Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eline 25-10-2018

Top actie!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Bij expert deze wasmachine gekocht. Dankzij de 20% korting van Expert en de cashback van Samsung, een mooie wasmachine kunnen kopen voor een mooi bedrag. Een prachtige eerste wasmachine voor mijn eigen plekje. Ik ben er super blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

kep67 09-10-2019

Degelijkheid voor een eerlijke prijs

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heb ik gekocht vanwege de duurzaamheid,. Zuinig en efficiënt. Een was machine moet gewoon praktisch zijn, maar ook eenvoudig in de bediening. Verder is de geluidshinder bij het wassen zeer laag. Dat zie ik als een echte pre.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Peggy Jansen 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een stille machine met korte programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Kortere wastijden, met ecobubble per wasbeurt kwartier langer ong. Ecobubble is te gek, je was ruikt voelt anders en ruikt langer lekker. Geen lawaai, tijdindicator. Erg efficiënt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Enkele dagen thuis, nu al enthousiast. Wastijden aan te passen en zeer veel mogelijkheden. Maakt weinig geluid, ook bij het centrifugeren. Topper. Duurzaamheid lijkt goed, koolborstelloze motor.

Pluspunten

  • grote laaddeur
  • aan te passen wastijden

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

77marleen 12-08-2019

Stil. Duidelijke programma’s.

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Afgelopen week wasmachine gekocht. De machine is stil en wast prima. machine kwam duidelijk naar voren na invullen van eisen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Janke 03-08-2019

Samsung kampioen

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
De schone was op maandagmorgen,
daarover maak ik mij geen zorgen,
omdat ik de OuickDrive prefereer,
Die wast schoon, zonder meer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

NicoRtd 03-06-2019

Vele was instel mogenlijk heden

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
De knoppen en toetsen zijn duidelijk en functioneel waar door er een groot gebruikers gemak is. Alleen de koppeling met de app is niet echt makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Borrie13 03-06-2019

Mooi design, fijn in gebruik

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine nu 1 dag in gebruik en de vakantiewas is al helemaal gewassen en heerlijk schoon! Het is een fijne wasmachine met een mooi uiterlijk. Vooral het quick programma is ideaal voor een groot gezin met veel was!
Het enige nadeel is dat de aangegeven tijd na starten nog wordt aangepast.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HansG 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Mijn Samsung artikelen voldoen aan alle wensen. Nieuwe wasmachine is energie zuinig en van topkwaliteit. Goede en informatieve display en een ruime keuze aan programma's.

Pluspunten

  • topkwaliteit
  • meerdere wasprogramma's
  • rustig, weinig dB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zara 27-05-2019
  • Product gekocht

Fast and quiet, good quality

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
This washing machine has very good quality. The time of wash is not so long, cleans the clothes well and it's really quiet. It's quite stable even in 1400 RPM.

Reageer

Eva 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Top wasmachine!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Zeer goede wasmachine! Je hoort hem niet. Wast heel schoon. Het snelle progamma is ook echt lekker snel en schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jlvdbosch 22-05-2019

geweldige kenmerken

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
vandaag wasmachine binnen gekregen staat vol op te draaien en ben er zeer tevreden mee, resultaat is goed
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Angelique16 16-05-2019

top!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft fijne programma's die niet te lang duren. Prettige bediening en de app is helemaal geweldig. Ik ben er super blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis 16-05-2019
  • Product gekocht

Handige bediening veel functies en lange garantie (7 jaar)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Net ontvangen. App voor wassen op mijn telefoon ingesteld en gelijk de eerste was geprogrammeerd. Leuke feature en ook handig om uitgesteld wassen in te stellen en om een seintje te krijgen wanneer de was klaar is.

De rest kan ik nog niet beoordelen ... Net in huis ...

Reageer

Erik 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk weer alle was heerlijk schoon en fris

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Goede prijs en kwaliteit, uitstekende en snelle service van onze leverancier waar we al eerder een Samsung warmtepomp droger hebben gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els uit E 13-05-2019

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
We hebben een Bosch wasmachine gehad die staat nu bij onze dochter en wij hebben nu bewust gekozen voor de samsung ww8bm6420bw omdat het gemak en de degelijkheid van de wasmachine ons meteen overtuigde.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tom 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Kan lekker veel in deze machine, waardoor de was er beter uitkomt (minder kreukels en lijkt ook iets schoner) dan onze oude Bosch van 10 jaar. Bovendien lekker zuinig, gaan van een A label naar een A+++ -40%.

Pluspunten

  • Lekker groot
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Stil

Minpunten

  • Vervelende pingeltje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Net de eerste 3 wassen gedaan en wat een verademing qua geluid. Lekker stil en bij de eerste was zonder vulling was ik even verbaasd over het muziekje toen hij klaar was. ;-)
Hoop dat ik nu een keertje langer als 7 jaar met deze machine gaan doen. Duimen dus!

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Minpunten

  • Muziekje mag uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rengin 07-05-2019

Absolute aanrader!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Ik heb na 10 jaar deze wasmachine gekocht. Het is stiller dan ik had voorgesteld. Ik kan nu gerust ook 's avonds een was draaien. Wasresultaten, perfect! Was komt schoon en droog uit. En via de app kan ik de voortgang bekijken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Trees 52 04-05-2019

Geluidsarm en overzichtelijke bediening

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Heb nu enkele wassen ermee gedraaid en sta versteld van het resultaat, zowel schoonheid als vochtigheid van de spullen. De duidelijke bediening laat niets te wensen over. Had veel eerder zo'n machine moeten aanschaffen. En echte aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews