Indesit BWE 81484X WKKK EU - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
79 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Indesit BWE 81484X WKKK EU op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Mokhtari 18-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 81484X WKKK EU

Algemene score

10,0
Top product! Prijs kwaliteit in verhouding zoals het hoort. Weinig geluid! Schone was :)
Mooi design!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bar 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 81484X WKKK EU

Algemene score

9,0
Het is een fijne wasmachine heel duidelijk en gemakkelijk te bedienen. Heerlijk dat je ook kan kiezen voor spoelen en centrifugeren in 1 handeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mar-NL 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste Maschine vor kleine Prijs

Geschreven voor: Indesit BWE 81484X WKKK EU

Algemene score

9,0
Prijs - kwaliteit - uitstekend.
Grote deur.
Veel waschprograma's
Goed vor dagelijks werk.
Het is een makkelijke wasmachine even testen welk programma het beste is.

Pluspunten

  • A+++ label

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 06-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en handig in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 81484X WKKK EU

Algemene score

10,0
Werkt als verwacht ruime trommel en zeer stil. Heel tevreden ermee. Makkelijk in gebruik en wast en droogt perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

John 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldigge wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 81484X WKKK EU

Algemene score

10,0
Het is echt een geweldige wasmachine zit een knop op voor 45 minuten heel makkelijk je drukt hem aan je gooit je afstellen en klaar echt een top we zien ik zou altijd deze machine kiezen

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mooi
  • Stil

Minpunten

  • Doet niet zelf de was er in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim en Wilma 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vele mogelijkheden en een ruime wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 81484X WKKK EU

Algemene score

9,0
Na zorgvuldig rond neuzen op het www en het afwegen van opties en recensies, is mijn keuze gevallen op deze Indesit, deze machine heeft legio instelmogelijkheden waardoor je altijd een passend menu kunt kiezen geschikt voor je wasgoed. De prijs/kwaliteit mag ik zeker wel uiterst passend noemen, goed prijs voor een goede machine waar ik zeker weten no vele jaren plezier van zal hebben. en kijk uit met: alles wat je ziet in de Indesit.

Pluspunten

  • geruisloos
  • Zuinig
  • goede centrifuge
  • grote deur opening
  • maxi machine voor een mini prijsje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schoon en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 81484X WKKK EU

Algemene score

9,0
Deze machine is stil en wast schoon voor een prima prijs. Een prima machine voor een gezin met kinderen.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kelly Callemeijn 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede wasmachine voor een lage prijs

Geschreven voor: Indesit BWE 81484X WKKK EU

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze wasmachine. Er kan lekker veel in (8kg) en heeft een grote opening waardoor je ook gemakkelijk een dekbed kunt wassen. Gemakkelijk te bedienen en is zo stil dat ik nog niet eens merk dat er gewassen word. Dat alles voor een goedkope prijs

Pluspunten

  • Grote openening
  • Heel stil
  • Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWE 81484X WKKK EU

Algemene score

9,0
erg energie zuinig..was komt er lekker fris uit...en een hoop verschillende standen...de stand voor vetvlekken en snel was zijn mijn favorite

Pluspunten

  • energie zuinig
  • snelstand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer