Samsung WW80M760NOM - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M760NOM op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Drik 20-10-2018

Hypermoderne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Een geweldige wasmachine, pas geleden gekocht. Hij presteert goed en is tegelijkertijd stil. Geweldig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michel66 18-09-2018

Gewoon de beste!!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Voor het aanschaffen mij dagen verdiept in verschillende merken en types wasmachines, al snel kwam ik op deze Samsung uit, de WW80M760NOM.
Maar ik ben toch nog verder gaan kijken ook bij andere merken of er toch niet 1 was die nog beter was. En daar kan ik kort over zijn NEE!!!!
De Samsung heeft functies die ik bij andere merken niet tegen kom, nu de wasmachine de eerste keren gebruikt, wij hebben een 2 jarige die zijn kleding erg vuil maakt, en moesten we bij onze oude wasmachine alle trucs te voorschijn halen om deze vlekken te verwijderen. Zitten er op deze Samsung programma's waar elke vlek zo mee verdwijnt!

Als ik dit had geweten had ik de wasmachine eerder gekocht. Ik kan wel zeggen dat dit de beste koop is sinds jaren qua elektronica!


Een zeer tevreden familie!


Ps onze 11 jaar oude Samsung Gaat dienst doen in de garage voor de honden kleden en dekens. Dus ja met de kwaliteit van samsung zit het ook wel goed qua levensduur!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

C 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke, stevige, stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, stil met centrifugeren, met 1600 toeren de was goed droog.
Grote vulopening, verlichting in trommel is fijn, gaat na verloop van tijd vanzelf uit.
Al het wasgoed komt er schoon en fris uit.
Een nadeel: programma katoen geeft eerst iets meer als een uur programma tijd aan, maar na ong half uur doet het programma er in eens dubbel zo lang over! Dit heeft schijnbaar te maken met het gewicht van de was.

Nu op dit moment met promo in een witgoedzaak, je kunt je registeren als vip member bij Samsung en dan kun je 7 jaar garantie krijgen. Heel fijn, want tegenwoordig gaan wasmachines niet zo lang meer mee. En je kunt een gedeelte van je aankoopbedrag terug krijgen. (Gekocht bij de boxxer). Let op deze promo is wel tijdelijk!

Pluspunten

  • Degelijk apparaat
  • Stil
  • wasgoed goed droog
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Katoen programma springt in tijd soms vooruit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

L 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Samsung

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft niet alleen een mooi uiterlijk maar is ook erg handig en makkelijk in gebruik. De vele opties geven je de mogelijkheid om snel en makkelijk te kunnen wassen !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden met het resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
erg stil en de was is super schoon en fris, programma wordt alleen ineens zomaar 1,5 uur langer na een aantal minuten wassen dan er in begin stond. Ik moet de boekjes dus nog even goed doorlezen. Let er op dat deze wasmachine iets dieper is door de bolle deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DriesBBM 06-01-2019

SUPER APPARAAT

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Sinds gisteren hebben we deze wasmachine in huis. een super apparaat. Lekker energie zuinig. Enige nadeel zijn de Koreaanse piepjes/ muziekjes die het apparaat geeft bij afronden programma. Leuk is dat via de Samsung app precies gezien kan worden hoever het wasprogramma is en wanneer deze klaar is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jorg220 04-01-2019

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wat een geweldige wasmachine, stil, zuinig en wasprogramma's zijn super, naast een stoer en mooi uiterlijk
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Annette en Herbert 04-01-2019

nieuwe wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Net terug van vakantie gaat de oude wasmachine kapot,doordat de koolborstels versleten waren. De volgende dag naar de winkel om een nieuwe te kopen. De verkoper adviseerde ons deze aan omdat bij deze de motor niet kapot kan gaan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rik 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

7 / 10 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

7,0
Mooie vormgeving, scherp geprijsd door directe korting en cashback, veel mogelijkheden en langere garantie (7 / 10 jaar dan concurrenten.
Goede reviews

Pluspunten

  • prijs
  • garantie
  • vormgeving
  • mogelijkheden

Minpunten

  • deur kan niet op een kier, valt helemaal open

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

MGJA 03-01-2019

Hele duidelijke wasprogramma`s en vormgeving

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wij hebben nu ruim 2 weken een nieuwe Samsung wasmachine (WW80M760NOM/EN) en gebruiken hem tot volle tevredenheid.
Heel makkelijk in gebruik, gaat echt veel in en was gewoon goed.
Ook het centrifugeren gaat uitstekend en komt een stuk droger uit de wasmachine, wat weer scheelt met droogtijd in de droger. Wij zijn erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hannie58 02-01-2019

Fijne machine met verl mogelijkheden

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
In een korte tijd moeten beslissen welke wasmachine ik zou kopen. Deze machine is een goede koop geweest en ik ben tevreden met het resultaat. Zodra de wasmachine stond direct drie wassen gedraaid
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HarmD 02-01-2019

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wij wonen in een oud huis, met houten verdiepingsvloeren. We waren dus erg kritisch op het geluid van de wasmachine, maar nog meer over het trillingsniveau in ons huis. We zijn zeer tevreden tot nu toe, hopelijk blijft dit zo.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

William63 31-12-2018

Gemakkelijk te bedienen en goede wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Hebben de wasmachine vorige week gekocht en zijn heel tevreden. Makkelijk te bedienen, energiezuinig en leuke uitstraling.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Richardandlucas 29-12-2018

Geweldig apparaat en toevoeging op een smart home

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wij zijn erg tevreden over de machine. Ook is hij goed te integreren met samsung smartthings. Bij ons gaat de wasmachine thuis automatisch starten als de zonnepanelen voldoende stroom opwekken. Ook de addwash gebruiken wij (te) vaak. dan kom je er toch achter hoe vaak je iets in de machine vergeet te stoppen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-12-2018

Heerlijk stil en oogt solide

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Nu een paar dagen in huis en werkt prima. Staat op de overloop boven naast de slaapkamers en is erg stil. Alleen jammer dat je niet alle geluidje uit kan zetten en dan het deurslot vrij hard openspringt, verder perfect.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ineke 2018 21-12-2018

Heel stille wasmachine met fijne wasprogramma's.

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Wasmachine reeds enige malen gebruikt met diverse wasprogramma's. Fijne wasprogramma's met name ook voor snel even een wasje draaien. Heel stille machine zelf centrifugeren hoor je bijna niet.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arpaci 19-12-2018

Geweldige kenmerken

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wilde heel graag een QDrrive ecobubble wasmachine, ben er zooo blij mee.heb ook lekker geprofoteerd van de geld terug actie.
Een hele fijne wasmachine met veel optie’s
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

M 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide opties, wel gevoelige toesten

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

7,0
Veel opties, erg fijn, makkelijk in te stellen.
Alleen als je per ongeluk de wasmachine aanraakt bij de toetsen, stopt het programma.

Pluspunten

  • Veel instellingen
  • Makkelijke bediening
  • Snelle was
  • Grote vulopening

Minpunten

  • Gevoelige toetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

mooie wasmachine, korte wastijd, wast mooi schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
gekozen voor deze wasmachine omdat hij snel wast, met een uur een wasje klaar! met een groot gezin ideaal! Ook het luikje om 'vergeten' was nog toe te voegen vind ik ideaal!

Pluspunten

  • korte wastijd
  • toevoegen van was

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 06-12-2018

Blij met de machine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Blij met deze nieuwe wasmachine, met de kortere wastijd hoop ik minder tijd aan onze was kwijt te zijn.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews