie aanbieding op dat moment. Na ruim tweemaanden in gebruik zeer tevreden. Voldoende programma’s. Wast geruisloos. Helaas geen anti-kreuk programma. Past tijd programma aan op hoeveelheid was in de trommel. Fijn is ook de grote vulopening.

Pluspunten

  • Ruime vulopening
  • Duidelijke display
  • Goede wasresultaten

Minpunten

  • Geen anti-kreuk programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Corrie G. 10-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe machine met een 1600 toerental en met 8 kg inhoud. De AEG kwam als beste uit de bus. De prijs was goed, de kwaliteit is prima en de bediening is eenvoudig. Perfect resultaat. Ik ben blij en zeer tevreden over deze aankoop, raad hem iedereen aan, die een wasmachine zoekt.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Hoog toerental
  • Laag geluidniveau
  • Schoon resultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diaz 05-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Geweldig product, maakt niet veel geluid en je kleren worden brandschoon. Helemaal tevreden met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
voor een gezin dat intensief gebruikt maakt van de wasmachine een geweldig apparaat. veel mogelijkheden instelbaar. temp, ECO ja of nee en veel verschillende basisprogramma's! daardoor voor ieder soort was wel een keuze te maken. ook als het niet zo veel tijd in beslag mag nemen. verder is de machine bijzonder stil tijdens het wassen. (koolborstelloze motor). centrifugeren tot 1600 toeren zorgt voor kortere droogtijd! TOP!

Pluspunten

  • 8 kg
  • laag energieverbruik
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M1R@nd@ 08-09-2019
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Goede wasmachine en betaalbaar. Wast goed schoon. Fijn dat de trommel geschikt is voor 8 kg vuile was. Met een gezin van 5 personen de ideale wasmachine!

Pluspunten

  • Past veel was in
  • Betaalbaar
  • Stille machine
  • Veel was standen
  • Duidelijk gebruiksaanwijzing

Reageer

Mr verdonck 30-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

In een woord " geweldig "

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Werkt gewoon top, de wastijd verkorting is ideaal.

Grote vulopening. en erg stil tijdens het wassen. Super gebruiksvriendelijk.
ik kan hem echt aanraden.

Pluspunten

  • Stil
  • gebruiksvriendelijk
  • overzichtelijk display ( groot en goed leesbaar)

Minpunten

  • geen..
  • nog steeds geen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcanne 28-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

wasmachine aeg speed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Goede wasmachine lekker groot , wast schoon fijn dat je tijd kan besparen, gebruiksvriendelijk, alleen mis ik mijn antikreuk programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans de Visser 25-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima in te stellen. Voor elke was en tijd wat wils

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Doet wat een wasmachine moet doen. Wassen en wel schoon. Aan te passen in starttijd en looptijd. Voldoende programma’s. Prima aankoop

Pluspunten

  • Prima prijs
  • Wast schoon
  • Voordelig in te stellen

Minpunten

  • Zou het niet weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adwipero 24-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Na 6 maanden is mijn vrouw nog heel tevreden over de wasmachine. We hebben een goede keus gemaakt. Ook het design is mooi. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Grote trommelinhoud
  • Makkelijke te bedienen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walther 21-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel en schoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Opzoek naar een nieuwe wasmachine na 4 of 5 keer nieuwe koolborstels te laten (hebben) vervangen (de tussentijd werd steeds korter) zag ik de term borstelloze motor staan.
door de bomen het bos niet zien hebben we gezocht op bekende merken mede door ervaring met deze mbt ander huishoudelijk apparatuur. en wat blijkt: vertrouwd merk vertrouwde kwaliteit. Top!

Pluspunten

  • diversiteit van wasprogramma
  • fluisterstil

Minpunten

  • het kost even tijd om alle functies te begrijpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericsaskia 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk is goed

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

8,0
Machine gekocht en in gebruik genomen.
Beetje wennen aan de programma.
Katoen op 60oC duurt uren op de ECO stand.
Op de niet ECO stand duurt het nog 2.32 uur en dat vind ik nog erg lang maar dat zal wel samenhangen met het lage verbruik dat de machine heeft.

Op de Synthetische stand nog niet gebruikt, klopt het dat je daarmee maar op maximaal 1200 RPM kan centrifugeren?
Zou ik erg raar vinden want dat kost dan weer extra wasdroger tijd.
Natuurlijk kan je ook een extra centrifugeer programma draaien op 1600 RPM maar dat is ook weer extra energie verbruik.

Verder een stil apparaat met een mooie look!

Pluspunten

  • Mooi
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

j.m.s. 08-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
machine bevalt uitstekend! wast net zo goed als mijn eerdere veel duurdere machine. ben zeer tevreden over gebruiksgemak en stille centrifuge.

Pluspunten

  • schone was
  • geluidsniveau

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Wekking 28-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer schone was en een stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Uitstekende wasmachine, veel beter dan onze vorige dure Duitse. Makkelijk te vullen en leeg te halen, zeer stil, Hij weegt zelf de was dus je kunt hele, halve en kwart wasjes draaien. De wastijden zijn in te stellen en ook als je de wastijd inkort wordt de was goed schoon. Veel programma's, goede centrifuge. Je moet alleen even oefenen op de toetsen en het display.

Pluspunten

  • brandschone was
  • zeer stil
  • handige vulopening
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • display en toetsen niet direct duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Carla 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos en grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

8,0
Vervanging van onze vorige AEG.
De 1600 toeren centrifuge is merkbaar. Droogtijd is korter geworden.
Geluidsniveau van het centrifugeren is aanzienlijk lager en niet meer storend.
De grote vulopening is zeker een pluspunt.

Pluspunten

  • 1600 tpm = kortere droogtijd
  • Grote vulopening
  • 10 jaar motorgarantie
  • geluidsniveau

Minpunten

  • geen antikreuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rick 17-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg stille machine

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
De wasmachine 2 maanden geleden gekocht bij mediamarkt en laten installeren. De wasmachine is makkelijk in te stellen en te gebruiken. De wasmachine is ook erg stil tijdens centrifugeren. Fijne wasmachine

Pluspunten

  • Erg stil tijdens centrifugeren
  • Grote vulopening

Minpunten

  • Tot nu toe geen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 16-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine AEG L6FBSPEED

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Deze wasmachine voldoet erg goed en voldoet voor de volle 100% aan onze verwachtingen. De gebruiksinstructies waren duidelijk en de wasresultaten uitstekend. Voor het overige geeft hij goed aan hoelang de was procedure duurt en zo kun je de normale werkzaamheden er op aanpassen. Ons oordeel is dit is een perfecte koop voor ons geweest. We kregen ook prima advies bij de EP winkel waar wij hem hebben gekocht.

Pluspunten

  • wasresultaat
  • wasduur
  • instructie
  • info leverancier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews