Samsung WW80M760NOM - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 130 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M760NOM op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 16-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

is goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
is erg makkelijk snel klaar en goede droog maker weinig geluid mooi en wast erg goed .moet nog wel veel lezen deze machine kan

Pluspunten

  • snel klaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Drik 20-10-2018

Hypermoderne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Een geweldige wasmachine, pas geleden gekocht. Hij presteert goed en is tegelijkertijd stil. Geweldig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michel66 18-09-2018

Gewoon de beste!!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Voor het aanschaffen mij dagen verdiept in verschillende merken en types wasmachines, al snel kwam ik op deze Samsung uit, de WW80M760NOM.
Maar ik ben toch nog verder gaan kijken ook bij andere merken of er toch niet 1 was die nog beter was. En daar kan ik kort over zijn NEE!!!!
De Samsung heeft functies die ik bij andere merken niet tegen kom, nu de wasmachine de eerste keren gebruikt, wij hebben een 2 jarige die zijn kleding erg vuil maakt, en moesten we bij onze oude wasmachine alle trucs te voorschijn halen om deze vlekken te verwijderen. Zitten er op deze Samsung programma's waar elke vlek zo mee verdwijnt!

Als ik dit had geweten had ik de wasmachine eerder gekocht. Ik kan wel zeggen dat dit de beste koop is sinds jaren qua elektronica!


Een zeer tevreden familie!


Ps onze 11 jaar oude Samsung Gaat dienst doen in de garage voor de honden kleden en dekens. Dus ja met de kwaliteit van samsung zit het ook wel goed qua levensduur!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frank Feeburg 12-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Smart Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Mooie uitziende Smart Wasmachine. Werkt super makkelijk. Mochten er storingen zijn dan wordt dit weergegeven in de app.
Wasmachine is geluidloos, super stil. Heb nog niet alle functies geprobeerd maar dat komt vast goed.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Uitgebreide programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luus 09-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wast superschoon en de kleuren blijven zoals deze horen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Omdat ik een nieuwe machine zocht ben ik bij nader onderzoek uitgekomen bij deze machine. Nadat ik hem in gebruik heb is gebleken dat hij super-schoon wast, energiezuinig en de was komt top uit de machine. Hiervoor een Miele, ook goed maar wat deze Samsung doet overtreft toch echt de Miele

Pluspunten

  • superschone was
  • energiezuinig
  • duurzaam

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RenateB 08-08-2020

Stil, snel en zuiniger

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
zeer stil, oude machine was natuurlijk aan vervanging toe. Grote trommel. Modern leuk design. Echt een voordeel, geeft de tijd aan hoelang de was nog bezig is. Machine gaat helemaal uit als de was klaar is.
Helemaal blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Robjaap 07-08-2020

Mooie machine en wast fantastisch

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Mooi en geruisloze machine. Nog mooi design ook.veel handige functies voor een redelijke prijs.vooral het klepje als iets vergeten bent is super handig.Dedroger is ook fantastisch met handig reke om bijvoorbeeld je schoenen te drogen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wouter L 31-07-2020

Wast top en is super stil!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Super wasmachine met voldoende opties zoals auto kalibratie, meten hoeveel was er in zit. Ook functionaliteiten als de Bubble Soak zijn handig bij erg vieze was. Super tevreden met deze wasmaschine dus.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jojo1998 30-07-2020

Heerlijk stil

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Wasmachine is heerlijk rustig. Voordeel is ook de grote deur waardoor de was zonder proppen en trekken erin en eruit gaat
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MaykeWageningen 30-07-2020

Mooi design, makkelijk in gebruik en lekker stil!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Wasmachine is makkelijk in gebruik. Fijn dat je er nog was bij kunt gooien. Het design is mooi en hij is lekker stil. Super blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Fam Paarhuis 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening, veel opties in wasprogramma's, een Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Wasmachine voldoet aan verwachting, 1600 toeren, mooi doordacht desing, vooral de add wash, en de Quick washdrive . Zeer tevreden over deze wasmachine

Pluspunten

  • Stil
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

monique 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevrouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Prima machine, heel handig klepje voor als je iets vergeet. Veel programma's, mooie vormgeving. Zuinig in het gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roxanne1993 27-07-2020

Op en top wasmachine!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Fantastisch, een Samsung wasmachine! Diversiteit aan wasprogramma's, innovatief en een mooi design! Wassen brengt mij meer plezier door het op afstand kunnen bedienen/bekijken van het wasprogramma. Een "vergeten" sok is ook verleden tijd door het AddWash, ideaal! Al met al een op en top wasmachine!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Treessie 26-07-2020
  • Product gekocht

Ga nu graag wassen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Had een super oude wasmachine en was toe aan vernieuwing, nou deze Samsung is echt de kaviaar onder de wasmachines.Wat een functies en zo makkelijk te bedienen en duidelijk. Heerlijk een verademing en mijn was is bijna droog door die 1600 toeren centrifugeren. Facntastisch!

Pluspunten

  • duidelijke bediening
  • veel functies
  • heel stil
  • in de helft van de tijd klaar en toch schoon

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 25-07-2020
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Gekozen omdat familieleden dezelfde wasmachine hebben! Hij is stil en presteert goed! Daarnaast heeft hij een mooi uiterlijk.

Klein minpuntje; bij het open laten van het deurtje valt deze helemaal open, ondanks dat de wasmachine waterpas staat.

Pluspunten

  • Grote deur
  • Vergeet-vakje
  • Bediening
  • Stil
  • Kort wasprogramma

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Rwuben 25-07-2020

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Na de eerste wasjes gedraaid te hebben, zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe wasmachine. Niet alleen het disign is erg mooi maar hij wast ook super. De was was snel klaar en natuurlijk lekker fris. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Liana 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
super mooi snel en stil. Grote deur. Binnen verlicht. Ik heb hem nog maar 2 dagen. Ik denk dat ik tevreden blijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 23-07-2020

Toppertje deze wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Na MIELE er is geen betere is deze topper beter voor mensen die was vergeten.
Want alles wat je ziet in de Indesit gaat voor Samsung werkelijk op want het toevoeg luikje is echt top.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Treessie47 23-07-2020

Stil en makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wauw wat een vooruitgant t.o.v. mijn oude wasmachine, veel functies, enorm stil, in de helft van de tijd klaar, makkelijke bediening, zeer handig klepje voor vergeten sokken of iets dergelijks....fantastisch! en zuinig natuurlijk!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Micky1 23-07-2020

top kwalitiet

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Super blij met onze aankoop. De QuichDrive Wasmachine en droger maakt het wassen en drogen van onze kleren een stuk makkelijker! Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews