AEG L6FBSPEED - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 183 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L6FBSPEED op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

De AEG L6FBSPEED heeft een flinke trommelinhoud, zodat je er per wasbeurt maar liefst 8 kg was in kwijt kunt. Aangezien je grotere hoeveelheden tegelijkertijd kunt wassen, ga je efficiënter om met energie, water en tijd. De wasmachine wordt geholpen door slimme ProSense-sensoren, die het gewicht en de vervuilingsgraad bepalen. Evenals de krachtige centrifuge met 1600 toeren per minuut, waardoor was droger uit je machine komt. Goed om te weten: de AEG L6FBSPEED heeft een innovatieve ProTex-trommel, die ontworpen is om kwetsbare vezels zo min mogelijk af te slijten, zodat je kleding zo lang mogelijk mooi blijft.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astrid 05-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goeie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Goeie aanbieding bij mediamarkt en uitkomst van tests die positief waren besloot ons deze machine aan te schaffen.
Bevalt prima. Wat wel moeilijk was is om het geluid nadat het programma klaar is uitgezet te krijgen.
Oneindig veel keren geprobeerd en uiteindelijk wel gelukt maar dit ging veel moeilijker dan bij onze andere machine.
Wast verder prima en heeft ook voldoende programma's en wast goed schoon.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • Geluid zoemer moeilijk uit te zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Scholten 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine met enkele minpunten

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

6,0
De wasmachine voldoet helaas niet aan de eisen. Voorheen hadden wij ook een AEG met 1600 toeren waarbij de was goed droog uit de centrifuge kwam. Bij deze nieuwe AEG L6FBSPEED bijft de was veel te nat/vochtig. Hierdoor stijgen de stroomkosten voor het drogen te veel. Bij een was met 2 slopen + dekbedovertrekken en 4 handdoeken moet de droger nu gemiddeld 1.45-2 uur drogen!
Een ander heikel punt is de startknop. Integenstelling met andere knoppen is deze overgevoelig waardoor je zonder de knop aan te raken de start al activeert. Opletten dus.

Minpunten

  • centrifugeren
  • startknop te gevoelig

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J.M. Dekkers 24-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dik tevreden met nieuwe wasmachine.

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

8,0
Heel fijn dat er ook een programma van 20 minuten op zit. Iets wat eigenlijk niet vies is, en kort gewassen hoeft te worden, doe ik dan op dit programma.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannet Koop - Knoppers 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer goed

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Onze vorige wasmachine waste niet schoon meer en daarom hadden wij al eens naar een andere gekeken. Toen bleven er 2 over die mij wel wat wat leken. Maar mijn degelijke echtgenoot vond toch dat de oude eerst echt kapot moest zijn. Gelukkig gebeurde dat na 2 weken. Toen heb ik deze gekocht. Lekker groot, 8 kg. Grote vulopening. Heel stil tijdens en wassen. En hij wast zo lekker schoon. Nu sta ik als een klein kind bij de wasmachine te kijken of hij al klaar is. En iedere keer geniet ik er van dat alles er zo schoon uit komt.

Pluspunten

  • wast zo schoon
  • stil
  • garantie die je er bij kunt koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harriet 10-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

8,0
Ter vervanging van onze oude AEG Wasmachine die ging stuk. Juist mooie aanbieding op dat moment. Na ruim tweemaanden in gebruik zeer tevreden. Voldoende programma’s. Wast geruisloos. Helaas geen anti-kreuk programma. Past tijd programma aan op hoeveelheid was in de trommel. Fijn is ook de grote vulopening.

Pluspunten

  • Ruime vulopening
  • Duidelijke display
  • Goede wasresultaten

Minpunten

  • Geen anti-kreuk programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RIMSW 20-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

8,0
Doet wat een wasmachine moet doen: wassen. Bij centrifugeren op 1600 toeren komt de was redelijk droog uit de machine. Aan/uit knop heeft er soms wat moeite mee (lang en stevig indrukken). De start/pauzeknop is daarentegen zeer gevoelig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Moniek 25-02-2020
  • Product gekocht

tijdsindicatie veranderd

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

3,0
De wasmachine geeft bij het begin van het programma een tijd aan maar deze veranderd tijdens het wasprogramma. Je weet dus in het begin niet hoe laat de wasmachine klaar is. Er zijn 2 programma's met 1600 toeren de andere met 1200. De programma's duren ook veel langer dan bij mijn vorige LG wasmachine. Er is wel een knop dat het programma verkort maar dan wordt het wasprogramma aangepast en het springt van 3 uur naar 1.5 uur. Erg groot verschil.
De vulopening is groot en er kan veel was in. Ik vind de wasmachine zeker geen aanrader vooral omdat je niet van te voren weet hoe laat de was klaar is.

Pluspunten

  • past veel was in

Minpunten

  • tijdsindicatie veranderd gedurend programma
  • programma's duren er lang
  • maar 2 programma's met 1600 toeren

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcanne 28-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

wasmachine aeg speed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Goede wasmachine lekker groot , wast schoon fijn dat je tijd kan besparen, gebruiksvriendelijk, alleen mis ik mijn antikreuk programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos en grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

8,0
Vervanging van onze vorige AEG.
De 1600 toeren centrifuge is merkbaar. Droogtijd is korter geworden.
Geluidsniveau van het centrifugeren is aanzienlijk lager en niet meer storend.
De grote vulopening is zeker een pluspunt.

Pluspunten

  • 1600 tpm = kortere droogtijd
  • Grote vulopening
  • 10 jaar motorgarantie
  • geluidsniveau

Minpunten

  • geen antikreuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie G. 10-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe machine met een 1600 toerental en met 8 kg inhoud. De AEG kwam als beste uit de bus. De prijs was goed, de kwaliteit is prima en de bediening is eenvoudig. Perfect resultaat. Ik ben blij en zeer tevreden over deze aankoop, raad hem iedereen aan, die een wasmachine zoekt.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Hoog toerental
  • Laag geluidniveau
  • Schoon resultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diaz 05-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Geweldig product, maakt niet veel geluid en je kleren worden brandschoon. Helemaal tevreden met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Schonewille 06-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lawaai machine

Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

4,0
Deze wasmachine maakt heel veel herrie tijdens het centrifugeren AEG weigert dat op te lossen heb al 2 monteurs van AEG bij mijn wasmachine gehad de levensduur zal veel minder als 10 jaar zijn.
Oorzaak de slechte motoren die in dit type is ingebouwd.

Minpunten

  • Veel lawaai tijdens het centrifugeren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Marriebarrie 28-07-2020
  • Product gekocht

Blij met deze machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Erg blij.Machine wast schoon en ruikt fris.Makkelijk te bedienen en je kan de was tijd verkorten.Ok zit er start uitstel op.Hij is stil met centrifugeren en robuust qua stijl.Al met al blij met deze keus!

Pluspunten

  • Startuitstel
  • Schoon wasresultaat
  • Makkelijke bediening
  • Grote trommel
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo Snel Zo Stil en ZOOOO droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Bij BCC gekocht en op de dag en tijd geleverd een AEG wasautomaat L6FBSPEED

een plaatje mooi heel stil en heel droog
Tevens heel handig in te stellen

een echte aanrader

Pluspunten

  • 1600 toeren
  • Diverse Eco programma's
  • Start uitstel heel makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eppo12 30-06-2020
  • Product gekocht

Aeg 6 speed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Een fijne stille wasmachine die goed schoon wast.
Weegt daadwerkelijk de was waardoor het programma (tijd)aangepast wordt als de machine niet volledig gevuld is. Bij tijdgebrek heb je de mogelijkheid die te verkorten. Of anders gebruik maken van uitgestelde starttijd.

Pluspunten

  • Stil
  • Tot 2x tijd verkorten
  • Groot vulgat

Minpunten

  • Normaal programma duurt lang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

AEG L6FBSPEED prima keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Wasmachine en Droger AEG besteld op 16-04-2020 om 16.00 uur.
Werd vriendelijk te woord gestaan door medewerker. Deze man had verstand van zaken.
Nadat hij mij advies had gegeven ben ik meteen overgegaan tot een bestelling.
Dag erna 17-04 om 8.00 kreeg ik een mail dat hij tussen 12.00 uur en 14.30 geleverd zou worden.
Om 14.00 stonden twee medewerkers die de beide machines afleverden.
Top Bedrijf, voor mij een dikke tien.
Twee dagen erna gebeld met bedrijf over een prijsverschil.
Werd meteen in orde gemaakt.
Nogmaals top,

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Overzichtelijk display
  • Grote vulopening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
voor een gezin dat intensief gebruikt maakt van de wasmachine een geweldig apparaat. veel mogelijkheden instelbaar. temp, ECO ja of nee en veel verschillende basisprogramma's! daardoor voor ieder soort was wel een keuze te maken. ook als het niet zo veel tijd in beslag mag nemen. verder is de machine bijzonder stil tijdens het wassen. (koolborstelloze motor). centrifugeren tot 1600 toeren zorgt voor kortere droogtijd! TOP!

Pluspunten

  • 8 kg
  • laag energieverbruik
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M1R@nd@ 08-09-2019
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

9,0
Goede wasmachine en betaalbaar. Wast goed schoon. Fijn dat de trommel geschikt is voor 8 kg vuile was. Met een gezin van 5 personen de ideale wasmachine!

Pluspunten

  • Past veel was in
  • Betaalbaar
  • Stille machine
  • Veel was standen
  • Duidelijk gebruiksaanwijzing

Reageer

Mr verdonck 30-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

In een woord " geweldig "

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Werkt gewoon top, de wastijd verkorting is ideaal.

Grote vulopening. en erg stil tijdens het wassen. Super gebruiksvriendelijk.
ik kan hem echt aanraden.

Pluspunten

  • Stil
  • gebruiksvriendelijk
  • overzichtelijk display ( groot en goed leesbaar)

Minpunten

  • geen..
  • nog steeds geen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans de Visser 25-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima in te stellen. Voor elke was en tijd wat wils

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBSPEED

Algemene score

10,0
Doet wat een wasmachine moet doen. Wassen en wel schoon. Aan te passen in starttijd en looptijd. Voldoende programma’s. Prima aankoop

Pluspunten

  • Prima prijs
  • Wast schoon
  • Voordelig in te stellen

Minpunten

  • Zou het niet weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews