Beko WTV7712BLS - Reviews

Specificaties
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mandy 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine nu al een aantal keren gebruikt de machine is zeer stil, zuinig, mooi design en heeft ook nog eens een mooie prijs. Tot nu toe ben ik erg tevreden!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Heel stil tijdens het wassen
  • Fijne prijs
  • Zeer zuinig

Minpunten

  • Niet kunnen vinden
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele fijne wasmachine voor een zacht prijsje. De menu's is even wennen maar ook daar is uit te komen. Ook viel ons op dat deze wasmachine compacter is als onze vorige en dat is ook heel prettig. Goede aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Compact
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lothar 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

echt goede wasmachine

Algemene score

8,0
Prima machine, doet wat je verwacht voor weinig geld.
De bezorgers van ao.nl kwamen op de afgesproken tijd en hebben de machine
geplaatst en aangesloten.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Aem 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden,stille wasmachine en vele programma keuzes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben tevreden
Minder geluid dan mijn andere wasmachine
Vele programmas keuze
Zou niet anders willen

Pluspunten

  • Verkorte programmas
  • Minder db

Minpunten

  • Geen signaal als wasmachine klaar is
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nel Petter 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine, wast goed schoon, is lekker geruisloos.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Altijd een Miele gehad maar ben er tevreden met deze machine.
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte stille machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille wasmachine die makkelijk te bedienen is met veel wasprogramma's.
Vooral het sportprogramma is geweldig.
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

David 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm,simpel te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voor dit model gekozen vanwege de steamcure technologie, het apparaat is erg stil als t draait alleen tijdens het centrifugeren is t iets te horen. alle programma's zijn even gemakkelijk uit te voeren en je kunt bijna elk programma in tijd verkorten. ook een handige functie is daily care echt in nog geen 28/58 minuten( ligt eraan welke temperatuur je instelt ) je was met stoom voorbereid en gewassen. kortom voor mij geen ander merk meer de reviews die ik gelezen heb waren zo positief dat ik daarom op zoek ging naar een passende beko voor ons gezin.

Pluspunten

  • grote trommel
  • duidelijk display
  • makkelijk bedienbaar
  • duidelijke programma's
  • steamcure

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nette wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nette wasmachine voor een nette prijs.
Mijn dochter heeft een Beko wasmachine en was daar erg blij mee.
Nadat mijn vrouw ook erg te spreken was over de wasmachine zijn we ook overgegaan tot aankoop van deze machine.

Pluspunten

  • goede prijs
  • extra lange garantie

Minpunten

  • nog geen.
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AB 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine voor een scherpe prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine functioneert naar behoren. Kortom een goede aankoop voor een scherpe prijs! Bovendien ook nog eens duurzaam!
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Algemene score

10,0
fijne wasmachine met veel mogelijkheden. Is super stil en gemakkelijk in gebruik. Kortom een goede keus.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • stoomfunctie
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Avoort 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
naar aanleiding van onze ervaring met een beko vaatwasser ( al een paar jaar in gebruik ) hebben wij deze wasmachine gekocht. Het is een compacte en onvoorstelbare stille machine, een makkelijk te bedienen display . Heel blij mee.

Pluspunten

  • erg stil
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Beko WTV7712BLS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer