Beko WTV7712BLS - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Beko WTV7712BLS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AMP 23-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare wasmachine met praktisch kort wasprogramma

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

8,0
Zeer betaalbare wasmachine, maakt weinig geluid. Een nadeel vind ik het missen van een alarmsignaal aan het einde van een wasprogramma. Maar een los alarmklokje lost dit probleem op. Ook is het jammer dat er niet een los stoomprogramma bij zit (deze zit bij 3 wasprogramma's in) om bijvoorbeeld even een kledingstuk op te frissen.
De meeste wasprogramma's zijn behoorlijk lang; de fast+ knop is daarom erg praktisch om programma's in te kunnen korten. Het programma dat ik voornamelijk gebruik is de daily Xpress. Mijn kleding is meestal niet zo vies, een was van 30-40 min volstaat daarom prima. Handig ook is dat dit wasprogramma met hogere temperaturen kan worden ingesteld. Dan duurt het programma iets langer.
Nadat de wasmachine werd geleverd ontdekte ik dat er achter het filterklepje een uittrekbaar slangetje zit om het water weg te laten lopen in een bakje. Bij mijn vorige wasmachine kon ik het filter er alleen uithalen door eerst een eeuwigheid bezig te zijn het water met zeer moeite op te vangen.
Wassen duurt een stuk minder lang dan bij mijn vorige wasmachine en dus goed voor het milieu & de portemonnee!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Stil
  • Kort 'Daily Xpress' programma
  • Slangetje achter filterklepje

Minpunten

  • Geen alarmsignaal
  • Geen los stoomprogramma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bourak Ismail 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
Zuinige wasmachine, De wasmachine is erg stil, En veel soorten programma’s , Draaiknop is ook erg handig. Ik ben er super blij mee en zou hem zeker aanraden.

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen eindsingaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

M Hiemstra 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime keuze aan programma's en bijbehorende opties

Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
Uiterst tevreden ben ik over de ruime keuze aan programma's en bijbehorende opties (fijne was kan zo gelukkig ook boven 30 graden en goed gecentrifugeerd) en de wasprestaties hierbij. De was komt zeer schoon en intact uit de machine, ook voor fijnere was is ruime keuze aan programma's waar ik erg blij mee ben (ondergoed kan zo onbeschadigd toch goed schoon worden zonder voorbehandeling). Met de duidelijke handleiding, welke veel informatie geeft over o.a. de wasprogramma's, kan ik eindelijk zorgeloos de was laten doen.

Pluspunten

  • ruime keuze programma's en opties
  • wasprestaties
  • gebruiksvriendelijk
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • centrifugeren had stiller gekund

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bart 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijsvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
Prima wasresultaat, meer dan voldoende programma’s, centrifugeert voldoende. Geluidsemissie en energie- en waterverbruik zijn beperkt. Koolborstelloze aandrijving. Aanbevolen keuze niet alleen binnen eigen prijsklasse.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mehmet Arslan 23-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima Kwaliteit voor die prijs

Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
Ik gebruik hem sinds een maand. Wat het me opviel dat het een stille wasmachine is. Hij heeft grote vulopening en machine is ondanks zijn was capaciteit niet zo groot.

Hij was ook goed schoon. De stom functie is goed.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gkiergki Gkrampotksa 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good affordable and easy to use machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
seems good product. 3 years gurantee totally worth it. very happy in general a bit noisy but still quite good for the price.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzan Dijkstra 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte machine

Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteits verhouding is prima van deze machine. Hij doet wat hij moet doen en veel keuze mogelijkheden. Ik raad dit product aan.

Pluspunten

  • Veel was programmas
  • centrifuge toerental aanpasbaar

Minpunten

  • geen eindsignaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Victor 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
Ik heb deze compacte wasmachine gekocht en deze doet het uitstekend, de was wordt goed schoon en hij is lekker stil.

Pluspunten

  • schoon
  • stil
  • compact

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janine 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beko wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
Erg fijne wasmachine. FIjne programma's en was is goed schoon.
Duidelijk om te zien hoe lang de programma's nog duren.
Wasmachine is stil wat ook erg prettig is.
Makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cris 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

8,0
De was is goed schoon, veel wasprogramma's. Fijn om resttijd te zien. Grote vulopening. Stoomfunctie is fijn voor overhemden en ook voor de vuile was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
De wasmachine nu al een aantal keren gebruikt de machine is zeer stil, zuinig, mooi design en heeft ook nog eens een mooie prijs. Tot nu toe ben ik erg tevreden!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Heel stil tijdens het wassen
  • Fijne prijs
  • Zeer zuinig

Minpunten

  • Niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

8,0
Hele fijne wasmachine voor een zacht prijsje. De menu's is even wennen maar ook daar is uit te komen. Ook viel ons op dat deze wasmachine compacter is als onze vorige en dat is ook heel prettig. Goede aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Compact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lothar 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

echt goede wasmachine

Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

8,0
Prima machine, doet wat je verwacht voor weinig geld.
De bezorgers van ao.nl kwamen op de afgesproken tijd en hebben de machine
geplaatst en aangesloten.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Aem 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden,stille wasmachine en vele programma keuzes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
Ben tevreden
Minder geluid dan mijn andere wasmachine
Vele programmas keuze
Zou niet anders willen

Pluspunten

  • Verkorte programmas
  • Minder db

Minpunten

  • Geen signaal als wasmachine klaar is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nel Petter 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
Mooie machine, wast goed schoon, is lekker geruisloos.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Altijd een Miele gehad maar ben er tevreden met deze machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte stille machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

9,0
Stille wasmachine die makkelijk te bedienen is met veel wasprogramma's.
Vooral het sportprogramma is geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

David 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm,simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

10,0
voor dit model gekozen vanwege de steamcure technologie, het apparaat is erg stil als t draait alleen tijdens het centrifugeren is t iets te horen. alle programma's zijn even gemakkelijk uit te voeren en je kunt bijna elk programma in tijd verkorten. ook een handige functie is daily care echt in nog geen 28/58 minuten( ligt eraan welke temperatuur je instelt ) je was met stoom voorbereid en gewassen. kortom voor mij geen ander merk meer de reviews die ik gelezen heb waren zo positief dat ik daarom op zoek ging naar een passende beko voor ons gezin.

Pluspunten

  • grote trommel
  • duidelijk display
  • makkelijk bedienbaar
  • duidelijke programma's
  • steamcure

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nette wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

8,0
Nette wasmachine voor een nette prijs.
Mijn dochter heeft een Beko wasmachine en was daar erg blij mee.
Nadat mijn vrouw ook erg te spreken was over de wasmachine zijn we ook overgegaan tot aankoop van deze machine.

Pluspunten

  • goede prijs
  • extra lange garantie

Minpunten

  • nog geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AB 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine voor een scherpe prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

8,0
De wasmachine functioneert naar behoren. Kortom een goede aankoop voor een scherpe prijs! Bovendien ook nog eens duurzaam!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Algemene score

10,0
fijne wasmachine met veel mogelijkheden. Is super stil en gemakkelijk in gebruik. Kortom een goede keus.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • stoomfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews