Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung WW80M642OBW

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M642OBW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simone 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

10,0
Mooi design, voldoende wasprogramma's elk naar keuze aan te passen. Wasmachine is stil. Ecobubbles zorgt voor een water reductie. Het apparaat is zuinig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal24 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ontzettend stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

8,0
Nu 3 wassen gedraaid en wat mij meteen opvalt is dat de wasmachine ontzettend stil is. De was komt er nagenoeg droog uit, even ophangen en het is zo droog. Of in de droger maar gaat sneller dus is minder energieverbruik. Mooie grote deur, ruime opening en een overzichtelijk display. ( een kind kan de was doen!)

Pluspunten

  • ontzettend stil
  • grote deuropening
  • duidelijk display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jon 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

9,0
Goede wasmachine maakt weinig geluid ook bij centrifugeren. Eenvoudige bediening, wast schoon en goede service van Expert Gouda

Pluspunten

  • geluid
  • design
  • eenvoudige aansluiting

Minpunten

  • iets dieper dan de vorige wasnmachine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HGuitW 27-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

8,0
Prima wasmachine en "korte" wasprogramma's. Waar onze vorige machine ruim 2 uur over deed, is nu in ca 60 in. klaar. Alleen het "muzikale deel is te uitbundig, de machine heeft nogal wat geluiden, en zeker als de was klaar is, wordt er bijna een heel volkslied afgespeeld. Maar we zijn zeker meer dan tevreden met deze machine

Pluspunten

  • Korte wastijd
  • melding macchine schoon spoelen na 40 wasbeurten
  • heeft "progr"om machine te stellen

Minpunten

  • de geluiden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Willem 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zelfreiniger is handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

8,0
Mooie en snelle en stille wasmachine met zelfreinigingsfunctie. Kalibreert zichzelf en heeft erg veel functionaliteiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGuitW 09-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tijdens wassen stil, meldingen luid

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

7,0
Heeft dankzij ingenieus systeem een duidelijk kortere wastijd.
Mis wel een toets om deur te ontgrendelen.
Tijdens het draaien van de was heb je amper door daar de machine aan staat, is echt lekker stil.

Pluspunten

  • Korte wastijd
  • stil

Minpunten

  • Alarmgeluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peggy Jansen 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een stille machine met korte programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

10,0
Kortere wastijden, met ecobubble per wasbeurt kwartier langer ong. Ecobubble is te gek, je was ruikt voelt anders en ruikt langer lekker. Geen lawaai, tijdindicator. Erg efficiënt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

8,0
Enkele dagen thuis, nu al enthousiast. Wastijden aan te passen en zeer veel mogelijkheden. Maakt weinig geluid, ook bij het centrifugeren. Topper. Duurzaamheid lijkt goed, koolborstelloze motor.

Pluspunten

  • grote laaddeur
  • aan te passen wastijden

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

HansG 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

9,0
Mijn Samsung artikelen voldoen aan alle wensen. Nieuwe wasmachine is energie zuinig en van topkwaliteit. Goede en informatieve display en een ruime keuze aan programma's.

Pluspunten

  • topkwaliteit
  • meerdere wasprogramma's
  • rustig, weinig dB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zara 27-05-2019
  • Product gekocht

Fast and quiet, good quality

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

9,0
This washing machine has very good quality. The time of wash is not so long, cleans the clothes well and it's really quiet. It's quite stable even in 1400 RPM.

Reageer

Eva 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Top wasmachine!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

8,0
Zeer goede wasmachine! Je hoort hem niet. Wast heel schoon. Het snelle progamma is ook echt lekker snel en schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 16-05-2019
  • Product gekocht

Handige bediening veel functies en lange garantie (7 jaar)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

9,0
Net ontvangen. App voor wassen op mijn telefoon ingesteld en gelijk de eerste was geprogrammeerd. Leuke feature en ook handig om uitgesteld wassen in te stellen en om een seintje te krijgen wanneer de was klaar is.

De rest kan ik nog niet beoordelen ... Net in huis ...

Reageer

Erik 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk weer alle was heerlijk schoon en fris

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

8,0
Goede prijs en kwaliteit, uitstekende en snelle service van onze leverancier waar we al eerder een Samsung warmtepomp droger hebben gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tom 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

8,0
Kan lekker veel in deze machine, waardoor de was er beter uitkomt (minder kreukels en lijkt ook iets schoner) dan onze oude Bosch van 10 jaar. Bovendien lekker zuinig, gaan van een A label naar een A+++ -40%.

Pluspunten

  • Lekker groot
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Stil

Minpunten

  • Vervelende pingeltje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

8,0
Net de eerste 3 wassen gedaan en wat een verademing qua geluid. Lekker stil en bij de eerste was zonder vulling was ik even verbaasd over het muziekje toen hij klaar was. ;-)
Hoop dat ik nu een keertje langer als 7 jaar met deze machine gaan doen. Duimen dus!

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Minpunten

  • Muziekje mag uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus van Westen 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

10,0
Van anderen gehoord dat de was er zeer schoon uit komt, zelfs met koud water. Het klopt helemaal. De machine is zeer stil en mogelijkheid tot meerdere wascombinaties. Had de oude wasmachine veel eerder weeg moeten doen. Hij is bovendien veel zuiniger in energie. Verdien het geld wat de machine gekost heeft op den duur helemaal terug

Pluspunten

  • Erg schone was
  • Energie zuinig
  • Gemak

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A,Ramdas 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WASMACHINE

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

9,0
Na diverse navraag en op internet gecheckt kwam dit als beste voor mij uit de bus. Zelf ben ook een samsung fan want ik alles van samsung van tv, wasdroger, telefoon soundbar etc.

Pluspunten

  • zuining
  • geen hoge geleuiden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Schouten 22-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige programma’s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

8,0
Superhandig! Alles in één. Makkelijk te bedienen. Veel verschillende programma’s. Let op er kan maar een paar dingen in het eerste programma voor was en droog in één, anders is het nog nat

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ram 08-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Is niet Maakt kleding stuk

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

2,0
Na goeie reviews gelezen hebben we besloten deze wasmachine gekocht. Volgens Samsung is deze wasmachine sneller en zuiniger. Een normale wasbeurt duur ongeveer +/- 3 uur duurt. Stil is deze wasmachine zeker niet, wat een herrie maakt deze apparaat. Tot ons grootte verbazing zagen we slijtage kleding en sommige kleding ging zelfs stuk. Samsung ontkent dit verhaal, elke verhaal opnieuw vertellen en evaluatie formulier invullen. Intussen zit nog steeds met ontevreden apparaat.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

C.Kok 04-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW

Algemene score

10,0
Ben meer als tevreden met mijn keuze.
Al deze voordelen zoals energie zuinig , nieuwste techniek , gebruiks-gemak en super prijs...ook een parel in huis om te zien.
Echt een ( KOOP ) aanbeveling waard .

Pluspunten

  • Super zuinig
  • Meer als redelijke prijs
  • Mooi design
  • Fluister stil
  • Eenvoudig bediening

Minpunten

  • Tot nu geen gevonden
  • Zal hoog waarschijnlijk ook geen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews