Beko WTV 7812 BS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Beko WTV 7812 BS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harriette robben 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

10,0
Goede wasmachine met heel veel functies voor ellke stof wel een apart programma ik zou deze zeker aanbevelen ben ook een beko fan

Reageer

Fred 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser zonder estetische franje

Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

8,0
Vanwege het overlijden van mijn incontinente AEG, op zoek naar een waardige vervanger voor dit Duits/Zweedse beestje. Aangezien ik nogal een freak ben als het aankomt op dit soort aankopen heb ik het Consumentengids wasmachine testrapport van januari 2019 bekeken. Ik was op zoek naar een deugdelijke machine voor een lage prijs voor een eenpersoonshuishouden. Deze Beko krachtpatser komt in de 1-4 persoonscategorie qua resultaat prima boven de Beste Koop uit (is een Whirlpool, maar Whirlpool is niet befaamd om z'n kwaliteit). Enige waar deze Beko steken liet vallen t.o.v. de Beste Koop is zuinigheid, gebruiksgemak en programmaduur, punten die zwaar wegen en waarom deze machine net geen 'Beste Koop' predicaat krijgt. Zonde want dat is hij zeker gezien de duurzame kwaliteit die de Consumentenbond dan weer niet meeweegt.. Laat je daardoor niet in de luren leggen, de wasprestaties van deze Turkse tijger krijgen van de Consumentenbond zowel katoen als synthetische was rond de 8 qua cijfer. Dat is waar het uiteindelijk om gaat. De enige merken die daaraan konden tippen in de test waren Bosch/Siemens en Miele. I rest my case. Omdat ik in mijn studententijd altijd zeer tevreden in meerdere studentenhuizen gewassen heb met Beko besloot ik -na een 2nd opinion bij de lokale witgoedboer die Asko, Miele en Beko dealer was (zegt dus genoeg qua degelijkheid)- over te gaan tot aanschaf.

Ik kan je zeggen na een week wassen dat dit een ontzettende verbetering is ten opzichte van mijn oude AEG. Wat een souplesse, wat een stilte en wat komt mijn was er zoveel frisser uit. Echt een hele puike machine. Hoewel dit zeker geen instapper is van Beko, ziet de machine er wel een tikkeltje goedkoop uit met de witte afwerking en ongelofelijk felle LED timer in een lelijk zilvergrijs displayclustertje. Laat je wederom daar ook niet door in de luren leggen (er zijn hele palletpartijen Beko's met chique zwarte afwerking te koop bij een groot Duits multimediawarenhuis die véél minder qua prestaties zijn), dus prestaties zitten onder de kap.

Speaking of which: meerdere witgoedboeren wisten mij te vertellen dat het geheim van Beko de ongelofelijk deugdelijke inverter motortechnologie is. Extreem stil en krachtig qua wasprestaties. Vulopening een tikkeltje klein, dat zijn dingen waar Beko duidelijk op bezuinigt (één wasmachinebehuizing voor meerdere modellen om kosten te drukken vermoedelijk).

De bediening is kinderlijk eenvoudig. Een makkelijk te bedienen draaiknop (voelt simpel maar zeer degelijk) en een paar losse knoppen laten je zeer makkelijk een wasprogramma aanslingeren. Wat mij betreft veel efficiënter qua bediening dan al die moderne touchscreens, waar de grote merken mee pronken en je euro’s meer voor betaalt. Het programma dat stoom gebruikt voor bijvoorbeeld overhemden, donsjassen of hygiënische wassen is een goede aanvulling in het waspalet. Wel duren de programma's wat lang, maar die kun je inkorten door de ‘Speed +’ toets te drukken.

Ik roem speciaal nog even z'n centrifugerende krachten, 1600 toeren voor dit budget is waar voor je geld. Met een A qua droogprestaties en een resterend vochtpercentage van 48%, is dit perfect om niet te lang op een droog wasrek te moeten wachten. Met 49 db wasgeluid en 74db centrifugegeluid is dit echt een fluisterstille machine voor het geld; in tegenstelling tot het predikaat ‘luidruchtig’ van de Consumentenbond. Joost mag weten waar dat vandaan komt.

Maar dan de prijs, en dat is hetgeen Beko me al jaren mee verbaast. Inmiddels is het merk de categorie B-merk wel ontstegen en mag gerust onder de A-merk categorie in het goedkopere segment worden geschaard. Met zoveel opties, prestaties en degelijkheid voor dit lage bedrag heeft dit de doorslag gegeven om deze witte katoenstrijder in huis te halen. Ik zeg doen!

Pluspunten

  • Wasprestaties beter dan sommige grote merken
  • Licht maar degelijk gebouwd, vooral onder de kap
  • Zeer stil in wassen en centrifuge (49 en 74 db!)
  • Centrifugeert perfect (1600rpm), weinig restvocht
  • Ongelofelijk veel opties, sublieme prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Vulopening iets te klein
  • Estetisch niet mooi, ziet eruit als basismodel..
  • Zuinig qua stroom, maar iets gulzig met water
  • Programma's wat lang, maar in te korten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Harriette robben 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

10,0
Voor elke stof wel een programma en voor elke vlek zeer stil en een ideaal programma zit erop om. Je trommel te reinigen

Pluspunten

  • Zeer stil.
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Dat er water in het rubber blijft zitten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

9,0
Hele fijne wasmachine die niet duur is .
Hij is stil en droogt goed .
Heel veel keuze aan programma's ,ook voor korte wasjes en vlekken .
Ben zeer tevreden met deze machine.

Pluspunten

  • prijskwaliteit
  • droog goed
  • progamma keuze
  • wast goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marwa 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmichine voor weinig!

Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

9,0
Uitstraling niet robuust, maar werkt perfect! Goed schoon, lekker stil, superdroog! De programma's zijn praktisch en duidelijk. Gele-kragen-overhemden-test glansrijk doorstaan! Donker was programma is een goeie. De stoomfunctie vind ik een slimme en zeer nuttige uitvinding. Over duurzaamheid weet ik niets. Ik heb hem nu een week in huis. ik had een dure Miele, maar ik denk dat ik een goeie koop heb gedaan met deze machine.

Pluspunten

  • schoon
  • stil
  • superdroog na centrifugeren
  • praktische programma's
  • goedkoop

Minpunten

  • uitstraling
  • lange programmaduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sidi 05-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goedkoop is beterkoop bij Beko

Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

8,0
Prima machine die niet duur is en compleet is. Hij is geruisloos en de programma's zijn erg goed te volgen en te begrijpen. Dit is onze 3 Beko en moet zeggen dat ze erg goed mee gaan met de techniek. Compliment!

Pluspunten

  • Prijs
  • Bouw
  • programma keus
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

9,0
Prima degelijke wasmachine, lekker stil tijdens centrifugeren, wast alles goed schoon, vriendelijke prijs. Fijne fast+ functie waarbij de wastijd met 50% wordt verkort.

Pluspunten

  • prijskwaliteit
  • wast goed schoon
  • fast+ functie

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

9,0
Goede en stille wasmachine.
Werkt perfect, en niet al te duur.
We raden mensen aan voor dit product te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Abdel 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beko wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

8,0
Een goede wasmachine en centraveert de kleding bijn droog ik ben blij met deze was machine en ook veel programmas

Pluspunten

  • Centraveert goed

Minpunten

  • Klein beetje lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

B. Arentsen 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet waarvoor hij gekocht is

Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

10,0
De keus voor een Beko was gauw gemaakt, gezien onze prima ervaring met een Beko vaatwasser. Deze Beko WTV7812BS doet gewoon waarvoor hij gekocht is: goed wassen. Bovendien kan de schone was korter de wasdroger in, vanwege de 1600 toeren.
Perfect apparaat dus voor veel minder geld dan de zgn. gerenommeerde merken.

Over de duurzaamheid valt nog niets te zeggen, maar als ie 3 a 4 jaar zonder problemen draait en dus zo'n 100 euro per jaar kost, ben ik tevreden. Langere levensduur is alleen maar mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Doet wat ie moet doen, wassen
  • Goedkoper dan menig ander merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige zeer stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

10,0
Mooie zuinige stille machine. Veel extra functies waaronder de keuze om zuinig of snel te wassen. Ook fijn is de aparte functie voor vlekken. Een aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Veel functies
  • Zeer gunstige prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 21-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/ kwaliteit wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

9,0
Het was resultaat is prima, vrij stil tijdens het wassen,veel mogelijkheden wat wasprogramma's betreft.

Pluspunten

  • Zuinig, stil, veel wasprogramma's.

Minpunten

  • Trillen tijdens centrifugeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karina 16-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

10,0
Fijne machine! Na eerder een Beko wasmachine te hebben gehad was de keus niet zo moeilijk voor weer een Beko. Het is een fijne machine. Eenvoudig in gebruik. Superstil en heeft veel functies

Pluspunten

  • stil
  • kan veel was in
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Hollanders 28-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima display en overzichtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV 7812 BS

Algemene score

10,0
Degelijke machine en loopt geruisloos en uiterst zuinig !
Een hele aanwinst !

Groetjes xxxxx

Reageer