Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive - Reviews

Test panel 8 apr 2018 Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive
8Testpanel score - april 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzanne 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Fijne, gebruikersvriendelijke, stille wasmachine met grote trommel (9 kg.), de was kwam er heerlijke geurend, schoon en droog (centrifugeren op 1600 toeren) uit.
Afhankelijk van het programma werd er 2x gespoeld.
De app is super handig omdat deze een afhankelijk van de was in de trommel een suggestie doet voor een wasprogramma en temperatuur, daarna kan je de wasmachine ook op afstand starten.

Pluspunten

  • Stil tijdens centrifugeren
  • Grote trommel
  • Add Wash deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angela 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stil, flink laadvermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
erg fijne wasmachine.
geen herrie, ruim laadvermogen en te bedienen met je telefoon. Ook weegt ie de was zodat de wasmachine draait zolang het nodig is. ook een superkort wasprogramma van 15 minuten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Nijboer 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine nog niet zo heel lang, maar ben al erg tevreden. Zeker als het gaat om het geluid tijdens het centrifugeren, hij is nl heel erg stil.
De wasmachine voldoet zeker aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • stil bij het centrifugeren
  • gebruiksvriendelijk
  • Wash deur
  • Q-drum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harijandie 25-12-2018

Geweldige wasmachine, heel handig met de app.

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine, heel handig met de app te gebruiken.
Heel mooi en premium design.
Zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mevrouw Jansen 21-12-2018

Goede wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Ik heb nu de wasmachine ongeveer een maand in gebruik en het voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook zeer goede service i.v.m. de levering.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

AngelB 10-12-2018

Wat een topmachine!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Wauw zeg, diep onder de indruk van deze machine! Zelf het muziekje als hij klaar is (dat uit kan) is te leuk!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ingrid 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Fijne machine ,kort programma wast duidelijk schoon.
Geen wasdag meer maar een wasochtend!
Super stil en tussentijds een was toevoegen ideaal.

Pluspunten

  • kort programma
  • stil

Minpunten

  • dure aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie en geluidsloze machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Hele mooi vormgegeven wasmachine die vrijwel geluidsloos draait.
Bediening is gemakkelijk .
Fijn dat er korte wasbeurten mogelijk zijn .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 29-11-2018

Wat een uitstraling

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Na de eerste kalibratie en proefdraai gelijk een een was programma gedraaid. De rust en stille draai is een weldaad. Helemaal tevreden met de aankoop. Het ziet er verder ook nog gelikt uit. Smart Control, wauw!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ben_1959 29-11-2018

Geweldige machine

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Heb deze week deze wasautomaat gekocht en hij werkt voortreffelijk. Heel geruisloos en zoveel mogelijkheden echt geweldig. Deze machine is echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

TinusD 26-11-2018

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Deze wasmachine bevalt ons goed, erg stil. En via een berichtje op de telefoon laat de machine weten wanneer die klaar is. Daarnaast wast de machine ook goed schoon. En de bediening is erg duidelijk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stoeviie 26-11-2018

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Gisteren deze wasmachine gekocht en wat een heerlijk stil apparaat. Ook heel erg fijn is de addwash deur als je even een sok vergeten bent.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

johngjw 25-11-2018

goede eerste indruk

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
goede eerste indruk. vandaag goed geleverd en al een mooi wasje graaidt. veel opties grootte capaciteiten en leuke optie van addwash
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Thijs1985 24-11-2018

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine gekocht. Zat te twijfelen tussen Samsung en die van een concurrent. Uiteindelijk gekozen voor Samsung. Wasmachine is makkelijk qua installatie, maakt weinig geluid. Heeft Add wash optie waarmee je makkelijk was kunt toevoegen onder het wassen. QuickDrive zorgt ervoor dat was snel klaar is. Meeste wasjes zijn in 50 min klaar. De wasmachine heeft tevens een wifi optie, waardoor je via een app op je telefoon de status van de wasmachine kunt zien. Tevens kun je via de app bepalen welk programma je het beste kunt kiezen. Ideaal dus voor mannen. :-)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Chantal 31-10-2018

Snel, schoon, super wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Gister de Samsung QuickDrive Add gekocht. Snel in gebruikt, makkelijk in bediening en ook de app en de uitgestelde start is zeer handig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Omamarijke 29-10-2018

loopt soepel, wast uitstekend, goede prijs/kwalite

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
onze Miele was defect na 10 jaar. de lagers waren kapot. er bleek ondanks RVS toch veel roest te zijn, waardoor roest in de lagers was gekomen. einde verhaal voor deze dure Miele.
Nu voor de helft van een vergelijkbare Miele prijs een Samsung WW80M642OPW aangeschaft.
tot nu toe zijn we zeer tevreden.
Er is een puntje: de tiptoetsen reageren echt! bij per ongeluk aanraken reageert de machine. iets wat je even mee moet leren omgaan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pauline 28-10-2018

Goed wasresultaat, maar wat duurt een was lang!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

4,0
De was wordt goed schoon, maar ipv de beloofde 1 uur en 4 minuten duurt en was met spijkerbroeken en/of handdoeken gemiddeld 4 uur!!!!! Onacceptabel lang vind ik.

Er zitten 2 eco wasprogramma's op; het ene wast alleen op 40 of 60 graden en bij het andere programma kan je zelf helemaal geen temperatuur instellen. Voor mij niet bruikbaar.

Ik wordt helemaal kriegelen van alle piepjes die erop zitten en die niet uit te schakelen zijn.

Het adwash klepje is a) onhandig klein en b) totaal overbodig, want je kan ook gewoon de deur open doen. Overbodige gadget dus!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

AN146 26-10-2018

Mooi, zuinig en handig

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit. Samsung is de enigste met een adwash dit is super handig en ziet er mooi uit. Ook zuinig en snel en kleding slijt minder.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JipH 15-10-2018

Super gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Geruisloos en gebruiksvriendelijk. Je kunt zelfs tijdens het wasprogramma nog was toevoegen. Erg tevreden dus
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 14-10-2018

Geweldige wasmachins

Geschreven voor: Samsung WW80M642OPW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Wij hebben de wasmachine en droger sinds 2 weken en zijn heel erg tevreden. Was komt er schoon uit en hij is ook nog eens heel snel. Als de was klaar is een leuk melodietje.
Wassen is weer super leuk!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews